اصلا با این حرفت موافق نیستم چون شما فکر میکنی سونی پول نداره؟!!!!پيتر مور فقط ادم زبون بازيه MS ازون بهترش رو مياره در ضمن اين اقا هيچ نقشي تو Multi كردن بازي يا انحصاري كردن نداشته پول MS اين كار هارو كرده
1.شما اصلا میدونی بنیاد خیریه کارش چیه ؟حتما نمیدونی چون اگه میدونستی این حرف رو نمیزدییعنی مایکروسافت تا حالا بنیاد خیریه بوده و به خاطر رضایت و خوشحالی من و شما کار میکرده ؟!!
اگه مایکروسافت میخواست خیلی به مشتری هاش اهمیت بده از همون اول به فکر کیفیت ساخت کنسولهاش میفتاد. فکر میکنی برای چیه که هر روز یه تاپیک زده میشه که نمیدونم هیت سینک چی شد ؟ کنسول Elite فلان شد ؟ همین چند وقت پیش مجله EGM توی قسمت شایعه هاش نوشته بود که مایکروسافت قطعات با کیفیت کنسولهاشو از Core , Premium به Elite منتقل میکنه. توی همین سایت چند نفر کنسولشون خراب شده ؟ ( از جمله خودم ).شما اصلا میدونی بنیاد خیریه کارش چیه ؟حتما نمیدونی چون اگه میدونستی این حرف رو نمیزدی
2.کی همچین حرفی زد!!!!!!! هرکی هدفش رضایت مشتری باشه پس خیریس ؟
مثلا :رستوران دلش میخواد مشتری ها ازش راضی باشن حتما رستوران هم بنیادی چیزیه دیگه
پس توجه کنید به خوندن پست ها از شما که مدیری بعیده![]()
1.لطفا چیزی رو که نمیدونی الکی نگواگه مایکروسافت میخواست خیلی به مشتری هاش اهمیت بده از همون اول به فکر کیفیت ساخت کنسولهاش میفتاد. فکر میکنی برای چیه که هر روز یه تاپیک زده میشه که نمیدونم هیت سینک چی شد ؟ کنسول Elite فلان شد ؟ همین چند وقت پیش مجله EGM توی قسمت شایعه هاش نوشته بود که مایکروسافت قطعات با کیفیت کنسولهاشو از Core , Premium به Elite منتقل میکنه. توی همین سایت چند نفر کنسولشون خراب شده ؟ ( از جمله خودم )
حتمآ همه اینا نشون میده که مایکروسافت هدفش رضایت مشتری هست و سونی هدف چپوندن پول از جیب مردم.
چی رو الکی گفتم ؟ امیدوارم جوابت منطقی باشه.1.لطفا چیزی رو که نمیدونی الکی نگو
مطمئنی چیزی مصرف نکردی ؟ یعنی چی نباید به مسایل داغیش توجه کنی ؟ توی همین سایت چند نفر کنسولشون به خاطر داغی از کار افتاده ؟ من از بچگی حدود 10 تا کنسول داشتم ولی هیچ کدوم این طوری نبودن. با PS2 از 8 صبح تا 6 بعدازظهر Gran Turismo 4 بازی میکردم ولی آخ نمیگفت. با XBOX 1 توی یه روز 10 ساعت Unreal Championship 2 بازی میکردم ولی هیچیش نمیشد. حالا این کنسولی که شما میگی به داغیش توجه نکن یه نگاه به آمار خرابی ها توی همین سایت بنداز و ببین وضع چطوریه. طرف میترسه 4 ساعت پشت سر هم روشن نگهش داره. یه سری اومدن 6 تا فن چسبوندن تهش. همه اینا یعنی چی ؟2.مگه کنسول ماشین که حتما باید به مسایل داغیش توجه کنی(درسته که باید 20%توجه داشته باشی ولی نه اینقدر)
رضایت مشتری رو به خاطر رفتن به بهشت که انجام نمیدن. به خاطر سود و پولش انجام میدن. جوری از رضایت مشتری حرف میزنی آدم فکر میکنه مسوولان مایکروسافت به خاطر رضایت خدا دارن این کارو میکنن.3.اگه مایکرو کیفیت کنسولش پایین ولی از نظره بازی ها براحتی رضایت مشتریاشو جلب کرده(هدف اصلی یه کنسول)
1.نه منطقی نداشتم فردا میارم:laughingچی رو الکی گفتم ؟ امیدوارم جوابت منطقی باشه.
