Silenthill_ir
کاربر سایت
بچه ها اینطوری فایده نداره
باید PS3 یا 360 و Wii رو در کنار هم داشت
دعوا آخه چرا می کنید ؟
GOOD LUCK
دعوا آخه چرا می کنید ؟
GOOD LUCK
بچه ها اینطوری فایده نداره
دعوا آخه چرا می کنید ؟
GOOD LUCK
یه چیزی بگم بدتون نیاد من خودم طرفدار نینتندو هستم ولی تا کی میخواین wiimote رو تکون بدین زلدای بعدی هم اومد ولی باز همینه نه گرافیکش میره بالا نه چیزه دیگه میخواد به جای این که عمودی دسته رو تکون بدی افقی تکون بدی که چی؟
GOW OF WAR چه ربطی به کنسول های نسل بعد داره ؟منم یه چیزی می گم بدتون نیاد. من خودم طرفدار سونی هستم. چون اوّلین کنسولی که گرفتم PS1 بود. ولی تا کی می خواین دسته های " تکراری " کنسولهای سونی رو بگیرین دستتون و تپ و تپ دکمه فشار بدین؟ گاد آو وار بعدی هم اومد ولی باز همینه نه گرافیکش میره بالا نه چیز دیگه میخواد بجای اینه با ضربدر بپره با مربع می پره که چی؟
خوب برای PS3 که بیاد هم تغییرات زیاد می کنه هم گرافیکش میره بالابالاخره که یه شماره برای Ps3 میاد.
امکان نداره wii موفق بشه.تا زمانی که ps3 و 360 هستن . در مورد اقایی هم که میگن ps3 بازندست باید بگم شما کاملا در اشتباهی و قضیه ps2 برای ps3 هم اتفاق میفته.کسی که میتونه ۵۰۰ تومن جای Wii بده میتونه روش پول بزاره و PS3 بگیره
بعد چرا کلیک کردی رو PS3 نمیگی X360
کسایی که دنبال گرافیک بالا هستن دونبال Wii نمیرن و اکثر کسایی که دنبال Wii هستن گیمپلی براشون مهمتره
مثلا نینتندو گفته Metroid 3 بیاد اکشن متحول میکنه مخصوصا برای Wii اکشن خوبی نداره و چون نینتندو داره میسازه فکر کنم عالی از آب در بیاد
این بحثم پاپان بدید
موافقم و دیگه دوست ندارم بحث کنم
شماها دوست دارید مثل کلکل کردن سر X360 و PS3 , با Wii کلکل کنید
و دیگه اگه دوباره بحث راه افتاد هم هیچی نمیگم
اصلا باهات موافق نیستم
برندهی اصلی جنگ Wii هست ولی معتقدم X360 به پای PS3 نمیرسه ( انگشت کوچیکه هم نمیشه )
در ضمن من نگفتم دو کنسول دیگه خوب نیست , به درد نخوره و یا ازشون بدم میاد فقط گفتم برن به جهنم
منم یه چیزی می گم بدتون نیاد. من خودم طرفدار سونی هستم. چون اوّلین کنسولی که گرفتم PS1 بود. ولی تا کی می خواین دسته های " تکراری " کنسولهای سونی رو بگیرین دستتون و تپ و تپ دکمه فشار بدین؟ گاد آو وار بعدی هم اومد ولی باز همینه نه گرافیکش میره بالا نه چیز دیگه میخواد بجای اینه با ضربدر بپره با مربع می پره که چی؟
خوب مشخص با هم فرق دارن.به هر حال چه فرق داشته باشن چه نداشته باشن wii برنده نمیشه.میگی نه؟؟؟ نگاه کن.اقای only sony همونطور که قضیه ی ps2 با ps3 فرق داره قضیه ی 360 با xbox` کلی فرق داره ولی نمیدونم قضیه ی gamecube با wii هم فرق داره یا نه ؟