به نظره شما با رفتن پیتر مور اوضاع 360 تغییر میکنه؟

به نظرتون پیشرفت یا پسرفت یا فرقی نمیکنه؟

• پیشرفت

رای‌ها: 8 27.6%
  • پسرفت

رای‌ها: 4 13.8%
  • فرقی نمیکنه

رای‌ها: 17 58.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    29
پيتر مور فقط ادم زبون بازيه MS ازون بهترش رو مياره در ضمن اين اقا هيچ نقشي تو Multi كردن بازي يا انحصاري كردن نداشته پول MS اين كار هارو كرده
اصلا با این حرفت موافق نیستم چون شما فکر میکنی سونی پول نداره؟!!!!
درسته پول هست ولی 50% پول 50% هم کارهایی که پیتر میکرد
میدونین که مایکرو تا الان روی رضایت مشتری توجه داشت وسونی روی سود دهی فکر میکرد مایکرو حالا که دیده به 11 میلیون فروش رسید از روی رضایت مشتری حالا میخواد بره برای سود دهی به خاطره همین پیتر رفت:(

میدونین که مایکرو تا الان روی رضایت مشتری توجه داشت وسونی روی سود دهی فکر میکرد مایکرو حالا که دیده به 11 میلیون فروش رسید از روی رضایت مشتری حالا میخواد بره برای سود دهی به خاطره همین پیتر رفت:(
یعنی مایکروسافت تا حالا بنیاد خیریه بوده و به خاطر رضایت و خوشحالی من و شما کار میکرده ؟!!

یعنی مایکروسافت تا حالا بنیاد خیریه بوده و به خاطر رضایت و خوشحالی من و شما کار میکرده ؟!!
1.شما اصلا میدونی بنیاد خیریه کارش چیه ؟حتما نمیدونی چون اگه میدونستی این حرف رو نمیزدی
2.کی همچین حرفی زد!!!!!!! هرکی هدفش رضایت مشتری باشه پس خیریس ؟
مثلا :رستوران دلش میخواد مشتری ها ازش راضی باشن حتما رستوران هم بنیادی چیزیه دیگه
پس توجه کنید به خوندن پست ها از شما که مدیری بعیده;)

.شما اصلا میدونی بنیاد خیریه کارش چیه ؟حتما نمیدونی چون اگه میدونستی این حرف رو نمیزدی
2.کی همچین حرفی زد!!!!!!! هرکی هدفش رضایت مشتری باشه پس خیریس ؟
مثلا :رستوران دلش میخواد مشتری ها ازش راضی باشن حتما رستوران هم بنیادی چیزیه دیگه
پس توجه کنید به خوندن پست ها از شما که مدیری بعیده;)
اگه مایکروسافت میخواست خیلی به مشتری هاش اهمیت بده از همون اول به فکر کیفیت ساخت کنسولهاش میفتاد. فکر میکنی برای چیه که هر روز یه تاپیک زده میشه که نمیدونم هیت سینک چی شد ؟ کنسول Elite فلان شد ؟ همین چند وقت پیش مجله EGM توی قسمت شایعه هاش نوشته بود که مایکروسافت قطعات با کیفیت کنسولهاشو از Core , Premium به Elite منتقل میکنه. توی همین سایت چند نفر کنسولشون خراب شده ؟ ( از جمله خودم )
حتمآ همه اینا نشون میده که مایکروسافت هدفش رضایت مشتری هست و سونی هدف چپوندن پول از جیب مردم.

اگه مایکروسافت میخواست خیلی به مشتری هاش اهمیت بده از همون اول به فکر کیفیت ساخت کنسولهاش میفتاد. فکر میکنی برای چیه که هر روز یه تاپیک زده میشه که نمیدونم هیت سینک چی شد ؟ کنسول Elite فلان شد ؟ همین چند وقت پیش مجله EGM توی قسمت شایعه هاش نوشته بود که مایکروسافت قطعات با کیفیت کنسولهاشو از Core , Premium به Elite منتقل میکنه. توی همین سایت چند نفر کنسولشون خراب شده ؟ ( از جمله خودم )
حتمآ همه اینا نشون میده که مایکروسافت هدفش رضایت مشتری هست و سونی هدف چپوندن پول از جیب مردم.
1.لطفا چیزی رو که نمیدونی الکی نگو
2.مگه کنسول ماشین که حتما باید به مسایل داغیش توجه کنی(درسته که باید 20%توجه داشته باشی ولی نه اینقدر)
3.اگه مایکرو کیفیت کنسولش پایین ولی از نظره بازی ها براحتی رضایت مشتریاشو جلب کرده(هدف اصلی یه کنسول)
4.پول رو از جیب مردم میچاپن پول رو بچپونن تو جیب مردم که خیلی خوبه:laughing:

1.لطفا چیزی رو که نمیدونی الکی نگو
چی رو الکی گفتم ؟ امیدوارم جوابت منطقی باشه.

