به نظر شما بهترین آدمکش در عرصه بازی های رایانه ای چه کسی است؟

به نظر شما بهترین آدمکش در عرصه بازی های رایانه ای چه کس

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
اونایی که شخصیت های متال گیر رو میگن به امضام مراجعه کنن

سلام دوست عزیز پس بزار بهت بگم که اکثر کسایی که من میشناسم توی mgs حتی به سوسک ها هم رحم نمیکنن چه برسه به ادما شما یه پرسش بکن بعضی کسا هستن که اصلا نمیدونن mgsیه بازی جاسوسیه واسه همین بعضیا هستن که به rate اهمیت میدن شما اکثریت رو نگاه کن توی mgs4 که دیگه حتما باید بکشی تا بتونی تجهیزات بخری یعنی طوریکه بازیکن مجبور بشه بکشه اینطوری بخوای حساب کنی اسنیک بهترین ادمکشه ولی از نظر اصلیت بازی نه بازم ممنون از این یاداوریت

انیک فقط بیهوش نمیکنه ادم هم میکشه و هم خفه می کنه l-)فقط باید بعضی از قسمت ها مخفی کاری کنی که اون هم در بعضی از ماموریت ها :-$
جدا نمیدونم چی بگم:|بابا کوجیما یه غلطی کرد MGS 4 رو کمی اکشن کرد شما چرا بازی رو میکنی GEOW؟وقتی MGR:R عرضه شد که دیگه فکر کنم ملت فکر کنن MGS یه بازی مثل The Punisher ه(از نظر اکشن)
اسنیک به هیچ وجه دوست نداره ادم بکشه.یادمه توی MGS:PW وقتی زیاد ادم میکشتی یه جمله ای میگفت که نشون می داد ناراحته(بقیه ی نسخه ها برای سال ها خیلی دور هستند یادم نیست:d)ویرایش:اها.ادم که زیاد می کشتی از Heroity(اسمش تقریبا همین بود) کم می شد.

در جواب پست بالایی بالایی:
چی بگم؟یه سری هستن که نمیدونن بازی یعنی چی فقط GEOW بازی کردن فکر هم میکنن تمام بازی ها اینجورین.یه سری هستن اگه توی فیفا ازاد باشن یدونه LANCER برمیدارن کل ملت رو لت و پار می کنند:|

آخرین ویرایش:
اینا هر چی باشند کلا کلاس الطیر از همه بالاتره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خیلی با این نظرت حال کردم ... مهمترین هدف رو الطایر برای کشتن داشت ... نه برای پول می کشت و نه برای مقام و ... به این امر اعتقاد پیدا کرده بود و ماموریتی که پیش رو داشت از همه چی براش مهم تر بود ... وقتی از بعضی افراد شهر اطلاعات می گرفت و به خاطر اینکه لوش ندن سریع می کشتش واقعا من کف می کردم. نکته جالبش این بود که اونجا کنترل کشتن دست گیمر نبود و خود به خود می کشت ...
من به خاطر نبود الطایر تو لیست تا الان به کسی رای ندادم ولی تو این لیست بی تردید Agent47 رو قبول دارم ...
البته یه قاتل بی رحم دیگه که از محبوبترین شخصیت های گیمی من هم هست وجود داره به نام جویی از بازی MadMan که به شخصه خیلی خیلی باهاش حال می کردم ... نمیدونم چرا این بازی زیاد معروف نیست ... جویی واقعا یه MadMan بود و هیچ رحمی تو کارش نبود ...

"الطیر بن لا احد"
همه چیز طبق برنامه همه چیز در کمال خونسردی کشتن با هیدن بلید چقدر زیباست.اصولآ انیمیشن خفنی هم نداشت اما صداگذاریش و طراحی لباس و استایل راه رفتن این بشر با آدم حرف میزد.
اصولآ کریتوس و دانته و سریوس سم و دوستان آدم نمیکشتن حالا چطوری به عنوان آدمکش تو نظر سنجی گذاشتن اله اعلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or