به نظرتون سیستمم رو به این سیستم ارتقا بدم بهتره یا xbox 360 بگیرم؟

سیستمتو ارتقاع بدی بهتره چون الان بیشتر بازی هایی که برای ps3 و Xbox360 میاد بیشترشون هم برای کامپیوتر ساخته میشه . حالا من دخالتی نمی کنم هر کاری که می خواهی بکنی بکن.
البته بازیهای اختصاصی رو هم در نظر باید گرفت....;)

البته منم همین مشکل رو د ارم .
خواستم سیستمم رو ارتقائ بدم ولی دیدم حدود یک میلیون و دویست هزار تومن در میاد به نظر شما عاقلانس ؟؟؟؟ البته من با کامپیوتر فقط بازی نمیکنم و ربط به رشته تحصیلیم داره که با برنامه های فوتوشاپ و تری دی مکس و جاوا و... سروکار دارم ( البته از امروز ترمم شروع میشه ) . سیستمم هم سخت افزارش اینه .
Cpu Amd Athlon 3800
Ram 1 Gig
Vga : Geforce 7300 Gt Sli
با این سخت افزار میشه فوتوشاپ و تری دی مکس و.. کار کرد ؟
حالا به نظر شما سیستم 1 میلیونی رو بگیرم یا 360 بخرم ؟؟؟

البته منم همین مشکل رو د ارم .
خواستم سیستمم رو ارتقائ بدم ولی دیدم حدود یک میلیون و دویست هزار تومن در میاد به نظر شما عاقلانس ؟؟؟؟ البته من با کامپیوتر فقط بازی نمیکنم و ربط به رشته تحصیلیم داره که با برنامه های فوتوشاپ و تری دی مکس و جاوا و... سروکار دارم ( البته از امروز ترمم شروع میشه ) . سیستمم هم سخت افزارش اینه .
Cpu Amd Athlon 3800
Ram 1 Gig
Vga : Geforce 7300 Gt Sli
با این سخت افزار میشه فوتوشاپ و تری دی مکس و.. کار کرد ؟
حالا به نظر شما سیستم 1 میلیونی رو بگیرم یا 360 بخرم ؟؟؟
خوب شما 1 تومان داری هم یه 360 بگیر هم سیستمت رو ارتقا بده.
شما میتونی 400 بدی 360 و 600 هم سیستم ارتقا بدی.
اینجوری فکر کنم بهتره.

من هم همچین شرایطی دارم اگه بخوام سری core بگیرم میتونم ولی اگه بخوام اون یکی سری بگیرم باید کامپیوتر را بفروشم سیستمی که میخوام ارتقا بدم تلویزین ای هم تا اخر تابستون فکر کنم بگیریم 43 اینچش
vga:8600gt
ram 1 gig
cpu:3800+ amd x2

اگه نظر من رو بخوای می تونی 360 بگیری چون اگه به خوای یه همچین کامپیوتری برای بازی بگیری خیلی گرونه ولی 360 رو با 500 تومان می تونی گیر بیاری

بهتره کامپیوترتو ارتقاع بدی زیرا تمام بازی های XBOX 360 برای کامپیوتر هم اومده و حتی بعضی از بازی های اون در کامپوتر بهتر اجرا میشود. ولی اگه از CPU INTEL Full Cash Dual Core 3.6 به بالا و Ram 2G DRR2 بخری سیستم فوق العاده ای خواهی داشت

