بهترین های 2013 در GameTrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
روزانه کاندیدها و برنده های 2 یا 3 بخش مختلف معرفی خواهند شد و در نهایت در تاریخ 3 ژانویه Game of the Year مشخص میشه . ضمنا امسال 10 بازی برای GOTY کاندید خواهند شد که هر روز یکی از آنها معرفی میشه .

بهترین Soundtrack

• Bioshock Infinite
  • Grand Theft Auto V
  • The Last of Us
  • Ni no Kuni

بهترین بازی RPG

• Ni no Kuni
  • Etrian Odyssey IV
  • Tales of Xillia
  • Pokemon X/Y

بهترین بازی PlayStation Vita

• Dragon's Crown
  • Tearaway
  • Muramasa: Rebirth
  • Killzone: Mercenary

بهترین بازی 3DS

• Fire Emblem: Awakening
  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  • Luigi's Mansion: Dark Moon
  • Pokemon X/Y

بهترین Trailer

• Aliens: Colonial Marines
  • Final Fantasy XV
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • Super Smash Bros. Wii U

بهترین بازی Downloadable

• The Swapper
  • Guacamelee
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • The Stanley Parable

بهترین بازی Racing

• Forza MotorSport 5
  • Gran Turismo 6
  • Grid 2
  • Need For Speed Rivals

بهترین بازی Adventure

• Gone Home
  • The Wolf Among Us
  • The Stanley Parable
  • The Walking Dead: 400 Days

ناامیدکننده ترین بازی

• Sonic Lost World
  • Aliens: Colonial Marines
  • Dead Space 3
  • Simcity

بهترین بازی انحصاری Nintendo

• Lego City: Undercover
  • Pikmin 3
  • The Wonderful 101
  • Super Mario 3D World

بهترین بازی انحصاری XBOX

• Dead Rising 3
  • Gears of War: Judgement
  • Forza Motorsport 5
  • Battleblock Theater

بهترین بازی انحصاری PlayStation

• Puppeteer
  • Killzone Shadow Fall
  • Ni No Kuni
  • The Last of Us

بهترین بازی Action/Adventure

• Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Metal Gear Rising: Revengeance

بهترین بازی انحصاری PC

• The Stanley Parable
  • Gunpoint
  • The Swapper
  • Dota 2

بهترین بازی Strategy

• XCOM: Enemy Within
  • Starcraft II: Heart of the Swarm
  • Pikmin 3

بهترین گرافیک

• Battlefield 4
  • The Last of Us
  • Ni No Kuni
  • Rayman Legends

بهترین داستان

• Bioshock Infinite
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • The Last of Us
  • Gone Home

بهترین بازی First-Person Shooter

• Battlefield 4
  • Bioshock Infinite
  • Killzone Shadow Fall
  • Far Cry 3: Blood Dragon

بهترین بازی Platformer

• Puppeteer
  • Super Mario 3D World
  • Rayman Legends
  • Tearaway

بهترین Multiplayer

• Battlefield 4
  • Dota 2
  • Grand Theft Auto Online
  • Starcraft II: Heart of The Swarm

بهترین بازی Multiplatform

• Grand Theft Auto V
  • Metal Gear Rising: Revengeance
  • Bioshock Infinite

بهترین بازی Third-Person Shooter

• Tomb Raider
  • The Last of Us
  • Splinter Cell Blacklist
  • Grand Theft Auto V

Game of The Year

• Grand Theft Auto V
  • Super Mario 3D World
  • Bioshock Infinite
  • Ni No Kuni
  • The Last of Us
  • Pokemon X/Y

آخرین ویرایش:
در مقابل استارکرفت و دوتا مولتی GTA زیر سوال هست، نیازی نیست که من زیر سوال ببرمش!
بنده اصلا با شما صحبتی ندارم که بخوام بعدا بحث کنم، همه حرفم تو پست بالایی مشخص هست و بازی مولتی اگه عنوان عالی باشه متای بالای 90 هم میگیره مثل WOW، پس این حرف که متا واسه بازی های آنلاین بی ارزشه حرف کاملا غلطیه!
ضمن این که Dota 2 اصلا استراتژی نیست!!:|
دوست عزیز که هم جا منطقی بحث میکنی ایا برای gta که 9 تا نقد بیشتر انلاینش نداره ، باز به متا شما استناد میکنی ؟؟ متا هم خوب ابزاری شده واسه پیش کشیدن ، شما که کلا مولتی gta بازی نکردی چجوری میتونی با قاطعیت صحبت کنی ؟ین من که مولتی اون دو بازی بازی نکردم . ولی در هر صورت اونا بازی های بزرگین و من بحثی دربارشون ندارم ، من بحثم اینه شما انلاین gta بازی کن بعد بگو فکت

