به Nfs: Most Wanted چه امتیازی میدید ؟

NFS:MOST WANTED

• مجموع رای دهنده‌ها
    21
هوش مصنوعی هم همون تور که این اقا اشکان گفتن واقعا اتفضاح درست نوشتم
کافی یک ماشین بخوره به دیوار نیم ساعت گاز میده جلو اون وقت میده دنده عقب خیلی جالب من تو هیچ جا ندیده بودم ماشین نیم ساعت گاز بده جلو مثل اینکه می خواد از دیوار رد بشه بعد نیم ساعت تازه دوزاریش بیوفته باید دنده عقب بیاد

این چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

دیگه تصادفاش زیبا نبود دیگه میری میخوری به یک تریلی نه تریلی چیزیش میشه نه شما ماشین شیشتا ملق میزنه اصلا انگار نه انگار حد اقل یک زره نشون میدادن صقف تاب برداشته درست نوشتم

یه RACING مثال بزن که این موارد توش باشه
ولی از نظر من که سری NFS در حدی نیست که بخواد بازی های مثل GTR یا GT یا Forza هر چی دیگه مقایسه بشه . نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر این بازی رو بزرگ میکنن .

من نمیدونم چرا بعضی ها این GT را بزرگش میکنند؟
اینا واقعا دارم میگم
امروز داشتم GT بازی میکردم قسمت 5 اصلا داشت از گرافیکش حالم بد میشد
بعد دوستم سیستمش را آورد(چون کارت گرافیک من ورودی دار نیست)
به مانیتور وصل کردیم ، دیگه بدتر از بد !!!!!!!1

آخرین ویرایش:
ای بابا همش که حرفای من رو نقل فول کردی این همه ادم حرف زدن من بیچاره گیر دادی
خب درست میگی ولی من یادم تو سری 4 این بازی این امکانات بود
ولی خداییش صدای بازی باید 10 رو بگیره من امروز به صدای دنده عقب ماشین ها توجه کردم دیدم با چهزیبایی درست شده همچین سرعت که بالا میره نیتروژن میزنی صدای رد شدن از درخت ها و بادی که میگیره رو میشنوی واقعا واقعی بود اینها رو باید حساب کرد

نوشته شده توسط ehsan_62:
این چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

یه RACING مثال بزن که این موارد توش باشه

اینا واقعا دارم میگم

سلام
بابا احسان جون دمت گرم GT5 کی اومده ما خبر دار نشدیم احتمالا اخر شب بوده اشتباه نوشتی در ضمن فکر نکنم هنوز شبیه سازی به قدرت این بازی باشه تو این بازی همچی از رویه واقعین ساخته شده اما بازیهای دیگه سعی کردن به بازی هیجان بدن به همین دلیل شاید شما و خیلی های دیگه بپسندید اما GT رو پسند نکنید خوب موفق باشی میثم تو هم زیاد جو نگریتت NFS هیجانش خوبه اما شبیه سازیش شاید ضعیف باشه اما در کل بازی خوبی هست من که خودم با این شماره اخرش یعنی MOST WANTED خیلی حال کردم اما بازیش طوری هست که پس از چند ساعت بازی واست تکراری می شه که اینم عایده بیشتر بازی ها این حالتو دارن در هر صورت زیاد سخت نگیر من که خودم با مید نایت بیشتر از همشون حال کردم خوب در اخر به شما دوسته عزیز احسان جان بگم که اون شماره 4 هست و نسخه 5 این بازی واسه PS3 می یاد نه PS2 خب موفق باشید

