شده مدیر EA Sportsمگه قراره بره ؟
یه تاپیک بزن که سر تهش معلوم باشه
منظورم سر و ته مطلب تاپیک هست نه خوده تاپیکشده مدیر EA Sports
سر وتهشم معلومه پست خودش و پست من:biggrin1:
دقیقا درسته.سلام
فرقی نمیکنه
چون تو امریکا مثل اینجا نیست که هرکی ساز خودشو بزنه و سیاستها از قبل تعریف شده هستن
مدیر جدید یا تغییر در کادر اجرایی فقط برای اجرای بهتر سیاستهای کلی هستن
کار خاصی نکرد که هرچی بهش گفتن رو انجام داده.چون میدونین چقدر برای کنسول مایکرو زحمت کشید
تو سرش و نگاه کن لره بعد به تهش برسمگه قراره بره ؟
تو سرش و نگاه کن لره بعد به تهش برسمگه قراره بره ؟
من بر عکس یه حسی بهم میگه 360 به فنا رفت خودت میدونی چقدر برای در اوردن عنوان های اختصاری از چنگ ps3 تلاش کرد و 90% هم موفق بودچند وقت پيش يه جا اينطوري نوشته بود :
آينده بين هاي تكنولوژي وضعيت 360 رو اين جوري تخمين مي زنند : دسترسي به لايو و بازي در آن مجاني ميشه... سال 2009 روزهاي اوج 360 هستش
... از 2 سال ديگه به دليل وجود بيش از 100000 آبجكت در لايو براي دانلود ، ماكروسافت ديگه بن نمي كنه ... كارت هاي پوينت 10000 پوينتي در راه است.
----
پيتر مور بيچاره چجوري مي خواد EA رو اداره كنه :laughing: هركي بياد تو دفترش از خالكوبي GTA IV كف مي كنه ... مي گه شما تو راك استار هم كار مي كني ؟:laughing::laughing::laughing::laughing:
---
بهتر ميشه ... نمي دونم چرا ولي يه حسي بهم مي گه بهتر ميشه ... خودت چي فكر مي كني امير ؟
يه فن بوي از اون فن بوي ها اين حرف رو زده ها!؟!:laughing:چند وقت پيش يه جا اينطوري نوشته بود :
آينده بين هاي تكنولوژي وضعيت 360 رو اين جوري تخمين مي زنند : دسترسي به لايو و بازي در آن مجاني ميشه... سال 2009 روزهاي اوج 360 هستش
... از 2 سال ديگه به دليل وجود بيش از 100000 آبجكت در لايو براي دانلود ، ماكروسافت ديگه بن نمي كنه ... كارت هاي پوينت 10000 پوينتي در راه است.
----
پيتر مور بيچاره چجوري مي خواد EA رو اداره كنه :laughing: هركي بياد تو دفترش از خالكوبي GTA IV كف مي كنه ... مي گه شما تو راك استار هم كار مي كني ؟:laughing::laughing::laughing::laughing:
---
بهتر ميشه ... نمي دونم چرا ولي يه حسي بهم مي گه بهتر ميشه ... خودت چي فكر مي كني امير ؟
اگه سوني ميخواست پول بده يه کاري ميکرد که برا خودش بياد نه برا يه شرکت ديگه!به نظره من sony به ea پول داد تا این کارو بکنه چون دیگه تحمل پسرفت رو نداشت و میدونست با عمو پیتر کارش تمومه![]()