به نظر شما Wii موفق میشه؟

Wii موفق میشه؟

• حتما موفق میشه

رای‌ها: 89 78.1%
  • موفق نمیشه

رای‌ها: 25 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....
خوب همين كافيه ديگه.بازم دمش گرم كه حد اقل همين تجربه ي جديد رو داره اما دو كنسول ديگه چيزي جز گرافيك ندارند البته 360 داره اين كه در صورت خريد 360 يك بخري مجازي نيز به صورت رايگان هديه ميگيري:cheesygri:cheesygri

خوب همين كافيه ديگه.بازم دمش گرم كه حد اقل همين تجربه ي جديد رو داره اما دو كنسول ديگه چيزي جز گرافيك ندارند البته 360 داره اين كه در صورت خريد 360 يك بخري مجازي نيز به صورت رايگان هديه ميگيري:cheesygri:cheesygri
به نظر من wii موفق میشه ولی نه به اندازه ی ps3 . چون wii نو اوری داره ولی از لحاظ گرافیک و
فیزیک و ........... ضعیف هست و این برای گیمر حرفه ای مهمه به نظره من گیمرای حرفه ای ps3 رو
انتخاب میکنند. البته میتونن در کنارش یه wii هم بخرن به خاطره قیمتش{ البته خارج از ایران} و همچنین نو اوری جالبش. در مورد 360 هم به قول این دوستمون یک بخاری مجازی هست.

به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....

Wii طوریه که افراد زیادی به خودش جذب میکنه و سرگرمتون میکنه طوری که بهش اعتیاد پیدا میکنین با این اوصاف میشه عادی بشه
ولی اگه منظورتون نوآوریش (نوع کنترل و دسته‌ش ) آره بعد از یه مدت عادی میشه ولی هنوز دوست داری با Wii بیشتر بازی کنی
البته در صورتی که کسی فقط به دیدن خون سرخ عادت کرده معلومه که Wii براش یه جعبه به درد نخوره بیشتر نیست و حتی به خاطر نوآوریش حاضر نیست نگاه کنه

خوب همين كافيه ديگه.بازم دمش گرم كه حد اقل همين تجربه ي جديد رو داره اما دو كنسول ديگه چيزي جز گرافيك ندارند البته 360 داره اين كه در صورت خريد 360 يك بخري مجازي نيز به صورت رايگان هديه ميگيري:cheesygri
:cheesygri
منم کاملا موافقم Wii بهتر از یه بخاریه که الان دیگه به درد نمیخوره چون داره تابستون میشه
به نظر من wii موفق میشه ولی نه به اندازه ی ps3 . چون wii نو اوری داره ولی از لحاظ گرافیک و
فیزیک و ........... ضعیف هست و این برای گیمر حرفه ای مهمه به نظره من گیمرای حرفه ای ps3 رو
انتخاب میکنند. البته میتونن در کنارش یه wii هم بخرن به خاطره قیمتش{ البته خارج از ایران} و همچنین نو اوری جالبش. در مورد 360 هم به قول این دوستمون یک بخاری مجازی هست.

مطمئنا PS3 قویترین و بهترین کنسول هست ولی بیشترین فروش و محبوبیت و سود ازآن Wii میشه

