به Nfs: Most Wanted چه امتیازی میدید ؟

NFS:MOST WANTED

• مجموع رای دهنده‌ها
    21

{ehsan}

کاربر سایت
من از امتیاز کم Gamespot در مورد Nfs:mw شاکی هستم ، البته در مورد Cod 2 هم این قضیه صدق میکنه ، در حالی که من و خیلی های دیگه Nfs :mw را یک شاهکار میدونیم...gamespot اومده امتیاز پایین 9 بهش داده وبه نظر من زیاد هم نباید امتیازات Game Spot را ملاک قرار بدیم

اول اینکه فکر نکنم این موضوع انقدر مهم باشه که بخوایم براش یک تاپیک جداگانه باز کنیم. حالا در مورد امتیاز باید بگم که چون یه سری علاقه زیاد به یه بازی دارن دلیل نمیشه که یه سایت بزرگ مثل Gamespot بیاد و همینطوری کشکی مطابق میل علاقه مندان به اون بازی یه امتیاز خیلی بالا بده. این بازی قبول دارم که نسبت به بازی های هم سطح خودش بهتر بود و دارای نکات جالبی است ولی دارای اشکالاتی نیز هست، اشکالاتی که برای یک فرد علاقمند و حرفه ای در سبک Racing اصلا در خور توجه نمی باشد. گیم اسپات یک امتیاز کاملا معقولانه به این بازی داده و تازه این امتیاز واقعا امتیاز بالایی است. شما نباید این بازی را با FPS ها مقایسه کنی. اگر یک بررسی در تمام بازی های ریسینگی که در چند وقت گذشته وارد بازار شده است بکنی متوجه می شوی که NFS:MW جزو بالاترین امتیازها می باشد.
در ضمن فکر کنم نقد این بازی در صفحه اول را نخونده اید. بد نیست که این نقد را بخوانید تا با برخی از نکات بازی بیشتر آشنا شوید:
http://www.bazicenter.com/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=8

شاید برای شما این قضیه مهم نباشه ولی برای دوستانی که از طریق امتیازات Game Spot بازیه مورد علاقشون را انتخاب میکنند (از جمله خودم) خیلی مهم هستش
دوم اینکه این تاپیک را شاید به عنوان مثال به نام Nfs زدم ولی اگر دقت کنید مزمون این تاپیک بیشتر امتیاز دهیه Game Spot میباشه
بدش هم من نقد این بازی را خوندم ، چندین سال هستش که بازی میکنم میتونم به اندازه ی خودم از بازی ها سر در میارم, نمیتونم تموم ملاکم را اون نقدی که شما میگید را قرار بدم ،البته نمیگم که اون نقد اشتباه ولی فاقد اشتباه هم نیست
از طرف دیگه باید بگم که من به خاطر اینکه Racing های دیگه برای من اصلا جذاب نبوده
ولی چگونه هستش که این بازی من و امثال منا جذب میکنه؟
در ضمن نقد مورد نظر شما طوری در مورد این بازی گفته که یک بازی باز برای فقط وقت تلف کردن این بازی را انجام میده نه به عنوان یک بازیه عالی ، شما خوبه نظر دیگران هم بدونید در مورد این بازی ، به نظر من نظر 50 تا Gamer از امتیاز Game Spot هم مهم تره

در انتها این بازی با وجود نوآوری های جدید هنوز هم دارای اشکالات انکار ناپذیری است و نمی توان عنوان بهترین بازی ریسینگ در این سبک را به آن اختصاص داد ولی با توجه به اینکه فعلا رقیبی برای آن وجود ندارد می تواند بسیار لذت بخش و زیبا باشد

آخرین ویرایش:
خوب اول اینکه اگه در مورد امتیاز Gamespot بخوایم بحث کنیم باید بگم که خود من جزء کسانی هستم که شدیدا به امتیاز های Gamespot تعصب دارم و آنها را تا حدود زیادی درست می دانم و بازی هایم را اغلب براساس امتیاز های این سایت تهیه می کنم.
دوم اینکه این تاپیک را شاید به عنوان مثال به نام Nfs زدم ولی اگر دقت کنید مزمون این تاپیک بیشتر امتیاز دهیه Game Spot میباشه
پس از از این به بعد لطف کنید عنوان تاپیک را جوری انتخاب کنید که با نوشته های داخل تاپیک دوگانگی نداشته باشد.