من اشتباه نوشتم همون شماره 4 را میگم ، واقعا از موقعی که این Nfs را دیدم دیگه هیچ گرافیکی به من حال نداد، در ضمن کدوم بازی را شما ها سراغ دارید که ازش خسته نشده باشید؟(بازی های Single)
به نظر این بازی اونقدر غنی هست که بعد از یک مدت خسته کننده میشه !!!
در ضمن این بازی کاملا انرژیه آدم را میگیره و فشار شدیدی میاره روی آدم ، مثل Burn Out ، ولی بعد از 1 روز که بازی نکنید دوباره ...
من هر دفعه باید از یه چیزی در این بازی تعریف کنم ، چون واقعا خارق العادست
گرافیک بازی را وقتی آدم میبینه اصلا احساس خلا نمیکنه خلا نمیکنه بر عکس احساس میکنه که در یک محیط پر داره بازی میکنه
پر از رنگهای طبیعی ، سرشار از افکتهای باران، آفتاب ،حتی ما باد هم توی این بازی احساس میکنیم !!! نپرسید باد دیگه چرا ... یکمی خودتون دقت کنید میفهمید من چی میگم ، البته من که دارم ازش تعریف میکنم با بیشترین گرافیک (به جز Res 800 . 600)بازی میکنم و واقعا دمویی که از Game Play این بازی توی Xbox 360 دیده بودم هیچ تفاوتی با Pc نداره بازی میکنم و واقعا دمویی که از Game Play این بازی توی Xbox 360 دیده بودم هیچ تفاوتی با Pc نداره
(دموی Tgs )

نوشته شده توسط ehsan_62:
اینا واقعا دارم میگم
احسان جان اگه منظورت GT4 باشه خیلی کم لطفی می کنی.نیازی هم به این نیست که من عکسی نشون بدم چون توی هر سایتی بری میتونی عکسهای این بازی رو ببینی.همچین گرافیک فوق العاده ای با حدود 700 تا ماشین از شرکتهای مختلف به نظر من یک معجزه هست تا یک بازی.
موفق باشین.

سلام ...
لطفا از بحث Gt4 خارج بشید یا اگر میخواهید ادامه بدید اسم تاپیک را عوض کنید تا بهتر بشه صحبت کرد در ضمن کسی که میگه گرافیک Gt4 حالمو بد کرد میشه فهمید تا چه حد بازی شناسه مخصوصا تو سبک ریسینگ جالبه به امتیاز گیم اسپاتم اعتراض میکنه !

نوشته شده توسط Sasy360:
آقا این Gt یا Gtr هیچ کدوم نسخه ی Ps2 ندارن؟

اولا بهتره بگید gt legends تا با gran turismo ی ps2 قاطی نشه.
دوما gt legends بازی انحصاری pc هست اما یک نسخه از GTR FIA Racing علاوه بر pc خیلی بی سر و صدا برای xbox هم منتشر شد.نسخه ی بعدی از این سری هم فعلا اسمش gtr2 هست و فقط برای pc ساخته میشه.​

نوشته شده توسط ChaosTheory:
اولا بهتره بگید gt legends تا با gran turismo ی ps2 قاطی نشه.
دوما gt legends بازی انحصاری pc هست اما یک نسخه از GTR FIA Racing علاوه بر pc خیلی بی سر و صدا برای xbox هم منتشر شد.نسخه ی بعدی از این سری هم فعلا اسمش gtr2 هست و فقط برای pc ساخته میشه.​
تا اون جایی که من فهمیدم از این دو سری بازی فقط GT یه نسخش برا PS2 اومده!
این قدر زیاده که من باید تا چند سال برا بازی کردنش برنامه ریزی کنم!

در ضمن کسی که میگه گرافیک Gt4 حالمو بد کرد میشه فهمید تا چه حد بازی شناسه مخصوصا تو سبک ریسینگ جالبه به امتیاز گیم اسپاتم اعتراض میکنه !

شاید در حد گرافیک PS2 خوب باشه ولی در مقایسه با NFS:MW شاید 10 ها بار ضعیفتر باشه
از لحاظ گرافیک
در ضمن هر چی میگذره تفاوت نسل قبل و نسل بعد (فعلا XBOX360) بیشتر معلوم میشه
مخصوصا با گرافیکی که از MOST WANTED توی PC دیدم(که تقریبا در حد 360 بود)
قابل توجه کسانی که میگفتند GT 4 با PGR 3 فرق زیادی نمیکنه !!!!!!!!)

