به این زودی ها انتظار یک Assassin's Creed مدرن را نداشته باشید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
11164582937479500199.jpg

سری Assassin's Creed همیشه در اعصار مختلف حضور داشته است اما برخی بازیبازان می خواهند یک بار هم این بازی را در زمان حال و مدرن تجربه کنند.ما در Assassin's Creed III شاهد این بودیم که یک Assassin بودن از دید Desmond در زمان مدرن چگونه است.متاسفانه هواداران این موضوع، نبایستی به این زودی ها انتظار نسخه مدرن این بازی را داشته باشند.
طی پنل Assassin's Creed در Comic Con، نویسنده ارشد Assassin's Creed IV: Black Flag آقای Darby McDevitt درباره اینکه چقدر کمپانی Ubisoft از کار با تاریخ لذت می برد.
صحبت های ایشان :
ما با نوعی حس احترام به تاریخ نزدیک می شویم.ما کارمان، سرزدن به مکان های مختلف، و جزئیات واقعی تاریخی را دوست داریم که می توانیم آنها را با بازی ترکیب کنیم.ما از ساخت بازیها که بر پایه مکان های تاریخی هستند لذت می بریم و فکر نمی کنم عصری کنار گذاشته شود اما هر عصر که به عنوان بازی بعدی انتخاب شود ما آن را به صورتی کاملا واقعی زنده خواهیم کرد.با این اوصاف بله، فکر می کنم نبایستی به این زودی ها انتظار یک Assassin's Creed مدرن را داشت.
ایشان در آخر گفته اند که ممکن است بازی به دوران امپراطوری ژاپن و نینجاها نیز برود.
آیا شما خواستار یک Assassin's Creed مدرن هستید؟

Gameinformer

من هنوز 3ـشو بازی نکردم با تشکر از منبع خبر که اسپویل تمیزی رو ول داد :-j .

پیشنهاد می کنم بازیش نکنی چیز زیادی از دست نمیدی :دی شروع بازی انقدر افتضاحه که من 3 4 بار واقعا می خواستم بیخیالش شم ولی وقتی یه چیزی رو شروع می کنم کرمش می گیره منو نتونستم . :دی

همین الانش که 200 سال اومدن جلو واقعا جای تاسفه و بازی رو از اون Base اصلی خودش دور کرده و اصالت AC دیگه درش دیده نمیشه . بهتره بجای جلو برگردن عقب.

یه AC مثل AC2 بدین ، هرسال بدین ، جهنم ! خداییش داستانش و شخصیت پردازی و همه چی عظمتی داشت برای خودش ، آدم حال میکرد :دی
گیم پلی بازی رو هم بهبود بدین اما مدرن نکنید و ابزار مسخره اضافه نکنید ، قابلیت های شخصی سازی و .. اضافه کنید اما یک داستان گیرا و توپ بزارید کنارش ، باز اشکال نداره :دی

همین الانش که 200 سال اومدن جلو واقعا جای تاسفه و بازی رو از اون Base اصلی خودش دور کرده و اصالت AC دیگه درش دیده نمیشه . بهتره بجای جلو برگردن عقب.

این که حرکت مسخره تریه :دی هی جلو عقب کنن که گند می زنن تو بازی.....
البته Ubi استاد گند زدن توی سری های محبوبه بلا شک :دی

غلط کردن برخی بازیبازان:دی

اینا احتمالا همون بازیباز های بودن که درخواست کرده بود خون و قطع عضو از Nnija Gaiden 3 حذف بشه :دی

بهتره اون داستان مسخره اشون رو سرو سامان بدن که رسما گند زدن تو هر چی داستانه.
جان ؟! :| داستان مسخره ؟! :| AC همیشه داستان جذابی داشته. چیزی رو که باید عوض کنن شیوه ی انتشار بازی و گیم پلی تکراری بازیه.
خیلی مهم نیست ، فعلا Rising : Revengeance جاشو گرفته .
یا حضرت جرجیس :| چه ربطی داشت ؟! :|

خدا رو شکر! :d اصلا اگر دست من بود،از همون اول بخش دزموند رو هم حذف میکردم قیافه نحسش رو نبینیم:-" چی بود تا میرفتیم توی جو بازی،مزاحمت ایجاد میکرد یکهو میپرید بیرون :-" :-" :-"
یه نشونه هایی هم از AC و ژاپن و نینجاها دادن!!! :x یعنی میشه؟ :-s

سلامٌ علیکم و رحمة الله
جان ؟! :| داستان مسخره ؟! :| AC همیشه داستان جذابی داشته. چیزی رو که باید عوض کنن شیوه ی انتشار بازی و گیم پلی تکراری بازیه.
همه ی ملت از داستان مینالن .
واقعیتش اینه که نه گیم پلیش خیلی مشکل داره ، نه داستانش . دلیل اینکه داستاناش یک مقدار مزخرف تموم میشه ، این نیست که سازندگانش حالیشون نیست مزخرفه . اینه که باید داستان اینطور باشه ، چون بی پایه و اساس نیست . اگه دقت کنید شیوه ی روایت داستان از خیلی بازیا همیشه سر تر بوده و پیشرفت های خیلی عالی ای هم داشته ، اما اصل داستان رو فقط تغییر نداده . البته من Brotherhood و II و III رو سر تر از باقیشون میبینم توی روایت .
یا حضرت جرجیس :| چه ربطی داشت ؟! :|
یا زرتشت ( ع ) ! :d R : R یه جورایی حالت Modern Assassinating داشت دیگه ، نداشت ؟ :-/ تا حدودی حالا :-"

خیر اساسین مدرن نمیخواهیم بلکه میخواهیم داستان بازی به 7 ، 8 قرن قبل برگرده

- - -ویرایش - - -

آقا الان این سوال برام پیش اومده که خب تهش که چی ؟ هی دارن داستان اساسینها و تمپلرهارو کش میدن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or