2.مگه کنسول ماشین که حتما باید به مسایل داغیش توجه کنی(درسته که باید 20%توجه داشته باشی ولی نه اینقدر)
مطمئنی چیزی مصرف نکردی ؟ یعنی چی نباید به مسایل داغیش توجه کنی ؟ توی همین سایت چند نفر کنسولشون به خاطر داغی از کار افتاده ؟ من از بچگی حدود 10 تا کنسول داشتم ولی هیچ کدوم این طوری نبودن. با PS2 از 8 صبح تا 6 بعدازظهر Gran Turismo 4 بازی میکردم ولی آخ نمیگفت. با XBOX 1 توی یه روز 10 ساعت Unreal Championship 2 بازی میکردم ولی هیچیش نمیشد. حالا این کنسولی که شما میگی به داغیش توجه نکن یه نگاه به آمار خرابی ها توی همین سایت بنداز و ببین وضع چطوریه. طرف میترسه 4 ساعت پشت سر هم روشن نگهش داره. یه سری اومدن 6 تا فن چسبوندن تهش. همه اینا یعنی چی ؟

3.اگه مایکرو کیفیت کنسولش پایین ولی از نظره بازی ها براحتی رضایت مشتریاشو جلب کرده(هدف اصلی یه کنسول)
رضایت مشتری رو به خاطر رفتن به بهشت که انجام نمیدن. به خاطر سود و پولش انجام میدن. جوری از رضایت مشتری حرف میزنی آدم فکر میکنه مسوولان مایکروسافت به خاطر رضایت خدا دارن این کارو میکنن.

چی رو الکی گفتم ؟ امیدوارم جوابت منطقی باشه.

مطمئنی چیزی مصرف نکردی ؟ یعنی چی نباید به مسایل داغیش توجه کنی ؟ توی همین سایت چند نفر کنسولشون به خاطر داغی از کار افتاده ؟ من از بچگی حدود 10 تا کنسول داشتم ولی هیچ کدوم این طوری نبودن. با PS2 از 8 صبح تا 6 بعدازظهر Gran Turismo 4 بازی میکردم ولی آخ نمیگفت. با XBOX 1 توی یه روز 10 ساعت Unreal Championship 2 بازی میکردم ولی هیچیش نمیشد. حالا این کنسولی که شما میگی به داغیش توجه نکن یه نگاه به آمار خرابی ها توی همین سایت بنداز و ببین وضع چطوریه. طرف میترسه 4 ساعت پشت سر هم روشن نگهش داره. یه سری اومدن 6 تا فن چسبوندن تهش. همه اینا یعنی چی ؟

رضایت مشتری رو به خاطر رفتن به بهشت که انجام نمیدن. به خاطر سود و پولش انجام میدن. جوری از رضایت مشتری حرف میزنی آدم فکر میکنه مسوولان مایکروسافت به خاطر رضایت خدا دارن این کارو میکنن.
1.نه منطقی نداشتم فردا میارم:laughing:(شوخی کردم:همین که نمیدونی سرمایه گذاری رو رضایت مشتری یعنی چی)
2.من دیدم تو مصرف کردی خب حوس کردم مصرف کنم اشکال داره؟!
3.گفتم باید20% توجه کرد به گرما
4.میدونی 6سیگما چیه؟
5.حتما جواب بالا رو بده تا متوجت کنم
6.از نظره گرمایی قبول دارم 10 فن هم بچسبونی یه چیزیش میشه
7.ولی همین قیمتش نسبت به ps3 خودش رضایت مشتری
8. منتظره جوابت هستم;)

1.نه منطقی نداشتم فردا میارم:laughing:(شوخی کردم:همین که نمیدونی سرمایه گذاری رو رضایت مشتری یعنی چی)
2.من دیدم تو مصرف کردی خب حوس کردم مصرف کنم اشکال داره؟!
3.گفتم باید20% توجه کرد به گرما
4.میدونی 6سیگما چیه؟
5.حتما جواب بالا رو بده تا متوجت کنم
6.از نظره گرمایی قبول دارم 10 فن هم بچسبونی یه چیزیش میشه
7.ولی همین قیمتش نسبت به ps3 خودش رضایت مشتری
8. منتظره جوابت هستم;)
خدایی برای یه مشت اراجیف جوابی ندارم ! دست خودم نیست. ادامه ش رو میتونی توی پخ بدی چون اینجا جاش نیست و داری یه مشت واضحات رو انکار میکنی.

هاها!!
موضوع رفتن این پیتر مور از ماکروسافت به خاطر بعضی ****** بعضیا که اصلا ربطی به این تاپیک نداره به کجاها کشیده شد.
ممنون آریا جان که حداقل شما این بحث رو تموم کردی!

