به نظر شما Wii موفق میشه؟

Wii موفق میشه؟

• حتما موفق میشه

رای‌ها: 89 78.1%
  • موفق نمیشه

رای‌ها: 25 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
:( امین زبونت گودزیلا رو سه سوت نفله میکنه :( چه برسه به آدمی زاد . شوخی کردما !!!!

اصلا مقایسه نمیخواد . چون تو رنج اون دوتای دیگه نیست . تازه نینتندو اگه میخواست خفن رقابت کنه حتمی یه کنسول میساخت که ps3 رو زمین بزنه .مثل گیم کیوب که از ps2 شاید بهتر بود اما به محبوبیت اون نبود .پس بهترین کار سازش و رقابت مسالمت آمیز بود یا همون رقابت زیرزمینی وقتی وی رو طوری طراحی کردن که هم با دست باز بازی کنی و هم تحرک داشته باشی خودش یه سرو گردن اونو از بقیه متمایز میکنه .

نه امین جون اما خوب بعد از 6-7 ماه می خوای دوست ترک پیدا نکنم :-"
خوب از هر کی پرسیدم Ps یا Xbox اینا می گن هر کدوم جای خود چه برسه به وسیله عجیب قریبی به نام Wii !!!

به نظر من wii نهایتا 2 سال دیگه شاید هم کمتر بتونه تو رقابت بمونه واقعیت اینه که نه گرافیک به تنهایی همه چیزه و نه گیم پلی مثل اینکه نینتندو تو این نسل یلدش رفته چیزی مثل گرافیک هم وجود داره در کل من چند جا هم گفتم این نسل به هیچ وجه جذابیت نسل قبل رو نداشت و هر 3 کنسول از یه نظر ضعف داشتن ولی دیگه wii یکی از فاکتور های اصلی رو کنار گذاشت

به نظر من wii نهایتا 2 سال دیگه شاید هم کمتر بتونه تو رقابت بمونه واقعیت اینه که نه گرافیک به تنهایی همه چیزه و نه گیم پلی مثل اینکه نینتندو تو این نسل یلدش رفته چیزی مثل گرافیک هم وجود داره در کل من چند جا هم گفتم این نسل به هیچ وجه جذابیت نسل قبل رو نداشت و هر 3 کنسول از یه نظر ضعف داشتن ولی دیگه wii یکی از فاکتور های اصلی رو کنار گذاشت
be nazare man jange asli konsoolha beine ps3 va wii hast wii az nazare noavari jelotar az ps3 hast ps3 ham az nazare sakht afzar halla bayad bebinim in vasat mardom bishtar be sakht afzar ahamiat midan ya noavari be har hal bayad sabr kard man khodam tarafdare sony hastam vali dame nintendoham garm ide jalebiro varede game kard

سلام ...
نظرمن اينه كه نهايتاً تا پايان 2007 ميتونه رو بورس باشه و نينتندو بايد تمام تلاشش رو بكنه تا هرچي داره توي همين 2007 رو كنه و بفروشه ...
البته اين نظر من بود، به نظر من با اون گرافيك ضايع (ببخشيد) زياد دووم نمياره ...
مخصوصاً وقتي metal gear solid 4 وارد بازار بشه ؛ سوني حتماً پيشرفت قابل توجهي ميكنه و فروشش چند برابر ميشه ...
براي مثال خود منم حتماً فقط همون موقع ps3 ميخرم ...

هر كسي دوست داره يه بارم كه شده با دسته هاش بازي كنه ارزونم كه هست تازه شايد كمترم بشه اما اين احتمال وجود داره كه بعد از يه مدتي ملت خسته بشن از روش بازي كردنش و براشون عادي بشه. گرافيك| هوش مصنوعي| فيزيكم كه نداره شروع كنن به غالب كردن دستگاهاشون به بقيه يعني عملا در اينده فروش به شدت كاهش پيدا كنه.:-"

گرافیک نداره؟ شما Red Steel و Zelda شو ندیدی؟ Super PAper Mario رو چی؟! گرافیک نسل بعد نداره ولی گیم پلیش اونو جبران میکنه.
فیزیک نداره؟! شما یه تریلر از Kororinpa ببین! صب, ظهر, شب, هر دفعه 3بار.
هوش؟! بابا بیخیال! به همون Red Steel ارجاع میدم.

فیزیک و هوش "داشتن" ربطی به کنسول نداره, یه کار نرم افزاریه, مسلما سخت افزار قویتر پتانسیل اجرای هوش بهتر رو ارائه میکنه ولی نه اینکه که بگی ...

لطفا قبل از قضاوت چنتا تریلر از Wii ببینین.

گرافیک نداره؟ شما Red Steel و Zelda شو ندیدی؟ Super PAper Mario رو چی؟! گرافیک نسل بعد نداره ولی گیم پلیش اونو جبران میکنه.
فیزیک نداره؟! شما یه تریلر از Kororinpa ببین! صب, ظهر, شب, هر دفعه 3بار.
هوش؟! بابا بیخیال! به همون Red Steel ارجاع میدم.

فیزیک و هوش "داشتن" ربطی به کنسول نداره, یه کار نرم افزاریه, مسلما سخت افزار قویتر پتانسیل اجرای هوش بهتر رو ارائه میکنه ولی نه اینکه که بگی ...

لطفا قبل از قضاوت چنتا تریلر از Wii ببینین.

عزيزم اطلاعاته غلط به مردم نده منو كه مي بيني دانشجوي كامپيوترم كلي هم كتاب راجبه 3d max خوندم كلي هم كلاس رفتم اولا فيزيك ربطي به شب و روز نداره دوما فيزيك دقيقا به cpu فشار مي ياره فيزيكه متنوع ماله اين كاره فيزيكه نرم افزاري همش به يه شكل اجرا مي شه من با wii دشمني ندارم شايد خودم خريدم اما نواقص خودشو داره هر وقت مثل من 2 تا دستگاهو از نزديك ديدي مقايسه كردي راجبش حرف بزن trailer چيه خودم سالي 2gb دانلود مي كنم چي مي خواي؟ از چه دستگاهي؟
سوما هم خودت مي دوني من با كسي يا چيزي درگيري ندارم 360 هم من از دستش يه سري چيزاش شاكيم از بدشم هم مي گم

در اخر هم اينو بگم wii رو با ps3 .360 مقايسه كردم كه مي گم گرافو اينا نداره قبولم نداري نداشته باش اونايي كه بايد بدونن مي دونن لزومي نداره من تاكيد كنم مثل اين مي مونه بگي گرافيكه ds با psp برابره

آخرین ویرایش:
همون طور كه همتون ميدونيد نينتندو اكثرا ميخواد اونايي رو جذب بازي كنه كه اصلا اهل بازي نيستند.:blushing:
كسي هم كه اهل بازي نباشه فقط ميخواد از بازي لذت ببره و مطمئنا خيلي هم نميخواد بازي كنه.
فقط هم براي سرگرمي و تنوع.
و اين لذت براي يه بازيكن غير حرفه اي گيم پلي است نه گرافيك و فيزيك.
ولي خوب من نظري راجع به فروشش و موفقيتش نميتونم بدم.ولي احتمالا بتونه فروش خوبي كنه.
خوب البته اين فقط نظر منه و شايد كاملا اشتباه باشه.:confused::eek::-":biggrin1:

اتفاقا که تا الان وی اول بود
ps3 xbox360 wii
در اروپا و دیگر مناطق هفته اول(240 هزار) در اروپاودیگر مناطق در هفت اول(33هزار)
درژاپن در روز اول(400هزار)
در امریاای شمالی در روز اول( 500هزار)
حالا اینا رو فقط برای دستگرمی نوشتم بعد یک جدول کامل مینویسم

اتفاقا که تا الان وی اول بود
ps3 xbox360 wii
در اروپا و دیگر مناطق هفته اول(240 هزار) در اروپاودیگر مناطق در هفت اول(33هزار)
درژاپن در روز اول(400هزار)
در امریاای شمالی در روز اول( 500هزار)
حالا اینا رو فقط برای دستگرمی نوشتم بعد یک جدول کامل مینویسم
به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or