به ياد ماندني ترين صحنه هاي بازيها

• Thread starter Thread starter koosha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرحله اول و یکی مونده به اخر اسمش gameoverبود فک کنم
واقعا بنظرم خیلی به یاد ماندنی بود صحنه سینمایی و زیبایی بود خیلی قشنگ بود و هنوزم هست!

صحنه ی آخر Mafia و فیلم اول Onimusha 3 که سامانوسکه همه ی سامورایی ها رو لت و پار میکنه و همینطور صحنه ی غم انگیز مردن mona sax در Max payne 2.یک صحنه ای هم هست در آخر بازی Punisher که فرانک با کمک اون بازجوئه زنه رو خفه میکنه و در زمان حال باید از زندان فرار کنید.خیلی صحنه های دیگه هم هست که واقعا به یاد موندنی بودند ولی فعلا حضور ذهن ندارم.:cool:

صحنه ای که جکی تو بازی دارک نس به خاطر کشته شدن جنی توسط عمو پائولی خود کشی می کنه واقعا صحنه ی تاثیر گذار و به یاد ماندنی بود که بعد اون جگی برای اولین بار به hell میره

در صحنه ایی از پرنس 3 که دشمنان به او و فرح تعدادی زیادی هجوم می آورند و در آن لحظه مردم فریاد کنان به سمت دشمنان سرازیر می شوند و به کمک آن ها می آیند :laughing:

صحنه ای که جکی تو بازی دارک نس به خاطر کشته شدن جنی توسط عمو پائولی خود کشی می کنه واقعا صحنه ی تاثیر گذار و به یاد ماندنی بود که بعد اون جگی برای اولین بار به hell میره

درسته که جکی آدم کش بود ولی اون صحنه واقعا تاثیر گذار بود.

من خودم صحنه ی آخر Halo 3 که کاپیتانه میاد حرف میزنه و اسم Spartan 117 رو روی تخته با چاقو کندن رو هرگز از یاد نمیبرم!

تو عمرم هیچ بازیی روم تاثیر نزاشته!! فقط یه بار از کشته شدن دوست*دختــر جکی خیلی ناراحت شدم
آقایون خواهش می کنم بابا ، دو سه مورد خلاف قانون دیده شده!
مثلا من واقعا داشتم هاف لایف 2 رو تموم می کردم که فهمیدم آخرش الکس میمیره! ، اسپویلر هست دیگه ، خیلی سخته کار باهاش؟؟

1- آخر COD4.
2- توی بازی Run Away 2 توی کشتی، از محیط اتاقی که توش کامپیوتر و رادار بود خیلی خوشم اومد.
3- یه سری داشتم کانتر بازی میکردم،یکی از یارهام نشته بود با اون تفنگه که صد تا تیر میخوره تروریست ها رو بسته بود به تیر و فریاد میزد !.. Need Backup.من هم داشتم میرفتم کمکش که یهو هدشات شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or