به نظر شما Wii موفق میشه؟

Wii موفق میشه؟

• حتما موفق میشه

رای‌ها: 89 78.1%
  • موفق نمیشه

رای‌ها: 25 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
کيانوش که ميگه شکست خورد؟! :confused:
اما در کل من ميگم که اين Wii حداقل بيشتر از گيم کيوب به موفقيت ميرسه.
ایشون داره مسخره میکنه اونایی رو که میگن شکست میخوره;)
الان Wii از ps3 و xbox360 بیشتر موفقیت کسب کرده:biggrin1:

به نظر من که Wii حتما شکست میخوره! یعنی خورده دیگه. حالا اونهایی که اون اولهای تاپیک میگفتن Wii موفق میشه یه چیزی، اما اینهایی که هنوز میگن موفق میشه رو چه حسابی میگن؟ دیگه همه فهمیدن که Wii شکست خورد و تموم شد رفت.

ببینید هر کنسول و هر پلتفرمی برای خودش جزابیت ها و ضعف هایی رو به همراه داره بخصوص که امروزه با ارائه عنواین انحصاری این مسئله پر رنگ تر هم شده. ولی می خواستم مطلبی رو در مورد نینتندو عرض کنم، اگر این شرکت می خواست شکست بخوره مطمئن باشید سر همون نینتندو64 و یا GC به وضعیت کنسولی مثل Dreamcast دچار میشد، نکته دیگه اینکه فراموش نکنید که همین آنالوگ هایی که روی دسته تمامی کنسول ها وجود داره و عملا بدون اونها بازی غیرممکن میشه یکی از همین ایده های نینتندو بوده. یا در مورد کنسول های دستی باید عرض کنم ایده DS واقعا برای یک کنسول دستی و قابل حمل ارائه شد و با گیم پلی بی نظیرش بازار رو تسخیر کرده، البته با این گفته 100% نمی خوام PSP رو زیر سوال ببرم اما به نظر بنده کوچک کردن PS2 با یک گیم پلی خسته کننده، بعید میدونم برای من مثلا تو مترو یا بطور کلی بیرون از خونه جزابیت داشته باشه! ضمنا دوستان میدونید که نینتندو اصلیتش ژاپنیه و در ژاپن هم که به سبک هایی مثل Shooter (مخصوصا PC) و یا Modern Action Advanture مثل GTA زیاد اهمیت نمیدن بنابراین خصلت لطیف بازی های Wii یا RGB هامیتونه از این هم سرچشمه بگیره. من کسایی رو میشناسم که تا قبل از اینکه Wii Remote رو تو دستاشون بگیرن به اصطلاح براشون افت داشت ولی بعد از گذشت حدودا 40 دقیقه دیگه نمی خواستن دسته ها رو رها کنن. پس بهتره قبل از اینکه نظرمون رو مطلق در مورد یک کنسول بگیم چند تا عنوان رو تست کنیم. موفق باشید

آخرین ویرایش:
کیانوش جان درسته wii الان فروشش خیلی خوبه ولی خب به نظرت میشه از الان برندش دونست؟!
این تاپیک سؤالش برنده شدن یا نشدن Wii نیست. سؤالش اینه که موفق میشه یا نه.
من اینجا اصلا نمیخواهم بحث کنم که کدوم کنسول بیشتر میفروشه و برنده میشه (هر چند که واضحه جواب چیه)
بحث این تاپیک سر موفق بودن یا نبودن Wii ه که به هزار و یک دلیل این کنسولحتی قبل از عرضه اش موفق بوده حالا که دیگه دلایل موفقیتش بیشتر هم شده.

اینکه Wii توی نمایشگاه E3 پارسال اونجوری تونست نظر همه رو جلب کنه.
اینکه تقریبا همه رسانه های بزرگ دنیا مقاله های متعددی در مورد این کنسول نوشتن، می نویسن و خواهند نوشت.
اینکه این کنسل تونسته توجه یه قشر عظیم رو به خودش جلب کنه، از بچه چند ساله تا پیرمرد و پیرزن های 80 ساله.
اینکه این کنسول 7 ماه بعد از عرضه هنوز همه جای دنیا sold out ه و نینتندو نمیتونه به اندازه کافی تولید کنه.
اینکه هرچی رکورد فروش بوده توی این مدت زده و فروشش توی همه نقاط دنیا از هر کنسول دیگه ای بیشتره.
و مهم تراز همه اینها اینکه نینتندو روی فروش هر دستگاه Wii داره سود می کنه پس این کنسول یه محصول موفقه از نظر تجاری چون سود زیادی نصیب سازنده اش کرده.

پس بدون توجه به اینکه در آینده فروشش بیشتر از دو تا کنسول دیگه خواهد بود یا نه، یا اینکه در نهایت برنده جنگ کنسولها میشه یا نه، تا همین جاش کاملا مشخصه که این کنسول موفق بوده. این موضوع هم الان مشخص نشده، همون موقعی که مردم برای pre order کردن این کنسول (قبل از عرضه اش) صف می بستن مشص می کرد این موضوع رو چون تونسته یود نظر مصرف کننده رو به خودش جلب کنه، کاری که فقط از پس یه محصول موفق بر میاد.

