به این زودی ها انتظار یک Assassin's Creed مدرن را نداشته باشید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
11164582937479500199.jpg

سری Assassin's Creed همیشه در اعصار مختلف حضور داشته است اما برخی بازیبازان می خواهند یک بار هم این بازی را در زمان حال و مدرن تجربه کنند.ما در Assassin's Creed III شاهد این بودیم که یک Assassin بودن از دید Desmond در زمان مدرن چگونه است.متاسفانه هواداران این موضوع، نبایستی به این زودی ها انتظار نسخه مدرن این بازی را داشته باشند.
طی پنل Assassin's Creed در Comic Con، نویسنده ارشد Assassin's Creed IV: Black Flag آقای Darby McDevitt درباره اینکه چقدر کمپانی Ubisoft از کار با تاریخ لذت می برد.
صحبت های ایشان :
ما با نوعی حس احترام به تاریخ نزدیک می شویم.ما کارمان، سرزدن به مکان های مختلف، و جزئیات واقعی تاریخی را دوست داریم که می توانیم آنها را با بازی ترکیب کنیم.ما از ساخت بازیها که بر پایه مکان های تاریخی هستند لذت می بریم و فکر نمی کنم عصری کنار گذاشته شود اما هر عصر که به عنوان بازی بعدی انتخاب شود ما آن را به صورتی کاملا واقعی زنده خواهیم کرد.با این اوصاف بله، فکر می کنم نبایستی به این زودی ها انتظار یک Assassin's Creed مدرن را داشت.
ایشان در آخر گفته اند که ممکن است بازی به دوران امپراطوری ژاپن و نینجاها نیز برود.
آیا شما خواستار یک Assassin's Creed مدرن هستید؟

Gameinformer

بهترین کار اینه که اساسین کرد هر 2 سا 3 سال یک بار بیاد و تو این مدت هم از داستانی تاریخی بهره مند باشه . اینطوری مشکل تکراری شدن هم کمتر تو دید میاد و نیاز نیست مدام دنبال تغییر مکانیزم گیم پلی باشن که اخرش هم موفق نشن و کل سری رو به ورطه سقوط بکشونن .

اینا یک اشتباهی که کردن این بود که ابتدای این سری رو از زمان قرون وسطی ای شروع کردن

اگه واقعا می خواستن توی تاریخ سیر کنن و خوادث اون و روایت کنن بایستی از دوره داریوش و خشایار شاه و امپراتوری 30 میلیون کیلومتر مربعی پارس آغاز کنن!(به خاطر در گیری هایی که بر سر فرمانروایی بوحود می اومد واقعا عظیم جلوه می کرد!)

اما چی میشد اساسین هایی یه سبک و شکل و شمایل دوره هخامنشی!

این یوبی دیونه است ازشون بعید نیست که AC رو در زمان مدر نسازن حتی ممکنه مدرن تر هم از حد انتظار بسازن یعنی هزار سال بعد از ما:d حمله فضایی ها به زمین AC:star war:-o

^کل بازی حول Deja Vu و حافظه و...
حذف کردن این بخش از داستان، AC رو تبدیل میکنه به یک GTA قدیمی

منظورت از deja vu ُ چیه
-----------------------------------
ولی خداوکیلی assassins تو دنیای مدرن ایده ی جالبیه .

یه اسبین اف اینجوری بدن بد نمیشه ;;)

- - -ویرایش - - -

این یوبی دیونه است ازشون بعید نیست که AC رو در زمان مدر نسازن حتی ممکنه مدرن تر هم از حد انتظار بسازن یعنی هزار سال بعد از ما:d حمله فضایی ها به زمین AC:star war:-o

اینجوری که اساسین ها تبدیل میشن به Jedi :d

منظورت از deja vu ُ چیه
-----------------------------------
ولی خداوکیلی assassins تو دنیای مدرن ایده ی جالبیه .

یه اسبین اف اینجوری بدن بد نمیشه ;;)

- - -ویرایش - - -

اینجوری که اساسین ها تبدیل میشن به Jedi :d

دزموند مایلز از طریق Deja Vu با پیشنیان خودش ارتباط داره
مهارت ها می توانند از طریق حافظه به ارث برسند
Subject 16 مهارت های زیادی رو به ارث برد
Desmond هم همین اتفاق براش افتاد
هر دو دچار Bleeding Effect شدند
و...

دوستان خواهشا یکم به داستان بازی ها بیشتر توجه کنید

من اصلا بخاطر استاد لئوناردو داوینچی بازی رو بازی می کنم بخواد مدرن شه که هم به استاد بر می خوره هم به من .مدرن بشه دقیقا می شه CRYSIS

دزموند مایلز از طریق Deja Vu با پیشنیان خودش ارتباط داره
مهارت ها می توانند از طریق حافظه به ارث برسند
Subject 16 مهارت های زیادی رو به ارث برد
Desmond هم همین اتفاق براش افتاد
هر دو دچار Bleeding Effect شدند
و...

دوستان خواهشا یکم به داستان بازی ها بیشتر توجه کنید
الان Animus چه ربطی به deja vu داره؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن