6 655 کاربر سایت Sep 17, 2014 #155 نوشته شده توسط sina_ubi: سلام خسته نباشيد ولي شما چند كاراكتر عالي مثل leon kenedy رو جا انداختي)x بیشتر... لیان که قبل ازنسل هفت معرفی شده بود:d ----- فقط فقط و جان مارستن کبیر :bighug: - - -ویرایش - - - میتونستی جوئل و الی رو هم بذاری ولی
نوشته شده توسط sina_ubi: سلام خسته نباشيد ولي شما چند كاراكتر عالي مثل leon kenedy رو جا انداختي)x بیشتر... لیان که قبل ازنسل هفت معرفی شده بود:d ----- فقط فقط و جان مارستن کبیر :bighug: - - -ویرایش - - - میتونستی جوئل و الی رو هم بذاری ولی
B BEHZAD WESKER کاربر سایت Sep 17, 2014 #156 به نظر من joel. شخصیت کاملی بود. چون نبود به ناتان دریک رای دادم هر چند ادام جانسن از de us ex هم عالی بود
به نظر من joel. شخصیت کاملی بود. چون نبود به ناتان دریک رای دادم هر چند ادام جانسن از de us ex هم عالی بود
MR.J کاربر سایت Sep 17, 2014 #158 نوشته شده توسط jack daw: واقعا بین جان مارستون و الی و جویل و نیتن نمیشه انتخاب کرد! بیشتر... کی میگه نمیشه اولا که شخصیت های نایتی داگو با هیچ کس مقایسه نکن جان مارتسون اصلا قابل قیاس با الی یا جویل یا دریک نیس نمیگم کارکتر بدیه خیلیم خوبه ولی قابل قیاس با اینا نیس از نظر من دریک یه چیز دیگس
نوشته شده توسط jack daw: واقعا بین جان مارستون و الی و جویل و نیتن نمیشه انتخاب کرد! بیشتر... کی میگه نمیشه اولا که شخصیت های نایتی داگو با هیچ کس مقایسه نکن جان مارتسون اصلا قابل قیاس با الی یا جویل یا دریک نیس نمیگم کارکتر بدیه خیلیم خوبه ولی قابل قیاس با اینا نیس از نظر من دریک یه چیز دیگس
R R@OUF کاربر سایت Sep 17, 2014 #159 نوشته شده توسط Behzad Wesker: به نظر من joel. شخصیت کاملی بود. چون نبود به ناتان دریک رای دادم هر چند ادام جانسن از de us ex هم عالی بود بیشتر... نظر سنجی قبل از سال 2013 انجام شده بخاطر همین جوئل نبود.وگرنه انتخاب من هم جوئل و الی بودن که متاسفانه توی نظر سنجی نبودن.
نوشته شده توسط Behzad Wesker: به نظر من joel. شخصیت کاملی بود. چون نبود به ناتان دریک رای دادم هر چند ادام جانسن از de us ex هم عالی بود بیشتر... نظر سنجی قبل از سال 2013 انجام شده بخاطر همین جوئل نبود.وگرنه انتخاب من هم جوئل و الی بودن که متاسفانه توی نظر سنجی نبودن.