اولا که دوتا 2 سبکش MOBA هست خواهشا با استراتژی درگیرش نکنید حساس میشم:|
ولی خب شما باید بیای ببینی اینا مولتی رو تو چه چیزی دیدن؟GTA رقیباش بازیایی هستن که به صورت یک E-Sport کاملا شناخته شده ان و لیگ های بزرگی هم داره براشون برقرار میشه...

دوست عزیز که هم جا منطقی بحث میکنی ایا برای gta که 9 تا نقد بیشتر انلاینش نداره ، باز به متا شما استناد میکنی ؟؟ متا هم خوب ابزاری شده واسه پیش کشیدن ، شما که کلا مولتی gta بازی نکردی چجوری میتونی با قاطعیت صحبت کنی ؟ین من که مولتی اون دو بازی بازی نکردم . ولی در هر صورت اونا بازی های بزرگین و من بحثی دربارشون ندارم ، من بحثم اینه شما انلاین gta بازی کن بعد بگو فکت

پستم رو بخونین گفتم در حد اشنایی باهاش بازی کردم و این جوری نیست که کاملا غریبه باشم باهاش!!
مولتی بازی هم این جوری نیست که مثل عناوین هاردکور (استارکرفت) نیاز به صد ها ساعت وقت واسه آشنا شدن باهاش داشته باشه!
از همین 9 تا نقد 3تاش زرد هست که همین نشون می ده اگه نقد های بیشتری ثبت می شدن متا احتمالا از اینم پایین تر می رفت نه بالاتر، سایت هایی مثل گیم اسپات بهش 7 و Digital Spy بهش 6 دادن پس دیگه حرفی نمیمونه!!

اولا که دوتا 2 سبکش MOBA هست خواهشا با استراتژی درگیرش نکنید حساس میشم:|
ولی خب شما باید بیای ببینی اینا مولتی رو تو چه چیزی دیدن؟GTA رقیباش بازیایی هستن که به صورت یک E-Sport کاملا شناخته شده ان و لیگ های بزرگی هم داره براشون برقرار میشه...
حساس نشو !!:d حق با شماست من اشتباه کردم کلا معذرت میخوام ازتون ، مولتی gta توان رقابت با اونا نداره چون بر پایه مولتی هستن و این فکت هست و لا غیر .

واقعا مقایسه هایی که در مورد آنلاین فلان بازی های با GTA کردید جکی بیش نیست. اینکه فلان بازی مسابقات جهانی داره و ... چه ربطی داره؟ مورتال کامبت و SF هم مسابقات بسیار حساس و خفنی دارن، الان بیایم بهترین مولتی پلیر در نظر بگیریم و با Dota مقایسه کنیم!؟ در ضمن آنلاین GTA هنوز تموم نشده و تقریبا هر ماه یه بخشی از بازی داره Unlock میشه تو بخش آنلاین. یعنی بالا برید پایین بیاید هیچ بازی ای توان رقابت با عظمت GTA V تو بخش آنلاین (حتی آفلاین) رو نداره.

کلا سیستم انتخابهای GT مخصوص به خودش هست ... در واقع وقتی میخواد مثلا بهترین سوم شخص شوتر رو انتخاب کنه به این کاری نداره که کدوم مکانیزم شوتینگ بهتری داشتن ، بلکه یصورت کلی میبینه که کدوم بازی بهتر است ( یعنی کل بازی رو در نظر میگیره نه فقط شوتر بودنش رو ) و همیشه هم اینطوری بوده . واسه همین چیزی که الان مشخصه اینه که به احتمال زیاد GTA دیگه GOTY نمیشه چون در این قسمت پایین تر از TLOU بوده و اگر طبق قانون همیشگی بخوان انتخاب کنن مسلما GTA دیگه شانسی نداره .