آخرین ویرایش:
نمی دونم اینجا چرا همه بحث ها رو قروقاطی می کنن با هم و سریع می پرن سر بحث جدید!!!
اصلا بحث این تاپیک به بازی Gran Turismo چه ربطی داره؟! این بازی برای نسل قدیم و در کنسول PS2 یک شاهکار بود برای خودش کسی هم نمی تونه منکر این قضیه بشه و ما اصلا کاری باهاش در این بحث و مقایسه اون با بازی های جدید را نداریم. من اسم بازی GT: Legends را آوردم به دلیل اینکه برای PC است و تقریبا با بازی NFS:MW وارد بازار شده است. (البته این بازی هم زیاد ربطی به NFS نداره چون همانطور که بهزاد جان گفت این بازی یک Racing Simulation است ولی NFS یک Street Racing.) دوستان اسم این بازی را با GT4 اشتباه گرفته و تقریبا بحث را عوض کرده اند.

ببین احسان جان نمی دونم چرا شما کلید کردی به ایراد گیری از نقد این بازی. من اصلا در پست اولم مگه گفتم که این نقد، نقد بسیار عالی است و شما را مجذوب می کند؟! من گفتم اگه نخوندید بد نیست با خودنش با یکسری نکات بازی بیشتر آشنا شوید. شما هی تیکه تیکه نقد رو کپی می کنید و ایراد می گیرید. البته این نقد از روی دقت نوشته شده نه طوری که هر چی به ذهنم رسیده باشه بنویسم برای نقد! شما هر خط نقد این بازی رو هم کپی کنید من کلی می تونم در هر خطش با شما بحث کنم چون دقیقا از مطالب نوشته شده آگاهی دارم ولی بحث در مورد این نقد چه فایده داره؟! بحث اصلی در مورد نقدو نمره Gamespot بود.
به عنوان مثال در مورد نقد:
شما گفتید در دید کلی گرافیک بسیار عالیه ،یعنی اگر وارد جزییات بشیم نه ؟
من دقیقا بعد از این جمله کلی از یکسری از جزییات گرافیکی بازی که شما نیز به آنها اشاره کردید تعریف کردم و آنها را بسیار خوب دانستم تازه اگه دقت کنید نوشته شده در یک دید کلی هیچ گونه مشکلی ندارد! شما یک دید کلی را چه دیدی می بینید؟ دید کلی یعنی در یک نگاه کلی و بدون دقت زیاد!! که دقیقا هم درست است. (اگر کلمه کلی ذکر نمی شد معنیش این بود که این بازی هیچ گونه مشکل گرافیکی ندارد و بسیار عالی و بهترین است که این با منطق زیاد جور در نمی آید.) گرافیک این بازی قبول دارم بالاس اگر هم دقت کنید امتیاز 9 به گرافیکش داده شده در همین نقد ولی خالی از اشکال هم نیست! (البته جزییات گرافیکی مثبتش خیلی بیشتر از جزییات منفیش می باشد برای همین آنها را تحت پوشش قرار می دهد.) شما یک نگاه با دقت به محیط های شهر و مخصوصا درخت ها و جنگل ها بکنید متوجه می شوید که دارای گرافیک معمولی می باشند و چیز خاصی ندارند. این بازی جوری است که شما دائما با سرعت های زیاد از کنار درخت ها و ... عبور می کنید بنابراین آدم هیچ وقت با دقت بهشون نگاه نمی کنه برای همین گرافیک آنها براش خیلی بالا می یاد و یا یک نکته منفی دیگر سایه ماشین ها می باشد که در بالاترین تنظیمات گرافیکی هم اصلا چیز قابل توجهی ندارد و خیلی مصنوعی می باشد ولی رفلکش های زیبای روی ماشین ها تا حدودی این مسئله را کم رنگ می کند و مسائل دیگری از این قبیل... .
