به Nfs: Most Wanted چه امتیازی میدید ؟

NFS:MOST WANTED

• مجموع رای دهنده‌ها
    21
اون که این بازی تو سبک خودش بهترین است شکی نیست اما من بهش نمره 9.2 میدم
نداشتن یک داستان خوب یکی از ضعف های این بازی است
اولش دموهای خیلی خوبی داشت ولی رفته رفته دیگه اصلا دمو نداشت بازی که خیلی حال گیری بود
گرافیک بازی خوب بود
یکی دیگر از مشکلات بازی امکانات بازی بود که نسب به nfsu2 کمتر شده بود
ولی در کل بازی خوبی بود

اون عکس ها را دیدم ولی نمیدونم اون عکس ها که من گذاشتم را دیدید؟
اصلا قابل مقایسه با گرافیک Nfs:mw نیست ، ناسلامتی مال نسل بعده
با توجه به اینکه ورژن Xbox 360 هم در همین حد هستش ، نگید که مال Xbox 360 بیشتره که
اصلا قابل مقایسه با گرافیک Nfs:mw نیست ، ناسلامتی مال نسل بعده
با توجه به اینکه ورژن Xbox 360 هم در همین حد هستش ، نگید که مال Xbox 360 بیشتره که من تموم Trailler ها شا دارم با کیفیت بالا
در ضمن من به قول اینشون Raning که دیدم را فکر نمیکنم ایشون دیده باشند
چون هیچ چیزی کم نداشت،(البته بهترین پردازش بارون که دیدم توی Gears Of War بوده)
بازهم میگم اگر اون گرافیکی که ایشون ازش تعریف میکنند در حد همون عکسها باشه باید با Underground مقایسه بشه نه Most Wanted
کلا توی این سایت همه فقط از من توقع دارند حالا هر کسی هرچی گفت هیچ طوری نیست ولی تا من یه چیزی بگم باید جواب پس بدم
البته تا لانش خدا را شکر سعی کردم با همه رفتار خوبی داشته باشم از نظر خودم هم توهین نکردم به کسی ، از دیگران هم خواهش دارم احترام من را نگه دارند
من یک عمر با Play Game زندگی کردم در حد خودم تجربه دارم
زمانی بود که روی دستگاه Panasonic بازیه Nfs را بازی میکردم شاید خیلی ها این دستگاه را نشناسند . بازیه Mad Dog هم مال همین دستگاه بود و 2 سال قبل از Ps1 اومد

آخرین ویرایش:
سلام احسان جان کسی نگفت شما گیمر نیستی! شما گیمر بسیار حرفه ای و قدیمی هستی و بازی هم تا حالا خیلی زیاد کردی کاملا قبول دارم.
منم دیگه این بحثو کاملا می زارم کنار و دیگه با شما بحثی ندارم تا یک موقع فکر نکنید که من از روی قصد این کار ها رو می کنم و با شما خدای نکرده دشمنی دارم! ولی اینجا هر کی هر چی می گه شما یه چیز دیگه که اصلا ربطی هم به اون صحبت نداره جواب می دی حالا من بحثو دیگه باز نمی کنم ولی فقط یک نکته که:
من عکس های NFS شما را دیده بودم ولی فکر نمیکنم به دردم خورده باشه چرا؟! چون خودم با بالاترین کیفیت این بازی را تموم کردم و احتیاجی به این عکس ها نبود. من هم این و هم GT:Legends رو روی بالاترین کیفیت بازی کردم ولی شما حتی یک دمو از بازی GT:Legends تا حالا ندید. بنابراین در این رابطه فکر می کنم من بهتر بتونم نظر بدم که کدوم کیفیت بالاتری داره چرا که هر دو با بالاترین کیفیت بازی کردم.

موفق باشی

منم دیگه این بحثو کاملا می زارم کنار و دیگه با شما بحثی ندارم تا یک موقع فکر نکنید که من از روی قصد این کار ها رو می کنم و با شما خدای نکرده دشمنی دارم

شما از کجا میدونی که من گیمر به قول خودتون حرفه ای هستم؟ دوست داشتم بدونم !!!
در ضمن من در جواب شما اون حرف را نزدم... و از شما دلخوری ندارم

در مورد جواب دادن غیر مربوط من هم خیلی ممنون !!!
منم تمایلی به ادامه ی این بحث ندارم در ضمن شما خودتون عکس گذاشتید و من هم در مورد عکسها نظرم را دادم و نظراتم هم برای خودم کاملا قابل قبول هستش
چون دلیل قانع کننده ای برای رد اون نیاوردید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or