سلام
با اجازه ی بزرگ تر ها خواستم بگم اینجا Wii خیلی طرفدار داره و علتش علاوه بر نو آوری نسبتا جذابش قیمت خیلی خیلی پایینش هست !!!
استانبل که رفته بودم رفتم نمایشگاه Nintendo (تو خیابون istiklal) یک دستگاه Wii گزاشته بود Free واسه بازی کردن همه هم دورش جمع شده بودن یک نفر هم در موردش توضیح می داد وقتی نوبت من شد می تونم بگم اولش خیلی سخت بود بهش عادت کنم چون کنترلش واقعا سخت بود اما بعد از یک مدت کم کم خوشم اومد و دیگه جوری شد که انگاری عاشق کنترل اینجوری شدم چون واقعا خیلی جالب هست اما بزرگترین نقطه ضعفش این هست دست آدم زود خسته می شه ;)
اما خوب می دونین که Wii دو جور کنترل داره
در مورد گرافیک که معلوم هست درست هست گرافیک Wii از Ps2 بالاتر هست (اگر اشتباه نکنم) اما از الان که دیگه دور دور Ps3 و 360 شده نمی تونه در مورد گرافیک حرفی بزنه.....
اگر دوستان یادشون باشه اوایلی که Ps2 اومد همه می گفتن مثل Ps1 هست اما یکی دو سالی که گزشت همه فهمیدن چه قدر قوی تر هست !!!
الان هم هنوز اوایل 360 و Ps3 هست و هنوز بازی های خیلی قوی تر خواهد آمد و Wii با نو آوری و قیمت فوق العاده پایینش بهترین وقتی اومد که هنوز دو تا کنسول برتر مونده تا بازی های فوق العادشون رو شه و کسی که می ره الان کنسول بخره اول می گه 360 بگیرم یا Ps3 ؟؟؟
هی دست دست می کنه همه چیز رو زیر و رو می کنه می بینه Ps3 283 euro هست می گه خوب اما بلو ری داره بعد می آد 360 بخره می گه ارزون تره اما هر چی فکر می کنه می بینه هنوز اونقدر بازی برای این دوتا ساخته نشده بعد می گه بزار ببینم Wii چطور هست می ره می بینه قیمتش هست79.99 لیره :eek:
هی چشماش رو می مالونه می بینه درست دیده !!!
می گه جهنم ضرر الان Wii رو می گیرم بعدش که یکم از بازار داغی 360 و ps3 گزشت معلوم می شه کدوم رو بگیرم چون الان Wii یک سال حد اقل من رو سرگرم می کنه و سال دیگه بهتر می شه بین 360 و Ps3 انتخاب کنم......
و نو آوری Wii جوری هست ابتده هر کسی رو جذب می کنه و می شه گفت یک آنترک هست تا برنده ی 360 و Ps3 رو از جنگ زمان نشون بده.......
و الان اینجا خیلی خیلی Wii طرفدار داره......(البته اینجا ترکیه هست:biggrin1:)
ببخشید خیلی حرف زدم در جوار استاد های بزرگ مثل یه کارگر که بیاد بگه دست بیلم گم شده.....به بزرگی خودتون ببخشین:blushing:
اینم عکس نمایشگاه که باورتون بشه Wii فقط 80 لیره و اگه می شد جنس الکترونیکی با خودم ببرم حتما می خریدم ;)
209003338RL653271505.jpg

البته این قیمت نمایشگاه هست و همه جمع شده بودن چون قیمت Wii هست $369.00 و نمی دونم چرا اینقدر داشت مفت می داد حتی پرسیدم که قیمت بازیش هست یا خودش گفت دستگاه Wii ;)

به نظر من هر كنسولي زيبايي خاص خودشو داره و داشتن هر كدومش هيجان اور مطمئنم اين دوستمونم only_ps3 اگه 360 داشته باشه عاشقش ميشه چون خيلي بازي هاي خفني داره كه هيچ كسي نمي تونه ازش بگذره مثل ps3 با درصد كمتر كه اونم حتما از لحاظ بازي دريت مي شه گرافيك ps3 با 360 هم كه در سطح همن بگذريم كه ps3 هنوز gear of war نداره و تو اكثر رقابت هاي بازي هاي مشترك شكست خورده اما تفاوت اون قدري نبوده كه از حال بازي كم بشه و اين تفاوت هيچ وقت زياد نمي شه حالا ببين:biggrin1: (گير ندين كي از كي قوي تره گرفتين كه )
wii هم تا باش بازي نكنم نظر قطعي نمي تونم بدم اما بايد باهال باشه به خاطر اجراي بازي هاي game cube شم كه شده يكي مي گيرم
در ضمن مي تونيد تفاوت قدرتي ps3 با 360 هم از 2 سايت زير به صورت عكس و فيلم ببينيد:
www.gametrailers.com
www.gamespot.com