در مورد تصادفات هم از نظر بسیار عالی کار شده بود و این حرف شما را قبول ندارم
به طور مثال چندی بار به ماشین ROAD BLOCK اصابت کردم پس از رد شدن از ان منطقه
دوربین را پشت قرار دادم دییدم که ماشین داره به شکل خیلی زییایی توی هوا چرخ میخوره
خیلی موارد قشنگی دیدم که توی هیچ بازیی ندیده بودم
اگر هم منظور شما از تصادف مقدار خسارت وارده به ماشین هستش که فکر کنم توی GT اصلا خوب کار نشده بود
چرخ خوردن و حرکات زیبا فکر نمی کنم زیاد ربطی به اون تصادفاتی که من گفتم داشته باشه! اون حرکاتی که شما گفتی در بازی واقعا جالب و زیبا هستند ولی منظور من از تصادفات این بود که مثلا ماشین های پلیس را مشاهده کنید که در بازی چگونه داغون می شوند!! البته آدم انتظار نداره که ماشین خود ما هم به همون شکل تصادف کنه ولی مثلا می تونستن بازی را مثل بازی NFS: Porsche Unleashed درست کنند به طوری که ماشین پس از تصادفات به صورت کاملا منطقی خراب و بدنه و چراغ های آن به طور کامل له و خراب می شد و شما می بایست در مرحله بعدی ماشین خود را با مقداری پول تعمیر می کردید! نه اینکه پس از له کردن 20 تا پلیس فقط چنتا خراش برروی بنده و یک ترک روی شیشه ایجاد شود و در مرحله بعدی همگی حذف شوند.
در مورد تصادفات هم منظور من بازی GT نبود و اصلا قصد مقایسه با بازی دیگری را نداشتم و ولی اگر بخوایم مقایسه کنیم مثلا تصادفات همین GT: Legends خیلی طبیعی و معقولانه تر از این بازی می باشد. سازندگان NFS:MW حتی به خودشون زحمت ندادن که داخل 33 تا ماشینو از روی نمونه واقعیشون بسازن در حالی که بازی های دیگری هستند که ماشین های بیشتری هم دارند ولی داخل کابین تمامی ماشین ها کاملا واقعی و جالب می باشد. به نظر شما این نوعی اشکال نیست حتی اگر زیاد مهم نباشد؟! (الان ممکنه شما بگی که من موضوع کم آوردم و دارم دنبال بحث و بهونه های الکی می گردم تا از بازی ایراد بگیرم! من خودم به Most Wanted خیلی علاقه دارم و بازیش به نظر من در سبک خودش خیلی جالب بود و از بازیش به اندازه کافی لذت بردم ولی می خوام اینو بگم که هر بازی حتی اگه برای کسی خارق العاده ترین باشه دارای اشکالاتی است که شاید برای خیلی ها جالب نباشه! و این بازی بهترین ریسینگی نیست که بخواد امتیاز خیلی بالا بگیره تا آنجا که در هیچ کدام از سایت های معتبر به عنوان بهترین بازی ریسینگ سال شناخته نشد.)

البته در آخر یک چیزی رو کاملا قبول دارم و اون اینکه این بازی یک هیجان زیبا و بالایی داره که حتی کسانی که به بازی های ماشین علاقه ندارن رو هم به سمت خودش می کشه و آنها را وادار به انجام این بازی می کنه و به نوعی با بازی های هم سبک خودش کمی فرق داره! همین هیجان این بازی موجب شده که این بحث این تاپیک هم ایجاد شود. ولی این بازی هم در یک دید مقایسه ای نسبت به بازی های ریسینگ دیگر دارای نقطه ضعف هایی است که در صورت نداشتن آنها می توانست خیلی خیلی هیجان انگیزتر شود.