خوب این کاری که میکنه خیلی غیرمنطقی و مسخره است دیگه نیما :دی یعنی چی که دقت نمیکنه کودوم شوتینگ بهتره و ... اصلا بخدا من خندم میگیره وقتی میخوام فکر کنم TLOU تو بخش شوتینگ برنده بشه :دی دقیقا مثل این میمونه که بخوایم بگیم Resident Evil 1 تو بخش شوتینگ اول شده!

در کل داره درو میکنه دیگه این تلو ، چه بسا تو سبک پلتفرم هم کاندید بشه ، معلوم نمیکنه ! !! =))
راستی یکی دو مرحله تو آب شنا هم میکنه ، میتونه به اسم بازی ورزشی تو قسمت بازی ورزشی سال هم برنده شه !! :d

بهترین بازی Third-Person Shooter

• Tomb Raider
  • The Last of Us
  • Splinter Cell Blacklist
  • Grand Theft Auto V

YES.

دلیلی که TLoU برای من امسال GotY بود همینه. Shooting و Combat تو TLoU برای من فرای تصور بود. یه حس قوی رو به آدم میاد که نظیر نداشت. بعضی مواقع صحنه هایی برام بوجود میاورد که سابقه نداشت برام. نوع پیشروی هم که دیگه بماند.

البته TR هم تو این مورد خیلی خوب بود و حتی میتونم بگم از Uncharted 2 هم بهتر بود.

خوب این کاری که میکنه خیلی غیرمنطقی و مسخره است دیگه نیما :biggrin1: یعنی چی که دقت نمیکنه کودوم شوتینگ بهتره و ... اصلا بخدا من خندم میگیره وقتی میخوام فکر کنم TLOU تو بخش شوتینگ برنده بشه :biggrin1: دقیقا مثل این میمونه که بخوایم بگیم Resident Evil 1 تو بخش شوتینگ اول شده!
اصلا هیچکودوم از بازیایی که تو این بخش گذاشتن شوتر محض نیستن . این بهترین بازی از بین اکشن های سوم شخص ( در مجموع گیمپلی ، اتمسفر ، داستان ، شخصیت پردازی ، هوش ، صدا و ...) رو انتخاب کرده تحت عنوان Third Person Shooter و بماند که حتی شوتینگ تلو هم خیلی متفاوت و لذت بخش تر از بقیه نامزدا هست . اگه به شوتینگ ـه خالص بود باید Geow رو میزاشتن و برندش میکردن چون بازی دیگه ای وجود نداشت امسال :دی

یعنی بالا برید پایین بیاید هیچ بازی ای توان رقابت با عظمت GTA V تو بخش آنلاین (حتی آفلاین) رو نداره.
نه دیگه این نشد :دی دیگه نمیخام وارد بحثای قدیمی بشم . آنلاینش رو بازی نکردم و شاید حق با تو باشه ولی این بخش قرمز نظر شخصی میتونه باشه . البته اگه منظور از عظمت ، وسعت هست حق با توئه .

خوب این کاری که میکنه خیلی غیرمنطقی و مسخره است دیگه نیما :دی یعنی چی که دقت نمیکنه کودوم شوتینگ بهتره و ... اصلا بخدا من خندم میگیره وقتی میخوام فکر کنم TLOU تو بخش شوتینگ برنده بشه :دی دقیقا مثل این میمونه که بخوایم بگیم Resident Evil 1 تو بخش شوتینگ اول شده!

من بیشتر با نوع دسته بندی GT مشکل دارم که کلا هر بازی ای که توش تیراندازی داشته باشه رو شوتر حساب میکنه ، در حالی که واقعا الان هیچ کدوم از این بازیهایی که در سبک TPS کاندید شدن شوتر نیستند و در واقع Action/Adventure هستند . اما به هر حال همیشه اینطوری بوده و همونطور که گفتم در هر سبک کلیت بازی رو درنظر میگرن ، نه فقط یک فاکتور خاص مربوط به اون سبک .

خوب این کاری که میکنه خیلی غیرمنطقی و مسخره است دیگه نیما
:biggrin1:
یعنی چی که دقت نمیکنه کودوم شوتینگ بهتره و ... اصلا بخدا من خندم میگیره وقتی میخوام فکر کنم TLOU تو بخش شوتینگ برنده بشه
:biggrin1:
دقیقا مثل این میمونه که بخوایم بگیم Resident Evil 1 تو بخش شوتینگ اول شده!

