به روز رسانی نرم افزار انجمن

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی نیست جواب ما رو بده؟
تو قسمت "نوشته های جدید" تب "انجمن ها"، سمت چپ یه فیلتر هست که باهاش میتونین همه این تنظیمات رو ست کنین. اگر بذارین رو Watched و Unread فقط تاپیک های خونده نشده که توش مشترک هستین رو نشون میده. به صورت معمول هم فقط خوانده نشده های کل فروم رو نشون میده.

سلام به همگی و تبریک پیشاپیش برای ولادت امیر مومنان و سال نود و هشت ( آرزو میکنم سال خوبی داشته باشید )
این تغییرات تا اینجا هم بد بوده هم خوب ، کلا تغییرات چنین وضعیتی رو پیش میاره ولی احساس میکنم به مرور مشکلات کمتر خواهند شد .
به نظرم از لحاظ کارایی ، سیستم قبلی بهتر و کار باهاش ساده تر بود .
از تیم مدیریت سایت صمیمانه تشکر میکنم .

توی زنفورو من فروم هایی دیدم که اواتارهاشون دایره نبوده و مربعی هم هست. نمیشه مربعی کنید ؟

ضمنا لطفا فونت مربوط به عنوان تاپیک های پست خورده و نخورده رو یکم بیشتر تغییر بدید الان خیلی خیلی شبیه هستن...در نگاه اول متوجه نمیشه ادم کدوم تاپیک پست جدید داره یا نداره//
قالب کلاسیک رو هم به مربع تغییر میدم.

یه چیز دیگه هم یادم رفته بود ؛ آواتار هارو برای چی مربعی کردید ؟ آقا بذارید تو همون سایز خود آواتار تا مستطیلی بشه ، مربعی باشه برای آواتار هایی مثل مال من خیلی بد میشه
در سایر دستگاه ها مثل انواع موبایل ها و تبلت ها که ابعاد صفحه نمایش آن‌ها متغییر است مربع و یا دایره بهترین خروجی ممکن رو دارند.
چاره کار هم تنظیم مجدد کادر تصویر و آپلود دوباره آواتار هستش.

شما تمام فروم ها و پروفایل های شبکه های اجتماعی رو ببینید این تغییر اعمال شده.

به هر حال باز هم جای بررسی و تغییر در صورت نیاز وجود دارد.

با نرم افزار Tapatalk دیگه نمیشه به انجمن دسترسی داشت کلا
ارتباطش به علت تغییرات گسترده قطع شده اما درست میشه.

یکی هم نبودن پروفایل PSN و XBOX.
اضافه شد.
کافیه اطلاعت رو مجددا در پروفایل خودتون وارد کنید.
چطوری تاپيکمون را تو قسمت فروش آپ کنیم:D ? قبلا یک گزینه جلو تاپيک نشون میداد اما حالا نیست
فعلا از دسترس خارج شده.

خدمت دوستانی که خیلی راحت میان میگن افتضاح شده برگردونین به قبلی باید بگم که این تغییرات همینجوری با یه صلوات و مجانی به سایت اضافه نشدن. گذشته از هزینه ای که شده (اونم با این وضعیت دلار)، کلی وقت صرف شده تا این چیزی که الان میبینین آماده بشه. فقط همین 2 تا theme جدید روی هم 70 دلار قیمتشونه. بگذریم که کلی پلاگین و خرت و پرت ریز و درشت دیگه هم باید خریداری بشه.
هر تغییری اولش سخته ولی بعد از یه مدت عادی میشه. اگه قرار به تغییر نبود هنوز باید از فرومهای PHP BB استفاده میکردیم!
این همه هزینه و دردسر اخرشم فیدبک منفی اخه چرا انگولک میکنید اینجارو؟:D الان از نظر ظاهری یه مقدار همه چیز درهم برهم شده و بعد آواتارها خیلی کوچیک شدن! درمجموع امیدوارم بتونیم در آینده از امکانات این به روزرسانی بهتر استفاده کنیم.

موقع تغییر ملت همیشه بخاطر عادت غر میزنن بنظر من ظاهر قبلی افتضاح بود این جدیده بهتره
ولی اون قدیمی قدیمیه که موقعی که عضو انجمن شدم بود خیلی فوقالعاده بود یادش بخیر واقعا قشنگ بود

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH
قالب کلاسیک رو هم به مربع تغییر میدم.

در سایر دستگاه ها مثل انواع موبایل ها و تبلت ها که ابعاد صفحه نمایش آن‌ها متغییر است مربع و یا دایره بهترین خروجی ممکن رو دارند.
چاره کار هم تنظیم مجدد کادر تصویر و آپلود دوباره آواتار هستش.

شما تمام فروم ها و پروفایل های شبکه های اجتماعی رو ببینید این تغییر اعمال شده.
اضافه شد.
کافیه اطلاعت رو مجددا در پروفایل خودتون وارد کنید.

فعلا از دسترس خارج شده.
ببخشید
این گزینه up thread چقد طول می کشه تا درست شه ؟

• Like
سلام.
با آخرین تغییرات واقعا انجمن عالی شده, Tapatalk هم تست کردم و بدون مشکل کار میکنه.
خسته نباشید و خداقوت...
فقط تنها مورد از نظرم عنوان تاپیک هاست و اونایی که پست جدید داره و دیده نشده فونتش Bold یا پررنگ نمیشه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or