بهروز روزبه در تیم Final Fantsy IX

Dark_Anima

کاربر سایت
من امروز Final Fantasy IX رو بر روی PSP تموم کردم
با اینکه بارها و بارها این بازی رو تموم کرده بودم ولی این بار وقتی در پایان بازی داشت اسم دست اندر کاران بازی رو مینوشت به اسم بهروز روزبه برخوردم
خواستم عکسش رو بگیرم ولی دیر شد و عکس ناقصی گرفتم
کسی تا حالا متوجه شده بود که یک ایرانی هم در تیم ساخت Final Fantasy IX بوده؟

من امروز Final Fantasy IX رو بر روی PSP تموم کردم
با اینکه بارها و بارها این بازی رو تموم کرده بودم ولی این بار وقتی در پایان بازی داشت اسم دست اندر کاران بازی رو مینوشت به اسم بهروز روزبه برخوردم
خواستم عکسش رو بگیرم ولی دیر شد و عکس ناقصی گرفتم
کسی تا حالا متوجه شده بود که یک ایرانی هم در تیم ساخت Final Fantasy IX بوده؟

ميگم حالا تو اين تاپيك دقيقا بايد چيكار كنيم!!!؟؟؟:thinking:

ایرانی که زیاد هست! حبیب زرگر پور هست که خیلی کلفته و با جرج لوکاس هم کار کرده! الان هم فکر کنم با EA کار میکنه...

ان پسره رضا نمیدونم چی چی !! هست که برنامه نویس تیم سازنده PES هست...

خانوم کیانا بازم نمیدونم چی چی ست که جزو تیم Burnout هست...

(همشون رو تو بازیرایانه دیدم)

پ.ن:مثل اینکه خودمم هستم که دوستان گفتن تو SE استخدام شدم ولی خودم خبر ندارم!!

افتخار دوست عزیز
افتخار !!!!

مثل اينكه ما ايرانيه عادت كرديم هميشه به اسم و القاب افتخار كنيم!

افتخاراون وقتيه كه ما يه محصول داخلي داشته باشيم نه يه بابايي كه دست كم 10_15 سال پيش كشورشو ترك كرده و رفته پي عشق و حال خودش حالا بيايم بگيم فلاني ايراني الاصله.

هيچوقت خودتونو به شهرت و بزرگي يكي ديگه اويزون نكنيد. خودتون تلاش كنيد.:clover:

مثل اينكه ما ايرانيه عادت كرديم هميشه به اسم و القاب افتخار كنيم!

افتخاراون وقتيه كه ما يه محصول داخلي داشته باشيم نه يه بابايي كه دست كم 10_15 سال پيش كشورشو ترك كرده و رفته پي عشق و حال خودش حالا بيايم بگيم فلاني ايراني الاصله.

هيچوقت خودتونو به شهرت و بزرگي يكي ديگه اويزون نكنيد. خودتون تلاش كنيد.:clover:
emmmm...:-"
:confused:

خب آره راس میگی... من تو harveast moon هم یک اسم ایرانی دیدم!!!!
البته این افتخار هست... اما نه افتخاری که برچسبش کنیم بجسبونیم رو پیشونیمون.:(
در ضمن! میبینی که ما کم استعداد نداریم! کم کسایی رو نداریم که واقعا شاهکارن! من توی یکی از سایتا یکی از بچه ها رو میشناسم 15 سالشه ولی چند تا انیمیشن و بازی و اینا ساخته! و برنامه نویسی رو خوب بلده البته منکر این نمیشم که تحصیلات خیلی خیلی مهم و تاثیر گذاره و مهمتر از اون جامعه و نحوه ی برخوردش! بالاغیرتن مهدی من نشده یه بار طرف گیم برم و این مامانم نگه ((سهراب! باز تو رفتی پای برنامه کودک؟؟!!!)). البته این اواخر دیگه داره پوستم رو میکنه...:((
از همه ی اینها گذشته اصلا ما نیروی انسانی درجه یک! حالا کدوم شرکته که بیاد روی ما سرمایه گذاری کنه ما رو ساپرت کنه؟ هیچ شرکتی!:mad:
من بیش از اینکه افتخار کنم غبطه میخورم! به اینکه این چشم بادومیا(همشهریای خودمونا!) سیم ثانیه میرن توکیو گیم شو یا تو دانشگاه رشته های گیم دارن اونوقت ما چی؟؟؟
heh... موس موس!:-"(خود سانسوری)
نظر شخصیه من اینه! توی ایران نمیشه گیم ساخت! نمیتونی یه بازی مشتی مثل ff بسازی حتی اگه ایران چندین سال تجربه داشته باشه و با شرکتهای خارجی خفن همکاری کنه و...
بهتره دیگه مسئله رو بازش نکنم...
ما خودمون رو به افتخارات کسی آویزون نمیکنیم! ما کاری از دستمون برنمیاد! چیکار کنیم؟ یه فلش بسازیم بعد خر کیف بشیم بگیم وووه بزودی پوز هیدئو کوجیما رو میزنم؟!
باید قبول کرد... تا تفکرات مزخرف و سنتی تغییر پیدا نکنه اون تحول عظیمی که گیم ایران نیازمندشه صورت نمیگیره...
محصول داخلی...heh... ترجیح میدم چیزی نگم...:(... محصول داخلی...!!!!!

