بهترین گرافیک با مناسبترین قیمت برای crysis

بالام جان منم همینو میگم:
میگم اگه Xfx اور نشده رو بگیری و خودت اونو اور کنی از اون bfg اور شده بهتر می شه.فقط یکم ریسک داره!
همین!!

بالام جان منم همینو میگم:
میگم اگه Xfx اور نشده رو بگیری و خودت اونو اور کنی از اون bfg اور شده بهتر می شه.فقط یکم ریسک داره!
همین!!
اشتباه میکنی دیگه.مرسی از حرفت اما من یکی سرم درد نمیکنه برای ترکوندن یه کارت گرافیک 300 یا 350 تومانی.یه چیز over شده میگیرم خودم رو خلاص میکنم.

همین!!
اونی که خود شرکت سازنده بصورت اور شده میده بیرون با سخت افزارش هماهنگ شده (کارت رو میگما) .
منظورم اینه که شما دیگه نگران نیستی که دمای کارتت رفت بالا یا مثلا الان صفحه نقطه نقطه بشه و از این جور حرفا.
بعد این کارت اور شده میتونه بازم اور بشه که یکم ریسک داره.

اقا نظرم یه جوری داره نسبت به یه گرافیک 350 تومانی داره عوض میشه.نمیدونم اما به نظر شما برم یه xbox 360 بخرم که هم قابلیت وصل شدن به مانیتور هم داره.بعدش هم دیگه اکثر بازی هایی که میاد صد در صد اول برای 360 و ps3 میاد بعد برای pc تبدیل میشه حالا یه دونه crysis میخواد فقط برای pc بیاد که اونم crytek مطمئنا برای این دو کنسول بازی تبدیلش میکنه. الان اکثرا بازی هایی که دارن میان و اومدن همش گرافیکاشون بالا و برای ps3 و 360 هست.و ما pc باز ها هم باید بریم و هی ram عوض کنیم هی cpu عوض کنیم هی گرافیک . pci express 2 هم داره میاد اونم یه مصیبت جدید میشه.دیگه وقتی این دو کنسول گرافیکشون فوق العاده بالاست واقعا می صرفه که ادم بره 450 تومان بده یه 360 بخره خودش رو از نظر بازی راحت کنه.مرگ یه بار و شیون یه بار.والا.
3412-orig.jpg

دیگه خبر از این هم موثق تر که تبدیلش هم کردن crysis رو.با همون گرافیک وحشتناک.

آخرین ویرایش:
اقا نظرم یه جوری داره نسبت به یه گرافیک 350 تومانی داره عوض میشه.نمیدونم اما به نظر شما برم یه xbox 360 بخرم که هم قابلیت وصل شدن به مانیتور هم داره.بعدش هم دیگه اکثر بازی هایی که میاد صد در صد اول برای 360 و ps3 میاد بعد برای pc تبدیل میشه حالا یه دونه crysis میخواد فقط برای pc بیاد که اونم crytek مطمئنا برای این دو کنسول بازی تبدیلش میکنه. الان اکثرا بازی هایی که دارن میان و اومدن همش گرافیکاشون بالا و برای ps3 و 360 هست.و ما pc باز ها هم باید بریم و هی ram عوض کنیم هی cpu عوض کنیم هی گرافیک . pci express 2 هم داره میاد اونم یه مصیبت جدید میشه.دیگه وقتی این دو کنسول گرافیکشون فوق العاده بالاست واقعا می صرفه که ادم بره 450 تومان بده یه 360 بخره خودش رو از نظر بازی راحت کنه.مرگ یه بار و شیون یه بار.والا.
3412-orig.jpg

دیگه خبر از این هم موثق تر که تبدیلش هم کردن crysis رو.با همون گرافیک وحشتناک.
این جا جای این بحث ها نیست توی امضای من یه لینک هست اون جا می تونی بحث رو ادامه بدی.

این جا جای این بحث ها نیست توی امضای من یه لینک هست اون جا می تونی بحث رو ادامه بدی.
این فروم رو خودم زدم بعدش هم فقط در مورد crysis دارم مینویسم .به شما هم هیچ ربطی نداره.هر وقت از شما نظر خواستم بیا وسط اعلام موجودیت کن.

سلام
دوست عزیز حالا چون تایپیک رو خودت زدی هر چی که دلت میخواد باید تو تایپیکت بگی . mahdysh فقط نظرش رو اعلام کرد که اونم خیلی بیجا نبود و فقط قصد راهنمایی داشت . طرز برخوردت در جواب ایشون اصلا درست نبود.
یا علی مدد

سلام
دوست عزیز حالا چون تایپیک رو خودت زدی هر چی که دلت میخواد باید تو تایپیکت بگی . mahdysh فقط نظرش رو اعلام کرد که اونم خیلی بیجا نبود و فقط قصد راهنمایی داشت . طرز برخوردت در جواب ایشون اصلا درست نبود.
یا علی مدد
به جای اینکه این حرف ها رو بزنی کمکم کنید ببینم چه خاکی تو سرم بریزم.

