بهترین گرافیک در بین بازیهای نسل جدید تا بحال ؟

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک نسل جدید تابحال بر روی کنسول ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    169
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از کنار Call of Duty: Black Ops نمیشه به راحتی گذشت

من که ps3 ندارم...ولی از بین بازیای xbox ی "resident evil 5" رو به همشون ترجیح میدم.هنوزم که هنوزه وقتی میشینم پاش کفبر میشم....
بهت توصیه میکنم یه سری هم به Call of Duty: Black Ops بزنی

ویرایش : لطفآ نوشته های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین.
با تشکر

Last edited by a moderator:
بابا ops که گرافیکش از mw2 هم کمتر بود.با اون بافتهای افتضاحش

بابا ops که گرافیکش از mw2 هم کمتر بود.با اون بافتهای افتضاحش
چقدر فن بازی در میاری شما؟!:d
BO بهترین گرافیک COD رو داشت مشکلش هم فقط یکم دیر لود شدن تکسچر ها بود.
اون محیط زیبای جنگلی و اون انفجارهای سنگین و اون نورپردازی توی هیچ کدوم از COD ها نبود.

اون محیط زیبای جنگلی و اون انفجارهای سنگین و اون نورپردازی توی هیچ کدوم از COD ها نبود.

رامین زیاد هم فن بازی در نمیاره :d
حتی میتونی به امار میانگین گرافیکی هر دو بازی نگاه کنی و در کنارش mw2 از فریم بهتری هم برخوردار بود .
ign عمرا به یه بازی امتیاز گرافیکی 10 نمیده یعنی خیلی به ندرت که تو این نسل از تعداد انگشتهای یه دستت کمتره :d که به mw2 داده بود 10 حتما یه چی داره .
ولی با گرافیک ویتنام و جنگلیش موافقم خیلی خوب بود اگه همه مراحلش مثل این مرحله بود باهات موافق بودم :d

آخرین ویرایش:
به جز اون مرحله جنگل که فوق العاده زیبا بود گرافیکش در کل داغون بود و از mw2 هم کمتر بود.والا ما که هرچی میگیم میگن فن بازی.گرافیکش از mw1 هم کمتر بود.بابا اصلا چیزی به نام بافت نداشت

یه نظر سنجی راه بندازید که جوابش مشخص نباشه.
از روی سلیقه به هر کدوم رای بدیم بعداً یجا یقمون میکنن که .... Uncharted 2: Among Thieves.

اون یه نفری که به KillZone 2 رای داده بیاد خودشو معرفی کنه تا من یه گونی اعتبار بهش بدم!:d
خداوکیلی بعد 2 سال هنوز FPS با این گرافیک نیومده.البته یه ماه دیگه 3ش میاد!

U2 هست مطمئنا.
----
یه سوال برای چی به جای BO , mw2 رو گذاشتین؟

بخاطر اینکه MW2 روونتر و تر و تمیز تر بود ، BO یکم یه چیزاییش مشکل داشت

عنوان تاپیک هستش :

بعد سوال نظرسنجی هستش :

یا عنوان تاپیک رو درست کنید , یا سوال نظرسنجی رو ! ( که خب قاعدتا به خاطر وجود Crysis عنوان تاپیک ویرایش میشه ... ! :دی )

تالاری که این تاپیک ایجاد شده اسمش Console vs Console هست ... الان بازم مشکلی هست ؟

بخاطر اینکه MW2 روونتر و تر و تمیز تر بود ، BO یکم یه چیزاییش مشکل داشت

تالاری که این تاپیک ایجاد شده اسمش Console vs Console هست ... الان بازم مشکلی هست ؟
تا اونجایی که میدونم mw2 حتی hd نبود! ولی فکر کنم BO شده بود.فکر کنم بیشترین پیشرفت ممکنه باشه این.نه؟
نه ! :biggrin1:

هیچکدومشون HD نبودن ! هر دو هم یک رزلوشن رو داشتن و حتی رزلوشن نسخه PS3 کمتر هم شده بود به دلایلی ! البته اگر درست یادم باشه ! :biggrin1:
خوب پس هیچی!:d

تا اونجایی که میدونم mw2 حتی hd نبود! ولی فکر کنم BO شده بود.فکر کنم بیشترین پیشرفت ممکنه باشه این.نه؟

نه ! :دی

هیچکدومشون HD نبودن ! هر دو هم یک رزلوشن رو داشتن و حتی رزلوشن نسخه PS3 کمتر هم شده بود به دلایلی ! البته اگر درست یادم باشه ! :دی

زیاد جالب نیست که بخوایم بازیهای X360 رو با PS3 مقایسه کنیم.
چون اکثر افراد با یکی از کنسولها بازی می کنن و نظرسنجی بی محتوا می شه.

برا من یکی تا KILLZONE 3 نیاد خدای گرافیک KILLZONE 2 هست. بی نظیره.

دقيقا بايد بگم هيچ كدوم.چون بازي به نام dead space تو ليست نيست.به نظر من اين بازي از همه لحاظ يك شاهكاره گرافيكيه.نميدونم چرا اينجا نيست.
ولي به هر صورت من به mass effect راي دادم

خوب معلومه ديگه
صداي تبلش هنوز داره مياد Uncharted 2: Among Thieves:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or