Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Jun 9, 2011 #32 من نظر نمیدم بلکه مطمینم. سایلنت هیل 1 و 2 و 3 و 4 شاهکار بود و بعد از هوم کامینگ افتضاح شد ( خود هوم کامینگ هم همینطور ) و افتضاح تر هم خواهد شد
من نظر نمیدم بلکه مطمینم. سایلنت هیل 1 و 2 و 3 و 4 شاهکار بود و بعد از هوم کامینگ افتضاح شد ( خود هوم کامینگ هم همینطور ) و افتضاح تر هم خواهد شد
ar93 کاربر سایت Jul 3, 2011 #36 kz2 خیییییییییییییییییییییلی از kz3 قشنگتر بود ! cod4 از تمام سریهای cod بهتر بود
S sub -zero کاربر سایت Jul 14, 2011 #37 gta5 که همون san anderias باشه ازتمام جی نی ای ها بهتر بود حتی از جی تی ای 9 و8 و7 و6 هم بهر بود
koorosh sh کاربر سایت Jul 14, 2011 #38 اين پروسه كاملا روي رزيدنت ايول جواب ميده :d 3 از 4 بهتر بود ... 4 از 5 بهتر بود !! طبق اين روند 5 هم از 6 بهتر خواهد بود !!! :d
اين پروسه كاملا روي رزيدنت ايول جواب ميده :d 3 از 4 بهتر بود ... 4 از 5 بهتر بود !! طبق اين روند 5 هم از 6 بهتر خواهد بود !!! :d
VahiD_ST کاربر سایت Jul 14, 2011 #40 الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم.
الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم.
cool2010 کاربر سایت Jul 14, 2011 #41 نوشته شده توسط VahiD_ST: الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم. بیشتر... من کاملا مخالفم دوست عزیز با شما.ای کاش نصب میکردی بعد این حرفو میزدی....
نوشته شده توسط VahiD_ST: الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم. بیشتر... من کاملا مخالفم دوست عزیز با شما.ای کاش نصب میکردی بعد این حرفو میزدی....
C Celebrimbor Vae Victus کاربر سایت Jul 14, 2011 #43 اولین نسخه Assassin's Creed از AC II و AC BH خیلی بهتر بود.
koorosh sh کاربر سایت Jul 14, 2011 #45 نوشته شده توسط VahiD_ST: الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم. بیشتر... من بازي كردم !! جز گرافيك و فيزيك و اين حرفا مشكل ديگه اي نداشت !! جالب بود
نوشته شده توسط VahiD_ST: الان فقط این به ذهنم میرسه، که Godfather 1 از 2 خیلی بهتر بود. اینقدر از Godfather 2 بد شنیدم و نمرات چرتشو دیدم که حتی رو سیستمم نصبش نکردم. بیشتر... من بازي كردم !! جز گرافيك و فيزيك و اين حرفا مشكل ديگه اي نداشت !! جالب بود