دوستان سلام
من این صحبتهام رو در چند پست زدم تا بتونم کمکی به دوستان کرده باشم
خدا رو شکر ادم تعصبی نیستم که بخوام از روی تعصب نظری بدم چیزهایی که میگم حاصل تجربه من هست و چیزهایی که دیدم امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم
راستش من خوره بازی هستم و علاقه شدیدی هم به پلی استیشن 3 دارم و توی این چند مدت خیلی دو دل بودم که کامپیوتر بگیرم یا پلی استیشن 3 یا ایکس باکس 360 اما امروز 2 تا بازی خوب برای کامپیوتر یکی از اقوام گرفتم به نامهای Virtual Tennis 3 و Call of Duty 4 که چیزهای تازه ای رو به عینه دیدم و تجربه کردم که خیلی برام مفید بود
خلاصه با مطالبی که خوندم و چیزهایی که از نزدیک دیدم حاصل اون رو در نوشته های پایین میارم
من ابتدا نظرم رو ایکس باکس 360 بود چون هم قیمت خوب داشت هم قیمت مناسب بازیهاش
ولی دیدم امار مشکلات دستگاه این کنسول حداقل در همین سایت بازی سنتر خیلی بالاست
به گفته یکی از دوستان حرف جالبی زد اون میگفت : 360 مثل تخم مرغ شانسی هست اگر شانست خوب هست برو بگیر در غیر اینصورت خیر نگیر منظور اینه که این کنسول هر چقدر هم خوب باشه ریسک خریدش بالاست اما قیمت بازیهاش که حدود 7 تومن هست عالی هست
خلاصه این خرید از لیست من خارج شد چون هم ریسک بالایی هست ادم کنسول میخره که بازی کنه نه اینکه بزاره کنج اتاق اخه یکی از دوستان میگفت با روزی 2 ساعت چند سال عمر میکنه من در جوابش میگم بارها شده با پلی استیشن 2 تا 10 ساعت مدام بازی کردیم ولی اخ نگفته چه برسه به ارور معروف 3 چراغ قرمز
خلاصه این یک انتخاب اینده نگر نیست در مقایسه با کنسول سونی و کامپیوتر
حالا میرسیم به 2 انتخاب یعنی سونی و کامپیوتر
من چند ماهی هست که اطلاعات خیلی فنی در مورد پلی استیشن 3 جمع کرده ام و از دوستان زیادی در همین سایت کمک گرفتم خلاصه اینکه همه اونها از کنسولشون راضی بودن و جالبیه بدونید که اکثر اونها هم 360 داشته و هم کامپیوتر ولی از نظر جذابیت و امکانات پلی3 رو برتر میدونستن اما همه اونها به یک نکته مشترک اشاره کردن و اون قیمت بالای بازی
ببینید دوستان درست هست که پلی3 بازیهای خوب و با گرافیکی داره ولی برای دیدن یک بازی خوب شما به یک ال سی دی اچ دی هم نیاز دارید که حدود 1 میلیون هم اون میشه یعنی سر هم حدود 2 میلیون باید بدی تا از کل قدرت سونی استفاده کنی البته بدون ال سی دی هم خوبه ولی اینجوری عالی میشه
ببینید دوستان تا دیروز من هر جایی که میرفتم میگفتند که این بازیهای جدید که برای کامپیوتر میاد نیاز به قدرت خیلی بالای سیستم شما داره
یعنی با سیستمهای 700 و 800 هزار تومنی به سختی بتونی بازیشون کنی ولی این رو از صمیم قلب میگم که همه اون ها چرت و پرت محض میگن با همین سیستمهای خوب روز نه قیمت بالا هم میشه این بازیها رو اجرا کرد اون هم با کیفیت عالی و روان
من امروز برای یکی از اقوام همون 2 بازی رو که در بالا گفتم رو نصب کردم و دل رو به دریا زدم چون دوستانی میگفتن که روی اون سیستم مشکل خواهد داشت و باید حتما گرافیک عالی و رم بالای 2 گیگ و خلاصه سیستم یک میلیونی داشته باشی تازه با گیر بازی کنی
سی پی یو 3000 و رم 1 گیگ و گرافیک 512 Real این مال اقوام ما هست
خلاصه گفتم بزار بگیرم تا با چشم خودم ببینم بازی رو نصب کردم تنیس اون واقعا گرافیک عالی داره و گیم پلی هم عالی هست و خیلی بازی طبیعی هست و روی ال سی دی اون که سامسونگ هست تصویر خیلی زیبا هست و به نوعی من شوکه شدم اول از اینکه بازی رو اجرا کردم و روان و دوم از گرافیک عالی
بازی کال او دیوتی هم نصب شد و داخل بازی رفتیم و گرافیک روی 800 در 600 بسیار روان و تصویر هم عالی بود البته 1024 رو تست نکردم
اینها رو گفتم که بدونید با کامپیوتر هم میشه این بازیهای جدید رو گرفت و حالش رو برد
من تا دیروز نظرم رو کنسول سونی بود ولی امروز که این بازیهای یاد شده رو از نزدیک دیدم یه جورایی باز هم سر دوراهی قرار گرفتم
الان که با خودم حساب و کتاب میکنم میبینم که ادم بیاد و حدود 800 تا 900 یا 100 تومن بالا و پایین بده میتونه یه سیستم خوب و به روز جمع کنی و بازیهای جدید و خوب رو با قیمت 2 هزار تومن بگیره و از اون لذت ببره
بر فرض هم اگر سالی یکبار هم نیاز به ارتقای سیستم باشه باز پول یکی دو بازی سونی نمیشه
شما با پول 70 هزار تومن میتونی حداقل 30 تا بازی خوب بگیری که پول یک بازی سونی نمیشه
