ایشون داره مسخره میکنه اونایی رو که میگن شکست میخورهکيانوش که ميگه شکست خورد؟! :confused:
اما در کل من ميگم که اين Wii حداقل بيشتر از گيم کيوب به موفقيت ميرسه.
الان Wii از ps3 و xbox360 بیشتر موفقیت کسب کرده:biggrin1:
ایشون داره مسخره میکنه اونایی رو که میگن شکست میخورهکيانوش که ميگه شکست خورد؟! :confused:
اما در کل من ميگم که اين Wii حداقل بيشتر از گيم کيوب به موفقيت ميرسه.
به نظر من که Wii حتما شکست میخوره! یعنی خورده دیگه. حالا اونهایی که اون اولهای تاپیک میگفتن Wii موفق میشه یه چیزی، اما اینهایی که هنوز میگن موفق میشه رو چه حسابی میگن؟ دیگه همه فهمیدن که Wii شکست خورد و تموم شد رفت.
این تاپیک سؤالش برنده شدن یا نشدن Wii نیست. سؤالش اینه که موفق میشه یا نه.کیانوش جان درسته wii الان فروشش خیلی خوبه ولی خب به نظرت میشه از الان برندش دونست؟!
نمیدونم کی این داستان با مزه رو تعریف کرده که همه همین رو میگن، اما چنین چیزی نیست. فقط توی نسخه ژاپنی این بازی خون وجود نداره که اونم یه چیزه جا افتاده است چون معمولا توی ژاپن تا اونجا که بشه خشونت بازیها رو حذف می کنن.ولی پیتر مور حرف خوبی زد گفت :wii تا سن 14 سالگی بچه ها رو میبره بعد اون ازش زده میشن
همین re 4 اومد خون رو توش برداشتن خونی که یه اصل برای هر بازی ترسناک هست
این بازی که شما میگی قشنگه ولی مثلا شما این بازیرو بذار در کنار متال گر 3 کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟ وی و 360 یا پی اس 3 هم چنین حالتی رو دارند وقتی وی میاد مقابل بازی های بزرگ پی اس 3 و 360 قرار میگیره نمیتونه فقط بخاطر یه نواوری که بعد از یه مدت عادی میشه با این دوتا کنسول رقابت کنه.من نمی خوام از Wii طرفداری کنم ؛ ولی آنهایی که میگن wii واسه بچه هاس دارن اشتباه می کنن.
این که دلیل نمیشه هر وقت بازی کارتونی می بینید بگید این بچه گونس!
برای مثال Ratchet & Clank (میدونم واسه PS2 هستش، فقط دارم مثال میزنم!) یه بازی کارتونیه ولی از خیلی بازی های دیگه به نظر من قشنگتره (اگه Ratchet & clank بازی کرده باشید متوجه میشید من چی میگم).
10000 درصد موافقم!من نمی خوام از Wii طرفداری کنم ؛ ولی آنهایی که میگن wii واسه بچه هاس دارن اشتباه می کنن.
این که دلیل نمیشه هر وقت بازی کارتونی می بینید بگید این بچه گونس!
برای مثال Ratchet & Clank (میدونم واسه PS2 هستش، فقط دارم مثال میزنم!) یه بازی کارتونیه ولی از خیلی بازی های دیگه به نظر من قشنگتره (اگه Ratchet & clank بازی کرده باشید متوجه میشید من چی میگم).
به من باشه که R&C: Going Commando رو انتخاب ميکنم. اين سري بازي عاليه. سبک پلتفرم رو دستش بازي نداريم.این بازی که شما میگی قشنگه ولی مثلا شما این بازیرو بذار در کنار متال گر 3 کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟ وی و 360 یا پی اس 3 هم چنین حالتی رو دارند وقتی وی میاد مقابل بازی های بزرگ پی اس 3 و 360 قرار میگیره نمیتونه فقط بخاطر یه نواوری که بعد از یه مدت عادی میشه با این دوتا کنسول رقابت کنه.
واقعا r&c رو انتخاب میکنی:laughing:. به هر حال اینم نظر شماست دیگه نظر شما هم محترمه.10000 درصد موافقم!
به من باشه که R&C: Going Commando رو انتخاب ميکنم. اين سري بازي عاليه. سبک پلتفرم رو دستش بازي نداريم.
دمت گرم جواب جالبی بود...ولی من نمیدونم آدم کارش به کجا رسیده که با خون حال میکنه متاسفم برا بشریت...ما که 14 سالمون گذشته..حاضریم با 40 ساله هاشم کل کل کنیم، ولی wii بازی میکنم و اتفاقا ماریو باز و اینا ام نیستم ولی تنها کنسولیه که بهش اعتقاد دارم.