این فروم رو خودم زدم بعدش هم فقط در مورد crysis دارم مینویسم .به شما هم هیچ ربطی نداره.هر وقت از شما نظر خواستم بیا وسط اعلام موجودیت کن.
چه قدر جالب.یعنی من هر تاپیکی خودم زدم توش هر کاری دلم خواست میتونم بکونم.(نمی دونم مدیرا کجان)
با اینکه خیلی بد جوابمو دادی ولی بهت کمک می کنم.
اگه می خوای کنسول بخری(چهx360چه PS3)باید قبل از خرید به عواقبش هم توجه کنی.
درسته که کنول نیاز به آپدیت نداره ولی مشکلات خودش رو داره.
(این چیزایی که الان می نویسم با توجه به شرایط الانه)
xbox360 مشکل گرمایی داره و هر لحظه امکان داره که 3 چراغ بده و هیچ کس هم نمی تونه برات تضمین کنه که این کنسولت تا 1.5 تا 2 سال دیگه صحیح و سالم کار می کنه و نیاز به خرید یدونه جدید پیدا نمی کنی.
Ps3 هم فعلا بازی جالبی نداره و به علت کپی خور نشدن بازی هاش گرونه.(البته بعضی جاها تعویض می کنن بازی هاشو که اون یه مقوله جداست)
در هر صورت از مدیران به خاطر این پست معذرت می خوام.چون پستم off topicه.

چه قدر جالب.یعنی من هر تاپیکی خودم زدم توش هر کاری دلم خواست میتونم بکونم.(نمی دونم مدیرا کجان)
با اینکه خیلی بد جوابمو دادی ولی بهت کمک می کنم.
اگه می خوای کنسول بخری(چهx360چه PS3)باید قبل از خرید به عواقبش هم توجه کنی.
درسته که کنول نیاز به آپدیت نداره ولی مشکلات خودش رو داره.
(این چیزایی که الان می نویسم با توجه به شرایط الانه)
xbox360 مشکل گرمایی داره و هر لحظه امکان داره که 3 چراغ بده و هیچ کس هم نمی تونه برات تضمین کنه که این کنسولت تا 1.5 تا 2 سال دیگه صحیح و سالم کار می کنه و نیاز به خرید یدونه جدید پیدا نمی کنی.
Ps3 هم فعلا بازی جالبی نداره و به علت کپی خور نشدن بازی هاش گرونه.(البته بعضی جاها تعویض می کنن بازی هاشو که اون یه مقوله جداست)
در هر صورت از مدیران به خاطر این پست معذرت می خوام.چون پستم off topicه.
من هم به خاطر جوابی که دادم از شما معذرت میخوام.اعصابم بدجوری خرد هستش.ببخشید.

حالا یکی به من یه جواب درست و حسابی بده.کاری ندارم که این تاپیکی که من زدم در مورد crysis هست نیست.
خداییش یکی بگه که اخه می ارزه ادم این قدر خرج کنه برای pc بعد از چند وقت دوباره قطعات نمیکشن و دوباره روز از نو و روزی از نو.؟!
نمی ارزه ادم بره یه ps3 یا xbox 360 بخره؟ این crysis بلاخره چه دیر یا چه زود برای این 2 کنسول میاد.اما به صرفه نیست که ادم یه دفع اب پاکی رو بریزه رو دستش بری یه کنسول بخری خودت رو راحت کنی برای حداقل دارم میگم 5 تا نهایتا 6 سال.؟

بازم میگم اگه واسه بازی میخوای کنسول بگیر راحت و بی دردسر سه چراغ قرمز رو هم بیخیال.
خب اینطور که پیداست قیمت کنسول ها تو فصل مدارس میاد پایین حدودا دارم میگما مثل اینکه 50 تا 60 تومان دیگه اخرش باید باشه. اما حالا قیمت هم گیریم اومد پایین نمیشه از این جور مشکلات چشم بسته گذشت.سه چراغ قرمز xbox 360 مسئله ای نیست که به همین راحتی ازش گذشت.درسته ps3 بازیهاش گرونه.منم بچه مایه دار نیستم که دارم اینجوری میگم.دارم پس انداز میکنم که بتونم بخرم.اما بیشتر مد نظرم ps3 هستش.صد در صد crysis برای این 2 کنسول میاد. xbox 360 فعلا برای الان خوبه.اما بازهایی که برای ps3 در اینده ی نه چندان دور میاد رو شما یه نگاهی بهش بندازین!!.؟. kill zone 2 وغیره.که فوق العاده هستش.من طرفدار ps3 ,و xbox 360 نیستم طرفدار چیزی هستم که کاراییش و گرافیکش بهتر باشه ، مشکل نداشته باشه.
اگه نظر من رو میخواهید.اگه میخواین اینده نگر باشین درسته که هزینش یه مقداری بالاست اما ps3 بخرید خیلی خوبه.اگه میخواین حالا رو بچسبین همون xbox 360 رو بگیرین خیلی خوبه.
این نظر منه.حالا نظر شماها چیه.

اینم تو یه سایت معتبر پیدا کردم. که دیگه شک اینجانب یه یقین تبدیل شد.

Crysis" (next gen FPS for the Xbox360, PS3, and PC) will push game graphics to a new level. With no big surprise, EA has made a deal with Crytek to publish the title.

آخرین ویرایش:
این تعیین درجه ی سنی crysis که مثبت 16 اعلام شد.
Crysis Receives a 16+ Rating for Europe Crysis has finally been added to Pan-European Game Information (PEGI) rating system. Crysis received a 16+ rating for most of the European countries with "Violence" and "Bad language" as content notices. Crysis will be released on November 15/16 in Europe.

Title
System
Rating
Content Indicator
i_rerating.gif
Crysis (Action/Shooter)
Electronic Arts Swiss sarl

PC
icon16.gif

flagBE.gif
flagEE.gif
flagCZ.gif