A.T.HELLBOY
کاربر سایت
اصل کاری را چرا نگذاشتی تو نظر سنجی آخه
لا مصب اینم خیلی شاخه !! اصلا هیچ اسلحه ای نیست تو سری هیلو باحال نباشه غیر از این : :d
اصل کاری را چرا نگذاشتی تو نظر سنجی آخه
به دستت درد نکنه میدونی با این میشه وسایل نقلیه رو از کار انداخت؟لا مصب اینم خیلی شاخه !! اصلا هیچ اسلحه ای نیست تو سری هیلو باحال نباشه غیر از این : :d
اخ اخ این خداسآره خیلی قویه.من بعضی موقع ها که DMRام تیر نداشت از اون استفاده میکردم.ولی در کل DMR یه چیز دیگس و صد البته مخوف ترین اسلحه هیلو یعنی Fuel Rod Gun:dیعنی وجود این اسلحه لرزه بر اندامها میاندازه
به دستت درد نکنه میدونی با این میشه وسایل نقلیه رو از کار انداخت؟
وقتی ماشه رو نگه داری شارژ میشه و یه تیر بزرگ شلیک میکنه، و وقتی بخوره به یه وسیله نقلیه کاملا از کار میفته و تو میتونی بری سوارش بشی. من با اینا همیشه Banshee شکار میکردم
آره خُب نسبت به بقیه قدرت و سرعت کمتری داره. تازه Spartan Laser رو فراموش کردید تو هیلو 3، پنج تا شلیک داشت، تو Reach کردنش چهار تا (از بس که Overpower بود). لعنتی یه شلیکش هر جنبنده ای رو از صحنه گیتی حذف میکردباو!! می دونم !! مگه میشه ندونم !!؟؟ اما در کل به نظرم زیاد به کار نمی یاد !!:d
یک بار نشد ما از هیلو صحبت کنیم و یه ترول نپره وسط...اقا اين اسلحه هاي هيلو واقعا چين كه انقدر طرفدار داره؟
من همه رو بازی کردم و نگفتم هم بد هستن کلا از لحاظ اسلحه و تنوعشون Quake و Doom و Unreal Tournament و Halo تو یه رده قرار میگیرند و خودم هم از 4 تاشون خوشم میاد.البته انتظار می رفت اینجا اینقدر بی تابی تفنگ آب پاش های Halo بشه ، مشخصه بالای 90 درصد تا حالا BFG دست نگرفتن و با Crowbar عشق نکردن که میگن یه دیلم ساده !