بهترین های 2013 در GameTrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
روزانه کاندیدها و برنده های 2 یا 3 بخش مختلف معرفی خواهند شد و در نهایت در تاریخ 3 ژانویه Game of the Year مشخص میشه . ضمنا امسال 10 بازی برای GOTY کاندید خواهند شد که هر روز یکی از آنها معرفی میشه .

بهترین Soundtrack

• Bioshock Infinite
  • Grand Theft Auto V
  • The Last of Us
  • Ni no Kuni

بهترین بازی RPG

• Ni no Kuni
  • Etrian Odyssey IV
  • Tales of Xillia
  • Pokemon X/Y

بهترین بازی PlayStation Vita

• Dragon's Crown
  • Tearaway
  • Muramasa: Rebirth
  • Killzone: Mercenary

بهترین بازی 3DS

• Fire Emblem: Awakening
  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  • Luigi's Mansion: Dark Moon
  • Pokemon X/Y

بهترین Trailer

• Aliens: Colonial Marines
  • Final Fantasy XV
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • Super Smash Bros. Wii U

بهترین بازی Downloadable

• The Swapper
  • Guacamelee
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • The Stanley Parable

بهترین بازی Racing

• Forza MotorSport 5
  • Gran Turismo 6
  • Grid 2
  • Need For Speed Rivals

بهترین بازی Adventure

• Gone Home
  • The Wolf Among Us
  • The Stanley Parable
  • The Walking Dead: 400 Days

ناامیدکننده ترین بازی

• Sonic Lost World
  • Aliens: Colonial Marines
  • Dead Space 3
  • Simcity

بهترین بازی انحصاری Nintendo

• Lego City: Undercover
  • Pikmin 3
  • The Wonderful 101
  • Super Mario 3D World

بهترین بازی انحصاری XBOX

• Dead Rising 3
  • Gears of War: Judgement
  • Forza Motorsport 5
  • Battleblock Theater

بهترین بازی انحصاری PlayStation

• Puppeteer
  • Killzone Shadow Fall
  • Ni No Kuni
  • The Last of Us

بهترین بازی Action/Adventure

• Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Metal Gear Rising: Revengeance

بهترین بازی انحصاری PC

• The Stanley Parable
  • Gunpoint
  • The Swapper
  • Dota 2

بهترین بازی Strategy

• XCOM: Enemy Within
  • Starcraft II: Heart of the Swarm
  • Pikmin 3

بهترین گرافیک

• Battlefield 4
  • The Last of Us
  • Ni No Kuni
  • Rayman Legends

بهترین داستان

• Bioshock Infinite
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • The Last of Us
  • Gone Home

بهترین بازی First-Person Shooter

• Battlefield 4
  • Bioshock Infinite
  • Killzone Shadow Fall
  • Far Cry 3: Blood Dragon

بهترین بازی Platformer

• Puppeteer
  • Super Mario 3D World
  • Rayman Legends
  • Tearaway

بهترین Multiplayer

• Battlefield 4
  • Dota 2
  • Grand Theft Auto Online
  • Starcraft II: Heart of The Swarm

بهترین بازی Multiplatform

• Grand Theft Auto V
  • Metal Gear Rising: Revengeance
  • Bioshock Infinite

بهترین بازی Third-Person Shooter

• Tomb Raider
  • The Last of Us
  • Splinter Cell Blacklist
  • Grand Theft Auto V

Game of The Year

• Grand Theft Auto V
  • Super Mario 3D World
  • Bioshock Infinite
  • Ni No Kuni
  • The Last of Us
  • Pokemon X/Y

آخرین ویرایش:
واقعا این تعجب ها برای چیه ؟؟ مسما یا قسمت انلاین gta تجربه نکردید یا هم که کلا gta باز نیستید وگرنه قسمت انلاین بازی یکی از اعتیاد اورترین و بهترین انلایناس ، یکسری هم که کلا pc فن هستن توقع داشتن بازی استراتژی برنده شه ، و مولتی battlefield 4 با این که بهترینه ولی خود بچه های همین bc میگن باگ کم نداره . واقعا مولتی gta تجربه کنید بازم تعجب میکنید ؟!

واقعا برای منم جای سواله که واسه چی دارین تعجب میکنید؟ دیگه همه میدونن من چطوری از آنلاین BF همیشه طرفداری کردم اما باید بگم بخش آنلاین GTA یه چیز ماورای تخیله :دی

برنده شدن TLOU در قسمت شوتر کمی برای من عجیبه. آخه این بازی اصلا روی شوتر بودن مانور نمیده که بخواد بهترین شوتر بشه.

