m_fisher کاربر سایت Oct 23, 2007 #32 من کلا با صحنه های سایلنت هیل 1 خیلی حال کردم بازی مافیا هم آخرش به یاد ماندنی بود
A Alexander666 کاربر سایت Oct 23, 2007 #33 من هیچ وقت تونل مرگ سام در پرسپلیس را یادم نمیره:coolgun::coolgun:
Insomniac کاربر سایت Nov 19, 2007 #35 بمب اتم COd4 که توی هلی کوپتر بودیم! افتادن توی دره ی روبوته و پسر خاله ی Clayman در The Neverhood
Hossein_Bahal کاربر سایت Nov 19, 2007 #37 شماره 1 مکس پین . اوایل بازی وقتی وارد خونش میشه و با جسد بچه نوزادش مواجه میشه و بعدش هم صدای زنش رو میشنوه که ازش کمک میخواد اما وقتی بهش میرسه که مرده . یک صحنه فوق العاده و احساسی .
شماره 1 مکس پین . اوایل بازی وقتی وارد خونش میشه و با جسد بچه نوزادش مواجه میشه و بعدش هم صدای زنش رو میشنوه که ازش کمک میخواد اما وقتی بهش میرسه که مرده . یک صحنه فوق العاده و احساسی .
Dreadlord کاربر سایت May 4, 2008 #42 صحنه ی آخر اویل 2 که با هلیکوپتر فرار میکنی بعد شهر راکون ستی رو منفجر میکنن همیشه تو ذهنم هست. صحنه ی آخر COD4 که زاخائف رو میکشی هم خیلی زیبا بود.
صحنه ی آخر اویل 2 که با هلیکوپتر فرار میکنی بعد شهر راکون ستی رو منفجر میکنن همیشه تو ذهنم هست. صحنه ی آخر COD4 که زاخائف رو میکشی هم خیلی زیبا بود.
unknown_2022 کاربر سایت May 30, 2008 #45 نوشته شده توسط Emad721: صحنه ای که بیگ باس اسنیک رو از روی پل میندازه پایین بیشتر... منظورت The Boss دیگه :cheesygri؟ من صحنه ی آخر MGS3 که EVA داره برا Big Boss داستان اصلی رو میگه بعد اسنیک گریه می کنه
نوشته شده توسط Emad721: صحنه ای که بیگ باس اسنیک رو از روی پل میندازه پایین بیشتر... منظورت The Boss دیگه :cheesygri؟ من صحنه ی آخر MGS3 که EVA داره برا Big Boss داستان اصلی رو میگه بعد اسنیک گریه می کنه