be nazare man jange asli konsoolha beine ps3 va wii hast wii az nazare noavari jelotar az ps3 hast ps3 ham az nazare sakht afzar halla bayad bebinim in vasat mardom bishtar be sakht afzar ahamiat midan ya noavari be har hal bayad sabr kard man khodam tarafdare sony hastam vali dame nintendoham garm ide jalebiro varede game kardبه نظر من wii نهایتا 2 سال دیگه شاید هم کمتر بتونه تو رقابت بمونه واقعیت اینه که نه گرافیک به تنهایی همه چیزه و نه گیم پلی مثل اینکه نینتندو تو این نسل یلدش رفته چیزی مثل گرافیک هم وجود داره در کل من چند جا هم گفتم این نسل به هیچ وجه جذابیت نسل قبل رو نداشت و هر 3 کنسول از یه نظر ضعف داشتن ولی دیگه wii یکی از فاکتور های اصلی رو کنار گذاشت
گرافیک نداره؟ شما Red Steel و Zelda شو ندیدی؟ Super PAper Mario رو چی؟! گرافیک نسل بعد نداره ولی گیم پلیش اونو جبران میکنه.
فیزیک نداره؟! شما یه تریلر از Kororinpa ببین! صب, ظهر, شب, هر دفعه 3بار.
هوش؟! بابا بیخیال! به همون Red Steel ارجاع میدم.
فیزیک و هوش "داشتن" ربطی به کنسول نداره, یه کار نرم افزاریه, مسلما سخت افزار قویتر پتانسیل اجرای هوش بهتر رو ارائه میکنه ولی نه اینکه که بگی ...
لطفا قبل از قضاوت چنتا تریلر از Wii ببینین.
به نظر من فقط واسه اینکه تجربه ی جدید بود این قدر فروش کرد چند وقته عادی میشه و ملت رو میارن به ....اتفاقا که تا الان وی اول بود
ps3 xbox360 wii
در اروپا و دیگر مناطق هفته اول(240 هزار) در اروپاودیگر مناطق در هفت اول(33هزار)
درژاپن در روز اول(400هزار)
در امریاای شمالی در روز اول( 500هزار)
حالا اینا رو فقط برای دستگرمی نوشتم بعد یک جدول کامل مینویسم