متاسفانه چون فقط یک نسخه از این بازی به ایران اومده و اون نسخه رو هم شما گرفتید ما فقط از روی حرفهای دیگران میگیم U2 بهترینه !اتفاقا من با un chartedموافق نیستم چون دیدمش اونایی که ندیدن نظر ندن قرار نمیشه هر کی میگه خوبه ما هم بگیم خوبه
من نمیدونم کجای نظر سنجی اشتباه هستش ؟ بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . ربطی هم به زمان عرضه نداره . بهترین گرافیکی که یک بازی تو کنسولهای این نسل داشته . البته قبول دارم باید Resident Evil 5 و Metal Gear Solid 4 حذف میشدن چون دیگه خیلی قدیمی هستنسلام
نظر سنجی که اشتبه خو
ولی
تو زمانه خودش بخوایم بسنجیم گیرز 1 که تو نظر سنجی نیستش
پس الان ویک :d
من نمیدونم کجای نظر سنجی اشتباه هستش ؟ بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . ربطی هم به زمان عرضه نداره . بهترین گرافیکی که یک بازی تو کنسولهای این نسل داشته . البته قبول دارم باید Resident Evil 5 و Metal Gear Solid 4 حذف میشدن چون دیگه خیلی قدیمی هستن
عزیز من منظور تاپیک مشخص هستش . بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . نه بهترین گرافیک بازی تو زمان خودش . تا الان بهترین گرافیک رو کلا کدوم بازی داشته . مشکل نظر سنجی اینه که بعضی بازیا دیگه زیادی قدیمی هستن . شما تو این همه بازی که انجام دادید کدوم یکی رو سرتر میدونید . البته اون بحث زمان عرضه-ی بازی جدا هستش . مثلا من هنوزم U2 رو بهترین گرافیک میدونم با اینکه بازی سال پیش عرضه شده . همونطور که بهترین نورپردازی رو ALAN WAKE میدونم و احساس میکنم رو کنسول هیچ بازی-ای حالا حالاها نمیتونه به این بازی برسه . مگر ALAN WAKE 2 ! به همین راحتیینی این نظر سنجی اشتباه نیست
ینی امکنات ساخته بازی از سه سال پیش تاحالا هیچ تغییری نداشتن
ینی تکنولوژی و سخت افزار و نرم افزار هیچ پیشرفتی نداشته تا حالا
بابا lol
چه ربطی داره!!داریم میگیم کدوم بازی بهترین گرافیک رو داره.ربطی به زمان عرضش هم نداره.ینی این نظر سنجی اشتباه نیست
ینی امکنات ساخته بازی از سه سال پیش تاحالا هیچ تغییری نداشتن
ینی تکنولوژی و سخت افزار و نرم افزار هیچ پیشرفتی نداشته تا حالا
بابا lol