veryhigh کاربر سایت Feb 23, 2012 #61 بهترین آدمکش باید ابهت داشته باشه (نه صرفا فقط آدمکش باشه) و تنها کسی که تو این لیست ابهت داره agent47
بهترین آدمکش باید ابهت داشته باشه (نه صرفا فقط آدمکش باشه) و تنها کسی که تو این لیست ابهت داره agent47
batman-love کاربر سایت Feb 23, 2012 #63 نوشته شده توسط Acatalectic: 1. Agent 47 2. Altair That's All. Spoiler صد البته ایشون: بیشتر... Spoiler من هم با این کاراکتر موافقم NO COUNTRY OLD MAN یکی از فیلمای مورد علاقمه!این هم مثله جوکر روانی!
نوشته شده توسط Acatalectic: 1. Agent 47 2. Altair That's All. Spoiler صد البته ایشون: بیشتر... Spoiler من هم با این کاراکتر موافقم NO COUNTRY OLD MAN یکی از فیلمای مورد علاقمه!این هم مثله جوکر روانی!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Feb 23, 2012 #64 به نظر خودم خودم بهترین ادمکش هستممن توی سخت ترین شرایط به بهترین شکل شخصیت رو کنترل کردم و سعی کردم به بدترین روش دوشمنان رو بکشم:d
به نظر خودم خودم بهترین ادمکش هستممن توی سخت ترین شرایط به بهترین شکل شخصیت رو کنترل کردم و سعی کردم به بدترین روش دوشمنان رو بکشم:d
Silent Storm کاربر سایت Feb 23, 2012 #66 برادر کچل... Agent 47 پلاکس هم 47 مثل خودم بچه اراکه...!!!:d
habibmp3 کاربر سایت Feb 23, 2012 #67 بدون کوچکترین تردیدی قاتل مرموز و هدف دار، الطایر از آساسینز کرید ... وقتی با تک هیدن بلید از پشت خنجر میزد واقعا حس خوبی بهم دست میداد ...
بدون کوچکترین تردیدی قاتل مرموز و هدف دار، الطایر از آساسینز کرید ... وقتی با تک هیدن بلید از پشت خنجر میزد واقعا حس خوبی بهم دست میداد ...
cyber861 کاربر سایت Feb 24, 2012 #69 منم میگم هیتمن چون از روی نفرت آدم نمیکشه. کارش تمیزه کاملا هم تو بازی حسه خونسردی رو القا میکنه
mohammad.abbas کاربر سایت Feb 24, 2012 #70 سلام.SNAKE EATER روهم میزاشتی بد نبود hitman هم خوبه درضمن kratos هم تا جایی که یادم میاد ادم نمیکشت بیشتر غول کش بود بزارش تو نظرسنجی غول کشا
سلام.SNAKE EATER روهم میزاشتی بد نبود hitman هم خوبه درضمن kratos هم تا جایی که یادم میاد ادم نمیکشت بیشتر غول کش بود بزارش تو نظرسنجی غول کشا
.:Mahdi:. کاربر سایت Feb 24, 2012 #74 hitman خیلی زیبا و قشنگ و تمیز میکشه sam fisher هم در مخفیانه کشتن عالیه jaki هم که شخصیت اصلی darkness2 هست خیلی وحشیه!
hitman خیلی زیبا و قشنگ و تمیز میکشه sam fisher هم در مخفیانه کشتن عالیه jaki هم که شخصیت اصلی darkness2 هست خیلی وحشیه!