خوب اول اینکه اگه در مورد امتیاز Gamespot بخوایم بحث کنیم باید بگم که خود من جزء کسانی هستم که شدیدا به امتیاز های Gamespot تعصب دارم و آنها را تا حدود زیادی درست می دانم و بازی هایم را اغلب براساس امتیاز های این سایت تهیه می کنم.
دوم اینکه این تاپیک را شاید به عنوان مثال به نام Nfs زدم ولی اگر دقت کنید مزمون این تاپیک بیشتر امتیاز دهیه Game Spot میباشه
پس از از این به بعد لطف کنید عنوان تاپیک را جوری انتخاب کنید که با نوشته های داخل تاپیک دوگانگی نداشته باشد.
بدش هم من نقد این بازی را خوندم ، چندین سال هستش که بازی میکنم میتونم به اندازه ی خودم از بازی ها سر در میارم, نمیتونم تموم ملاکم را اون نقدی که شما میگید را قرار بدم ،البته نمیگم که اون نقد اشتباه ولی فاقد اشتباه هم نیست
از طرف دیگه باید بگم که من به خاطر اینکه Racing های دیگه برای من اصلا جذاب نبوده
ولی چگونه هستش که این بازی من و امثال منا جذب میکنه؟
در ضمن نقد مورد نظر شما طوری در مورد این بازی گفته که یک بازی باز برای فقط وقت تلف کردن این بازی را انجام میده نه به عنوان یک بازیه عالی ، شما خوبه نظر دیگران هم بدونید در مورد این بازی ، به نظر من نظر 50 تا Gamer از امتیاز Game Spot هم مهم تره
اول اینکه اینو قبول دارم در تمامی نقد ها به نوعی سلیقه نویسنده وارد نوشته می شه ولی نقد باید در حد تعادل باشه جوری که تا حد امکان بتوان از آن استفاده کرد. در مورد این نقد هم مطئنن همین صورت خواهد بود. شما می تونی بدی اینو چند نفر که فکر می کنی وارد هستند بخونن بعد نظر بدن!
من اینو نمی خواستم بگم ولی به خاطر جمله های شما مجبورم بگم. نظر 50 تا گیمر که هیچی 100 تا هم باشن ولی اگه فنی به بازی نگاه نکنن به هیچ دردی نمی خوره. خود من اگه در هیچ سبک بازی مهارت و تبحر نداشته باشم ولی خودم رو در سبک بازی های Racing در سطح بالایی می دونم و به این سبک بسیار علاقه مند هستم. من تقریبا تمامی بازی های ماشینی را که وارد بازار می شود را تهیه و بازی می کنم. بنابراین با تمامی نکات مثبت و منفی یک بازی ریسینگ آشنایی دارم. به عنوان مثال شاید این بازی NFS:MW برای شما خیلی جالب باشه ولی از نظر فنی جلوی بازی ای مثل GT: Legends از نظر طبیعی بودن ریسینگ حرفی برای گفتن نداره و امیتاز خوبی در گیم اپسات بهش داده شده! حرف های شما در مورد نقد بنده هم کاملا نشون می ده که شما سرسری نقد رو خوندیم و به مفاهیم اصلا توجهی نکردین. در نقد نزدیک 2 صفحه فقط از بازی تعریف شده اونوقت شما فقط جمله آخر بنظرت جالب اومده!!! اگر هم دقت کرده باشین در آخر نقد نوشته شده حتی اگر به بازی های ریسینگ علاقه ای ندارید باز این بازی را تهیه کنید. اگر به این جمله کمی دقت می کردید اون قسمت نقد را برای من نقل قول نمی زدید!!!
حالا برسیم به چنتا از اشکالات این بازی که باعث شده گیم پلی بازی امتیاز 8 بگیرد. البته اینها شاید برای شما مهم نباشد ولی برای مسی که علاقه مند به بازیه ای ریسینگ می باشد و انتظار یک بازی بسیار خوب را دارد ایراد محسوب می شود.
به عنوا مثال هوش مصنوعی بازی در سطح بسیار پایینی قرار دارد به طوری در برخی موارد اصلا آدمو کلافه می کنه! قسمت تصادفات ماشین ها خیلی بد بوده و EA می تونست تصادفات بزای را خیلی زیباتر و هیجان انگیز تر کنه. روند بازی در یک سیر بسیار تکررای انجا می شود به طوری که در Blacklist های 4-5 دیگه شما کمی از بازی زده مشید و همش احساس می کنید که دارید یک مسیر تکراری را هی در هر محرله انجام می دهید. این مشکل تا خدودی گیمر را از رغبت به به پایان رساندن بازی باز می دارد و ... . البته شاید این مسئل اصلا توسط شما احساس نشده باشد ولی خود نوعی اشکال است.
در آخر احسان جان من اصلا قصد به کرسی نشاندن حرفام و اثباتی برای درستی نقدم ندارم. فقط می خواستم بگم نمی شه براساس علاقه های شخصی برای بازی ها تصمیم گیری کرد. سایتی مثل Gamespot باید جوری نمره بده که هم علاقه مندان بازی راضی بشن و هم اونایی که زیاد علاقه ندارن.
با تشکر از اینکه وقت برای خواندن این پست گزاشتید.
موفق باشید