THE THUNDER
کاربر سایت
کلود(اسمت چیه بابا تو هم!)...نظر شخصیه من اینه! توی ایران نمیشه گیم ساخت! نمیتونی یه بازی مشتی مثل ff بسازی حتی اگه ایران چندین سال تجربه داشته باشه و با شرکتهای خارجی خفن همکاری کنه و...
با اینکه نظر شخصیت هست ولی من مخالفم! اگه به ایرانی ها بها داده بشه میتونند صد تا بهتر از FF بسازن...
ببین من خودم شونصد تای نومورا هستم! نوجیما هم در برابر مهدی هویجه! حمید هم ده تای کیتاسه! بریزیم رو هم یک FF خوف ساختیم!
البته شوخی کردم ولی منظورم این هست که از کجا معلوم که اگه به ما امکانات بدن بهتر از همین ژاپنی ها نشیم؟
منظورم رو متوجه نشدی...
ببین در اینکه ما نیروی قوی زیاد داریم شکی نیست! در اینم که بچه ها با عشق کار رو انجام میدن هم که اصلا شکی جایز نیس...
اما گل من! تو خودت کلاتو قاضی کن... امکانات...
امکانات منظورت یه موتور پایه قوی یا یه شرکت بزرگ یا...؟؟؟
نه... از بیخ کار ما خرابه... زخم ما نمیتونه بشه پانسمان/ از تو خوردیم اینم از شانس ما!!!!!
من خیلی دارم سعی میکنم خودسانسوری کنم ولی کلود! تو چطور میتونی سر یونا چادر بندازی؟؟؟؟ یا مثلا توی dq8 که توی کلیسا save میکردیم بریم یه جایی مثل مسجد مثلا! ملت میان گردنتو میزنن نمونه ش همین مرد هزار چهره که چقدر پدر مهران مدیری رو درآوردن!
اصل مطلب! اول فرهنگسازی لازمه! وقتی هنوز خانواده ها گیم رو با برنماه کودک یکی میکنن وقتی برای گیم ارزشی قائل نیستن وقتی کانل 6 به جای اینکه فواید گیم رو بگه یه جور ازش حرف میزنه انگار قرص اکسه...
این افکار فقط از یه جا بلند میشه... و مطمئن باش اونا هم خوب میدونن چجوری این افکارو تو خورد ملت بدن...
من به تواناییهای بچه هامون ایمان دارم! و افتخارم میکنم! اما کاش از نظر روحی و معنوی ساپورتشون کنن... که این امر غیر ممکنه مگر با یک جرقه... که شاید بهای سنگینی داشته باشه...