بهروز روزبه در تیم Final Fantsy IX

مگه صنعت فیلم سازیمونو نمیبینید؟ خدا رو شکر هیچکدوم از این مشکلات رو هم نداره. ولی ببینید کدوم فیلممون جهانی شد؟ کدومش با استانداردهای جهان برابر شد؟ صنعت فیلم ما که جزو قدیمیترین صنعت های فیلم آسیاست. صنعتی بود که فیلماش تو آسیا اول بود. جوری بود که کره ای ها میومدن ایران تا فیلم سازی بخونن. بازیگران ترکیه ای آرزوشون بود تو یه فیلم ایرانی بازی کنن. ولی ببینید اونا الان کجان ما کجاییم؟

درسته که صنعت فیلم این مشگلات رو نداره ولی هزار تا مشگل دیگه داره! مثلا وقتی یک فیلم فوق العاده مثل نقاب ساخته میشه که حداقل اگه هیچی نداشت , یک داستان جدید داشت , و ان جوری باهاش برخورد میشه ... بگزریم.

ولی من کل حرفم تو یک جکله خلاصه میشه!

غیر ممکن , غیر ممکن هست!

بازیسازی تو ایران برای بعضی از دوستان یک رویای غیر ممکن هست!

ما هم میتونیم به شرطی که بخواهیم! آقای دادگر رو آورده بودن تو تلوزیون , بهش گفتن که مگه اسگلی که این همه خرج میکنی و در اخر یک بازی میسازی که اصلا بدرد نمیخوره؟(منظور از لحاظ تکنیکی ) آقای دادگر جواب قشنگی داد , گفتش که بلاخره یکی باید این هزینه ها رو بکنه و شروع کنه.

این سوال این مجریه عامل اصلی درجا زدن ما هست.چون همه تو ایران دوست دارن که ره صد ساله رو یک شبه طی کنند , هیچ کس از صفر شروع نمیکنه.ولی اگه به غول آقای دادگر بلاخره یکی این هزینه ها رو بکنه و این راه رو بره صنعت گیم تو ایران هم جهانی میشه.حالا امسال نه 10 سال دیگه نه 100 سال دیگه!

ما الان فاصلمون با دنیا مثلا 100 سال هست , مطمئن باشید با شروع این حرکت ها فاصلمون 30 سال میشه!! یا حداقل وقتی داریم با یک خارجی صحبت میکنیم بهمون نمیگه که مگه شما بازی هم میکنید!!(من خودم شخصا این مورد رو دیدم! دوستانی داشتم که وقتی دیدن عکس روی دسکتاپم Cloud هست , پرسیدن که مگه Cloud رو میشناسی و وقتی فهمیدن که یک JRPG باز هستم از تعجب داشتن شاخ در میاوردن!!)

منم درباره ي فيلم سازي منظورم همين بود. يعني اون مشكلا رو نداره ولي يه مشكلات ديگه داره.

در مورد بازي سازي:
من نگفتم غير ممكنه. گفتم فعلا غير ممكنه.
بره اون فعلا هم هزار تا دليل ميتونم بيارم. ولي اين جا نميتونم بگم.
اگه فعلا ما تونستيم يه بازي بسازيم كه در حد استانداردهاي بين المللي باشه اون وقت هرچي خواستيد بيايد به من بگيد.

بیاید واقع بین باشیم. به نظر شما شرکتهایی که سازنده بازی هستن واسه چی بازی میسازن؟ واسه چی سرمایه گذاری میکنن؟ واسه چی تبلیغات میکنن؟ خوب فروش، واسه درآمد، واسه پووووووووول
وقتی تو ایران یه شرکت بیاد وقت و هزینه صرف کنه یه بازی بسازه به نظر شما حتی هزینه ساختش براشون در میاد؟؟؟ حالا سودش پیشکش
یه نگاه به آمار فروش بازیهای مطرح بکنید. به نظر شما یه بازی ایرانی توی خود ایران چقدر فروش میکنه؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب اگه یک شرکت بازیسازی تو ایران بیاد یک بازی در حد استاندارد های جهانی بسازه , تو کل دنیا بازیش رو منتشر میکنه و اگه بازیش خوب باشه به پولللللللللل میرسه.:-"

