بهترین گرافیک در بین بازیهای نسل جدید تا بحال ؟

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک نسل جدید تابحال بر روی کنسول ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    169
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به god of war3 رای دادم چون واقعا گرافیکش خیره کننده بود وقتی کریتوس رو میبردم نزدیک دوربین و عضلاتش رو میدیدم دیوونه میشدم^:)^
و uncharted2 هم در رده بعدی قرار داره

از نظر محیطا و مخصوصا شخصیتا HR خیلی جلوتر از بقیه بود اما تویه دید کلی U2 , HR , GOW و B:BC عالی بودن و نمیشه بینشون انتخاب دقیقی کرد !

اتفاقا من با un chartedموافق نیستم چون دیدمش اونایی که ندیدن نظر ندن قرار نمیشه هر کی میگه خوبه ما هم بگیم خوبه
متاسفانه چون فقط یک نسخه از این بازی به ایران اومده و اون نسخه رو هم شما گرفتید ما فقط از روی حرفهای دیگران میگیم U2 بهترینه !
منم به U2 رای دادم . البته تو بعضی از موارد ALAN WAKE هم خوب بود . که اگه الکی اون محیط شبه Open World رو توش نمیزاشتن شاید میتونست بهترین باشه . گرافیک GOW3 و KILLZONE2 رو هم دوست داشتم . اما هیچکدوم UNCHARTED2 نمیشن .
مرسی نیما بابت تاپیک

سلام
نظر سنجی که اشتبه خو
ولی
تو زمانه خودش بخوایم بسنجیم گیرز 1 که تو نظر سنجی نیستش
پس الان ویک :d

سلام
نظر سنجی که اشتبه خو
ولی
تو زمانه خودش بخوایم بسنجیم گیرز 1 که تو نظر سنجی نیستش
پس الان ویک :d
من نمیدونم کجای نظر سنجی اشتباه هستش ؟ بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . ربطی هم به زمان عرضه نداره . بهترین گرافیکی که یک بازی تو کنسولهای این نسل داشته . البته قبول دارم باید Resident Evil 5 و Metal Gear Solid 4 حذف میشدن چون دیگه خیلی قدیمی هستن

من نمیدونم کجای نظر سنجی اشتباه هستش ؟ بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . ربطی هم به زمان عرضه نداره . بهترین گرافیکی که یک بازی تو کنسولهای این نسل داشته . البته قبول دارم باید Resident Evil 5 و Metal Gear Solid 4 حذف میشدن چون دیگه خیلی قدیمی هستن

ینی این نظر سنجی اشتباه نیست
ینی امکنات ساخته بازی از سه سال پیش تاحالا هیچ تغییری نداشتن
ینی تکنولوژی و سخت افزار و نرم افزار هیچ پیشرفتی نداشته تا حالا
بابا lol

بابا lol
عزیز من منظور تاپیک مشخص هستش . بهترین گرافیک کنسولی تا بحال . نه بهترین گرافیک بازی تو زمان خودش . تا الان بهترین گرافیک رو کلا کدوم بازی داشته . مشکل نظر سنجی اینه که بعضی بازیا دیگه زیادی قدیمی هستن . شما تو این همه بازی که انجام دادید کدوم یکی رو سرتر میدونید . البته اون بحث زمان عرضه-ی بازی جدا هستش . مثلا من هنوزم U2 رو بهترین گرافیک میدونم با اینکه بازی سال پیش عرضه شده . همونطور که بهترین نورپردازی رو ALAN WAKE میدونم و احساس میکنم رو کنسول هیچ بازی-ای حالا حالاها نمیتونه به این بازی برسه . مگر ALAN WAKE 2 ! به همین راحتی

عنوان تاپیک هستش :
بهترین گرافیک در بین بازیهای نسل جدید تا بحال ؟
بعد سوال نظرسنجی هستش :
بهترین گرافیک نسل جدید تابحال بر روی کنسول ؟

یا عنوان تاپیک رو درست کنید , یا سوال نظرسنجی رو ! ( که خب قاعدتا به خاطر وجود Crysis عنوان تاپیک ویرایش میشه ... ! :دی )

به نظر من Uncharted 2.هنوز هم گرافیک چشم نوازی داره.
بابا lol
چه ربطی داره!!داریم میگیم کدوم بازی بهترین گرافیک رو داره.ربطی به زمان عرضش هم نداره.
الان یکی از شما بپرسه گرافیک Doom 2 بالاتره یا Doom 3 شما میگی Doom 2 سال 94 اومد Doom 3 سال 04!!!؟ یا خیلی راحت میگی Doom 3!!؟

U2 هست مطمئنا.
----
یه سوال برای چی به جای BO , mw2 رو گذاشتین؟

من که ps3 ندارم...ولی از بین بازیای xbox ی "resident evil 5" رو به همشون ترجیح میدم.هنوزم که هنوزه وقتی میشینم پاش کفبر میشم....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or