بهترین گرافیک، متعلق به کدام بازی است ؟(Pc)

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک ؟

• crysis 2

رای‌ها: 102 47.4%
  • witcher 2

رای‌ها: 16 7.4%
  • alan wake

رای‌ها: 10 4.7%
  • batman arkham city

رای‌ها: 12 5.6%
  • crysis

رای‌ها: 29 13.5%
  • BF3

رای‌ها: 46 21.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    215

kayne

کاربر سایت
خوب تو این تاپیک میخوایم بین عناوینِ pc که تا به حال عرضه شدن یه مقایسه داشته باشیم و ببنیم بهترین گرافیک شایسته کدام بازی هست، (محدوده زمانی مشخص نکردم به خاطر همین هر بازی که به نظرتون شایسته هست میتونید به لیست اضافه کنید .)
هرکسی از بازی مورد علاقه ـش میتونه عکس بذاره ، دلیل بیاره ، در مورد افکت هاش توضیح بده خلاصه هرچی دل تنگ ـش میخواد بگه .

یه نکته یادآوری کنم دوستان سعی کنن اگه میخوان عکس بذارن یا به صورت لینک باشه یا اگه سایز اصلی هست حتماً از spoiler استفاده کنن .

در ابتدا خودم چندتا عکس از عناوین Top پی سی که جزو مدعی های اصلی هستن میذارم اگه کسی بازی دیگه ایی به ذهنش رسید میتونه معرفی کنه و عکس هاش رو بذاره .

آخرین ویرایش:
تا اینجا به نظرم گرافیک Crysis 2 فوق العاده بوده و فعلا بهترین هست روی PC. افکت ها و تکنیک های به کار برده شده با DirectX 11 به معنای واقعی کلمه عالین. بعلاوه ی رزولوشن و AA و کیفیت بافت های خیلی بهتر. ظاهرا فیزیک خیلی بهتری هم داشته روی PC .

گرافیک Crysis 2 رو که رو PC دیدم تا یه مدت تو شوک بودم :دی البته به دلیل سیستم نه چندان قوی نتونستم بازیش کنم.

ویچر و آلن ویک هم خیلی خوبن.

مطمئناً هیچ بازی‌ای به گرد پای Crysis 2 رو حالت DX11 نمیرسه، واقعاً فوق العادست، جلوه آب و آتش تو این بازی آدم رو به وجد میاره. هنوز وقتی تو خیابونم و غروب آفتاب رو میبینم یاد C2 و البته C1 میفتم! این بازی تنها بازی‌ای بوده که به خاطر گرافیکش بیش از 5 بار بازی کردم.

همین دوتا عکسی که دوست خویم گذاشته کافیه تا دیگه حرفی باقی نمونه:

55225062475205919348_thumb.jpg

90371611086917691564_thumb.jpg

از نظر من کرایسیس 2 :دی خودت هم میدونی چرا :دی ولی زیباترین گرافیک رو PC مال ِ کرایسیس 1 هست . خیلی دلنشین و زیباست . ویچر 2 هم عالیه ولی خب کرایسیس 2 دیگه .. :دی

پ.ن : اسپویلر تأثیری نداره تو لود صفحه مصطفی ، بهتره از Thumbnail استفاده کنن .

نورپردازی و سایه زنی که در تمامی پلتفورم ها : Alan Wake
و اما گرافیک حالت Open World بازی Witcher2 رو نمیشه با Crysis 2 مقایسه کرد و هر 2 در سبک خودشون بی نظیر هستند اما من در بین Crysis 2 , 1 گرافیک Crysis 1 رو خیلی بیشتر میپسندم ، اون جنگل و فضا و اتمسفری که داشت واقعا بی نظیر بود ...

نظر خودم تا اینجای کار بهترین گرافیک بودن شک متعلق به کرایسیس 2 هست بعد کرایسیس 1 ، بعد alan wake و بعد از اون هم ویتچر 2 :d البته فک میکنم آلن ویک تو یسری موارد حتی از crysis 2 هم سرتره مثل نوپردازی حجمی(صرفاً فقط volumetric light منظورمه ) ، سایه های دینامیک ، DD ؛ ولی به خاطر ضعف تکسچر در مقابل کریسیس 2 و witcher 2 کم میاره . . .

@ فرهود : لود آره ، ولی بخاطر این گفتم اسپویلر چون عکس هایی که به صورت مستقیم از بازی کپچر میشن فضای زیادی اشغال میکنن.

به نظر من از لحاظ تکنیکی و قدرتی کرایسیس 2 از همشون سره ولی وقتی پای زیبای و انتقال حس و حال وسط باشه ویچر 2 موفقتره!!
ویچر 2 از لحاظ زیبایی محیطاش و جوی که به آدم میده بی رقیبه!!!

واقعاً حیف ام اومد این چندتا عکس از کرایسیس 2 نذارم :d

به دو تا تصویر اول دقت کنید قبل و بعد از شکلیک گلوله و تاثیرش رو بتن :d

مصطفی اگه میتونی حتما از Metro 2033 هم یه سری عکس مشتی کپچر کن بذار حال کنیم :دی اونم گرافیکش فوق العاده بود.
بتن رو ول کن برو روی پوسته پوسته شدن رنگ روی بتن
biggrin1.gif
الان واقعا به شک افتادم اونی که رو PS3 بازی کردم Crysis 2 بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or