به نظر شما بازی ها بیش از حد آسان نشده اند؟

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر منم همينطوره

امروزه بيشتر بازيها به قول يكي از دوستان بزن و برو جلو شده و فاقد يك هسته و محور مركزي قوي هستن(مثل اكثر بازيهاي پر سر و صداي X360 )
به نظر من جذابيت بازي به داستان و معماهاي اون هست و هر چقدر اين عوامل كمرنگ بشن از جذابيت بازي كم ميشه
در ضمن قرار نيست معماها به همون سبك و سياق قديمي باشن و با پيشرفت تكنولوژي شكل معماها هم عوض ميشه(معماهاي فيزيكي از اين دسته هستن)
چند تا از سخترین بازی های فکری که من تا حالا بازی کردم
1-hexic
2-مانکی ایلند
3-الویرا
4-خیلی از بازی های ارکید فکری
5-lost plant (extrem
.....

پ.ن:البته هنوز من عاشق hexic هستم چون هنوز نتونستم MMC رو تو بازی اجرا کنم و خیلی سخته!
در آخر هم اينو بگم كه احتمالا در مورد Lost Planet شوخي كرده باشي چون اصلا تو بازي معما وجود نداره كه بخواد سخت باشه!!!!

در آخر هم اينو بگم كه احتمالا در مورد Lost Planet شوخي كرده باشي چون اصلا تو بازي معما وجود نداره كه بخواد سخت باشه!!!!

درسته معما اصلا نداره ولی بازی رو لول extrem بی نهایت سخته و واسه همین خیلی حال داد و جزوئ سخت ترینه نه فکری ترین همنطور که گفته بودم

البته اساتيد اسم اون بازي Omikron: The Nomad Soul هستش. البته بعيد مي دونم كه جايي پيدا بشه. من در يه اتفاق غير منتظره زماني كه Indigo Prophecy تو بورس بود گرفتمش ولي هيچ وقت نصبش نكردم. حالا واقعا بازي جالبيه؟

البته اساتيد اسم اون بازي Omikron: The Nomad Soul هستش. البته بعيد مي دونم كه جايي پيدا بشه. من در يه اتفاق غير منتظره زماني كه Indigo Prophecy تو بورس بود گرفتمش ولي هيچ وقت نصبش نكردم. حالا واقعا بازي جالبيه؟

اون زمان واسه خودش شاهکار بود راستش نمیدونم الان چطور باشه ولی امتحان خوبیه شما برو الان بازی کن به ما هم بگو تو این دوره زمونه بازم این بازی شاهکاره یا معمولیه

البته فکر کنم گرافیکش الان دیگه زیاد جالب نباشه ولی زمان خودش عالی بود!

اون زمان واسه خودش شاهکار بود راستش نمیدونم الان چطور باشه ولی امتحان خوبیه شما برو الان بازی کن به ما هم بگو تو این دوره زمونه بازم این بازی شاهکاره یا معمولیه

البته فکر کنم گرافیکش الان دیگه زیاد جالب نباشه ولی زمان خودش عالی بود!
من فکر میکنم انقدر محشر هست که گرافیک رو تحت تاثیر بذاره.

نمونه ی بارزه آسون شدن بازی ها رزیدنت اویل 4 دیگه اصلا فکر کردن نمیخواد بزن برو جلو به قول دوستمون شده . من فکر میکنم علت آسون شدن بازیها اینه که حجم بازیهای نسل جدید زیاده و اگه بخوای یه بازی رو زود تموم کنی 3 تا 4 روز وقت میخواد تازه اگه یه سره بری . قدیم برای اینکه زود بازی تموم نشه، گیمر رو به اصطلاح میپیچوندن تا زود بازی رو تموم نکنه .

من فکر میکنم دلیلش زیادتر شدن کارهای روزمره و اجباریه....بعضی ها باید هم کار کنن،هم درس بخونن هم تفریح.اگه یه بازی خیلی سخت باشه-شاید،ممکنه-بیخیالش بشن اصلا.

بنظر من هم بازی ها قبلا سخت تر بودن ولی دلیلش یه چیز دیگست:
اون موقع بازیهای کامپوتری چیز جدیدی بود که اکثرن دفعه ی اولشون بود که بازی کردنو تجربه میکردن این اشخاص(که همین گیمرای امروز هستند)رفته رفته تجربشون توی بازی کردن بیشتر میشه بطوریکه فکر میکنن بازی ها آسون شدن.. در صورتی که این طور نیست اونا واردتر شدن:cheesygri

به نظر من از نظر درجه ي سختي خيلي بازي ها فرق نكرده
اما اين معما نداشتن بازي ها اعصاب خورد كن شده ديگه نهايتش بايد بري دنبال يك كليد
البته كسايي كه كنسول دستي دارن زياد با بازي هاش مشكل ندارن چون پر بازي فكريه پيشنهاد منم به كسايي كه psp دارن بازي crush هست كه فوق العادس
ديگه بازي هاي اشاره و كليك كامپيوترم لطفي نداره:((

به نظر من هم الان بازی ها خیلی آسون شده . قدیما واقعا بازیها خیلی حال میدادن . ولی الان خیلی کمتر شده . به قول یکی از بچه ها هیچ حسی ندارم:(!

