بهروز روزبه در تیم Final Fantsy IX

نظر شخصیه من اینه! توی ایران نمیشه گیم ساخت! نمیتونی یه بازی مشتی مثل ff بسازی حتی اگه ایران چندین سال تجربه داشته باشه و با شرکتهای خارجی خفن همکاری کنه و...

با اینکه نظر شخصیت هست ولی من مخالفم! اگه به ایرانی ها بها داده بشه میتونند صد تا بهتر از FF بسازن...

ببین من خودم شونصد تای نومورا هستم! نوجیما هم در برابر مهدی هویجه! حمید هم ده تای کیتاسه! بریزیم رو هم یک FF خوف ساختیم!

البته شوخی کردم ولی منظورم این هست که از کجا معلوم که اگه به ما امکانات بدن بهتر از همین ژاپنی ها نشیم؟
کلود(اسمت چیه بابا تو هم!)...
منظورم رو متوجه نشدی...:(
ببین در اینکه ما نیروی قوی زیاد داریم شکی نیست! در اینم که بچه ها با عشق کار رو انجام میدن هم که اصلا شکی جایز نیس...
اما گل من! تو خودت کلاتو قاضی کن... امکانات...
امکانات منظورت یه موتور پایه قوی یا یه شرکت بزرگ یا...؟؟؟
نه... از بیخ کار ما خرابه... زخم ما نمیتونه بشه پانسمان/ از تو خوردیم اینم از شانس ما!!!!!
من خیلی دارم سعی میکنم خودسانسوری کنم ولی کلود! تو چطور میتونی سر یونا چادر بندازی؟؟؟؟ یا مثلا توی dq8 که توی کلیسا save میکردیم بریم یه جایی مثل مسجد مثلا! ملت میان گردنتو میزنن نمونه ش همین مرد هزار چهره که چقدر پدر مهران مدیری رو درآوردن!
اصل مطلب! اول فرهنگسازی لازمه! وقتی هنوز خانواده ها گیم رو با برنماه کودک یکی میکنن وقتی برای گیم ارزشی قائل نیستن وقتی کانل 6 به جای اینکه فواید گیم رو بگه یه جور ازش حرف میزنه انگار قرص اکسه...
این افکار فقط از یه جا بلند میشه... و مطمئن باش اونا هم خوب میدونن چجوری این افکارو تو خورد ملت بدن...
من به تواناییهای بچه هامون ایمان دارم! و افتخارم میکنم! اما کاش از نظر روحی و معنوی ساپورتشون کنن... که این امر غیر ممکنه مگر با یک جرقه... که شاید بهای سنگینی داشته باشه...

سلام به همگی.
اول بگم که محمد علوی هم جزو سازندگان اصلیه COD4 هستش.
دوم:
ما تا این شرایطی که تو مملکتمون حاکمه نمیتونیم یه بازیه درست حسابی بسازیم.
شما فرض کن فرهنگ سازی شد
قضیه ی مسجد و اینا هم حل شد
مسئولین و مردم هم دیدشونو نسبت به گیم عوض کردن
و هر مشکلی هم که بگید حل شد
بازم نمیتونیم یه چیزه خوب و جهانی بسازیم میدونید چرا؟؟!!
چون دولتمون نمیزاره.
مگه صنعت فیلم سازیمونو نمیبینید؟ خدا رو شکر هیچکدوم از این مشکلات رو هم نداره. ولی ببینید کدوم فیلممون جهانی شد؟ کدومش با استانداردهای جهان برابر شد؟ صنعت فیلم ما که جزو قدیمیترین صنعت های فیلم آسیاست. صنعتی بود که فیلماش تو آسیا اول بود. جوری بود که کره ای ها میومدن ایران تا فیلم سازی بخونن. بازیگران ترکیه ای آرزوشون بود تو یه فیلم ایرانی بازی کنن. ولی ببینید اونا الان کجان ما کجاییم؟
این مسائل ریشه ای هم نیست. باید از بیخ بیخ قطع شه.

