بهترین های 2011 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
در ابتدا لیست نامزدهای هر پلتفرم مشخص شده که در تاریخ 19 دسامبر برنده ها و همچنین نامزدهای بخش کلی اعلام میشن .

PlayStation 3

Best Action Game

• Batman: Arkham City
  • Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Portal 2
  • Uncharted 3

Best Fighting Game

• Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best Racing Game

• Cars 2
  • Dirt 3
  • F1 2011
  • MotorStorm Apocalypse
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Mass Effect 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Madden NFL 12
  • MLB 11: The Show
  • NCAA Football 12
  • NHL 12

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Outland
  • Uncharted 3: Drake's Deception

Best Sound

• Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Story

• Catherine
  • Homefront
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • LittleBigPlanet 2
  • PayDay: The Heist

Best PlayStation Network Game

• BloodRayne: Betrayal
  • Outland
  • Plants vs. Zombies
  • Rochard
  • Tetris

PS3 Game of the Year

• Catherine
  • Mass Effect 2
  • Portal 2
  • Resistance 3

XBOX 360

Best Action Game

• Assassin's Creed: Revelations
  • Gears of War 3
  • Portal 2
  • Rayman: Origins

Best Fighting Game

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • F1 2011
  • Forza Motorsport 4
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Dragon Age II
  • Dungeon Siege III

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Rage

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Graphics

• Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Rage

Best Sound

• Bastion
  • Battllefield 3
  • Forza Motorsport 4
  • Portal 2

Best Story

• Gears of War 3
  • Portal 2

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Dark Souls
  • Gears of War 3
  • Portal 2

Best Xbox Live Arcade Game

• Bastion
  • From Dust
  • Insanely Twisted Shadow Planet
  • Outland
  • Street Fighter III: Third Strike -- Online Edition

Xbox 360 Game of the Year

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Portal 2

PC

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Magicka
  • Saints Row: The Third
  • Sonic Generations

Best Adventure Game

• Gemini Rue
  • Limbo
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Persistent World/MMO Game

• Black Prophecy
  • DC Universe Online
  • Dragon Nest
  • Rift
  • World of Tanks

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Proun
  • Shift 2 Unleashed
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Bastion
  • Dungeons of Dredmor
  • The Witcher 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Dawn of War II: Retribution
  • Frozen Synapse
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
  • Terraria

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Rage
  • The Witcher 2

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Portal 2

Best Story

• Bastion
  • Portal 2
  • The Witcher 2

PC Game of the Year

• Minecraft
  • Portal 2
  • The Witcher 2

Overall

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land
  • Uncharted 3

Best Adventure Game

• The Legend of Zelda
  • Superbrothers: Sword & Sworcery
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Fighting Game

• Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • The King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV 3D

Best Puzzle Game

• Portal 2
  • Contre Jour
  • Professor Layton and the Last Specter
  • Tetris
  • ?Where's My Water

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Forza Motorsport 4
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • F1 2011
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • Pokémon Black and White

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA 12
  • FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Might & Magic Heroes VI
  • Frozen Synapse
  • Plants Vs. Zombies
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Dark Souls
  • Rayman Origins

Best Graphics

• Uncharted 3
  • Uncharted 3
  • Battllefield 3
  • Crysis 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Rayman Origins

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Uncharted 3
  • Bastion
  • Portal 2

Best Story

• The Legend of Zelda: Skyward sword
  • Portal 2
  • Catherine

Best Developer

• Mojang
  • Naughty Dog
  • FromSoftware
  • Rocksteady
  • Valve

Best Trailer

• Dead Island
  • Dead Island
  • BioShock Infinite
  • The Last of Us
  • Prey 2
  • Star Wars: The Old Republic

Game of the Year

• Portal 2
  • Uncharted 3
  • Rayman Origins

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u_2
بخث سر اون موضوع قبلی بود که بعضی ها میگفتند u2 فلان قدر جایزه برده بهترین بازی تاریخ بهترین استادیوی تاریخ و.........! که اومدم گفتم که بازی تقریبا تو سالی افتاده که هم از لحظ امتیاز و هم از لحظ پیشرفتی که نسبت به نسخه قبلی داشته شانس بسیا بالاتری نسبت به رقبا داشته که جایزه را ببره . بعد گفتم که همین سال را میبینیم چی میشه .
تو تاحالا دیدی من سر اسکایریم هایپ کنم ؟! من خودم از بازی کردنش زیاد لذت نمیبرم ولی اصلا نمیگم که حقش نبوده و کاملا براش احترام میزارم . اصلا دیدی سر گیرز 3 امسال زیاد مانوری داده باشم ؟! بگم امسال بهترین میشه و ..........؟
rage را هم که خودت قشنگ میدونی سر گرافیکش هایپ کردم یعنی 95 درصدش اینطور بوده از لحظه ای هم که عرضه شده از نظر کثیری از سایتها بهترین گرافیکی بوده! حالا هم که از همه جا داره کاندید بهترین گرافیک میشه . حالا مشکل کجاست ؟!

مورد دیگه میخوام نظره خودت را بدونم الان تو بهترینهای گرافیکه بخش ps3 برای kz3 نیست ! ولی c2 هست که اینهمه مورد مسخره ps3 فنها بود !

