saw8
کاربر سایت
داداش ماها که سنمون بالاست اکثر گیم با میکرو ( nes نسخه آمریکا , famicom نسخه آسیا ) شروع کردیم و بعضی ها با آتاری شروع کردن
تو فروم بازی سنتر گیمر ها سن بالا که کنسول میکرو تجربه کرده باشن کمن بیشترشون دیگه بازی سنتر نمیان سر کار و زندگی و زن و بچه خودشونن
وگرنه مگه میشه کسی میکرو بازی کرده باشه عاشقش باشه - منی که حتی میکرو داشتم اما بازی کم داشتم یادمه میرفتم یه کلوپی شناسنامه گر میذاشتم و یه روز کامل فیلم میکرو اجاره میکردن روزی 500 تومن
دوران خیلی خوب و تکرار نشدنی بود
زمان میکرو کنسول بهتری در اصل نبود تو بازار ایران - اما نسل بعدش سگا اومد غوغا کرد با کلانتر - خرگوش هیوج خور و ....................
ps1 که هم که نگو خیلی عالی بود بهترین بازی ها عمرمون روی ps1 بود دینو کراسیس - رزیدنت اویل 1 تا 3 - هرکولس - پپسی من - تیکن 3 - ماشین جنگی - توی استوری 2 - کراش 1 تا 4 - فوتیال 99 - کمبات و ............
حق با شماست کاملا درست می فرمایید ..... من با این گیمها خیلی حال کردم دینو کراسیس - رزیدنت اویل 2 و 3 - هرکولس - تیکن 3 - ولی بازیهای سگا شمشیر طلایی 3 و شورش 2 و کمبات 2 و 3 و کتاب جنگل .. کامیکس .. عصر حجر.. رودرانر ... شیر شاه .. خرگوش ....حتی فکر کنم از محدود کسانی هستم که دانل داک سگا رو تموم کرده باشم

کارتونشم خیلی قشنگ بود عصر حجر