به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

عزيز من شما بازي كن قول مي دم از كاراكتر خوشت مياد.
اون تريپ خوشتيپ با كاپشن چرم مال دهه قبله.به كاراكتر سازي Rockstar ايمان داشته باشيد.بازي كنيد خوشتون مياد

يك نكته اي وجود داره. انتظار نداشته باشيد R* به خاطر اين اعتراضات بازي رو عوض كنه. اين اعتراضات معمولا توي بلند مدت جواب ميده. سره Fallout 3 همين مشكلات و.جود داشت. f3 فروش عالي داشت اما افت فروش ناگهاني و پرفروش شدن دوباره قسمت اول و دوم باعث شد تا حدودي از اشتباهاتشون درس بگيرند و شماره بعدي دست سازنده هاي اصلي بدهند.

دلیلی نداره اعتراض کنیم .
حتما یک دلیلی داشته که اونا تغییراتی رو توی بازی اعمال کردن . و حتماٌ در جهت پیشترفت بازی این کار رو کردند و تمام سعی خودشون رو هم میکنند که بازی خوبی ارائه بدن.

يك نكته اي وجود داره. انتظار نداشته باشيد R* به خاطر اين اعتراضات بازي رو عوض كنه. اين اعتراضات معمولا توي بلند مدت جواب ميده. سره Fallout 3 همين مشكلات و.جود داشت. f3 فروش عالي داشت اما افت فروش ناگهاني و پرفروش شدن دوباره قسمت اول و دوم باعث شد تا حدودي از اشتباهاتشون درس بگيرند و شماره بعدي دست سازنده هاي اصلي بدهند.

که البته سبکش قرار نیست عوض بشه

ما كه فرستاديم.
من توقع بالايي ندارم چون ميدونم اينكار نمي كنند فقط بجاي برزيل همون نيويورك باشه ، كاورگيري رو بردارند و موهاي اين بنده خدا رو هم برگردونند و اين رنگ آميزي مسخره رو از بين ببرند.
فكر ميكنم بازي منحصر به فردي بشه ، خداييش رنگ آميزيش اصلا با دو شماره قبليش نمياد.
فقط اين امضا توي بازي سنتر انجام ميشه ؟ يا جهاني؟
منظورم اين كه يك كاربر خارجكي آماده اش كرده ؟ چون كه خيلي كند ميره!!!

مسلماً تنها هدف RockStar کسب درآمد مادی صرف و موقت و به نوعی سوءاستفاده از این عنوانه و هیچ توجهی به خواسته طرفداران اصلی نداره . بنده خدا تقصیری هم نداره ، RockStar چه میدونه MAX PAYNE چیه ؟ تو نسخه های قبلی هم فقط انتشار و پارو کردن پولارو برعهده داشته ! پس جداً راهی ندارن جز التماس کردن به Remedy که اونم از محالات مطلقه !

البته فکر میکنم مشخص باشه که با این رای گیری محدود به کاربران BaziCenter نباید متوقع تاثیری بود . اگه یه رای گیری معتبر و جهانی در این مورد خاص هست ، معرفی کنید .

خب اشکالش اینه که فقط ایرانی ها پر کردند اینو.
ای کاش با چند تا فن های خارجی اینکار رو میکردید جوابش قطعا بیشتر بود.
منم امضا کردم.
دوستان هم لطفا حرف های خنده دار نزنند و اگر نمیخوان پر کنند حرف اضافی نزنند و برند پی کارشون.
پ.ن : یعنی آخه اینقدر ....... ؟!

البته فکر میکنم مشخص باشه که با این رای گیری محدود به کاربران BaziCenter نباید متوقع تاثیری بود . اگه یه رای گیری معتبر و جهانی در این مورد خاص هست ، معرفی کنید .
فعلا در همين سطح است اما قرار شده چند نفر از دوستان توي فروم هاي معروف ديگه اين لينك قرار بدند.

من از تنوع طلبی و ابتکار کشورهای غربی خوشم میاد و قابل تحسین هست.البته مشکلی هم با این تغییرات ندارم و همینطور که قبلا گفتم ماهیت و محتوای کلی بازی با توجه به گفته های بازیسازها تغییری نکرده.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or