دوستان بحث جالبی نیست.
کسانی مثل حبیب زرگرپور که تو فیلم هایی مثل prefect storm (اگر اشتباه نکنم) و یکی از اپیزودهای star wars و سری بازی NFS کار کرده و یا یکی از برنامه نویسان اصلی شرکت IW سازنده COD کهاسمش هم همون اول بازی COD4 نوشته میشه و غیره (مثلا تو Gears Of War هم یه ایرانی الاصل فکر میکنم وجود داشت) همه باعث افتخار هستن ولی بزرگ نمایی این مطالب کار خوبی نیست.
ما تو همین مملکتمون کم استعداد نداریم ولیکن به خاطر شرایط بد دارن خاک میخورن.
ایرانی های زیادی تو صنایع مختلف از هوا فضا بگیر تا همین بازیسازی در سرتاسر دنیا دارن کار میکنن (یکی از برجسته های ناسا ایرانیه و یا اولین زن گردشگر فضایی انوشه انصاری هستش که ایرانیه و کلی دگتر و پرفسور معروف هستن که ایرانی هستن و بهترین ها هم هستن)
البته یادآوری این اسامی خوبه ولی به شرط اینکه ما بفهمیم چه استعدادهایی رو از دست دادیم و به جای افتخار الکی و حسرت بیایم و ریشه یابی کنیم که چرا اینطور شد!؟
چرا ما اینجا هستیم و همینجا هم خواهیم بود؟!
چیکار کنیم که یه حرکتی به خودمون بدیم و غیره....

در کل بنظرم وجود یه تاپیک برای معرفی کامل ایرانی های موفق برای الگو برداری درست خوبه ولی اینکه برای هر نفر یه تاپیک زده بشه چندان جالب نیست.....

دوستان بحث جالبی نیست.
کسانی مثل حبیب زرگرپور که تو فیلم هایی مثل prefect storm (اگر اشتباه نکنم) و یکی از اپیزودهای star wars و سری بازی NFS کار کرده و یا یکی از برنامه نویسان اصلی شرکت IW سازنده COD کهاسمش هم همون اول بازی COD4 نوشته میشه و غیره (مثلا تو Gears Of War هم یه ایرانی الاصل فکر میکنم وجود داشت) همه باعث افتخار هستن ولی بزرگ نمایی این مطالب کار خوبی نیست.
ما تو همین مملکتمون کم استعداد نداریم ولیکن به خاطر شرایط بد دارن خاک میخورن.
ایرانی های زیادی تو صنایع مختلف از هوا فضا بگیر تا همین بازیسازی در سرتاسر دنیا دارن کار میکنن (یکی از برجسته های ناسا ایرانیه و یا اولین زن گردشگر فضایی انوشه انصاری هستش که ایرانیه و کلی دگتر و پرفسور معروف هستن که ایرانی هستن و بهترین ها هم هستن)
البته یادآوری این اسامی خوبه ولی به شرط اینکه ما بفهمیم چه استعدادهایی رو از دست دادیم و به جای افتخار الکی و حسرت بیایم و ریشه یابی کنیم که چرا اینطور شد!؟
چرا ما اینجا هستیم و همینجا هم خواهیم بود؟!
چیکار کنیم که یه حرکتی به خودمون بدیم و غیره....

در کل بنظرم وجود یه تاپیک برای معرفی کامل ایرانی های موفق برای الگو برداری درست خوبه ولی اینکه برای هر نفر یه تاپیک زده بشه چندان جالب نیست.....
مقصر ما نیستیم...
همه میدونن مقصر کیا هستن... همه میدونن!!! منم نه دوس دارم این تاپیک قفل شه نه دوس دارم اخراج شم واسه همین خود سانسوری میکنم!
ولی همه میدونن...:(
به قول یاس: میریم جلو... ما میریم جلو!!! آره... میریم جلو...
ولی آخر به کجا میرسیم؟... به ویرانه های zanarkand... همینجایی که هستیم...
listen to my sad story

نظر شخصیه من اینه! توی ایران نمیشه گیم ساخت! نمیتونی یه بازی مشتی مثل ff بسازی حتی اگه ایران چندین سال تجربه داشته باشه و با شرکتهای خارجی خفن همکاری کنه و...

با اینکه نظر شخصیت هست ولی من مخالفم! اگه به ایرانی ها بها داده بشه میتونند صد تا بهتر از FF بسازن...

ببین من خودم شونصد تای نومورا هستم! نوجیما هم در برابر مهدی هویجه! حمید هم ده تای کیتاسه! بریزیم رو هم یک FF خوف ساختیم!

البته شوخی کردم ولی منظورم این هست که از کجا معلوم که اگه به ما امکانات بدن بهتر از همین ژاپنی ها نشیم؟

منم گفته های دوستان بزرگوار رو تایید میکنم . ما شخصیت های بزرگی داریم نمونش آقای کردستانی یکی از بزرگترین بازار یاب های شرکت گوگل . ولی باید ببینیم خودمون چی هستیم و خودمون در چه مکانی هستیم. میخوایم چیکار کنیم و به کجا برسیم. ؟؟؟ برچسب زدن اسم دیگران روی خودمون اصلا کار درستی نیست . ... .... .... ... . .. . .. . .. . .. .. .... .... .. . . .. ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or