بهترین Shooter » First-Person تاریخ؟

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
با همانگی که انجام شد قرار شد تاپیک قبلی پاک بشه و یه تاپیک جدید زده بشه
فرق این تاپیکم اینه که نظر سنجی نداره و به دلیل بازی های گسترده ای که تو این سبک اومده هر کس نظرشو ازادانه بیان میکنه
با تشکر

به ترتیب:

hl2 و البته کمی هم خود شماره1......علتشم اینه که هر شماره این بازی بازیهای اول شخص و کل بازیهای رایانه ای رو چند گامی جلو می بره مخصوصا از لحاظ تنوع مراحل و درام بازی......... .

halo 1.........روونترین و زیباترین بازی اول شخص با کلی نواوری در زمان خودش........البته یه جورایی هم میشه گفت پدر اول شخص کنسولی هستش

doom..........یه جورایی پدیدآورنده اول شخص در بازیهای رایانه ای ..فک کنم همین کافی باشه

در آخر هم جا داره از آقای جان کارمک به عنوان بابای اول شخصیسم یادی بکنم......... .:d

خوب یه همچین تاپیکی زده شه ، یک کلمه باس نثارش کنیم : Half - Life 2
==============
در جایگاه بعدی هم Halo 1 و Halo Reach و Redd*ick : Escape From Butcher Bay و COD 2 و 4 هستند ...
تاپیک بسیار خوبیه ، ممنون واسه راه اندازیش .

Half- Life 2

Half- Life

System Shock 2

Quake III Arena

Doom 2

UT 2004

CRYSIS

FARCRY

BattleField 2

F.E.A.R .

Call of Duty

The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

The Operative: No One Lives Forever

Return to Castle Wolfenstein

BIOSHOCK
هر کاری کردم نتونستم ده تاش کنم !!! همینم مجبور شدم کلی عذاب وجدان پیدا کن م:d

آخرین ویرایش:
HL سبک FPS رو کاملا revolutionize (همون متحول :biggrin1:) کرد، HL2 هم یه بنچمارک برای level design و game design هست ولی هیچکدوم بهترین شوترها نیستند. هم الان هم سال 2004 (که HL2 عرضه شد) و هم سال 1998 (که HL عرضه شد) بازیهایی بودن که سیستم شوتینگ بهتری داشتن. روی کنسولها Halo بهترین سیستم شوتینگ رو داشت تا زمانی که MW اومد. یعنی در حال حاضر MW و CoD های بعدش (WAW,MW2,BO) بهترین و روان ترین سیستم شوتینگ رو دارن. روی PC هم باز MW .‌قبلش هم به نظر من Quake III .
اینهمه نوشتم که بگم اگر قرار باشه بر اساس اکشن و تیراندازی انتخاب کنم، MW میشه بهترین. اما بهترین بازیهای FPS (یعنی بازیهایی که با نمای اول شخص توشون با یه اسلحه ای شلیک میکنی. پس Portal هم میشه یه بازی FPS :دی) HL2 رو انتخاب میکنم. با احترام به DE و کلی بازی دیگه:biggrin1: (خیلی هاش تو پست بالایی هست)

بهترین FPS ها
Max Payne
Max Payne2
Wofenstein
Call of duty Modern warfare 2 & 1
Call of duty black ops
Battlefield bad company2
Doom3
DeadSpace
Bioshock

آقا من نمیفهمم چرا HalfLife 2 اینقدر طرفدار داره . دو ماه پیش Orange Box را خریدم و HalfLife 2 را چهار پنج ساعتی بازی کردم ، حوصله ام را سر برد)x. به نظر خیلی معمولی میآمد. FarCry خیلی جالبتر بود.فوق العاده آسون هم بود. معماها را یک بچه کودکستانی هم حل میکرد.
اگر کسی من را قانع کند چرا Halflife جالبه و اینقدر طرفدار داره ، ممنون میشوم و روی اعتبارش کلیک میکنم:)

بهترین FPS ها
Max Payne
Max Payne2
Wofenstein
Call of duty Modern warfare 2 & 1
Call of duty black ops
Battlefield bad company2
Doom3
DeadSpace
Bioshock

آقا من نمیفهمم چرا HalfLife 2 اینقدر طرفدار داره . دو ماه پیش Orange Box را خریدم و HalfLife 2 را چهار پنج ساعتی بازی کردم ، حوصله ام را سر برد)x. به نظر خیلی معمولی میآمد. FarCry خیلی جالبتر بود.فوق العاده آسون هم بود. معماها را یک بچه کودکستانی هم حل میکرد.
اگر کسی من را قانع کند چرا Halflife جالبه و اینقدر طرفدار داره ، ممنون میشوم و روی اعتبارش کلیک میکنم:)

اقا مطمئني مكس پين fps بود؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or