دوستان به نظر من هر سه این کنسولها خوب هستن و هیچکدام بد نیستن در ضمن این طوری که من دارم می بینم wii همچیناهم بی کیفیت نیست چون می خواد یک سری بازیهای جالب هم بزنه مثل ninja gaiden
با تشکر از همه دوستان

عزیز دل این Ninja Gaiden همون نسخه NES پنجاه سال پیشه که قراره روی VC بیاد.
در ضمن همین الان روی VC بازیهای خیلی خیلی بهتری هست، مثل LoZ:OoT یا ماریو 64 :)

من بعد اینکه با خود Wii بازی کردن دیونه ش شدم حالا دارم به این در اون در میزنم که بخرم.
یه چیز به همتون میگم حتما به خاطر بسپارید Wii دهن PS3 و X360 صاف میکنه.
بازیای زیادی هم براش میاد از همه هم موفقتر میشه و سود بیشتری هم میکنه و از همه مهمتر به کوری چشم سونی و مایکروسافت برنده این جنگ کنسولها میشه
نقل قول از یکی از طرفداری Wii که مطمئنا خیلیهاتون دیدینش
"سوال : نظرتون در مورد PS3 چیه
جواب : بره به جهنم (Go To Hell )"
منم X360 به لیست جهنم اضافه میکنم
فقط وی
Wii ناموس منه

سلام به همه بروبچه های باحال
سایت nintendowii.ir آماده شده و انجمن اون هم درست شده الان تنها چیزی که کم داریم کمبود مطلبه. هرکی مایل به کمک کردن به نوشتن به مطالب این سایت هست با من تماس بگیره.
به امید داشتن سایتی مفید برای همه طرفدارای Wii

من بعد اینکه با خود Wii بازی کردن دیونه ش شدم حالا دارم به این در اون در میزنم که بخرم.
بازیای زیادی هم براش میاد از همه هم موفقتر میشه و سود بیشتری هم میکنه و از همه مهمتر به کوری چشم سونی و مایکروسافت برنده این جنگ کنسولها میشه
فقط وی
Wii ناموس منه

من نمي دونستم جهنم اينقدر توپه بچه ها پاشيم بريم جهنم ظاهرا دور دوره جهنمه بهشت ديگه فايده نداره:cheesygri

اينكه تابلوئه wii خيلي فروش مي كنه اما گيمر اگه حرفه اي باشه مي پره مي ره 360 .ps3. pc. مي خره نهايتش wii هم كنارش مي خره در غير اين صورت بچه بازيه

بعدشم پايه ي همه ي دستگاها ماكروسافته با direct x
همين الانم كه پاي كاپيوترين دارين از ويندوز ماكروسافت استفاده مي كنين حداقل كمي حيا كنيد اگه ماكروسافت بره به جهنم كه ما الان همه بدبخت بوديم:(

من نمي دونستم جهنم اينقدر توپه بچه ها پاشيم بريم جهنم ظاهرا دور دوره جهنمه بهشت ديگه فايده نداره:cheesygri

اينكه تابلوئه wii خيلي فروش مي كنه اما گيمر اگه حرفه اي باشه مي پره مي ره 360 .ps3. pc. مي خره نهايتش wii هم كنارش مي خره در غير اين صورت بچه بازيه

بعدشم پايه ي همه ي دستگاها ماكروسافته با direct x
همين الانم كه پاي كاپيوترين دارين از ويندوز ماكروسافت استفاده مي كنين حداقل كمي حيا كنيد اگه ماكروسافت بره به جهنم كه ما الان همه بدبخت بوديم:(