فکرش رو بکن 70 هزار تومن دادی و بازی هم یک هفته نکشیده تموم میشه و ............
من امروز گرافیک کال او دیوتی رو که روی این سیستم فوق دیدم انصافا لذت بردم هم گرافیک و هم گیم پلی خوب و هم روانی بازی به عینه دیدم که این بازی ها هم روی این کامپیوترهای روز نه کامپیوترهای یک میلیونی و بالاتر هم به خوبی اجرا میشن
جالبه یکی از دوستام میگفت حتما باید گرافیک 150 هزار تومنی داشته باشی تا بتونی اجرا کنی
ما حصل این مطلب دراز اینه که کامپیوتر به نظر من هنوز زنده هست و باز هم پا به پای کنسول میاد
و انطوری که دوستان تو سرش میزنند نیست
شاید دوستی هزینه بازی براش مهم نباشه یا دوستی براش همین بازیهای انحصاری بس باشه که من توصیه میکنم کنسول سونی بگیره ولی اگر واقعا عاشق بازی هستیم و قیمت مناسب هم مدنظر باشه همین کامپیوتر هم مناسب هست این رو از روی تعصب نمیگم بلکه عین واقعیت هست چون به چشم خودم دیده ام که بین اون بازی که روی 360 روی ال سی دی توشیبا دیدم با این بازی که روی این سیستم و ال سی دی سامسونگ 17 دیدم انصافا فرقی ندیدم و میتونم بگم که گرافیکی که من امروز از کال او دیوتی 4 دیدم در حد گرافیک گرز او وار بود به عبارتی کامپیوتر هم میتونه به شما گرافیک خوب بده ضمن اینکه کارایی بیشتر و اصطهلاک کمتری هم داره
در کل اگر نظر من رو بخواهید هر کس با توجه به بودجه مالی و سلیقه شخصی که داره بره و یکی از این کنسول ها رو بگیره ولی از بین 3 کنسول من میگم ابتدا کامپیوتر و بعد سونی
یه نکته رو هم اخر بگم شاید بد نباشه
ببینید دوستان یه خوبی که پلی استیشن یا کلا کنسولها دارن اینه که شما پشت تلویزیون میشینی و بازی رو نگاه میکنی که این یه لذت خاصی داره ضمن اینکه کیفیت تلویزیون خصوصا اگر اچ دی باشه کیفیت خوبی خواهی داشت چون هم بزرگتر هست این باعث میشه قشنگتر به نظر برسه در حالیکه چون مونیتور معمولا 17 یا 20 هست یه جورایی کوچک و با کیفیت کمتر کلا بازی روی کنسول خیلی روان تر از کامپیوتر هست
ولی باید قبول کنیم که بازیهایی هم هستند که روی کنسول جواب نمیدن مثل بازیهای استراتژیک و بازیهای اکشن که روی کامپیوتر راحتتر هستند و تنوع بازیها روی اون بیشتر از کنسول هست
مثلا همین بازی انحصاری ایکس باکس به نام گرز او وار برای کامپیوتر هم اومد یا رزیدنت اویل 4 که برای کامپیوتر اومد اینها نشون دهنده قدرت کامپیوتر هست
مطلب خیلی طولانی شد ولی اینها رو گفتم تا دوستان از روی تعصب و اینکه حالا چون این مال مایکروسافته یا مال سونیه نرن و کنسول بگیرن یه خورده با فکر و منطق و بررسی همه جوانب یه انتخاب خوب داشته باشن
به نظر من توی این قضیه مسئله مالی حرف اول رو میزنه به قول یکی از دوستانم میگفت که کنسول سونی گرفتم ولی فقط 2 تا بازی تا به حال گرفتم چون هدف ما از گرفتن کنسول بازی هست
فقط در اخر بگم که من اصلا روی ایکس باکس سرمایه گذاری نمیکنم چون اکثر بازیهاش برای کامپیوتر میاد و امده مثل گرز او وار و اگر مشکل تهیه بازی سونی رو نداشته باشم بدون شک و تردید یک پلی استیشن 3 میگیرم چون نمیشه به راحتی از کنار گران توریسمو یا گاد او وار گذشت ولی باید قبول کرد که تهیه بازی هاش خیلی سنگین در میاد
امیدوارم که دوستان انتخاب خوبی داشته باشن
یک نکته هم اخر بگم شاید بد نباشه
دوستان اگر 100 سال هم تحقیق بکنی در مورد چیزی باز هم در موقع خرید و در لحظه اخر
اون قلب و دلت هست که حرف اخر رو میزنم
این رو از این جهت گفتم که اگر هم بیان بگن کامپیوتر خوبه ولی باز هم دوستانی هستند که عشق سونی و مایکرو رو دارند و ..........
این اتفاق برای من رخ داده زمانی که بعد از 1 سال تحقیق در مورد ال سی دی برای خرید سامسونگ رفتم ولی با ال سی دی براویا به خونه برگشتم هر چند از این خریدم ناراحت هم نیستم و راضی به رضای خدا
هر چی خدا بخواد همون میشه تحقیق و بررسی و این ور و اون ور زدن همه خواست خدا هست و هر چی قسمت طرف باشه نصیب اون میشه فقط باید دل رو به دریا زد و زمان رو از دست نداد و از امکانات این دنیا در اون حدی که در وتان ما هست استفاده کرد نه افراط و نه تفریط
والسلام

سلام دوست عزیز قطعا 360 رو بگیر چون دیگه تا چند سال راحتی همچنین کنسول ها بدلیل مچ بودن بسیار قوی هستند و cpu ایکس باکس core 3 all 3.2mghz هستش ولی هرگز نباید قراموش کرد که کنسول ها زیرمجموعهای از کامپیوتر هستند. یا علی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or