به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

متاسفانه بعضی از ماها وقتی بهشون پست و یا القابی مییدیم فکر میکنن دیگه از اونها با شعورتر نیست و هر چی دلشون بخواد میتونن بگن واقعا عجیبه هر کی برای خودش شخصیتی داره و شاید در کاری که میکنه باشه یک استاد باشه که ما حتی یه زره از اون هم بلد نباشیم .......

به نظر شما کسی که مثلا 30 سال سن داره حتما مکس پین رو تموم کرده اما کسی که 16,17,یا مثلا 18 سال سن داره هیچی از مکس پین نمیدونه.
عزیز من چرا ناراحت میشی؟کی همچین منظوری داشت؟
اصلاً بحث سن نیست چراکه مثلاً ممکنه کسی 30 سالش باشه ولی دو ساله که بازی میکنه پس اصلاً این بحث منتفیه صحبت سر اینه که اکثراً کسانی که از سال های گذشته(توی این بحث حداقل بیش از 2 سال)تو فاز بازی بودن متوجه ن که هم Rokstar شرکت خوبیه و هم GTA عنوان بزرگیه ولی این دلیل نمی شه که Rocksrtar بتونه Max Payne رو مثل Remedy بسازه...
مثل اینه که Totoyta بخواد یه ماشین مثل Dodge Viper یا American Muscle بسازه،خوب نمی تونه چون تخصصش این نیست...
بابا بخدا توی این تاپیک فقط و فقط سو ء تفاهم داره بحث و جنگ درست میکنه و بس.
من که دیگه بیخیال شدم...هرکاری دوست دارین انجام بدین...

این تاپیک اسمش معلومه، هدفش هم معلومه.
پس نیازی نیست کسی که از Max Payne 3 خوشش اومده بیاد و روی اعصاب طرفدارای قدیمی این بازی پیاده روی کنه...آره 114 نفر امضا کردن چون 95% اعضای این سایت تازه 2 ساله دارن بازی میکنن و اصولا نمی فهمن Max payne چی بوده و دارن چه بلایی سرش میارن.
واقعا وجود 114 نفر آدم فهیم بین این همه n00b خودش غنیمتی هست.
بله جواد جان واقعا هر طور فکر میکنم حرف شما متینه.
شاید ایراد از من بوده که خودمو قاطی کردم.
در واقع از این به بعد عبرت گرفتم که جایی که اکثریت نظر موافقی دارن من حتّی اظهار عقیده هم نکنم.;)
البته اینو هم بگم که بعضی دوستان توی این 2 روزه چند تا PM به من دادن و اونا هم،هم عقیده ی من بودن ولی گویا ترسیدن بیان بگن تا توهین متحمل نشن.
یعنی میخوام بگم که همه هم مخالف این بازی نیستن و شخص موافقی هم وجود داره.;)
فعلا که تعداد رای ها 171ی هست،ولی به نظرم نباید انتظار امضاهای خیلی بیشتری رو داشت.;)

از قدیم گفتن هر کی هر جوری با شما حرف میزنه شما هم همونجوری باهاش حرف بزنید شما خودت اینقدر تند رویی که به همه میپری که باید با همون لحن باهاتون حرف زد ;)

این تغییرات باب میل شما نیست ؟! درسته (مثل من ، البته اگه Max اصلی هم بود عقیده ای نداشتم). خب حالا که این بازی مثل MP های قدیمی نیست و دوستش ندارید ،بازیش نکنید دیگه. همین. این همه بحث و جدل دیگه برای چیه؟

این تغییرات باب میل شما نیست ؟! درسته (مثل من ، البته اگه Max اصلی هم بود عقیده ای نداشتم). خب حالا که این بازی مثل MP های قدیمی نیست و دوستش ندارید ،بازیش نکنید دیگه. همین. این همه بحث و جدل دیگه برای چیه؟
خوب آخه برادر من مشکل هیمنجاست دیگه!!
شما به نظر میرسه که از MP جدید راضی باشی،خوب دیگه برا چی حال ما رو خراب میکنی؟
شما هم بفرما یه Campaign حمایت از MP3 درست کن...
این تاپیک مربوط میشه به اعتراض به این بازی حالا چه نتیجه بده چه نده به هر حال هست و فکر نمی کنم کسی باید اینجا به کس دیگه بابت نظرش توضیح بده...

شما به نظر میرسه که از MP جدید راضی باشی،خوب دیگه برا چی حال ما رو خراب میکنی؟

من اصلا اینو بازی نمی کنم، اگر همون مکس اصیل زاده هم بود بازی نمی کردم ، البته اگه پول خیلی داشتم چرا :smile:

این تاپیک مربوط میشه به اعتراض به این بازی حالا چه نتیجه بده چه نده به هر حال هست و فکر نمی کنم کسی باید اینجا به کس دیگه بابت نظرش توضیح بده...

شما منظور منو متوجه نشدی. کلی عرض کردم. کیوان هم صفحه قبل پست قشنگی داده بود.
گفتم که اگه از این بازی خوشتون نمیاد بازیش نکنید و به رسمیت نشناسیدش ، فرض کنید اصلا MP3 وجود نداره ، خیلی راحت دوباره 1 و2 ـش رو بازی کنید.

گفتم که اگه از این بازی خوشتون نمیاد بازیش نکنید و به رسمیت نشناسیدش ، فرض کنید اصلا MP3 وجود نداره ، خیلی راحت دوباره 1 و2 ـش رو بازی کنید.

مسئله بازی کردن یا نکردن این بازی نیست. اتفاقا همه هم بازی خواهند کرد. اما به اینکه نام مکس روش هست زاری خواهند کرد.

ده بار گفته باشه یه بار هم من بگم. کسی نگفته بازی بده یا بد میشه. میگن این بازی مکس پین نیست. شاید اگه نام دیگه ای داشت خیلی هم ازش تقدیر و تمجید میشد چون داره R* می سازتش.

اما از اونجایی که نام بازی MAX PAYNE هست. پس در نتیجه: :arrowd:

صحبت سر اینه که اکثراً کسانی که از سال های گذشته(توی این بحث حداقل بیش از 2 سال)تو فاز بازی بودن متوجه ن که هم Rokstar شرکت خوبیه و هم GTA عنوان بزرگیه ولی این دلیل نمی شه که Rocksrtar بتونه Max Payne رو مثل Remedy بسازه...

مسئله بازی کردن یا نکردن این بازی نیست. اتفاقا همه هم بازی خواهند کرد. اما به اینکه نام مکس روش هست زاری خواهند کرد.

خب شما چرا باید بازیش کنید؟ مگه به این بازی معترض نیستید؟

ده بار گفته باشه یه بار هم من بگم. کسی نگفته بازی بده یا بد میشه. میگن این بازی مکس پین نیست. شاید اگه نام دیگه ای داشت خیلی هم ازش تقدیر و تمجید میشد چون داره R* می سازتش.

من که صحبتی از بد بودن یا نبودن نکردم.

Baale دوستان ، این بازی یک مکس اصیل نیست ، و شمایی که طرفدار پر و پا قرص مکس هستید هیچ دل خوشی از این تغییرات ندارید ، کما اینکه جز اسمش اصلا این بازی در سری مکس پین نمی بینید ، در هر صورت بازی هم همین طور ساخته خواهد شد.

خب بازیش نکنید دیگه!

اینجاس که میگن مفت باشه کوفت باشه:) وقتی با 5 دلار رو 360 میخریمش عیبی نداره اما اگه 60 دلار خرجش بود اصلا ارزشش رو نداشت!
بحثه ما هم سر بد یا خوب بودن نیست! میدونیم هممونم که راک استار سره عناوینی سرمایه نمیزاره که سود ندارن!
اما وقتی چیزی اصالتشو از دست میده ارزشش کم میشه! اصالته مکس به تمه افسردشه! اصالتش به داستانش و موسیقی متنشه!
الان راکستار اومده مکس رو تبدیل به یه غوله خشن کرده که هیکلش مثه گاو میمونه:) حرکاتشم اینقدر مضحک شده که هیچی!
بعد از همه مضخرفتر اینه که یه شخصیته کاملا محبوب که برای خودش یه hero بوده شده معتاد!
ببینید راکستار کلا هر بازیی میاد زیر دستش یا س ک س میکشه وسطش یا معتاد و کوکایینو م ش روب و...
در حالی که مکس یه کاراگاه بود که خیلی هم درستکار بود و فقط بخاطره زن و بچش اومد وسطه این جنگ!

اگر اين رويه ادامه داشته باشه به هيچ وجه به عنوان يك ادامه رسمي Max Payne اين بازي رو انجام نميدم.
هرچند كه وقتي مدير فروم AW ميگه اگر بياد من بازيش ميكنم ديگه من حرفي بايد بزنم ؟ :mad:.
خب ببينم تو كه COD رو دوست داري اگر فردا بيان اعلام كنند دارن COD 7 ميسازند به سبك سوم شخص با كاورگيري يا نسخه RPG بازي رو بدن بيرون شما اين حرف ها رو باز ميزني؟