موفق باشید
با تشکر

دوما gt legends بازی انحصاری pc هست اما یک نسخه از GTR FIA Racing علاوه بر pc خیلی بی سر و صدا برای xbox هم منتشر شد
GTR برای XBOX منتشر نشد.یعنی پروژه این بازی برای XBOX کنسل شد!
اصلا قراری نیست که NFS با بازیهای شبیه سازی ریسینگ مقایسه باشه
NFS MW یه بازی Street Racing هست و هیچ گونه شباهت و ربطی به GT ، GTR و Forza نداره
صرفا چون هردو Racing هستن نباید باهم مقایسشون کرد
توی سبک Street Racing به نظر من NFS MW یکی از بهترینهاس
اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم بازی NFS:MW به جز قسمت پلیسش یه کپی برداری کامل از بازی MIDNIGHTCLUB3: DUBEDITION بود!سبک RACING جوری هست که هر چه به واقعیت نزدیک تر باشه لذتش بالاتر هست.مثلا در نگاه اول بگید که NFS خیلی جذابیت و لذتش از بازی های دیگر بیشتره ولی اگه به عمق بازی توجه کنید میبینید که مثلا GT4 هم جذابیت و هم لذتش بالاتر هست.
شما به من بگید کدوم بازی Racing وجود داره که بدون نقص باشه ؟
NFS یکی از کم نقص ترین بازیهایی هست که تا حالا دیدم.(البته از نظر خودم)
اگه اینجوری بخوای فکر کنی که هیچ بازیی در دنیا وجود نداره که نقص نداشته باشه.به نظره من هم هیچ گاه بازیی نخواهد امد که نقص نداشته باشه.

من یه چیز رو نفهمیدم تو این تاپیک بحث گرافیک میکنید یا خوده بازی!!
احسان جان فکر میکنم شما معیارت برای بازی کردن فقط گرافیک هست.اگه بخوایم فنی بازی رو بررسی کنیم گرافیک 20-30% تو جذابیت بازی تاثیر داره (این نظره منه شاید بیشتر باشه برای شما) شما مثلا بازی مثل GTA رو نگاه کنید گرافیکش در مقایسه با بازی های الان از صفر هم پایینتره ولی به علت گیم پلی خارقالعاده طرفداران فراوانی داره یا مثلا بازی DOOM3 که در زمان خودش بهترین گرافیک رو داشت ولی در مقایسه با بازی های هم سطح خودش اصلا بازی خوبی نبود.البته که NFS کلا از لحاظ گیم پلی خیلی خوب کار کرده(در طی این 9 بازی که داده بیرون)ولی بعد از NFS:Porsche Unleashed یک سری مسائلی وارد بازی شد که باعث افت شدید این بازی گردید.همون طور که دوستان اشاره کردند به سرعت از بازی زده میشید.
در مورد GT4 هم تو PS2 اگه 5 تا بازی با گرافیک عالی داشته باشه یکیش GT4 هست.شما میای GT4 رو با NFS:MW نسخه ی PC مقایسه میکنی.شما برو نسخه ی NFS:MW PS2 رو بازی کنی و گرافیک اون رو با GT4 مقایسه کن.

در مورد Effect های Rain و Reflection Car و نور آفتاب نباید اینها را در دید کلی در نظر گرفت اینها همون جزییات میباشد ، جزییات فقط شامل یک متریال سنگین نیست

گرافیک بازی را وقتی آدم میبینه اصلا احساس خلا نمیکنه خلا نمیکنه بر عکس احساس میکنه که در یک محیط پر داره بازی میکنه
پر از رنگهای طبیعی ، سرشار از افکتهای باران، آفتاب ،حتی ما باد هم توی این بازی احساس میکنیم
اینا فقط افکت هستند برای زیبایی محیط ولی زمانی ارزش اینها بالا میره که در روند بازی تاثیر بزاره.شما که با صراحت میگی که بازی های شبیه ساز زیاد نمیتونه انتخاب خوبی باشه برو GTR رو بازی کن بعد میفهمی که RAINING یعنی چی! به صورتی که افکت ها کاملا در روند بازی تاثیر میزاره.تو سرعت گیری ها و پیچ ها و ... ولی در NFS:MW وقتی باران میباره در روند بازی تاثیر نمیزاره و فقط شکل محیط بازی تغییر میکنه.

در پایان باید بگم که اگر کسی کلا به ماشین علاقه نداشته باشه با بازی ها مثل NFS حال میکنه ولی اگه واقعا RACING یکی از علاقه های اصلیش باشه (مثل خوده من) وقتی یه بازی شبیه ساز RACING بازی میکنه لذتی که میبره شاید در هیچ سبکه دیگری نبره.

حالا به این عکسها توجه کنید که همگی از گیم پلی بازی می باشند: (از بازی GT: Legends)

احسان جان فکر میکنم شما معیارت برای بازی کردن فقط گرافیک هست.اگه بخوایم فنی بازی رو بررسی کنیم گرافیک 20-30% تو جذابیت بازی تاثیر داره
توی سبک Racing گرافیک به نظر من حرف اول را میزنه
من گرافیکی در حد Nfs:mw تا الان ندیدم، البته به جز Pgr3 توی Xbox 360
تموم اون Effect ها هم جزو گرافیک محسوب میشند،
کلا این بازی را نه تنها من خیلی ها ی دیگه از تموم بازی های Racing بیشتر ترجیه میدند، البته من با سریه Nfs:under Groung اصلا موافق نیستم

برو GTR رو بازی کن بعد میفهمی که RAINING یعنی چی!

انتظار ندارم جواب من را اینطوری بدید !!!
به اندازه ی خودم بازی کردم ، لازم به توضیح نیست ... و لازم نیست کسی به من RACING را بفهمونه

آخرین ویرایش:
با سلام
احسان جان من باز اومدم البته امیدوارم ناراحت نشده باشی از حرفهایی که تا حالا زده بودم چون ما فقط اینجا با این بحث ها سعی داریم سطح اطلاعات خودمون را بالا ببریم!:mrgreen:
توی سبک Racing گرافیک به نظر من حرف اول را میزنه
من گرافیکی در حد Nfs:mw تا الان ندیدم، البته به جز Pgr3 توی Xbox 360
خوب خود شما داری می گی که به نظر من پس این همیشه صادق نیست البته نظر شما بسیار محترم است و ما نظر دیگری روی آن نمی دهیم.
در مورد گرافیک نمی دونم اون عکس های که امید جان در بالا از بازی GT: Legends گذاشته بود را دیده بودی یا نه قبلا. چون الان سایت آپلود اون عکس ها خراب شده و دیگه عکس ها در پست نمایش داده نمیشه.
تموم اون Effect ها هم جزو گرافیک محسوب میشند،
کسی نگفت این افکت ها مال گرافیک نیست ولی این افکت ها وقتی جذاب تر می شوند که علاوه بر زیبایی، کارایی هم داشته باشند.
کلا این بازی را نه تنها من خیلی ها ی دیگه از تموم بازی های Racing بیشتر ترجیه میدند،
این خیلی های دیگه من نفهمیدم کیان! همین الان برو توی تاپیک NFS:MW در همین سایت می بینی که اکثر بچه ها همان ایراداتی را از بازی گرفتند که من گرفته بودم. البته نمی گم این بازی خوب نیست خیلی هم زیبا بود و واقعا گرافیک بالایی داره ولی ایراداتی هم داره که نمی شه منکرشون شد.
انتظار ندارم جواب من را اینطوری بدید !!!
به اندازه ی خودم بازی کردم ، لازم به توضیح نیست ... و لازم نیست کسی به من RACING را بفهمونه
احسان جان فکر کنم اینجا یه اشتباهی پیش اومده باشه:) چون امید جان گفتند RAINING یعنی بارانی، نه RACING.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or