مطمئنی چیزی مصرف نکردی ؟ یعنی چی نباید به مسایل داغیش توجه کنی ؟ توی همین سایت چند نفر کنسولشون به خاطر داغی از کار افتاده ؟ من از بچگی حدود 10 تا کنسول داشتم ولی هیچ کدوم این طوری نبودن. با PS2 از 8 صبح تا 6 بعدازظهر Gran Turismo 4 بازی میکردم ولی آخ نمیگفت. با XBOX 1 توی یه روز 10 ساعت Unreal Championship 2 بازی میکردم ولی هیچیش نمیشد. حالا این کنسولی که شما میگی به داغیش توجه نکن یه نگاه به آمار خرابی ها توی همین سایت بنداز و ببین وضع چطوریه. طرف میترسه 4 ساعت پشت سر هم روشن نگهش داره. یه سری اومدن 6 تا فن چسبوندن تهش. همه اینا یعنی چی ؟
رضایت مشتری رو به خاطر رفتن به بهشت که انجام نمیدن. به خاطر سود و پولش انجام میدن. جوری از رضایت مشتری حرف میزنی آدم فکر میکنه مسوولان مایکروسافت به خاطر رضایت خدا دارن این کارو میکنن.
خدایی برای یه مشت اراجیف جوابی ندارم ! دست خودم نیست. ادامه ش رو میتونی توی پخ بدی چون اینجا جاش نیست و داری یه مشت واضحات رو انکار میکنی.1.نه منطقی نداشتم فردا میارم:laughingشوخی کردم:همین که نمیدونی سرمایه گذاری رو رضایت مشتری یعنی چی)
2.من دیدم تو مصرف کردی خب حوس کردم مصرف کنم اشکال داره؟!
3.گفتم باید20% توجه کرد به گرما
4.میدونی 6سیگما چیه؟
5.حتما جواب بالا رو بده تا متوجت کنم
6.از نظره گرمایی قبول دارم 10 فن هم بچسبونی یه چیزیش میشه
7.ولی همین قیمتش نسبت به ps3 خودش رضایت مشتری
8. منتظره جوابت هستم![]()
خب دیگه کسی که به 6سیگما میگه اراجیف یعنی چیزی نمیدونهخدایی برای یه مشت اراجیف جوابی ندارم ! دست خودم نیست. ادامه ش رو میتونی توی پخ بدی چون اینجا جاش نیست و داری یه مشت واضحات رو انکار میکنی.
ببينم چون Live پولي هست و بوده مايكروسافت به فكر رضايت مشتري هست ولي PSN چون مجاني سوني به فكر مسائل تجاري هست!؟میدونین که مایکرو تا الان روی رضایت مشتری توجه داشت وسونی روی سود دهی فکر میکرد مایکرو حالا که دیده به 11 میلیون فروش رسید از روی رضایت مشتری حالا میخواد بره برای سود دهی به خاطره همین پیتر رفت
البته این مورد ربطی به مایکروسافت نداره زیاد. چون وجود region lock در واقع یکی از قوانین کپی رایت جهانی برای عرضه dvd هست و سونی هم چون blu ray جدید اومده و مال خودشه تونسته این اجازرو داشته باشه که بازی ها همه فری باشن و اگر اونم dvd بود حتما region lock داشت.چون بعضي از بازيهاي 360 داراي قفل منطقه اي هستن مايكروسافت به فكر مشتري هست ولي چون همه ي بازيهاي ps3 رجيون فري هستن سوني به فكر پول هست.