ولی پیتر مور حرف خوبی زد گفت :wii تا سن 14 سالگی بچه ها رو میبره بعد اون ازش زده میشن
همین re 4 اومد خون رو توش برداشتن خونی که یه اصل برای هر بازی ترسناک هست

ولی پیتر مور حرف خوبی زد گفت :wii تا سن 14 سالگی بچه ها رو میبره بعد اون ازش زده میشن
همین re 4 اومد خون رو توش برداشتن خونی که یه اصل برای هر بازی ترسناک هست
نمیدونم کی این داستان با مزه رو تعریف کرده که همه همین رو میگن، اما چنین چیزی نیست. فقط توی نسخه ژاپنی این بازی خون وجود نداره که اونم یه چیزه جا افتاده است چون معمولا توی ژاپن تا اونجا که بشه خشونت بازیها رو حذف می کنن.
در مورد حرف پیتر مور هم باید فقط و فقط خندید، البته نه به حرف نه چندان با مزه اش بلکه به این موضوع که این بنده خدا اگه اینو نگه چی بگه، حتی آدمی مثل پیتر مور هم که Master of spin ه کم آورده و نمیدونه دیگه باید چی بگه.

من نمی خوام از Wii طرفداری کنم ؛ ولی آنهایی که میگن wii واسه بچه هاس دارن اشتباه می کنن.
این که دلیل نمیشه هر وقت بازی کارتونی می بینید بگید این بچه گونس!
برای مثال Ratchet & Clank (میدونم واسه PS2 هستش، فقط دارم مثال میزنم!) یه بازی کارتونیه ولی از خیلی بازی های دیگه به نظر من قشنگتره (اگه Ratchet & clank بازی کرده باشید متوجه میشید من چی میگم).

وی کنسول نو اوری هست و تا اینجا هم فروش خوبی داشته ولی ایا میشه تضمین کرد که این نواوری همچنان برای مردم جالب هست یا نه بعد از یه مدت یک چیز عادی میشه و فروشش متوقف میشه؟؟؟ البته یک دلیل فروش وی قیمت پایین هست که افرادی که پی اس 3 یا 360 میخرن در کنارش یه وی هم میخرن به خاطر همین وی داره همینجوری میتازونه ولی من میگم این فروش دوام نخواهد اورد چون بعد از چند وقت این نو اوری عادی و خسته کننده میشه.

من نمی خوام از Wii طرفداری کنم ؛ ولی آنهایی که میگن wii واسه بچه هاس دارن اشتباه می کنن.
برای مثال Ratchet & Clank (میدونم واسه PS2 هستش، فقط دارم مثال میزنم!) یه بازی کارتونیه ولی از خیلی بازی های دیگه به نظر من قشنگتره (اگه Ratchet & clank بازی کرده باشید متوجه میشید من چی میگم).
این بازی که شما میگی قشنگه ولی مثلا شما این بازیرو بذار در کنار متال گر 3 کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟ وی و 360 یا پی اس 3 هم چنین حالتی رو دارند وقتی وی میاد مقابل بازی های بزرگ پی اس 3 و 360 قرار میگیره نمیتونه فقط بخاطر یه نواوری که بعد از یه مدت عادی میشه با این دوتا کنسول رقابت کنه.

الان موفقیت Wii به خاطر دسته هاش و تبلیغ های وسوسه کنندش هست. Wii از لحاظ سخت افزاری و گرافیک و ... از X360 و PS3 خیلی عقب هست. به نظرم Wii تا حالا موفق شده ولی زیاد دووم نمی یاره. یعنی خیلی دووم بیاره 2 یا 3 سال دیگست. ولی در کل نینتندو ابتکار جالبی کرده که دنیای کنترل بازی ها رو عوض کرد ;)

10000 درصد موافقم!
این بازی که شما میگی قشنگه ولی مثلا شما این بازیرو بذار در کنار متال گر 3 کدومو انتخاب میکنی؟؟؟؟ وی و 360 یا پی اس 3 هم چنین حالتی رو دارند وقتی وی میاد مقابل بازی های بزرگ پی اس 3 و 360 قرار میگیره نمیتونه فقط بخاطر یه نواوری که بعد از یه مدت عادی میشه با این دوتا کنسول رقابت کنه.
به من باشه که R&C: Going Commando رو انتخاب ميکنم. اين سري بازي عاليه. سبک پلتفرم رو دستش بازي نداريم.

دمت گرم جواب جالبی بود...ولی من نمیدونم آدم کارش به کجا رسیده که با خون حال میکنه متاسفم برا بشریت...ما که 14 سالمون گذشته..حاضریم با 40 ساله هاشم کل کل کنیم، ولی wii بازی میکنم و اتفاقا ماریو باز و اینا ام نیستم ولی تنها کنسولیه که بهش اعتقاد دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or