Fanboy_CAPCOM
کاربر سایت
به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....
به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....
به نظر من wii موفق میشه ولی نه به اندازه ی ps3 . چون wii نو اوری داره ولی از لحاظ گرافیک وخوب همين كافيه ديگه.بازم دمش گرم كه حد اقل همين تجربه ي جديد رو داره اما دو كنسول ديگه چيزي جز گرافيك ندارند البته 360 داره اين كه در صورت خريد 360 يك بخري مجازي نيز به صورت رايگان هديه ميگيري:cheesygri:cheesygri
پی اس 3 :biggrin1:به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....
:cheesygriخوب همين كافيه ديگه.بازم دمش گرم كه حد اقل همين تجربه ي جديد رو داره اما دو كنسول ديگه چيزي جز گرافيك ندارند البته 360 داره اين كه در صورت خريد 360 يك بخري مجازي نيز به صورت رايگان هديه ميگيري:cheesygri
به نظر من wii موفق میشه ولی نه به اندازه ی ps3 . چون wii نو اوری داره ولی از لحاظ گرافیک و
فیزیک و ........... ضعیف هست و این برای گیمر حرفه ای مهمه به نظره من گیمرای حرفه ای ps3 رو
انتخاب میکنند. البته میتونن در کنارش یه wii هم بخرن به خاطره قیمتش{ البته خارج از ایران} و همچنین نو اوری جالبش. در مورد 360 هم به قول این دوستمون یک بخاری مجازی هست.
من بعد اینکه با خود Wii بازی کردن دیونه ش شدم حالا دارم به این در اون در میزنم که بخرم.
یه چیز به همتون میگم حتما به خاطر بسپارید Wii دهن PS3 و X360 صاف میکنه.
بازیای زیادی هم براش میاد از همه هم موفقتر میشه و سود بیشتری هم میکنه و از همه مهمتر به کوری چشم سونی و مایکروسافت برنده این جنگ کنسولها میشه
نقل قول از یکی از طرفداری Wii که مطمئنا خیلیهاتون دیدینش
"سوال : نظرتون در مورد PS3 چیه
جواب : بره به جهنم (Go To Hell )"
منم X360 به لیست جهنم اضافه میکنم
فقط وی
Wii ناموس منه
من نمي دونستم جهنم اينقدر توپه بچه ها پاشيم بريم جهنم ظاهرا دور دوره جهنمه بهشت ديگه فايده نداره:cheesygri
اينكه تابلوئه wii خيلي فروش مي كنه اما گيمر اگه حرفه اي باشه مي پره مي ره 360 .ps3. pc. مي خره نهايتش wii هم كنارش مي خره در غير اين صورت بچه بازيه
بعدشم پايه ي همه ي دستگاها ماكروسافته با direct x
همين الانم كه پاي كاپيوترين دارين از ويندوز ماكروسافت استفاده مي كنين حداقل كمي حيا كنيد اگه ماكروسافت بره به جهنم كه ما الان همه بدبخت بوديم
اول از همه شما که هیچی در مورد من نمیدونید من نگو خجال بکش
من هم ویندوز دارم هم لینوکس تا جایی هم که میتونم از لینوکس استفاده میکنم و همینطور از نرمافزار های متن باز استفاده میکنم
همین الانشم من دارم با سرور مرورگرها Firefox استفاده میکنم
اگه مایروسافت انحصار طلب نبود الان ما یا پای سرور OSها مکینتاش بودیم ( که همه آرزو دارن یه لحظه باهاش کار کنن ) یا پای لینوکس سرور OpenSourceها بودیم
و بازم میگم اگه مایکروسافت انحصارگر نبود الان OpenGL باز داشت خودش رو توسعه میداد ( یعنی میدادن )
اگه مایکروسافت نبود الان وضع ما خیلی بهتر بود و کسی انحصار طلب پیدا نمیشد چون بیشتر اون چیزی که میبینید سود داره , ضرر میزنه
پس مرگ بر انحصار گر ( فرق نمیکنه کی باشه حتی نینتندو )
دوست عزیز شما خیلی خوشحالیا :laughing: . شما میگی ps3 و 360 از wii شکست میخورن؟؟من بعد اینکه با خود Wii بازی کردن دیونه ش شدم حالا دارم به این در اون در میزنم که بخرم.
یه چیز به همتون میگم حتما به خاطر بسپارید Wii دهن PS3 و X360 صاف میکنه.
بازیای زیادی هم براش میاد از همه هم موفقتر میشه و سود بیشتری هم میکنه و از همه مهمتر به کوری چشم سونی و مایکروسافت برنده این جنگ کنسولها میشه
نقل قول از یکی از طرفداری Wii که مطمئنا خیلیهاتون دیدینش
"سوال : نظرتون در مورد PS3 چیه
جواب : بره به جهنم (Go To Hell )"
منم X360 به لیست جهنم اضافه میکنم
فقط وی
Wii ناموس منه