Leon.Fox کاربر سایت Jan 4, 2012 #62 نوشته شده توسط A R S A L A N: به نظر من ژوكر! بیشتر... Joker که محشره... فقط فکر نکم که Joker تو این نسل معرفی شده باشه... چون واقعا یه اسطوره ی قدیمیه و البته تو نظرسنجی هم نبود...!
نوشته شده توسط A R S A L A N: به نظر من ژوكر! بیشتر... Joker که محشره... فقط فکر نکم که Joker تو این نسل معرفی شده باشه... چون واقعا یه اسطوره ی قدیمیه و البته تو نظرسنجی هم نبود...!
Leon.Fox کاربر سایت Jan 4, 2012 #64 نوشته شده توسط vahid3plove: شخصیت بازی iranian guardsمنو خیلی مجذوب خودش کرده بیشتر... یه لطفی بکن و راجع به این شخصیت یه توضیح کوتاهی بده... لطفاً البته. من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم... Spoiler جمله ی امضات محشره...
نوشته شده توسط vahid3plove: شخصیت بازی iranian guardsمنو خیلی مجذوب خودش کرده بیشتر... یه لطفی بکن و راجع به این شخصیت یه توضیح کوتاهی بده... لطفاً البته. من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم... Spoiler جمله ی امضات محشره...
The Reapér کاربر سایت Jan 11, 2012 #67 نوشته شده توسط Sam _Fisher: سم فیشر کجاس؟ بیشتر... بهترین کاراکتر معرفی شده در این نسل بیشتر... ........
نوشته شده توسط Sam _Fisher: سم فیشر کجاس؟ بیشتر... بهترین کاراکتر معرفی شده در این نسل بیشتر... ........
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Jan 15, 2012 #69 آقا پس کریتوس و مکس پین ؟ اگه اینا بودن اول به مکس رای میدادم بعدش به کریتوس اما حالا که نیستن به مارکوس فنیکس رای دادم نوش جونش
آقا پس کریتوس و مکس پین ؟ اگه اینا بودن اول به مکس رای میدادم بعدش به کریتوس اما حالا که نیستن به مارکوس فنیکس رای دادم نوش جونش