سلام.اي بابا.چرا اعصاب خودتون رو خورد ميكنيد اينقدر.مطمئن باشيد اگه ما خودمون رو هم بكشيم باز راك استار توي بازي تغييري نميده.منم جفت مكس پين هاي 1 و 2 رو بازي كردم و خيلي باهاش حال كردم.اما اين دليل نميشه كه چون اون موقع با اون تيپ و قيافه مكس پين بازي كردم حالا هيچ تغييري توي مكس پين رو تحمل نكنم.اگه بازي جديده بخواد مثل همون قديميه باشه چيزي براي گفتن نداره جز اينكه خاطرات ما رو زنده كنه.دقت كنيد كه گفتم ما.منظورم از ما همين 100 يا 200 نفري هستن كه قبلا مكس پين رو بازي كردن.يادتون باشه اگه بخواد همون المانهاي قديمي رو زنده كنن هيشكي نميره سراغش غير از ما.چون اون بازي قديمي توي زمان خودش گردن كلفت بود اما الان ديگه همچين توي چشم نميزنه.براي اين حرفم هم دليل دارم.دليلم اينه كه شما بيايد بازي قديميه رو با يه عنواني مثل متال گير يا گيرز اف وار مقايسه كنيد.اون موقعس كه حرفم براتون روشن ميشه.البته اگر مكس رو پير نميكردن بهتر بود اما ديگه زمونس و دنيا وفا نداره.;).حالا خيلي ها ميگن مكس جوون رو ميخوايم.مگه اسنيك نبود كه جوون بود اما يهو پير شد و همونا كه اسنيك پير رو دوس داشتن با اسنيك پير خيلي بيشتر حال كردن.
پس لطفا اميدوار باشين.:cool:

اگه بازي جديده بخواد مثل همون قديميه باشه چيزي براي گفتن نداره جز اينكه خاطرات ما رو زنده كنه.
اگه اینجوره که شما میگی پس هیچ Sequal ـی حرفی برای زدن نداره و فقط خاطرات بازی قبلیشو زنده میکنه !! یعنی Max Payne 2 حرفی برای گفتن نداشت و فقط خاطرات MP1 رو زنده کرد ؟!!!! نه برادر من یه دنباله ی خوب اینه که به سبک اصلیش وفادار باشه و فکر هواداراشم بکنه . منی که از موقع MP2 تا حالا منتظر MP3 هستم ؛ انتظار یه MP رو دارم وگرنه میرفتم همون GTA و Bully رو به جای MP بازی میکردم و حالشم میبردم !!!

اطلاعات ندارید حرف م** هم میزنید

سلام.اي بابا.چرا اعصاب خودتون رو خورد ميكنيد اينقدر.مطمئن باشيد اگه ما خودمون رو هم بكشيم باز راك استار توي بازي تغييري نميده.منم جفت مكس پين هاي 1 و 2 رو بازي كردم و خيلي باهاش حال كردم.اما اين دليل نميشه كه چون اون موقع با اون تيپ و قيافه مكس پين بازي كردم حالا هيچ تغييري توي مكس پين رو تحمل نكنم.اگه بازي جديده بخواد مثل همون قديميه باشه چيزي براي گفتن نداره جز اينكه خاطرات ما رو زنده كنه.دقت كنيد كه گفتم ما.منظورم از ما همين 100 يا 200 نفري هستن كه قبلا مكس پين رو بازي كردن.يادتون باشه اگه بخواد همون المانهاي قديمي رو زنده كنن هيشكي نميره سراغش غير از ما.چون اون بازي قديمي توي زمان خودش گردن كلفت بود اما الان ديگه همچين توي چشم نميزنه.براي اين حرفم هم دليل دارم.دليلم اينه كه شما بيايد بازي قديميه رو با يه عنواني مثل متال گير يا گيرز اف وار مقايسه كنيد.اون موقعس كه حرفم براتون روشن ميشه.البته اگر مكس رو پير نميكردن بهتر بود اما ديگه زمونس و دنيا وفا نداره.;).حالا خيلي ها ميگن مكس جوون رو ميخوايم.مگه اسنيك نبود كه جوون بود اما يهو پير شد و همونا كه اسنيك پير رو دوس داشتن با اسنيك پير خيلي بيشتر حال كردن.
پس لطفا اميدوار باشين.:cool:
اصلا خدا وکیلی چهار تا خبر خوندی؟؟؟ ! اخه عزیز من مگه مکس پین عروسک خیمه شب بازی که راک استار هر غلطی میخواد میکنه ! برداشتند تو بازی روز گذاشتند ! از رنگ های لول :laughing: ( نقاشی وار) استفاده کردند ! کاور گیری ( خاک بر سرشون اخه مکس اصلا جونش براش مهم بود که بخواد ازش مراقبت کنه) معتاد کردنش ! ! ! ( اینجا میخواستند پیام اخلاقی بدند که اعتیاد چیر خوبیه چون مکس بر خلاف همه معتاد ها بسیار فربه شده ! احتمالا جنسش خوبه ) :laughing: و همچنین کچل کردنش ! فکر کنم 4 روز دیگه میاند میگند مکس سربازیش رو افتاده برزیل !واقعا شما به این میگین مکس پین؟؟؟ پس فردا صدای یه سیاه پوست هم میندازند تنگش ! :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or