بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

KHASTE -TANHA

کاربر سایت
دوستان نه نظرتون بهترین گرافیک برای کدوم بازی میشه.
به نظر من DIRT 2

خودتونو به زحمت نندازید مثلمه که فورزا حرف اولو تو گرافیک میزنه همچنین گیم پلی;)

بابا تورو خدا یه کاری نکنین تایپیک قفل شه:mad:
از مدیریت خواهش میکنم که پست های مقایسه ایی رو پاک کنن و خواهش میکنم تایپیک رو قفل نکنن

آقا بیخیال این جور تاپیک ها شو!! مثل اینکه از دعوا و بحث بی مورد راه انداختن خوشت میاد؟

هر کسی یک نظری داره و نظر خودش برای خودش محترم، وقتی اینجا کسی بلد نیست به نظر کسی احترام بزاره و اگه یک وقت نظر طرف مقابلش با نظر خودش مخالف باشه میپره بهش پس اصلا بحث در این رابطه چه معنی میتونه داشته باشه؟ این تاپیک هم مثل صد ها تاپیک مشابهش میشه تنها مکانی برای دعوای تموم نشدنی فن ها...

من چون gt زمان بیشتری برای ساختش بود فکر میکنم بهتر باشه از لحاظ فنی وبصری وبهش رای دادم

تا زمانی که حرف غیر منطقی زده نشه تاپیک قفل نمیشه.

بابا ایول دموکراسی
شدیدا حال کردم
خوب گوش کنین دیگه :mad:الکی هم هی مقایسه و دعوا نکنین بچه های خوبی باشین:biggrin1:

جان کجای صحبت من مقایسه بود من فقط نظرمو گفتم دوست عزیز و فقط اسمه فورزارو بردم

fooorza-fooorza-fooorza

خودتونو به زحمت نندازید مثلمه که فورزا حرف اولو تو گرافیک میزنه همچنین گیم پلی;)

باشما موافقم.از نظر گرافیک بهترین forza هست اما به نظرم فقط این بازی نیست که در گیم پلی بی نظیره چون gt هم واقعا از نظر گیم پلی عالی هست

باشما موافقم.از نظر گرافیک بهترین forza هست اما به نظرم فقط این بازی نیست که در گیم پلی بی نظیره چون gt هم واقعا از نظر گیم پلی عالی هست

بله gt هم بازیه عالیه 4سال وقت صرفه کردن سر این بازی به نظر من 90٪ رضایت طرفداراشو جلب میکنه ( گفتم به نظرمن ) ولی فورزا 99٪ گیموراشو رازی میکنه این رو از روی تریلر و عکسای بازی که خودم دیدم می گم 1000 ماشین واسه gt یه امتیازه بالایه ولی همیشه کیفیت از کمیت بهتر بوده ولی اینروزا forza vs gt dirt وshift هم نشون دادن دسته کمی از روقبای سرسختشون کم ندارن و واقعا امیدوارم هر 4 تا عنوان طرفداراشو رازی کنه اصلا قصد فن بازی و vs نداشتم فقط نظرمو از اون چیزی که دیدم گفتم

منم امیدوارم که هر چهار بازی خوب از آب در بیاد که بعد از یه مدت زیاد که بازیه ریسینگ نکردیم با چهار تا بازیه درجه یک حال اساسی بکنیم.
البته با توجه به تریلرهایی که از چهار بازی هم دیدم هر چهار بازی در بالاترین سطح قرارداره
البته shift در مقایسه با سه بازیه دیگه گرافیک کمتری داره

من خودم طرفدار X360ام ولی خدایی از روی فن بازیتون این حرفا رو نزنید همه دیگه میدونن GT5 خیلی شاخ تر از Forza3 و Dirt2 هست ( شیفتم که دیگه تو باقالی هاست :d )

اگه از روی عکس ها وفیلم ها بخوام بگم Gt 5ولی باید صبر کرد تا همشون بیاد بعد بهترینش معلوم میشه

من خودم طرفدار X360ام ولی خدایی از روی فن بازیتون این حرفا رو نزنید همه دیگه میدونن GT5 خیلی شاخ تر از Forza3 و Dirt2 هست ( شیفتم که دیگه تو باقالی هاست :d )

خدایی چرا شیفت قاطی باقالیاست ؟! کاری با Forza و GT ندارم :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or