به نظر من اینی که بازیها دارن آسون میشن، چیزیه که کنسولها برای ما به ارمغان آوردن. خیلی از گیمهایی که اول فقط برای PC بودن و نسخه بعدیشون به صورت "هم PC و هم کنسول" ساخته شد، توی این نسخه ها خیلی آسونتر از نسخهء "فقط برای PC" بوده. نمونه ش همین Oblivion که بحث شد اینجا. یا مثلاً میتونم از بازی Thief III بگم که واقعاً سازنده هاش با اضافه کردن Third Person View به بازی، کل بازی رو هم آسون کردن و هم خراب. بعید نیست که CoD4 هم به خاطر اینکه کنسولی شده، آسونتر از قبلیها باشه. امیدوارم این اتفاق برای UT3 نیفته و هنوز تا حدودی حرفه ای باشه!

امیدوارم این اتفاق برای UT3 نیفته و هنوز تا حدودی حرفه ای باشه!
Unreal با اون سرعتی که داره عمرآ کنسولی بشه. کلآ سری Unreal Tournament هم معنیه با سرعت دیوونه کننده و جامپها و ... که توی یه کنسول محاله و فکر کنم برای همین توی UT3 نسخه PS3 قابلیت استفاده از ماوس و کیبورد رو دادن.

نمونه ی بارزه آسون شدن بازی ها رزیدنت اویل 4 دیگه اصلا فکر کردن نمیخواد بزن برو جلو به قول دوستمون شده
اکشن داریم تا اکشن:laughing: رزیدنت ایول 4 یکی از بهترین اکشن های 10 ساله اخیر بود به نظر من و خیلی های دیگه.....
بازی کردن رزیدنت ایول فقط و فقط روی درجه سختی PRO حال میده.... بقیه لول هاش واسه بچه های زیر 1.5 سال طراحی شده

تنها دليلش اينه كه سن شما ثابت نميمونه!
من خودم اولين گيمي كه باهاش زندگي كردم هيچوقت يادم نميره resident evil 2 اونموقع 13 سالم بود الانم تو اين سبك حال مي كنم اما معدود بازيهايي هستن كه حس RE2 رو بدن.

به نظر من اینی که بازیها دارن آسون میشن، چیزیه که کنسولها برای ما به ارمغان آوردن. خیلی از گیمهایی که اول فقط برای PC بودن و نسخه بعدیشون به صورت "هم PC و هم کنسول" ساخته شد، توی این نسخه ها خیلی آسونتر از نسخهء "فقط برای PC" بوده.
بله واقعا" در وضع فجیعی به سر می برند گیمرهایی مثل شما و کلن محمد ! :) شما Oblivion رو مثال زدی من از RainBow Six مثال بزنم.این بازی در شماره های اول سختی خیره کننده ای داشت.تصمیمات شما قبل از ماموریت همچون انتخاب سلاح و ادوات همراه ، تاثیر به سزایی در موفقیت شما در ماموریت تون داشت.خوشبختانه تا LockDown این روند خیلی خوب ادامه پیدا کرد هر چند که کم رنگ تر شد.ولی الان ببین جناب حمیدوس...این امین و اراذل و اوباش داخل یوبی سافت برای سود بیشتر چکار می کنند ! :) هم داخل GRAW2 و هم RS: Vegas یک دوربین گذاشتند کمکی ... شما داخل بازی فقط کافیه به دیفال ها تکیه بدهی و بعد با دوربین جدید کار دشمن رو بسازی ! نشانه گیری هم Auto-Lock است پس دیگه هیچی !!! حالا با این وضع امین توی هر پستش سه بار قربون صدقه شون می رود.من موندم توی این بشر !:)

حالا شما اینها رو بیخیال شو...ما همچنان به انکه در جبهه کارمک ، رفقا و شرکاء هستیم و خوهیم ماند به خودمون می بالیم و خواهیم بالید ! ( درست صرف کردم فعل رو ؟ :) ) با رفقا منتظر بازیهایی مانند Enemy Territory : Quack Wars , Rage , Wolfenstain 360 خواهیم بود.

Unreal با اون سرعتی که داره عمرآ کنسولی بشه. کلآ سری Unreal Tournament هم معنیه با سرعت دیوونه کننده و جامپها و ... که توی یه کنسول محاله و فکر کنم برای همین توی UT3 نسخه PS3 قابلیت استفاده از ماوس و کیبورد رو دادن.
خودم کم کم داشتم UT3 رو فراموش می کردم.آریا به نکته خوبی اشاره کرد.اصلا" نگاه کنید تا بخواهید با دسته بپرید می شنوید ترق ! Head Shot شدید.بخواهید در حین دویدن تغییر مسیر ناگهانی بدهید یا جاخالی بدهید یا دور شوید از تیررس دشمن ترق ! آنالوگ از جایش دراومد.کلا" این بازیها روی دسته های معمولی زیادی می ترقونند ! :biggrin1: نگاه کنید به اون Black با اون همه سر و صداش و تبلیغات...داخلش یک متر هم نمی تونستی بپری بالا ! آخه بازی که پای شخصیت اصلی به زمین دوخته شده به چه درد شوتر باز ها می خورد ؟ به قول یک گیمر فرزانه ای : کی بورد و موس می ماند از یک UT باز به جای و بس یا می ماند از یک UT باز کی بورد و موس به جای و بس ( دقیق یادم نیست کدوم شکل درست است و کدام گیمر فرزانه ای این جمله را بهم گفت )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or