سلام دوستان من گرفتم فوق العاده عالی هستش همه بازی ها رم مجبور شدم نصب کنم ببینم میشناسه یا نه و شناخت بدون مشکل فقط یه مشکل خاموش شدنش بود که حل شد ( کسی نرم افزارشو میخواد بدم بهش چون باطری مصرف میشه اگر خاموش نکنید)
باطریش شارژیه یا باید هربار عوض کرد؟ چقدر قیمتش بالاست ولی. پس اون 38 تومنی و 60 تومنی ها چیه؟
دوستان دیگه هم که دسته ی خوب می خرن یا خریدن، اگه بیان اینجا به ما هم معرفی کنن، خیلی خوب می شه.
با سلام خدمت دوستان من یه دونه XBOX 360 Wireless Control Receiver میخوام شهرستان هستم سایتی یا فروشگاهی سراغ دارین برا خرید؟
,فکر کنم با سیمشه کلا جاهای معتبر قیمتشون بالاست شاید پشت شهرداری بری ارزون تر باشه ولی دیگه چینی و اصلش با خودتهپس اون 38 تومنی و 60 تومنی ها چیه؟
نرم افزاری چیزی هست که بتونیم مثلا بازی های مقل کال او دویوتی رو با گیم پد ها سازگار کنیم؟
سلام دوستان من گرفتم فوق العاده عالی هستش همه بازی ها رم مجبور شدم نصب کنم ببینم میشناسه یا نه و شناخت بدون مشکل فقط یه مشکل خاموش شدنش بود که حل شد ( کسی نرم افزارشو میخواد بدم بهش چون باطری مصرف میشه اگر خاموش نکنید)
خوب مرد مومن، نرم افزارش را بزار ديگه، عزيز جان
من واسه خاموش كردن يه كوچولو باطري را قطع و وصل مي كردم...
اگه لينك نرم افزار را هم برام پ خ كني كه چه بهتر،
thank u
اعتبار 24 ساعتم تموم شده،يه دونه اعتبار طلبت >:d
خوب مرد مومن، نرم افزارش را بزار ديگه، عزيز جان
من واسه خاموش كردن يه كوچولو باطري را قطع و وصل مي كردم...
اگه لينك نرم افزار را هم برام پ خ كني كه چه بهتر،
thank u
اعتبار 24 ساعتم تموم شده،يه دونه اعتبار طلبت >:d<
اقا من یه سوال دارم اگه این پد ایکس باکسو بگیرم مثلا کل او دیوتی یا بازی های ریس یا چیزای دیگه میشه بازی کرد باهاش بی هیچ تنظیمی ؟؟؟؟؟؟