به نظرتون سیستمم رو به این سیستم ارتقا بدم بهتره یا xbox 360 بگیرم؟

XBOX 360بگیرید خیلی بهتره چون الان همه شرکت ها نگاهشون به کنسول های نسل اینده هست.با توجه به اینکه کامپیوتر رو باید مدام ارتقا بدی ولی باز هم عقبید در حالی که این کنسول های نسل بعدی حداقل تا 4 سال دیگر عمر میکنن.
این هم قیمت :
Arcade:420-480
Premium:500-550
Elite:600-650

XBOX 360بگیرید خیلی بهتره چون الان همه شرکت ها نگاهشون به کنسول های نسل اینده هست.با توجه به اینکه کامپیوتر رو باید مدام ارتقا بدی ولی باز هم عقبید در حالی که این کنسول های نسل بعدی حداقل تا 4 سال دیگر عمر میکنن.
این هم قیمت :
Arcade:420-480
Premium:500-550
Elite:600-650
اگه 4 سال گذشت دیگه کنسول بدرد نمی خوره و باز این پی سی هست که برنده میشه!
می شه پی سی رو تا 100 سال نگه داشت. قدرت کم آوردی اورکلاک می کنی دیدی باز جواب نمی ده قطعه مورد نظر رو عوض می کنی!
-----------
بهرحال این تاپیک
1- جاش اشتباهه ! خوب معلومه اینجا همه میگن کنسول بخر !
2 - بودجه مشخص نشده!
---------
اما بیشتر بستگی داره سیستمت (تون) چی باشه چه سبکی بازی می کنید از کامپیوتر بیشتر چه استفاده ای می کنید و... !

معلومه که PC بهتره اونایی که میگن PC قدیمی میشه بهشون میگم وقتی شما مجبورین کل کنسولت رو عوض کنین من فقط دوتا قطعه رو باید عوض کنم:biggrin1: هاها

معلومه که PC بهتره اونایی که میگن PC قدیمی میشه بهشون میگم وقتی شما مجبورین کل کنسولت رو عوض کنین من فقط دوتا قطعه رو باید عوض کنم:biggrin1: هاها
سالی چند تا قطعه نه دو تا قطعه
امسال با همین سیستم میشینی بایوشاک بازی میکنی.
سال بعد کرایسس دو میاد با همین سیستم میخوای بازی کنی ؟!
رمت رو باید افزایش بدی ، گرافیک رو باید افزایش بدی ، که اگه خیلی بخواد نجومی بشه باید مادربرد رو عوض کنی که پشتیبانی بکنه سخت افزار جدیدتو که البته فقط مختص همون قطعه هم نمیشه مثلاً مادربرد های جدید کابل IDE نمیشناسن و باید حتماً یه هارد ساتا بندازی رو سیستم اون هم تکنولوژی جدیدش:biggrin1: ، هر چی قطعات نجومی میگیری باید برق بیشتری هم بهشون برسونی که طبعاً باید منبع تغذیه رو هم عوض کنی. اگه این قطعاتتو سرجمع یه قیمتی بزنی میبینی یه چیزی تو مایه های 1.5 یا 2 میلیون تومنه و با این نوسان برقی که کشور عزیزمان داره نمیشه اینارو روو هوا نگه داری و ریسک کنی یه محافظ هم میگیری که اون هم یه قیمتی رو داره با توجه به نوعش ;) همه چیز رو در نظر بگیرید دوستان
اگه 4 سال گذشت دیگه کنسول بدرد نمی خوره و باز این پی سی هست که برنده میشه!
دوست گرامی شما این حرف رو رووی چه حسابی زدی ؟این کامپیوتری که شما میگی خودش که خودش رو درست نمی کنه و آپدیت نمیکنه همین خلق الله این کار رو انجام میدن و قطعات جدیدی طراحی میکنن که شما بخریش و رو سیستمت نصب کنی.
سیستم شما ( سیستمی که امروز داری ) چقدر شبیه سیستمیه که مثلاً 5 سال پیش داشتی ( از لحاظ سخت افزاری ) ؟؟؟؟ احتمالاً اگه بخوای با بازی ها پیش بری تمام قطعاتش رو عوض کردی .. خب این چه فرقی کرد با این که شما این کنسول رو بزاری کنار یه کنسول دیگه بگیری در طی دوره 5 ساله ؟ همون قد که یه کنسول تغییر کرده سیستم شما هم تغییر کرده دیگه :biggrin1:
خوب کنسول دارا هر 4 سال نیست که کنسول عوض میکنن البته میانگین تعویض کنسول تو سری های قبلی 5 سال بوده که این دفعه احتمالاً بیشتره شما رو 6 -7 سال حساب کن
6-7 سال کنسول رو نمیخواد عوض کنی ( شما همین 6-7 سال به قول خودتون سالی دو تا قطعه عوض کنی اگه یه حساب سر انگشتی بکنی میبینی خرجش بیشتر میشه )
میمونه این که پلی 3 بگیرین یا 360 که اگه 360 بگیرین جدا از اینکه اگه درست مصرف نکنی میسوزه خیلی به نفع تره بازی هاش هم که هم قیمت بازی های کامپوتره شاید یه کمی بالاتر.
اون دنگ و فنگ های کامپیوتر رو هم نداره دستگاه رو روشن کن بازی رو بزار و شروع کن به بازی:love: با کیفیت خیلی خیلی عالی در حد کیفیت Very high اکثر بازی های پی سی که اکثر پی سی ها هم همون کیفیت رو به روانی خود 360 اجرا نمیکنن اگه نجومی نباشن.
نتیجه اخلاقی اینه که شما اگه 360 بگیری خیلی به نفع شما خواهد بود.
خوب این رو گفتم ایکس باکس بگیر چون انگار اسم تاپیک اینه اگه نه به نظر من فقط و فقط پی اس تری بگیر.
با تشکر از همه و معذرت از طرفداران کنسول و کامپیوتر

