بهترین گرافیک با مناسبترین قیمت برای crysis

بله.متوجه شدم.میدونم که باید برم دنبال گرافیک .اما مغزم دیگه داره متلاشی میشه از بس که فکر کردم.میخوام گرافیک 8800GTS 320mb بگیرم.پولم هم از این بیشتر نیست و نخواهد شد.حالا چی کار کنم کدوم brand رو بگیرم.EVGA.ASUS.XFX.GIGAbyte.CALIBRE. کدوم ؟ میدونم اگه این گرافیک رو بگیرم دست کم تا 1 سال 2 سال فعلا بیخیال گرافیک میشم.
یه کمکی به من بکنید که چه خاکی بر سرم بریزم.
کمک؟!!!

اصلا crysis با اين گرافيك نميتونه خوب بكشه ! بايد حجتما يه رم خوب و يه سي پي يو عالي داشته باشي كه بتواني با زو رو با كيفيت خوب و عالي اجرا كنيد

رم خوب و سی پی یو خوب رو خریدم امروز. اما من تو یه سایتی از Crysis خونده بودم که با این گرافیک با رزولوشن خوب اجراش کردن.
سیستم من اینه: Cpu:Inte Core 2 Duo 6750
Ram:4GB ram 667

چرا توجه نمیکنی؟ من میخوام گرافیک بخرم طبق همون مدلی که گفتم .8800GTS 320mb 320 bit.اما نمیدونم که چه برندی رو بخرم.EVGA.XFX. و غیره.دوست خوبمون supra گفت که xfx شو بخر.اما من از سری گرافیک های xfx دل خوشی ندارم . میترسم که باز بخرم باز هم سرم کلاه بره.خوب اجرا نکنه.حالا شما به من بگید که من این گرافیک رو با چه برندی بگیرم

مارک Bfg بگیر.بهترین مارک ممکن هست.باور نمی کنی از Rip Unkown بپرس.
درسته BFG برند ردیفیه ولی عمرا گیر نمیاره اگر هم گیر بیاره 50 60 تومن بالاتره .
میترسم که باز بخرم باز هم سرم کلاه بره.خوب اجرا نکنه.حالا شما به من بگید که من این گرافیک رو با چه برندی بگیرم
چرا دل خوشی نداری منظورت از خوب اجرا نکردن چیه؟

درسته BFG برند ردیفیه ولی عمرا گیر نمیاره اگر هم گیر بیاره 50 60 تومن بالاتره .

چرا دل خوشی نداری منظورت از خوب اجرا نکردن چیه؟
میدونی چرا دلخوشی ندارم چون من میخوام با یه Cpu:Inte Core 2 Duo 6750
Ram:4GB ram 667 که این دوتا رو با بدبختی انتخاب کردم.که خدا رو شکر روبه راه هستش.
نمیخوام داستان های تلخ گذشته من تکرار بشه.میرفتم گرافیک میخریدم بعد فریم ریتش کمه
حالا بماند.اما من یه گرافیک 320 mb میخوام که ردیف باشه.؟

بچه ها تکین مثل اینکه شنبه medal of honor:airborn رو میده بیرون.خدا کنه بقیه شرکت ها هم زود بدن بیرون که با کمبود فروش این بازی مواجه نشن.حالا اینا رو بیخیال سوال بالایی منو جواب بدین که چه خاکی تو سرم بریزم.اشکم داره در میاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or