وووووووووووووووووووووووووه!!!!! بچه ها!!! بهتره این تاپیک مخصوص ایرانیهای گیم ساز باشه نه فقط بهروز روزبه!!!!
یه نمونش ناصر جبلی!!!! که برنامه نویس ff1&2&3 بوده!!!!!!:love:
به زودی میام و اطلاات بیشتر میدم:biggrin1:

ناصر جبلی متولد 1957 در ایران به دنیا اومد و در ایالات متحده به تحصیل در مورد علوم کامپیوتری پرداخت! و خدمات گرافیکی رو برای رایانه های شرکت apple II افزایش داد. جالب اینه که ساکاگوشی یکی از طرفدارای کارهای ناصر بوده! بعد از مدتی ناصر با ساکاگوچی ملاقات میکنه و بعد همراه با ساکاگوشی و UEMATSU و yoshitaka amino در ساخت بازیهای Final Fantasy I, Final Fantasy II و Final Fantasy III با هم همکاری میکنن! بعد ناصر برنامه نویسی بازی Secret of mana رو به عهده میگیره!
این هم لیست بازیهایی که ناصر برنامه نویسی اونها رو به عهده داشته:
3-D Worldrunner Platform: NES 12 Mar 1987
Final Fantasy NES 12 July 1990
Final Fantasy II NES 17 Dec 1988
Final Fantasy III NES 17 Apr 1990
JJ NES 01 Dec 1987
Rad Racer NES 01 Oct 1987
Secret of Mana NES Oct 1993
Tobidase Megane SNES
شرمنده اگه یه کم شوغوله!!!فعلا تا همینجا رو داشته باشین....:biggrin1::biggrin1::cheesygri

آخرین ویرایش:
نه... از بیخ کار ما خرابه... زخم ما نمیتونه بشه پانسمان/ از تو خوردیم اینم از شانس ما!!!!!
یه لحظه فکر کردم درای رپ میخونی !
خوب به نظر من اگه برو بکس همین جا پایه باشن یه تیم بازی سازی بزنیم هر چند که ساده و شوخی نیست اما اونا وقتی اولین بازی کامپیوتری را اختن مگه کسی بود بهش امکانات بده نیمدونم چرا شما همه چیز ار غیر ممکن میکنید اگر در این زمینه تحقیق و تزجمه کنید خیلی خوبه من چیزی از بازیسنتر یاد رفتم سطح اطلعات عمومی در مورد بیشتر چیز ها رفت بالا اما بازی سازی نه مثلا الان یارو 20 سالشه میاد میگه گرافک 1 گیگ خریدم بعد نیمدونه جی فورسش مثلا 6800 ه !!!!
کا میگم کسایی که مایلن یاد بگیرن و کسایی که بلدند بهتره با pm یه گرو ردیف کنن !
ببخشید بد نوشتم خیلی تند نوشتم !

یه لحظه فکر کردم درای رپ میخونی !
خوب به نظر من اگه برو بکس همین جا پایه باشن یه تیم بازی سازی بزنیم هر چند که ساده و شوخی نیست اما اونا وقتی اولین بازی کامپیوتری را اختن مگه کسی بود بهش امکانات بده نیمدونم چرا شما همه چیز ار غیر ممکن میکنید اگر در این زمینه تحقیق و تزجمه کنید خیلی خوبه من چیزی از بازیسنتر یاد رفتم سطح اطلعات عمومی در مورد بیشتر چیز ها رفت بالا اما بازی سازی نه مثلا الان یارو 20 سالشه میاد میگه گرافک 1 گیگ خریدم بعد نیمدونه جی فورسش مثلا 6800 ه !!!!
کا میگم کسایی که مایلن یاد بگیرن و کسایی که بلدند بهتره با pm یه گرو ردیف کنن !
ببخشید بد نوشتم خیلی تند نوشتم !
عزیزم دقیقا درست فکر کردی... داشتم رپ میخوندم! :biggrin1:
بابا بیخیال... باز من یه چی میگم باز بحث میره تو مایه های سیاست!:-"
این هم یه عکس از ناصر جبلی!:love:
url

سلام من هم تو یکی از این وبلاگ ها اینارو دیدم گفتم بد نیست معرفی کنم
شاید هم بعضی تکراری بودن
ایرانیان مشهور مقیم آمریکا فرزاد ناظم (شرکت یاهو)

پروفسور علی جوان (کاشف لیزر هلیمی)

امید کردستانی (گوگل)

پیر امیدیار (ای‌بِی e-bay)

پروفسور لطفی‌زاده (استاد دانشگاه آمريكا و پدر منطق فازی)

ماریا خرسند (رئیس شرکت اریکسون)

وحید تارخ (مخترع کدهای فضا-زمان در مخابرات)

آندره آغاسی (قهرمان تنیس)

حسین اسلامبلچی(رئيس شرکت مخابرات آمریکا AT&T)

بیژن داوری (معاون ارشد شرکت آی‌بی‌ام)

انوشه انصاری (رئیس موسسه فناوری تل‌کام و حامی مالی جایزه انصاری)

فیروز نادری (مدیر پروژهٔ مریخ‌نورد ناسا)

محمد جمشیدی (استاد دانشگاه و عضو همکار در برخی از پروژه‌های ناسا)

آزیتا ولی‌نیا (استاد فیزیک دانشگاه در آمریکا و عضو پژوهشگران ناسا)

آزاده تبازاده (دانشمند ایستگاه فضایی ناسا)

کریستین امان‌پور (رئیس بخش خبری سی‌ان‌ان در آمریکا)

شهره آغداشلو (بازیگر)

فریار شیرزاد (معاون وزارت بازرگانی آمریکا و دستیار ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید)

کتیا فلک‌شاهی (مدیر شرکت NEA)

بيژن پاكزاد (بزگترين سازندهٔ عطر و طراح لباس جهان)

آسیه نامدار (گوینده اخبار در سی‌ان‌ان)

محسن معظمی (معاون ارشد شرکت سیسکو سیستم)

رودی بختیار (از مجریان خبری در سی‌ان‌ان)

پروفسور عبدالحسن آستانه اصل (استاد دانشگاه برکلی،کالیفرنیا،آمريكا و

محقق ) چگونگی ریزش برجهای دوقلو در حادثه ۱۱ سپتامبر)

سلام به همگی.
اول بگم که محمد علوی هم جزو سازندگان اصلیه COD4 هستش.
دوم:
ما تا این شرایطی که تو مملکتمون حاکمه نمیتونیم یه بازیه درست حسابی بسازیم.
شما فرض کن فرهنگ سازی شد
قضیه ی مسجد و اینا هم حل شد
مسئولین و مردم هم دیدشونو نسبت به گیم عوض کردن
و هر مشکلی هم که بگید حل شد
بازم نمیتونیم یه چیزه خوب و جهانی بسازیم میدونید چرا؟؟!!
چون دولتمون نمیزاره.
مگه صنعت فیلم سازیمونو نمیبینید؟ خدا رو شکر هیچکدوم از این مشکلات رو هم نداره. ولی ببینید کدوم فیلممون جهانی شد؟ کدومش با استانداردهای جهان برابر شد؟ صنعت فیلم ما که جزو قدیمیترین صنعت های فیلم آسیاست. صنعتی بود که فیلماش تو آسیا اول بود. جوری بود که کره ای ها میومدن ایران تا فیلم سازی بخونن. بازیگران ترکیه ای آرزوشون بود تو یه فیلم ایرانی بازی کنن. ولی ببینید اونا الان کجان ما کجاییم؟
این مسائل ریشه ای هم نیست. باید از بیخ بیخ قطع شه.
البته اون مسئله فيلم سازي ربطي به دولت و... نداره. در حال حاضر شما برو يك فيلم دفاع مقدس بساز دولت همه جور ازت حمايت ميكنه و اون فيلم ميتونه حتي پر فروش ترين فيلم هاي جهان رو هم تكون بده اگر با بودجه بسيار خوب و... كار بشه. ولي تهيه كننده ها ، نويسندگان و كارگردانان ما نكه بسيار تنبل و ... تشريف دارند و از مردم ما سوئه استفاده مي كنند وقتي يك فيلم مثل توفيق اجباري يا اين فيلم آتش بس مياد ميلياردي ميفروشه ولي بعضي از فيلم ها هيچي نميشه آدم ميشه پي برد. من تو اين دوسال هرچي فيلم ايراني ديدم همش مرتبط به هم بودن چرا؟ چون تهيه كننده ها و كارگردانان ميترسن برند روي پروژه بزرگ سرمايه گزاري كنند كه واي واي خدايي نكرده 100 ميليونشون نره هوا ...

اصلا نيازي به فرهنگ سازي نيست همين الان با يك كم تفكر درست و جمع كردن يك تيم ميشه بازي هاي بزرگي مثل FF و COD4 ساخت ولي متاسفانه ما نشستيم چهار تا ميله گذاشتيم جلومون ميگيم تو زندانيم. اصلا اين مسئله درست نيست توي همين بازي پايان معصوميت كاركتر زن يادم بي حجاب بود.

بعدش هم وقتي يك بازي مثل COD4 يا G.O.W ساخته بشه ديگه نيازي به اين چيز ها نيست. عنوان هايي برگرفته از تاريخ ما ميشه ساخت كه MGS , FF , God Of War و... در مقابلشون چيزي شبيه سوسك هم نمي شند ولي همين طور كه گفتم اون چهار تا ميله رو خودمون گذاشتيم جلو خودمون و هي گير داديم ميگيم تو زندانيم.

