نمی دونم اینجا چرا همه بحث ها رو قروقاطی می کنن با هم و سریع می پرن سر بحث جدید!!!
اصلا بحث این تاپیک به بازی Gran Turismo چه ربطی داره؟! این بازی برای نسل قدیم و در کنسول PS2 یک شاهکار بود برای خودش کسی هم نمی تونه منکر این قضیه بشه و ما اصلا کاری باهاش در این بحث و مقایسه اون با بازی های جدید را نداریم. من اسم بازی GT: Legends را آوردم به دلیل اینکه برای PC است و تقریبا با بازی NFS:MW وارد بازار شده است. (البته این بازی هم زیاد ربطی به NFS نداره چون همانطور که بهزاد جان گفت این بازی یک Racing Simulation است ولی NFS یک Street Racing.) دوستان اسم این بازی را با GT4 اشتباه گرفته و تقریبا بحث را عوض کرده اند.
ببین احسان جان نمی دونم چرا شما کلید کردی به ایراد گیری از نقد این بازی. من اصلا در پست اولم مگه گفتم که این نقد، نقد بسیار عالی است و شما را مجذوب می کند؟! من گفتم اگه نخوندید بد نیست با خودنش با یکسری نکات بازی بیشتر آشنا شوید. شما هی تیکه تیکه نقد رو کپی می کنید و ایراد می گیرید. البته این نقد از روی دقت نوشته شده نه طوری که هر چی به ذهنم رسیده باشه بنویسم برای نقد! شما هر خط نقد این بازی رو هم کپی کنید من کلی می تونم در هر خطش با شما بحث کنم چون دقیقا از مطالب نوشته شده آگاهی دارم ولی بحث در مورد این نقد چه فایده داره؟! بحث اصلی در مورد نقدو نمره Gamespot بود.
به عنوان مثال در مورد نقد:
شما گفتید در دید کلی گرافیک بسیار عالیه ،یعنی اگر وارد جزییات بشیم نه ؟
من دقیقا بعد از این جمله کلی از یکسری از جزییات گرافیکی بازی که شما نیز به آنها اشاره کردید تعریف کردم و آنها را بسیار خوب دانستم تازه اگه دقت کنید نوشته شده در یک دید کلی هیچ گونه مشکلی ندارد! شما یک دید کلی را چه دیدی می بینید؟ دید کلی یعنی در یک نگاه کلی و بدون دقت زیاد!! که دقیقا هم درست است. (اگر کلمه کلی ذکر نمی شد معنیش این بود که این بازی هیچ گونه مشکل گرافیکی ندارد و بسیار عالی و بهترین است که این با منطق زیاد جور در نمی آید.) گرافیک این بازی قبول دارم بالاس اگر هم دقت کنید امتیاز 9 به گرافیکش داده شده در همین نقد ولی خالی از اشکال هم نیست! (البته جزییات گرافیکی مثبتش خیلی بیشتر از جزییات منفیش می باشد برای همین آنها را تحت پوشش قرار می دهد.) شما یک نگاه با دقت به محیط های شهر و مخصوصا درخت ها و جنگل ها بکنید متوجه می شوید که دارای گرافیک معمولی می باشند و چیز خاصی ندارند. این بازی جوری است که شما دائما با سرعت های زیاد از کنار درخت ها و ... عبور می کنید بنابراین آدم هیچ وقت با دقت بهشون نگاه نمی کنه برای همین گرافیک آنها براش خیلی بالا می یاد و یا یک نکته منفی دیگر سایه ماشین ها می باشد که در بالاترین تنظیمات گرافیکی هم اصلا چیز قابل توجهی ندارد و خیلی مصنوعی می باشد ولی رفلکش های زیبای روی ماشین ها تا حدودی این مسئله را کم رنگ می کند و مسائل دیگری از این قبیل... .
در مورد تصادفات هم از نظر بسیار عالی کار شده بود و این حرف شما را قبول ندارم
به طور مثال چندی بار به ماشین ROAD BLOCK اصابت کردم پس از رد شدن از ان منطقه
دوربین را پشت قرار دادم دییدم که ماشین داره به شکل خیلی زییایی توی هوا چرخ میخوره
خیلی موارد قشنگی دیدم که توی هیچ بازیی ندیده بودم
اگر هم منظور شما از تصادف مقدار خسارت وارده به ماشین هستش که فکر کنم توی GT اصلا خوب کار نشده بود
چرخ خوردن و حرکات زیبا فکر نمی کنم زیاد ربطی به اون تصادفاتی که من گفتم داشته باشه! اون حرکاتی که شما گفتی در بازی واقعا جالب و زیبا هستند ولی منظور من از تصادفات این بود که مثلا ماشین های پلیس را مشاهده کنید که در بازی چگونه داغون می شوند!! البته آدم انتظار نداره که ماشین خود ما هم به همون شکل تصادف کنه ولی مثلا می تونستن بازی را مثل بازی NFS: Porsche Unleashed درست کنند به طوری که ماشین پس از تصادفات به صورت کاملا منطقی خراب و بدنه و چراغ های آن به طور کامل له و خراب می شد و شما می بایست در مرحله بعدی ماشین خود را با مقداری پول تعمیر می کردید! نه اینکه پس از له کردن 20 تا پلیس فقط چنتا خراش برروی بنده و یک ترک روی شیشه ایجاد شود و در مرحله بعدی همگی حذف شوند.
در مورد تصادفات هم منظور من بازی GT نبود و اصلا قصد مقایسه با بازی دیگری را نداشتم و ولی اگر بخوایم مقایسه کنیم مثلا تصادفات همین GT: Legends خیلی طبیعی و معقولانه تر از این بازی می باشد. سازندگان NFS:MW حتی به خودشون زحمت ندادن که داخل 33 تا ماشینو از روی نمونه واقعیشون بسازن در حالی که بازی های دیگری هستند که ماشین های بیشتری هم دارند ولی داخل کابین تمامی ماشین ها کاملا واقعی و جالب می باشد. به نظر شما این نوعی اشکال نیست حتی اگر زیاد مهم نباشد؟! (الان ممکنه شما بگی که من موضوع کم آوردم و دارم دنبال بحث و بهونه های الکی می گردم تا از بازی ایراد بگیرم! من خودم به Most Wanted خیلی علاقه دارم و بازیش به نظر من در سبک خودش خیلی جالب بود و از بازیش به اندازه کافی لذت بردم ولی می خوام اینو بگم که هر بازی حتی اگه برای کسی خارق العاده ترین باشه دارای اشکالاتی است که شاید برای خیلی ها جالب نباشه! و این بازی بهترین ریسینگی نیست که بخواد امتیاز خیلی بالا بگیره تا آنجا که در هیچ کدام از سایت های معتبر به عنوان بهترین بازی ریسینگ سال شناخته نشد.)
البته در آخر یک چیزی رو کاملا قبول دارم و اون اینکه این بازی یک هیجان زیبا و بالایی داره که حتی کسانی که به بازی های ماشین علاقه ندارن رو هم به سمت خودش می کشه و آنها را وادار به انجام این بازی می کنه و به نوعی با بازی های هم سبک خودش کمی فرق داره! همین هیجان این بازی موجب شده که این بحث این تاپیک هم ایجاد شود. ولی این بازی هم در یک دید مقایسه ای نسبت به بازی های ریسینگ دیگر دارای نقطه ضعف هایی است که در صورت نداشتن آنها می توانست خیلی خیلی هیجان انگیزتر شود.
موفق باشید
با تشکر