speedy2000
کاربر سایت
اگه 4 سال گذشت دیگه کنسول بدرد نمی خوره و باز این پی سی هست که برنده میشه!XBOX 360بگیرید خیلی بهتره چون الان همه شرکت ها نگاهشون به کنسول های نسل اینده هست.با توجه به اینکه کامپیوتر رو باید مدام ارتقا بدی ولی باز هم عقبید در حالی که این کنسول های نسل بعدی حداقل تا 4 سال دیگر عمر میکنن.
این هم قیمت :
Arcade:420-480
Premium:500-550
Elite:600-650
یه سوال : فرق کیفیت بازی توی pc با 2گیگ رم و Cpu 4000 و گرافیک 8800gt با 360 چند درصده ؟
سالی چند تا قطعه نه دو تا قطعهمعلومه که PC بهتره اونایی که میگن PC قدیمی میشه بهشون میگم وقتی شما مجبورین کل کنسولت رو عوض کنین من فقط دوتا قطعه رو باید عوض کنم:biggrin1: هاها
دوست گرامی شما این حرف رو رووی چه حسابی زدی ؟این کامپیوتری که شما میگی خودش که خودش رو درست نمی کنه و آپدیت نمیکنه همین خلق الله این کار رو انجام میدن و قطعات جدیدی طراحی میکنن که شما بخریش و رو سیستمت نصب کنی.اگه 4 سال گذشت دیگه کنسول بدرد نمی خوره و باز این پی سی هست که برنده میشه!
اين مقايسه واقعا اشتباهست چون هر 2 بايد داشت كه بازي از دستت در نره
دوست عزیز اشتباه میکنی.اولا اگه بخوای سیستمو ارتقا بدی مجبوری بعضی از چیزا مثل مادربرد رو عوض کنی که اونجوری اکثر قطعات رو هم برای سازگاری با اون مادربرد باید عوض کنی.مشکله دیگه pc بازا اینه که سیستم عامل جدیدتری به بازار میاد و باید دوباره یک سسیتم سازگار با اون سیستم عامل رو جمع کنی که باید پولشو داشته باشی که نداری.معلومه که PC بهتره اونایی که میگن PC قدیمی میشه بهشون میگم وقتی شما مجبورین کل کنسولت رو عوض کنین من فقط دوتا قطعه رو باید عوض کنم:biggrin1: هاها
دوست عزیز اشتباه میکنی.اولا اگه بخوای سیستمو ارتقا بدی مجبوری بعضی از چیزا مثل مادربرد رو عوض کنی که اونجوری اکثر قطعات رو هم برای سازگاری با اون مادربرد باید عوض کنی.مشکله دیگه pc بازا اینه که سیستم عامل جدیدتری به بازار میاد و باید دوباره یک سسیتم سازگار با اون سیستم عامل رو جمع کنی که باید پولشو داشته باشی که نداری.
در ضمن پول همون دو تا قطعه هم شاید به قیمت کنسول جدید تمام شد........