ممنون از شماشما که انقدر آدم منطقی و با تربیت و البته با اطلاعاتی هستی لطفا بفرمایید کنسولی که 500 هزار تومان پولشو دادیم کجای دنیا گفتن که فقط 20% باید به گرما و خرابیش توجه کنیم؟
کنسولی که آدم 500 تومان پولشو می ده و همش از روز اول ترس خراب شدنشو داره که کی فرا می رسه (و واقعا هم در آینده نزدیک خراب می شه) تنها 20% بهش فکر کنیم؟ یعنی واقعا شما فکر کردی ملت این پولی که می دن کنسول می خرن رو از توی جوب پیدا می کنن می رن می ریزن تو جیب مایکروسافت؟
یعنی واقعا مثلا چون سونی کنسولش گرونتره یعنی مایکروسافت داره خدمت می کنهبه مشتری؟ شما می دونی سونی روی هر کنسولش با اینکه گرونتره بیشتر از هر کنسول مایکروسافت داره ضرر می ده چون هم کیفیت قطعاتت بالاتره هم تکنولوژی به کار رفته در داخلش بیشتره! خوب پس با این شرایط سونی داره خدمت می کنه نه مایکروسافت.
هیچ خدمتی بی دلیل نیست. مثلا مایکروسافت نمی ره برای دل طرفداراش DMC4 رو Multi کنه بلکه با این کار باعث می شه فروش کنسولش بالا بره درنتیجه سودش بیشتر شه.
از نظره کیفیت من قبول دارم گفتم هم 10 تا فن هم بچسبونی یه چیزیش میشه (به اصطلاح*)
ولی در کل فعلا مایکرو موفق ولی در اینده رو همه اطمینان 100% دارن سونی
درضمن اگه مشتری رضایت داشته باشه واگه فروش کنسول بره بالا باعث میشه افراد بیشتری 360بگیرن
من هم منظورم فعلا بوده اشکان جان
موفق باشی

آخرین ویرایش: