به نظر شما کدام بازیها شماره قبلیشون بهتر از شماره ی جدیدشون هست

سلام.
منم موافق هستم که Alone In The Dark که اول اومده بود خیلی بهتر و زیباتر از این قسمت جدید بود که رلیز شدش. با نظر در مورد POP هم تا حدی موافقم. من قسمتای قبلی رو تموم کردم ولی POP جدید به دلم نشست و حتی تا وسط هم بازیش نکردم و همون اوایل رهاش کردم.

خوب این تاپیکم میخوام بعد از چند سالی یه حالی بش بدید:d
شماره های(ورژن ) جدیدی از بازیهای قدیم اومده میخوام بگید کدوم ها شماره قبلش بیشتر بهتون حال داد تا شمماره جدیدش

فکر کنم اصولا بازی هایی که شماره های بعدیشون بدتر میشه خیلی بیشترن تا حالت برعکس ! حداقل تو این نسل که multi و ...... نشونه ی بهبود یه بازین !! :(

فکر کنم اصولا بازی هایی که شماره های بعدیشون بدتر میشه خیلی بیشترن تا حالت برعکس ! حداقل تو این نسل که multi و ...... نشونه ی بهبود یه بازین !! :(

خوب دیگه بحث ما هم همینه
اگر اصل قضیه رو بخوای باید با گذشت زمان و پیشرفت صنعت بازی سازی شماره های جدید بازیها بهبود پیدا کرده باشن ولی یه سری از بازیها هست که اینطور نیست

من میگم اکثر بازیها
مثال هم زیاده
از مشهورها میشه به این سری بازیها اشاره کرد:

Resident Evil
Silent Hill
Tombraider
Hitman
God of War
Dino Crisis
Dragon Age
Prince of Persia
و خیلی های دیگه

سری بازیهایی که شماره بعدی بهتر بوده باشه خیلی کمه

من میگم اکثر بازیها
مثال هم زیاده
از مشهورها میشه به این سری بازیها اشاره کرد:

Resident Evil
Silent Hill
Tombraider
Hitman
God of War
Dino Crisis
Dragon Age
Prince of Persia
و خیلی های دیگه

سری بازیهایی که شماره بعدی بهتر بوده باشه خیلی کمه

ببینم تام ریدر کدومش بهتر از کدومش بود؟

البته اینم باید در نظر گرفت که هرکسی یه نظری داره.....ما وقتی یه شماره از بازی رو میریم تو ذهنمون با خودمون شماره بعدیه همون بازی رو تجسم میکنیم که چجوری باشه بهتره و ...
حالا سازنده بازی میاد شماره بعدیه بازی رو با تغییراتی که تو این مدت بین بازی های کامپیوتری که در حال حاضر هستن رخ داده وفق میده و به نظر خود سازنده هیچ مشکلی وجود نداره..........خیلی از بازی ها نباید ادامه پیدا میکردن..........اما بعضیا هم تا اینجا بد پیش نرفتن...........مثلا مافیا 2 نباید ساخته میشد , من تو ذهنم از مافیا یه بازیی ساخته بودم که تا حالا کسی مثله اونو نساخته بود اما حالا دیگه اون فکر رو نسبت به مافیا ندارم چون سازنده نتونست بازی زیاد قدری مثله شماره قبل بده بیرون..........اما میگم که بعضی بازیا هم خوب پیش رفتن مثله Splinter Cell و Hitman که قراره شماره جدیدش بیاد و مطمئنم قشنگه......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or