بهترین گرافیک در بین بازیهای نسل جدید تا بحال ؟

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک نسل جدید تابحال بر روی کنسول ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    169
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
خب خیلی جار و جنجال و هیجان کم داشتیم توی این مدت گفتیم یکم زیادش کنیم بلکه آدرنالین خونمون از چشامون بزنه بیرون :d

بهترین گرافیک نسل جدید در بین بازیهای منتشر شده تا بحال رو انتخاب کنید و اگه دوست داشتین همدیگه رو تیکه پاره کنین :d

فقط خدا میدونه که این تاپیک چنتا کشته و زخمی میده.:d:d
به نظر من که بهترین گرافیک تا به حال God Of War 3 هستش.البته در کنارش Uncharted 2: Among Thieves هستش.

هنوز هم که هنوزه آنچارتد ۲ حکم رانی می‌کنه.
گاو هم خیلی خوفه

جیمزباند و کال آف دیوتی هم چشم گیر بودن تا حدودی

من به گاد آف وار رای دادم

آخرین ویرایش:
در کل بخوای حساب کنی، به نظرم U2 ولی در بعضی موارد بعضی بازی ها بهتر بودن. البته من چند عنوان از این لیست رو متاسفانه هنوز بازی نکردم، پس نظرم اونقدر قابل تامل نیست.

مشکل ساختاری داره تاپیک.. بعضی بازی ها مال 2008 به قبل هستن..یکی از 60 درصد قدرت کنسول استفاده کرده شده این :arrowd: یکی از 100 درصد قدرت کنسول استفاده کرده :arrowu:
:d

اتفاقا من با un chartedموافق نیستم چون دیدمش اونایی که ندیدن نظر ندن قرار نمیشه هر کی میگه خوبه ما هم بگیم خوبه به نظر من red dead از هر نظر بهتره فیزیک عالی موشن کپچر فوق العاده و....خداییش Alen wakeهم خوب بود مخصوصا نور پردازی اما بازم به قول بعضی سایتا سرخ پوست مرده:رستگاری:d
راستی دستم به دامنتون میتونید یعنی بهتره بگم کسی هست که یه لینک دانلود از call of duty۲بهم بده freeباشه بهتره بشه با رپید باز گرفتش خواهشا این کار رو کنین منتظر جوابتونم.MY Yaho0 Id :wander_1990_of_iran &My XF ID is:awsj

آخرین ویرایش:
به نظر من این مقایسه درستی نیس..........چون مثلا بازی گیرز که 2008 اومده گرافیکش از یه بازی 2010 پایینتر خواهد بود........ .

کلا 60 درصد گزینه ها بخاطر قدیمی بودن حذف میشن..میمونه چند تا عنوان.......... .

اگه گفته میشد بهترین در زمان خودش میشد یه چیزی........ .

آخه این چه تاپیکیه نیما ؟ :d ، دیگه همه (زن. مرد. کوچیک. بزرگ. و...) قبول دارن بهترین گرافیک کنسولی تابحال متعلق به Uncharted 2 هست!

اتفاقا من با un chartedموافق نیستم چون دیدمش اونایی که ندیدن نظر ندن قرار نمیشه هر کی میگه خوبه ما هم بگیم خوبه به نظر من red dead از هر نظر بهتره فیزیک عالی موشن کپچر فوق العاده و....خداییش Alen wakeهم خوب بود مخصوصا نور پردازی اما بازم به قول بعضی سایتا سرخ پوست مرده:رستگاری:d
راستی دستم به دامنتون میتونید یعنی بهتره بگم کسی هست که یه لینک دانلود از call of duty۲بهم بده freeباشه بهتره بشه با رپید باز گرفتش خواهشا این کار رو کنین منتظر جوابتونم.MY Yaho0 Id :wander_1990_of_iran &My XF ID is:awsj
عجب.دیگه قرار نشد فن بوی بازی در بیارید.خدایی Uncharted 2 یکی از بهترین گرافیک های بازی در بین کنسول ها هستش.

به نظر من این مقایسه درستی نیس..........چون مثلا بازی گیرز که 2008 اومده گرافیکش از یه بازی 2010 پایینتر خواهد بود........ .

کلا 60 درصد گزینه ها بخاطر قدیمی بودن حذف میشن..میمونه چند تا عنوان.......... .

اگه گفته میشد بهترین در زمان خودش میشد یه چیزی........ .
بله دقیقا چون سال های عرضه شون فرق میکنه و به همین دلیل بی پایه میشه البته کمی
ولی اونجوری هم نیست که نشه مقایسشون کرد حالا من بازی های زیادی سراغ دارم که که وقتی تو 2010 ریلیز شدن گرافیکشون حتی در حد بازی های 2005 و... نبودند...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or