بنظر من مقایسه pc و Console چندان درست نیست !

اگه هدف بازی کردنه هیچی x360 نمیشه :cheesygri مطمئن باش پشیمون نمیشی ...
با یه pc معمولی هم میتونی بقیه کارا مثل اینترنت و ... که به پردازش زیاد نیاز ندارن انجام بدی .

دوست عزیز اشتباه میکنی.اولا اگه بخوای سیستمو ارتقا بدی مجبوری بعضی از چیزا مثل مادربرد رو عوض کنی که اونجوری اکثر قطعات رو هم برای سازگاری با اون مادربرد باید عوض کنی.مشکله دیگه pc بازا اینه که سیستم عامل جدیدتری به بازار میاد و باید دوباره یک سسیتم سازگار با اون سیستم عامل رو جمع کنی که باید پولشو داشته باشی که نداری.
در ضمن پول همون دو تا قطعه هم شاید به قیمت کنسول جدید تمام شد........:mad:

دوست عزیز اشتباه میکنی.اولا اگه بخوای سیستمو ارتقا بدی مجبوری بعضی از چیزا مثل مادربرد رو عوض کنی که اونجوری اکثر قطعات رو هم برای سازگاری با اون مادربرد باید عوض کنی.مشکله دیگه pc بازا اینه که سیستم عامل جدیدتری به بازار میاد و باید دوباره یک سسیتم سازگار با اون سیستم عامل رو جمع کنی که باید پولشو داشته باشی که نداری.
در ضمن پول همون دو تا قطعه هم شاید به قیمت کنسول جدید تمام شد........:mad:

شما چه جوری فهمیدی که که باید مادربورد رو عوض کرد اخه چرا وقتی نمیدونی میای میگی بچه مردم رو سره کار میزاری تا 10 ساله دیگه و بیشتر ddr2و ddr3 قدیمی نمیشن یه مادر بورد هم با chipset P35 بگیری تا دوقرن دیگه قدیمی نمیشه پس حرف های دوقرن پیش رو نگو این حرفا قدیمی شده من خودم روزی 100 تا سیستم جمع میکنم داری به من میگی
در مورد سیستم عامل هم حتی یه کامپیوتر 600 تومنی هم میتونی عامل 7 رو داشته باشه من خودم هنوز از XP استفاده میکنم داری به من میگی اصلا میدنی فرق XP و VISTA چیه؟؟/:)

:biggrin1::biggrin1::evil::laughing::laughing::):confused::eek:

اینم یه سیستم:

CPU Intel Q6600
MAIN ASUS STRIKER N680i SLI
RAM OCZ 4GB DDR2-800 Nvidia SLI Platinium Series
VGA 2*8800 GT AMP ZOTAC
POWER 1000w OCZ or NZXT
CASE NZXT apollo
HARD 300gb Samsung SATAII
DVD Drive Samsung LS

این سیستم توش پشیمونی نیست:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند