متاسفانه همیشه طرفدارای این دوبازی خیلی قاطع طرفداری می کنن اما واللا خود من طرفدار هر دو بازی هستم!!!خوب بازی که با پچ بشه اپن ورلد رو نمیشه که بگی GTA رو کنار زد!تازه وقتی خط داستانی بازی تموم میشه شما دیگه دلیلی واسه چرخیدن تو شهر ندارید که بخواید پچ رو نصب کنید اصلا.
با این که خیلی با مافیا 2 حال کردم ولی این نظر شخصی خودمه؛
به نظرم مافیا 2 نتونست مافیا 1 رو کنار بزنه چه برسه به GTA!
کلا سری GTA با هر شمارش سبک اپن ورلد رو دچار انقلاب میکنه ولی مافیا هیچ تجربه جدیدی واسه طرفدارای سبک اپن ورلد نداشته.
هر دو بازی خوبی ها بدی هایی دارن
gta از لحاظ باز تر بودن دست بازیباز در open world بهتر از mafia است
mafia از لحاظ گرافیک تکنیکی و گیم پلی و کنترل کاراکتر و سیستم کاور گیر خیلی قوی تر طراحی شده
mafia دارای نقطه قوت داستان،گرافیک ،گیم پلی،اوپن وورلد نسبی (شماره1)،ارتباط نزدیک با شخصیت پردازی ها،و...
gta هم تجربه آزادی عمل رو با بالاترین تجربه از آزادی فراهم می کنه
ضمن اینکه مافیا 2 شماره داشته و جی تی ای 4 شماره اصلی و سه شماره فرعی پس مقایسه این دو فقط باید نسخه های هم زمان رو در نظر گرفت ضمن اینکه اونطرف هم ببینید مافیا داستانش در سال 1940 روایت می شه و حال و هوای گنگستری رو می خواد به تصویر بکشه اما جی تی ای در عصر ماشین و ارتباطلات روایت می شه پس نباید انتظار داشت کشتی و قایق و هلی کوپتر توی بازی مافیا ببینید ، ولی خوب از بزرگترین مشکل مافیا 2 نمی شه گذشت اونهم بستن دست بازیباز در فضایی خطی هست که مافیا1 اینگونه نبود نظر شخصی بنده اینه مافیا در زمان خودش و حتی تا چند سال بعد بهترین open world تاریخ بود ولی مافیا2 فقط یک بازی خوب بود نه بیشتر !! اما انصافا گرافیک تکنیکی خوبی داشت
- - -ویرایش - - -
اولا من که به شما بی احترامی نکردم و شما هم از پیغام های خصوصی به من اطلاع ندارید پس قضاوت عجولانه در مورد ادب بنده نکنیداولا شما که 30 سالته بهتر نیست یکم با ادب تر حرف بزنی؟
درسته گیم اسپات منتقدای خیلی خوبی داره ولی نمیشه گفت گیم اسپات عالیه ولی مثلا IGN و Gameinformer ـو ... بیخودن!
متا هم چیزی نیست که 40000 تا سایت معتبر و غیر معتبر بیان بهش نمره بدن! الان به تعداد نقدای ثبت شده برای یکی از بهترین بازی های سال هم نگاه کنی نهایت 50-60 نقده!
بیشتر سایتایی که توی متا ثبت میشن معتبرن و اگه سایتی قصد بالا یا پایین بردن متای بازی رو داشته 100% مشخص میشه! چون همه وقتی یک بازی فوق العاده باشه متای بالا بهش میدن و وقتی یک سایت میاد یک نمره خیلی پایین به اون بازی میده 100% مطمئن میشیم قصد پایین کشیدن متا رو داره!
نمونش Bioshock infinite که الان متای 94 رو داره! قبلا 96 بود که چند تا از سایتا اومدن دست به یکی کردن و نمره 4/10 و ... بهش دادن و متاشو کشوندن پایین!
یک چیز دیگه هم اینکه اون منتقد هم سلیقه داره! مطمئنن اون کیفی که از بازی برده روی نمره بازی تاثیر داره! وقتی منتقد عاشق سبک RPG هست و میشینه اسکایریم بازی میکنه عاشقش میشه و قطعا روی نمره دادنش تاثیر میزاره ولی مثلا منتقدی که از RPG خوشش نمیاد و از FPS خوشش میاد میشینه اسکایریم بازی میکنه فقط از دید فنی به قضیه نگاه میکنه و نمره میده و چون شاید از بازی خوشش نیاد از نمره بازی بکاهه!
فقط این رو بدون هیچ وقت یک سایت ملاک نیست! حالا بهترین منتقدا رو هم داشته باشه! مهم اکثریت سایت و مجله ها معتبر هست!
دوما یه بازی ارزش نداره اینهمه سر هم بکوبیم ، اصلا حرف شما درست! این هم در نظر بگیرید بنده از همون نسلی هستم که تمام این بازی ها رو در زمان خودش و با حس و حال خودش تجربه کردم،اکثر کسایی که تو سایت هستن وقتی مافیا 1 اومد یا تازه دنیا اومدن یا 5 -6 سال بیشتر نداشتن و واقعا حس و حال و هوای بازی اون موقع رو نمی دونن من هم حس تازه بازی کردن درایور رو داشتم هم مافیا و هم جی تی ای و عکس العمل بازیباز های اون موقع هم می دیدم ،وقتی مافیا و جی تی ای 3 و مکس پین منتشر شدن فقط اونموقع مکس پین و مافیا تا مدت ها رو زبون برو بچه های پی سی باز بودن و شهرت اصلی جی تی ای در ایران با نسخه vice city شروع شد یکسال بعد از عرضه مافیا و جی تی ای 3!!!! حالا متا ،میانگین ،و حتی نمرات خیلی از سایت های معتبر اونموقع اصلا وجود نداشته و الآن فقط بر اساس شنیده ها و فیلم ها و یا حال و هوای الآن نمره می دن! بعضی ها میان طوری حمله می کنن انگار من صاحب شرکت 2k هستم و دارم بازار گرمی می کنن والله واسه من فرقی نداره من طرفدار جی تی ای و مافیا به یک اندازه هستم!
در ضمن این رو یادم رفت بگم rockstar همکار 2K هست و در اصل مافیا و جی تی ای هر دو محصول شرکت 2K هستن و جالبه بدونید همین تیم بازیسازی جی تی ای بهمراه تیم قبلی مافیا هر دو همزمان بر روی عنوان مافیا3 کار می کنن و دلیل اینکه جی تی ای 5 روی نسل فعلی آمد کار اونها روی پروژه بعدی مافیاست