اول از همه شما که هیچی در مورد من نمیدونید من نگو خجال بکش
من هم ویندوز دارم هم لینوکس تا جایی هم که میتونم از لینوکس استفاده میکنم و همینطور از نرم‌افزار های متن باز استفاده میکنم
همین الانشم من دارم با سرور مرورگرها Firefox استفاده میکنم
اگه مایروسافت انحصار طلب نبود الان ما یا پای سرور OSها مکینتاش بودیم ( که همه آرزو دارن یه لحظه باهاش کار کنن ) یا پای لینوکس سرور OpenSourceها بودیم
و بازم میگم اگه مایکروسافت انحصارگر نبود الان OpenGL باز داشت خودش رو توسعه میداد ( یعنی میدادن )
اگه مایکروسافت نبود الان وضع ما خیلی بهتر بود و کسی انحصار طلب پیدا نمیشد چون بیشتر اون چیزی که میبینید سود داره , ضرر میزنه
پس مرگ بر انحصار گر ( فرق نمیکنه کی باشه حتی نینتندو )

اول از همه شما که هیچی در مورد من نمیدونید من نگو خجال بکش
من هم ویندوز دارم هم لینوکس تا جایی هم که میتونم از لینوکس استفاده میکنم و همینطور از نرم‌افزار های متن باز استفاده میکنم
همین الانشم من دارم با سرور مرورگرها Firefox استفاده میکنم
اگه مایروسافت انحصار طلب نبود الان ما یا پای سرور OSها مکینتاش بودیم ( که همه آرزو دارن یه لحظه باهاش کار کنن ) یا پای لینوکس سرور OpenSourceها بودیم
و بازم میگم اگه مایکروسافت انحصارگر نبود الان OpenGL باز داشت خودش رو توسعه میداد ( یعنی میدادن )
اگه مایکروسافت نبود الان وضع ما خیلی بهتر بود و کسی انحصار طلب پیدا نمیشد چون بیشتر اون چیزی که میبینید سود داره , ضرر میزنه
پس مرگ بر انحصار گر ( فرق نمیکنه کی باشه حتی نینتندو )

كي گفته ماكروسافت داره انحصارگري مي كنه خوب توان مقابله ندارن مي رن كنار به همين راحتي opengl قدرت خوبي نداشت رفت كنار كسي جلوشو نگرفت prey نديدي چه گرافيك ضايعي داشت اون تازه بهترينش بود
اما با حال جواب دادي حال كردم منم با انحصارگر مخالفم از هر نوعش ميدونم ماكرو هم يه كارايي كرده اما به هر حال الان مي دونم سهامش 14 برابر سونيه:eek:
من با 360 حال مي كنم چون بازي هاي باهال و با كيفيت داره والا نو اوري نداره مثل ps3

OpenGL رفته کنار؟!
فک میکنی کنسول هایی مثله PS3 و Wii که طرف مایکروسافت نیستن و طبعا DirectX ساپورت نیستن, با چه API ای بازی مینویسن؟ بله دوست من, OpenGL.
یه نیگا به این بنداز. ببین توش کلمه Ps3 رو کجا نوشته.
ضمنا وقتی یه بازی قراره رو چند پلتفرم مختلف (بخونین کنسول های مختلف) اجرا بشه, هیچ وقت با DirectX نوشته نمیشه که فقط رو پلتفرم های مایکروسافت اجرا میشه. اگرم این این کارو بکنن, بعدا تبدیلش خیلی کار سختی میشه.

فقط وی
Wii ناموس منه
دوست عزیز شما خیلی خوشحالیا :laughing: . شما میگی ps3 و 360 از wii شکست میخورن؟؟
خیلی جالبه.همونطور هم که دوست عزیزمون اشاره کرد گیمر حرفه ای میره سراغ ps3 یا 360 و wii فقط بچه بازی بیش نیست.بار ها گفتم بازم میگم فروش wii به زودی کم و کمتر میشه.چون وقتی alanwake,gow2,mass efect ,..... برای 360 و lair,mags4,gow3 برای ps3 بیاد کی میره سراغ wii :confused: در ضمن من خودم خیلی از مایکروسافت خوشم نمیاد ولی این قضیه انحصار طلبی مایکروسافت دیگه از اون حرفا بودا :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or