بدش هم من نقد این بازی را خوندم ، چندین سال هستش که بازی میکنم میتونم به اندازه ی خودم از بازی ها سر در میارم, نمیتونم تموم ملاکم را اون نقدی که شما میگید را قرار بدم ،البته نمیگم که اون نقد اشتباه ولی فاقد اشتباه هم نیست
از طرف دیگه باید بگم که من به خاطر اینکه Racing های دیگه برای من اصلا جذاب نبوده
ولی چگونه هستش که این بازی من و امثال منا جذب میکنه؟
در ضمن نقد مورد نظر شما طوری در مورد این بازی گفته که یک بازی باز برای فقط وقت تلف کردن این بازی را انجام میده نه به عنوان یک بازیه عالی ، شما خوبه نظر دیگران هم بدونید در مورد این بازی ، به نظر من نظر 50 تا Gamer از امتیاز Game Spot هم مهم تره
اول اینکه اینو قبول دارم در تمامی نقد ها به نوعی سلیقه نویسنده وارد نوشته می شه ولی نقد باید در حد تعادل باشه جوری که تا حد امکان بتوان از آن استفاده کرد. در مورد این نقد هم مطئنن همین صورت خواهد بود. شما می تونی بدی اینو چند نفر که فکر می کنی وارد هستند بخونن بعد نظر بدن!
من اینو نمی خواستم بگم ولی به خاطر جمله های شما مجبورم بگم. نظر 50 تا گیمر که هیچی 100 تا هم باشن ولی اگه فنی به بازی نگاه نکنن به هیچ دردی نمی خوره. خود من اگه در هیچ سبک بازی مهارت و تبحر نداشته باشم ولی خودم رو در سبک بازی های Racing در سطح بالایی می دونم و به این سبک بسیار علاقه مند هستم. من تقریبا تمامی بازی های ماشینی را که وارد بازار می شود را تهیه و بازی می کنم. بنابراین با تمامی نکات مثبت و منفی یک بازی ریسینگ آشنایی دارم. به عنوان مثال شاید این بازی NFS:MW برای شما خیلی جالب باشه ولی از نظر فنی جلوی بازی ای مثل GT: Legends از نظر طبیعی بودن ریسینگ حرفی برای گفتن نداره و امیتاز خوبی در گیم اپسات بهش داده شده! حرف های شما در مورد نقد بنده هم کاملا نشون می ده که شما سرسری نقد رو خوندیم و به مفاهیم اصلا توجهی نکردین. در نقد نزدیک 2 صفحه فقط از بازی تعریف شده اونوقت شما فقط جمله آخر بنظرت جالب اومده!!! اگر هم دقت کرده باشین در آخر نقد نوشته شده حتی اگر به بازی های ریسینگ علاقه ای ندارید باز این بازی را تهیه کنید. اگر به این جمله کمی دقت می کردید اون قسمت نقد را برای من نقل قول نمی زدید!!!
حالا برسیم به چنتا از اشکالات این بازی که باعث شده گیم پلی بازی امتیاز 8 بگیرد. البته اینها شاید برای شما مهم نباشد ولی برای مسی که علاقه مند به بازیه ای ریسینگ می باشد و انتظار یک بازی بسیار خوب را دارد ایراد محسوب می شود.
به عنوا مثال هوش مصنوعی بازی در سطح بسیار پایینی قرار دارد به طوری در برخی موارد اصلا آدمو کلافه می کنه! قسمت تصادفات ماشین ها خیلی بد بوده و EA می تونست تصادفات بزای را خیلی زیباتر و هیجان انگیز تر کنه. روند بازی در یک سیر بسیار تکررای انجا می شود به طوری که در Blacklist های 4-5 دیگه شما کمی از بازی زده مشید و همش احساس می کنید که دارید یک مسیر تکراری را هی در هر محرله انجام می دهید. این مشکل تا خدودی گیمر را از رغبت به به پایان رساندن بازی باز می دارد و ... . البته شاید این مسئل اصلا توسط شما احساس نشده باشد ولی خود نوعی اشکال است.

در آخر احسان جان من اصلا قصد به کرسی نشاندن حرفام و اثباتی برای درستی نقدم ندارم. فقط می خواستم بگم نمی شه براساس علاقه های شخصی برای بازی ها تصمیم گیری کرد. سایتی مثل Gamespot باید جوری نمره بده که هم علاقه مندان بازی راضی بشن و هم اونایی که زیاد علاقه ندارن.

با تشکر از اینکه وقت برای خواندن این پست گزاشتید.
موفق باشید

به نظر من بهتره به میانگین امتیاز همه سایتها توجه کنین.توی سایت Game Rankings میتونین این میانگین رو ببینین که مثلآ برای NFS : MW نسخه PC هست 82.3 % .
موفق باشین.

شما گفتید در دید کلی گرافیک بسیار عالیه ،یعنی اگر وارد جزییات بشیم نه ؟
در مورد Effect های Rain و Reflection Car و نور آفتاب نباید اینها را در دید کلی در نظر گرفت اینها همون جزییات میباشد ، جزییات فقط شامل یک متریال سنگین نیست
البته نمیدونم ملاک شما این هست یا نه ...
در مورد بازیهای همین سبک هم اکثرا خیلی خوشک هستند ، فقط یک Racing معمولی
همون Gt را میگم که باید یک مسیر را بدون هیچ تنوعی تموم کنی
Nfs:mw حتی سبک Burn Out را هم توی خودش جا داده، کلا یک بازیه ترکیبی همیشه جذاب تر از بقیه میتونه باشه،
Gt فقط از نظر من یک شبیه ساز که هنوز نتونسته وقعیت را نمایش بده
یک شبیه ساز خوب نکاتی درش هست که اون را نتوان به سادگی با واقعیت مقایش کرد
پس فعلا یک شبیه ساز نمیتونه مورد خیلی خوبی باشه
تا زمانی که شبیه سازی به خوبی انجام بشه

در مورد تصادفات هم از نظر بسیار عالی کار شده بود و این حرف شما را قبول ندارم
به طور مثال چندی بار به ماشین ROAD BLOCK اصابت کردم پس از رد شدن از ان منطقه
دوربین را پشت قرار دادم دییدم که ماشین داره به شکل خیلی زییایی توی هوا چرخ میخوره
خیلی موارد قشنگی دیدم که توی هیچ بازیی ندیده بودم
اگر هم منظور شما از تصادف مقدار خسارت وارده به ماشین هستش که فکر کنم توی GT اصلا خوب کار نشده بود

مورد دیگه هم که شما میتونتید برای بی ارزش کردن تاپیک ایجاد شده توسط من
توی قسمت ارزش نهادن به این تاپیک امتیاز کم میداد نه اینکه اولین پستی که به این تاپیک دادید محتواش ... باشه
من بیکار نیستم که بیام یک تاپی جدید درست کنم برام مهم بوده درر مورد اسم تاپیک هم نمیشود اونقدر طولانی بنویسم مثلا " به NFS:MW چه امتیازی میدهید و آیا ملاک GAME SPOT در این مورد کاملا درست میباشد"
!!!! فکر میکنم خیلی تاپیک های کم ارزش تر از این توی این سایت باشه که اصلا قابل بحث نیست