مولتی پلیر GTA V یه چیزی هست که حالا حالا حتی تو بازی های نسل بعد هم تکرار نمیشه مگه اینکه تو خوده بازی بعدی *R دوباره ببینیم همچین چیزی رو

واقعا برای منم جای سواله که واسه چی دارین تعجب میکنید؟ دیگه همه میدونن من چطوری از آنلاین BF همیشه طرفداری کردم اما باید بگم بخش آنلاین GTA یه چیز ماورای تخیله :دی

برنده شدن TLOU در قسمت شوتر کمی برای من عجیبه. آخه این بازی اصلا روی شوتر بودن مانور نمیده که بخواد بهترین شوتر بشه.

کلا سیستم انتخابهای GT مخصوص به خودش هست ... در واقع وقتی میخواد مثلا بهترین سوم شخص شوتر رو انتخاب کنه به این کاری نداره که کدوم مکانیزم شوتینگ بهتری داشتن ، بلکه یصورت کلی میبینه که کدوم بازی بهتر است ( یعنی کل بازی رو در نظر میگیره نه فقط شوتر بودنش رو ) و همیشه هم اینطوری بوده . واسه همین چیزی که الان مشخصه اینه که به احتمال زیاد GTA دیگه GOTY نمیشه چون در این قسمت پایین تر از TLOU بوده و اگر طبق قانون همیشگی بخوان انتخاب کنن مسلما GTA دیگه شانسی نداره .

کسی توقع نداشت که BF 4 جایزه رو بگیره ولی در حضور Dota 2 و استارکرفت جایزه رو به GTA دادن مثل یه جک بی مزه میمونه!!:d
فقط کافیه یه سر به لابی های استارکرفت یا مسابقات جهانیش بزنین تا متوجه حرف من بشین!!

واقعا این تعجب ها برای چیه ؟؟ مسما یا قسمت انلاین gta تجربه نکردید یا هم که کلا gta باز نیستید وگرنه قسمت انلاین بازی یکی از اعتیاد اورترین و بهترین انلایناس ، یکسری هم که کلا pc فن هستن توقع داشتن بازی استراتژی برنده شه ، و مولتی battlefield 4 با این که بهترینه ولی خود بچه های همین bc میگن باگ کم نداره . واقعا مولتی gta تجربه کنید بازم تعجب میکنید ؟!

شما خودت دوتا یا استارکرفت رو نجربه کردی؟
فلسفه این دو تا بازی رو چندنفرش میچرخه و هیچ بازی توان رقابت رو باهاشون نداره! (فکت)

شما gta انلاین تجربه کردی ؟؟ یا نه ؟ اونوقت بحث کنیم ، ! هر سایتی یه نظری داره ، و این نظر شماست که فکته ولی ، مسلما چون pc باز هستی توقعی نمیره .

شما gta انلاین تجربه کردی ؟؟ یا نه ؟ اونوقت بحث کنیم ، ! هر سایتی یه نظری داره ، و این نظر شماست که فکته ولی ، مسلما چون pc باز هستی توقعی نمیره .

به اندازه ای که با بازی آشنا بشم بازی کردم ولی چیزی که مسلمه شما هیچ وقت مولتی استارکرفت یا خود دوتا 2 رو بازی نکردین!

حرفی میمونه دیگه؟؟؟

من ادعایی هم نکردم شما با اون شکلک مولتی gta زیر سوال میبری در حالی که معلومه اصلا بازی نکردی که میگی ولی منم به مولتی های بازی های استراتژی واقفم ، ولی ادعایی ندارم ، شما هر موقع مولتی GTA بازی کردی میتونیم صحبت کنیم تمام .بحث متا واسه انلاین چیز ابتدایی که اصلا پیش کشیدن نداره ، همش 9 تا نقد داره و بیشتر نمرات پایینشم برای اشکالات اولش هست ، من دیگه بحثی ندارم بحث با شما مثل این میمونه بری به یک سونی فن بگی ، gta بهترین بازی سال 2013 هست.

آخرین ویرایش:
من ادعایی هم نکردم شما با اون شکلک مولتی gta زیر سوال میبری در حالی که معلومه اصلا بازی نکردی که میگی ولی منم به مولتی های بازی های استراتژی واقفم ، ولی ادعایی ندارم ، شما هر موقع مولتی GTA بازی کردی میتونیم صحبت کنیم تمام .بحث متا واسه انلاین چیز ابتدایی که اصلا پیش کشیدن نداره ، همش 9 تا نقد داره و بیشتر نمرات پایینشم برای اشکالات اولش هست ، من دیگه بحثی ندارم بحث با شما مثل این میمونه بری به یک سونی فن بگی ، gta بهترین بازی سال 2013 هست.

در مقابل استارکرفت و دوتا مولتی GTA زیر سوال هست، نیازی نیست که من زیر سوال ببرمش!
بنده اصلا با شما صحبتی ندارم که بخوام بعدا بحث کنم، همه حرفم تو پست بالایی مشخص هست و بازی مولتی اگه عنوان عالی باشه متای بالای 90 هم میگیره مثل WOW، پس این حرف که متا واسه بازی های آنلاین بی ارزشه حرف کاملا غلطیه!
ضمن این که Dota 2 اصلا استراتژی نیست!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or