همين الان ما ميتونيم يك تيم سازماندهي شده رو تشكيل بديم و بريم آموزشش رو ببينيم و بعد شروع كنيم به ساختن درست كه اولش چيزي شبيه به پايان معصوميت ميشه ساخت ولي بعدش ...
خود من ايده هايي دارم كه ...

همين كنترل فارنهايت من خيلي قبل تو فكرش بودم اين رو خداوكيلي ميگم عين چنين چيزي رو من تو ذهنم ميگذروندم و حتي پيش رفت تر و جذاب تر ولي خب اون موقع نميشد.

اما اگر واقعا چند نفر جمع بشيم البته نه 4 نفر بلكه 20 يا 30 نفر شروع كنيم به ياد گرفتن و... ما هم ميتونيم موفق باشيم اين دلايل كه دولت نميزاره ، فرهگن فلان همه چيز بيخود و چرت پرت.

يادم يك زماني يك بنده خدايي ميومد خونه ما هي درباره حجاب زن ها صحبت ميكرد و ميگفت نميتونند برن ورزش كنند و... و صحبت هاي زيادي اون موقع ميشد براي چند سال پيش ولي حالا ميبينيم زنان با حجاب ماشاالله توي ورزش پرند. نمونش المپيك ...

ولي مسئله اين كه ما ميترسيم ، نميتونيم كار كنيم هي به اين و اون ايراد ميگيريم. اين خاصيت ايرانيه كه وقتي نميتونه و نميخواد كار كنه ...

من خودم خيلي سعي كردم برم كاملا همه چيز رو ياد بگيرم براي بازي سازي يا حداقل برنامه نويسي اش رو ولي هر بار يك مشكل لعنتي پيش اومد نزاشت.

بابا بیخیال...
من مطمئنم خیلیا داستانهایی رو توی ذهنشون میپروروندن یکیشم خودم!
اما میثم...(نمیشه بیشتر از این کشش داد. توجه کن که اولین اخطارت به خاطر همین کامنتته!)
والا من فعلا رفتم تو کار جبلی... به محض اینکه اطلاعاتی از بهروز پیدا کنم سریع میذارم همینجا;)

aghaye roozbeh ahle kojayeed?
والا مسعود جان من نمیدونم دقیقا کجای ایران متولد شده اما مهم اینه که ایرانیه!:cheesygri
این هم اطلاعاتیه که فعلا به دست آوردم! هر چی میرم جلوتر به یه اسم جدید برمیخورم!!!! بخونین خودتون میفهمین:
اسم بهروز روزبه در بازی Uncharted: Drake's Fortune Tech Info به عنوان Shader/Texture Artist و در بازی Dead to Rights به عنوان World Artist معرفی شده!!! در کنار اسم بهروز روزبه اسم شادی صفادی به عنوان Concept Artist و همینطور شمیل(شامیل؟) رسیزاده به عنوان Additional Animation در بازی Uncharted: Drake's Fortune Tech Info دیده میشه!!!!:eek:
این هم کارنامه ی کاریش:
Uncharted: Drake's Fortune (2007), Sony Computer Entertainment America, Inc.
The Matrix: Path of Neo (2005), Atari, Inc.
Dead to Rights (2002), Namco Hometek Inc.
Parasite Eve (1998), Square Co., Ltd.

والا مسعود جان من نمیدونم دقیقا کجای ایران متولد شده اما مهم اینه که ایرانیه!:cheesygri
این هم اطلاعاتیه که فعلا به دست آوردم! هر چی میرم جلوتر به یه اسم جدید برمیخورم!!!! بخونین خودتون میفهمین:
اسم بهروز روزبه در بازی Uncharted: Drake's Fortune Tech Info به عنوان Shader/Texture Artist و در بازی Dead to Rights به عنوان World Artist معرفی شده!!! در کنار اسم بهروز روزبه اسم شادی صفادی به عنوان Concept Artist و همینطور شمیل(شامیل؟) رسیزاده به عنوان Additional Animation در بازی Uncharted: Drake's Fortune Tech Info دیده میشه!!!!:eek:
این هم کارنامه ی کاریش:
Uncharted: Drake's Fortune (2007), Sony Computer Entertainment America, Inc.
The Matrix: Path of Neo (2005), Atari, Inc.
Dead to Rights (2002), Namco Hometek Inc.
Parasite Eve (1998), Square Co., Ltd.
خداييش ميدوني اگه ما اين مغزها رو جمع كنيم و ازشون حمايت كنيم چه بازيهايي ميتونيم درست كنيم؟
ولي...:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or