آقا شما سرتون درد نمی گیره این قدر بازی میکنین واسه همین دستگاهتون می سوزه من بیشتر از 1 ساعت نمی تونم بازی کنم واقعا مدیرای انجمن چه با ادبن

خدایی برای یه مشت اراجیف جوابی ندارم ! دست خودم نیست. ادامه ش رو میتونی توی پخ بدی چون اینجا جاش نیست و داری یه مشت واضحات رو انکار میکنی.
خب دیگه کسی که به 6سیگما میگه اراجیف یعنی چیزی نمیدونه
6سیگما یعنی کلیه ی کار هایی که برای پیشبرد-موفقیت- تنها تمرکز بر اثر بخشی مشتری-وتمرکز بر اندازه گیری میزان احتیاجات مشتری رو 6سیگما میگن
معلومه تو ازون ادمایی هستی که الکی نطق میکنی اگه بجای نگاه کردن تریلر و... بری نظام مهندسی مایکرو رو نگاه میکردی میفهمیدی که هدف پیشبردی مایکرو تا الان رضایت مشتری بود
در ضمن تو مدیری؟با این ادبت؟
تاپیک رو خودم زدم و جای این حرف ها هم همین جاست چون در مورده تاپیکه
الکی وقتم و رو حدر دادم چون میدونم جیزی نفهمیدی از حرف زدنت معلومه که با کی طرفم
واضحات میگه که تو هیچی بارت نیست

شما که انقدر آدم منطقی و با تربیت و البته با اطلاعاتی هستی لطفا بفرمایید کنسولی که 500 هزار تومان پولشو دادیم کجای دنیا گفتن که فقط 20% باید به گرما و خرابیش توجه کنیم؟

کنسولی که آدم 500 تومان پولشو می ده و همش از روز اول ترس خراب شدنشو داره که کی فرا می رسه (و واقعا هم در آینده نزدیک خراب می شه) تنها 20% بهش فکر کنیم؟ یعنی واقعا شما فکر کردی ملت این پولی که می دن کنسول می خرن رو از توی جوب پیدا می کنن می رن می ریزن تو جیب مایکروسافت؟
یعنی واقعا مثلا چون سونی کنسولش گرونتره یعنی مایکروسافت داره خدمت می کنهبه مشتری؟ شما می دونی سونی روی هر کنسولش با اینکه گرونتره بیشتر از هر کنسول مایکروسافت داره ضرر می ده چون هم کیفیت قطعاتت بالاتره هم تکنولوژی به کار رفته در داخلش بیشتره! خوب پس با این شرایط سونی داره خدمت می کنه نه مایکروسافت.

هیچ خدمتی بی دلیل نیست. مثلا مایکروسافت نمی ره برای دل طرفداراش DMC4 رو Multi کنه بلکه با این کار باعث می شه فروش کنسولش بالا بره درنتیجه سودش بیشتر شه.

میدونین که مایکرو تا الان روی رضایت مشتری توجه داشت وسونی روی سود دهی فکر میکرد مایکرو حالا که دیده به 11 میلیون فروش رسید از روی رضایت مشتری حالا میخواد بره برای سود دهی به خاطره همین پیتر رفت
ببينم چون Live پولي هست و بوده مايكروسافت به فكر رضايت مشتري هست ولي PSN چون مجاني سوني به فكر مسائل تجاري هست!؟
چون سوني روي هر بلوري پلير از جمله ps3 به خريدار 5 تا فيلم بلوري مجاني ميده به فكر منافع مالي هست ولي مايكروسافت چون بابت خريد HD DVD Player 360 به خريدارا چيزي نميداد به فكر جلب مشتري بوده!(البته جديدآ همچين برنامه اي سر HD DVD هم پياده شده ولي اول سوني بود كه دست به اين كار زد)
چون بعضي از بازيهاي 360 داراي قفل منطقه اي هستن مايكروسافت به فكر مشتري هست ولي چون همه ي بازيهاي ps3 رجيون فري هستن سوني به فكر پول هست.

در كل هر دوي اين شركتها و ديگر شركتها به فكر جلب نظر مشتري هستن و كسب درآمد و درآمد به مقدار رضايت مردم از اونها بستگي داره ولي اين حرفي كه شما ميگيد مايكروسافت به فكر جلب رضايت مشتري هست و سوني نه به نظر اشتباهه.

چون بعضي از بازيهاي 360 داراي قفل منطقه اي هستن مايكروسافت به فكر مشتري هست ولي چون همه ي بازيهاي ps3 رجيون فري هستن سوني به فكر پول هست.
البته این مورد ربطی به مایکروسافت نداره زیاد. چون وجود region lock در واقع یکی از قوانین کپی رایت جهانی برای عرضه dvd هست و سونی هم چون blu ray جدید اومده و مال خودشه تونسته این اجازرو داشته باشه که بازی ها همه فری باشن و اگر اونم dvd بود حتما region lock داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or