LiQuiD SnakE
کاربر سایت
اصلا کاربرد داره ؟you're doomed پس خفنترین کُلت تاریخ کجاست؟
(تو امضام هم هست)
نظرسنجی تحریم می شود...
وقتی تیر تفنگ اصلیت تموم شه ، تازه کاربرداش رو میشه :dاصلا کاربرد داره ؟
من حتی یکبار هم ازش استفاده نکردم ...
این فرق داره M6D فقط تو هیلو 1 بود، تو هیلوهای دیگه یه پیستول مزخرف بود که خودم هم ازشون استفاده نمیکردم.اصلا کاربرد داره ؟
من حتی یکبار هم ازش استفاده نکردم ...
اتفاقا بابک از اون بهتر به نظر من DMRــه.یعنی باقلواست این اسلحه!:dاین فرق داره M6D فقط تو هیلو 1 بود، تو هیلوهای دیگه یه پیستول مزخرف بود که خودم هم ازشون استفاده نمیکردم.
فقط مرحله اول هیلو 1 رو بازی کنی کافیه. امکان نداره کسی بازی کنه و عاشق این سلاح نشه، لامصب عین شاتگان میمونه
اصلا این سلاح معروفه. یادمه تو فروم بانجی هم یه نظرسنجی بین کاربرا گذاشتن که کدوم سلاح رو بیشتر دوست دارید، M6D اول یا دوم شد
این از Battle Rifle هیلو 3 بهتر بود، ولی باز کلا به M6D نمیرسیداتفاقا بابک از اون بهتر به نظر من DMRــه.یعنی باقلواست این اسلحه!:d
باز بهتر از اینه که یه اهرم از زمین پیدا کنی باهاش بزنی تو سر دشمناچیه آخه این اسباب بازی های هالویی !!
آره خیلی قویه.من بعضی موقع ها که DMRام تیر نداشت از اون استفاده میکردم.ولی در کل DMR یه چیز دیگس و صد البته مخوف ترین اسلحه هیلو یعنی Fuel Rod Gun:dیعنی وجود این اسلحه لرزه بر اندامها میاندازهاین از Battle Rifle هیلو 3 بهتر بود، ولی باز کلا به M6D نمیرسید
M6D اولین پیستولی بود که زوم میشد و قدرت فوق العاده بالایی داشت. فکر کنید یه پیستول 2x زوم داشته باشه، 12 تا تیر تو هر خشابش جا بشه و قدرتش در حدی باشه که با 3 شلیک یه Elite از پا دربیاد صداش هم دقیقا همصدای یه شاتگان بود حالا امسال تو Anniversary خودتون باهاش آشنا میشید