خوب اگه یک شرکت بازیسازی تو ایران بیاد یک بازی در حد استاندارد های جهانی بسازه , تو کل دنیا بازیش رو منتشر میکنه و اگه بازیش خوب باشه به پولللللللللل میرسه.:-"
من با تقریبا همه ی حرفات کمی تا قسمتی موافقم!
اما ببین وقتی خود بزرگترا میبینن یه پسری همسن من و تو داره بازی میکنه میزنن پس کله ش میگن" بدبخت برو درستو بخون سربازی نری" من چی میتونم بگم؟؟؟؟
از همین جاهائه که نشات میگیره دیگه!!!! وقتی گیم رو برنامه کودک یا یه چیز پست در نظر میگیرن اونوقت میان مستند میسازن میگن گیمرها همه روانین و ___!!!!!! :mad: من هیچ وقت یادم نمیره گردنبند تیداس رو توی یه مستند نشون دادن گفتن تیداس___!!!! و یا یه مستند ساختن که منتقدش یه آقای روحانی بود(!) موضوع راجع به بازیهایی مثل gta بود ولی نمیدونم یهو چی شد که من یه تیکه از صحنه ی ffx رو دیدم!(لابد ffx هم gta بوده ما خبر نداشتیم)
این از فرهنگمون... برسیم سر اقتصاد که دیگه هیچی! یارو تا اسم گیم میاد میگه اوووووووه واسه پوشک بچه سرمایه گذاری میکنم ولی واسه گیم نه! مگه خر مخم رو گاز گرفته؟؟؟
اولین مشکل همین فرهنگه! چون فرهنگ سازی نشده تا یکی میاد یه حرکتی انجام بده میریزن سرش و دلسردش میکنن! بابا آدمه ربات که نیس بالاخره یه جاهایی کم میاره وقتی ساپورتش نکنن! از لحاظ مالی هم که... :(
ما تو دانشگاهامون یه رشته مخصوص گیم نداریم... اما خارج رو ببینین! واسه گیم کانال مخصوص میزنن!!!!! مثلا شبکه ی arrirang که مال کره ایهائه عصرها مخصوص گیمه! یا game one که دیگه ...!!!
معضل کپی رایت هم یه حرکت فوق العاده گندیه که رواج پیدا کرده عمرا هم نمیتونن جلوش رو بگیرن! فکرشو بکن واسه ساخت یه گیم این همه آدم دور هم جمع میشن وقت و انرژی و عشقشون رو میزارن آخرم که ...
اما این موضوع توی خارج کمتر دیده میشه چون فرهنگشو دارن! :((
خواب اصحاب کهفه! یه روز گیم ایران مثل رپ فارسی یهووووووو زیر و رو میشه...
من خودم روم نمیشه توی این چت روم گیم بگم ایرانیم! یه بار گفتم آبرو واسم نذاشتن!!! جدا از چرندیات سیاسی میگفتن دارم جک میگم!!!!
غیرممکن غیرممکنه! اما تا همه یعنی نیروهای جوون و مسئولینی که اون بالا بالا هستن دست به دست هم ندن...:((
من و شما هم زورو نیستیم که پاشیم با زدن یکی دو تا تاپیک و کامنت همرو بیدار کنیم! اینجوری ادامه بدیم اخطار میگیریم هان!!!!:-"

آقا من بگم خدا اون پدر صلواتی رو که این بحث رو راه انداخت چیکار نکنه!!!!!! :mad:
ول کنین بابا...
بچه ها بهروز توی انیمیشن ff: sw هم جزو سازنده هاش بوده. البته هنوز نرفتم کامل ببینم... ولی به محض اینکه اطلاعاتم کامل شد میگم بهتون:p
این یه عکس از بهروز روزبه
rooz.jpg

طرف رفته اونجا به عشق و حال خودش حالا شما اينجا داريد بحث چي رو مي كنيد! مطمئن باشيد هر قبرستوني هم كه باشه به فكر من و شما نيست.

اين بازي سازي هم به هيچ نتيجه اي نخواهد رسيد! اين كه شروع كنيم و بعدا پيشرفت كنيم هم در حد جوكه. مثل اينه كه به يه افليج بگي شما اول با ويلچر شروع كن، كم كم راه ميفتي!

پ. ن : Absurd

طرف رفته اونجا به عشق و حال خودش حالا شما اينجا داريد بحث چي رو مي كنيد! مطمئن باشيد هر قبرستوني هم كه باشه به فكر من و شما نيست.

اين بازي سازي هم به هيچ نتيجه اي نخواهد رسيد! اين كه شروع كنيم و بعدا پيشرفت كنيم هم در حد جوكه. مثل اينه كه به يه افليج بگي شما اول با ويلچر شروع كن، كم كم راه ميفتي!

پ. ن : Absurd
:cheesygri
این شد دقیقا همون حرفی که من با هزار جون مقدمه چینی زدم ولی تو آب پاکی رو ریختی رو سر و کول هممون خیالمون رو راحت کردی! دمت گرم:biggrin1:
ولی مهدی من خودم اصلا باورم نمیشد ایرانیا توی فاینال...؟؟؟!!!!:eek:
یه جورایی آدم دلش غیلی ویلی میره دیگه! ولی خب اون dark_anima تاپیک رو زده! گناه که نداره درمورد این بازیسازا بدونیم؟:((
اکثرشونم از بچگی توی آمریکا و اون ور آب بودن!!! باید زمان رو به قرنها پیش برگردونیم!
پ.ن: پسر عجب امضای خفنی...i wonder!:eek::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or