آخرین ویرایش:
پست درازی بود اشکان جان
من با اینک قسمت اخر حرف از اینکه از بازی ادم رو باز میداره کاملا موافقم من از اونجا که یدم شروع به نید فور اسپید کردم تا به امروز یگه به 50 درصد که میرسه بازی رو ول میکنیم چون همش احساس تکراری بودن بهم دست میده حالا این بازی رو که 25 درصدبیخیال شدم چون به نظرم حرفی برای گفتن بین خیلی از بازی ها نداشته و شاید اندگراند هم قشنگ تر زیبا تر از این بازی در بعضی از قسمت هاش بود البته نظر بنده هست
هوش مصنوعی هم همون تور که این اقا اشکان گفتن واقعا اتفضاح درست نوشتم
کافی یک ماشین بخوره به دیوار نیم ساعت گاز میده جلو اون وقت میده دنده عقب خیلی جالب من تو هیچ جا ندیده بودم ماشین نیم ساعت گاز بده جلو مثل اینکه می خواد از دیوار رد بشه بعد نیم ساعت تازه دوزاریش بیوفته باید دنده عقب بیاد باید قبول کرد اینقدر نباید تعصب داشت بعضی وقت ها هم باید واقعه گرانه باشه ادم شاید بازی زیبایی باشه ولی در خیلی جهت ها هم شاید نباشه
اما من یک چیزی میگم من به این باور رسیدم ادم نباید تمامی بازی هاش رو بر طبق یک امیتاز دهی بزاره شاید یک بازی امتیاز 2 گرفته باشه ولی به دل شما بشینه و شاید یک بازی 10 رو هم گرفته باشه ولی به دل شما نشینه پس ملاک رو همیشه نزارید امتیاز یک سایت
بعدم یک سوال کوچیک شما که میگید بازی هایی که میخرم ملاکم این سایت پس چه مشکلی با امتیاز دهیش دارید چون شما اینتوری که من از حرفت فهمیدم این سایت رو قبول داری حالا میگی چرا امتیازش بده
بازم ببخشید اگر توهین شده به کسی من عذر خواهی میکنم
به قول اشکان ممنون که پست طول دراز و هرز من رو خوندید

احسان جان شما هم درست میگی منم به این بازی درجه 9 رو میدم ولی باید قبول کنی دیگه تصادفاش زیبا نبود دیگه میری میخوری به یک تریلی نه تریلی چیزیش میشه نه شما ماشین شیشتا ملق میزنه اصلا انگار نه انگار حد اقل یک زره نشون میدادن صقف تاب برداشته درست نوشتم

اگر هم منظور شما از تصادف مقدار خسارت وارده به ماشین هستش که فکر کنم توی GT اصلا خوب کار نشده بود
البته من فکر میکنم منظور اقای Lich King گران توریسمو نبود . تا اونجا که من میدونم GT: Legends یک بازی ریسینگ هست کار SimBin که فقط برای PC است .نسخه قبلی هم GTR: FIA GT Racing بود که اواخر سال 2004 منتشر شد و باز هم فقط برای PC .
در کل به نظر من که گیم اسپات امتیاز خوبی به Most Wanted داده .
ولی از نظر من که سری NFS در حدی نیست که بخواد بازی های مثل GTR یا GT یا Forza هر چی دیگه مقایسه بشه . نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر این بازی رو بزرگ میکنن .

آخرین ویرایش:
بچه ها شما هم که همش این بازی رو از بدی یاد کردید !
به نظر من NFS:MW ویژیگیهای خوبش بیشتر از بدش بود.
یه خورده از خوبیهای این بازی هم بگید.
حالا که این بازی رو تمومش کردید میگید فلان بود بسان بود.
آخه یه خورده منطقی صحبت کنید...
شما به من بگید کدوم بازی Racing وجود داره که بدون نقص باشه ؟
NFS یکی از کم نقص ترین بازیهایی هست که تا حالا دیدم.(البته از نظر خودم)
نمیگم نقص نداره"داره ولی خیلی اندک هست که با این ویژیگیهای خوبش اصلا از ارزش بازی کاسته نشده !
به نظر من Gran Turismo بیشتر نقص داره...
تا حالا دیدید ماشین چپ کنه و یا خسارت بهش وارد بشه ؟
شما با سرعت 150تا میزنید به بلوار یه دفعه ماشین ایست کامل میکنه بدون اینکه صدمه ای به ماشین وارد بشه و به راحتی به راتون ادامه میدید.
درسته ! در NFS هم همین مشکل وجود داره پس اینقدر نگید GT بهتره نه NFS بهتره.
من بیشتر Midnight Club رو یک بازی بودن نقص میبینم.!

سری NFS در حدی نیست که بخواد بازی های مثل GTR یا GT یا Forza هر چی دیگه مقایسه بشه

اصلا قراری نیست که NFS با بازیهای شبیه سازی ریسینگ مقایسه باشه
NFS MW یه بازی Street Racing هست و هیچ گونه شباهت و ربطی به GT ، GTR و Forza نداره
صرفا چون هردو Racing هستن نباید باهم مقایسشون کرد
توی سبک Street Racing به نظر من NFS MW یکی از بهترینهاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or