چرا خندت میگیره؟:دی TLoU یکی از بهترین شوترهای سوم شخص این نسل یا حتی تاریخ بود! شوتر خودش یک ژانر هست و انواع و اقسام زیر مجموعه هارو داره. اصلا اینطور نیست که بگیم مثلا CoD شوتر هست اما TLoU شوتر نیست یا کمتر شوتره! کلا تصور غلطی که وجود داره اینه که اکثرا فکر میکنن فقط بازی هایی شوتر محسوب میشن که بکش بکششون زیاد باشه!

چرا خندت میگیره؟:دی TLoU یکی از بهترین شوترهای سوم شخص این نسل یا حتی تاریخ بود! شوتر خودش یک ژانر هست و انواع و اقسام زیر مجموعه هارو داره. اصلا اینطور نیست که بگیم مثلا CoD شوتر هست اما TLoU شوتر نیست یا کمتر شوتره! کلا تصور غلطی که وجود داره اینه که اکثرا فکر میکنن فقط بازی هایی شوتر محسوب میشن که بکش بکششون زیاد باشه!
اصلا ربطی به بکش بکش نداره ماکان. چطوری بگم برسونم منظورمو. اصلا پایه و اساس گیم پلی TLOU بر روی شوتینگ نیست. اگه بخواید بگید هست که دیگه من حرفی برای گفتن ندارم :| :دی نیما بهتر توضیح داد. تقریبا هیچ کودوم از بازی هایی که نامزد کرده هیچ کودوم شوتینگ درست و حسابی نیستن. کلا گروه بندی اینا مشکل داره.

اصلا ربطی به بکش بکش نداره ماکان. چطوری بگم برسونم منظورمو. اصلا پایه و اساس گیم پلی TLOU بر روی شوتینگ نیست. اگه بخواید بگید هست که دیگه من حرفی برای گفتن ندارم :| :دی نیما بهتر توضیح داد. تقریبا هیچ کودوم از بازی هایی که نامزد کرده هیچ کودوم شوتینگ درست و حسابی نیستن. کلا گروه بندی اینا مشکل داره.

فردین جان Shooter یعنی چی ؟ یعنی تیراندازی خوب این فقط به معنی این نیست که کل بازی شما باید تیر اندازی کنی یا اینکه اسلحه به دست باشی که بازی Shooter باشه . بیشتر به این ربط داره که وقتی اسلحه دستت میگیری گیم پلی مناسبی در بخش تیراندازی داری یا نه که مشخصه TLOU واقعا از این نظر کمبودی نداشت در تیراندازی با کمان بگیر تا تیر اندازی با ... . ;)

واقعا مقایسه هایی که در مورد آنلاین فلان بازی های با GTA کردید جکی بیش نیست. اینکه فلان بازی مسابقات جهانی داره و ... چه ربطی داره؟ مورتال کامبت و SF هم مسابقات بسیار حساس و خفنی دارن، الان بیایم بهترین مولتی پلیر در نظر بگیریم و با Dota مقایسه کنیم!؟ در ضمن آنلاین GTA هنوز تموم نشده و تقریبا هر ماه یه بخشی از بازی داره Unlock میشه تو بخش آنلاین. یعنی بالا برید پایین بیاید هیچ بازی ای توان رقابت با عظمت GTA V تو بخش آنلاین (حتی آفلاین) رو نداره.
خب من الان باز نکته رو متوجه نمیشم...ما انتخاب رو بر چه اساسی بگیریم؟چه فاکتوری این جا تعیین کنندست که در GTA هست که رقیباش ندارن؟(به آفلاین کاری ندارم)

شوتینگش چی بود انصافا این همه بزرگش کردین؟ فردین راست میگه کلا اساس گیمپلیش بر این بود که از شوتینگ ها دوری کنی و بیشتر با مخفی کاری بری جلو. شوتینگش در مقابل شوترهایی مثل Max Payne 3 هیچی واسه گفتن نداره.
GTA Online رو هم باید یه مدت نسبتا طولانی بازی کرد تا به عظمتش پی برد. بقول Lazlow یه جورایی میشه بهش گفت GTA VI!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or