چرا میزنی به کوچه علی چپ ! حالا گرافیک KZ و Crysis رو کشیدی وسط ؟!! چه ربطی داره ؟! کی گفته بهترین بازی تاریخ یا بهترین استودیو ؟ تازه گفته باشن ! مگه چیه ؟! Uncharted و Naughty Dog اینقدر بزرگ هستن که در نظر شخصی بعضی ها بتونه این عنوان رو بگیره ! حتما چیزی که شما دوست داری باید بهترین باشه ؟!
خب Rage که نبود ، GeOW هم که نبود پس کل علاقه شما فقط در اینه که Uncharted هم نباشه ؟! چیزی که دوست دارید بالا نمیره میخواید بزور یه چیز دیگه رو بیارید پایین که بهتون فشار نیاد ؟!

راستی پروژه 2012 تون رو مشخص نکردید ؟!

من نمیفهمم این بحثا چیه؟؟خب اصلا بر فرض محال آنچارتد 2 اگر امسال میومد هیچ جایزه ایی نمیگرفت.خب که چی؟؟نه واقعا یعنی چی؟؟خب آنچارتد 2 سال 2009 اومد و کلی جایزه گرفته و رفته.این بحثا نمیفهمم برای چیه؟؟عین این میمونه بگیم خب گیرز 1 هم هنر نکرد سال 2006.اگر آنچارتد 3 سال 2006 میومد،گیرز بهترین گرافیک نمیشد.همونقدر که این حرف مسخرس،حرفی هم که الان زده میشه مسخرس.u3 هم خیلی قویتر از u2 بود،ولی زیر سایه آنچارتد 2 قرار گرفته.همونطور که گیرز 2 خیلی بهتر و کاملتر از 1 بود،ولی زیر سایه شماره یک قرار گرفت.

به خدا کار کمی نیست،یه استدیو بازی بسازه،که برای بار دوم،بعد از 2 سال،بازم بهترین گرافیک بشه.همین یه مورد برای عظمت ناتی داگ کافی هست.حالا گیردادید که goty نمیشه.خب نشه.که چی؟؟همین که از vga بهترین گرافیک رو برنده شد براش کافیه.قطعا هم اکثریت سایتها امسال جایزه بهترین گرافیک رو بهش میدن.

در آخر مینویسم متاسفانه همین بحثهای بی مورد باعث شده که ps فنها،دیگه حتی حرفهای منطقی رو هم قبول نکنن.یه جور جوی راه افتاده که ps فنها فکر میکنن،طرفشون از وجود آنچارتد یه فشار شدید داره بهش میاد،که البته با این نوع رفتاری که میشه هم کاملا طبیعی هست و من بهشون حق میدم.

• Like
Reactions: only sony
با چیزهایی که توی این تاپیک و جاهای دیگه خوندم مشخصه که مشکل بعضی از دوستان اینه که بازی ها رو کلآ در دو دسته قرار میدن :
1. GOTY میشه
2. GOTY نمیشه

آدم منطقی دسته سومی هم داره به نام نامزد GOTY . یعنی قدرت تشخیص بین بازی ای که نامزد GOTY شده و بازی ای که نشده رو داره. یعنی بین بازی X که نامزد شده ولی نبرده با بازی Y که اصلآ نامزد نشده تفاوت قائل میشه.
توی همه رشته های هنری همین طور هست. مثلآ توی اسکار 10 تا فیلم نامزد میشن و یکی میبره. اگه یه عده از بچه های بازیسنتر بخوان در مورد اسکار هم نظر بدن ، فقط اون فیلمی که برنده شده رو تحویل میگیرن و اون 9 تا فیلم دیگه رو هم رده با 400 تا فیلم اون سال میدونن. مثلآ The Social Network با اینکه نامزد اسکار میشه ولی از نظر این دوستان هم رده با Twilight هست چون هر دوی این ها یه وجه اشتراک دارن به نام برنده نشدن !!

آخه اینم نیست آریا :

1. با اختلاف خیلی زیاد GOTY میشه در حالی که رقباش بالای 94 هستند
2. با اختلاف خیلی زیاد GOTY میشه در حالی که رقباش بالای 90 هستند
3. نامزد GOTY میشه و یه چند تایی هم GOTY میبره در حالی که رقباش بالای 94 هستند

الان فقط اون مورد اول حساب میشه ( که فکر میکنم برای هیچ عنوانی تا حالا این اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد ! ) و مورد دوم و سوم کاملا بی ارزش و در حد مینی گیم هستند :( و بقول تو با بازیهایی که حتی در حالت دوم کاندید هم نشدن فرقی ندارن !

در نهایت هم که کلا همه این award ها در صورت لزوم و احتیاج زیر سوال میره و بو میده .

لیست تقریبا بدون ایراد هست خیلی خوشم امده به جز این مورد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Best Graphics

• *********** 3
  • Rage
  • The Witcher 2

الان بتمن و کرایسیس2 کجاهستند اون وقت rage, , و Total War: Shogun 2 شدن کاندید !!!!!برای بهترین گرافیک رو pcالبته کاملا از اول مشخص هست که بهترین گرافیک امسال رو pc چیزی نیست جزThe Witcher 2

Shogun اضافس ؟!!!
تقریبا شاهکاره تو سبک خودش ! بعد شما میگی اضافس ؟!!!!! یعنی اصلا بازی رو دیدی ؟! میدونی چی توش داره یا چطوری هست ؟ یا چه چیزایی توش در آوردن که تو هیچ بازی حتی C2 هم وجود نداره ؟!

چرا میزنی به کوچه علی چپ ! حالا گرافیک KZ و Crysis رو کشیدی وسط ؟!! چه ربطی داره ؟! کی گفته بهترین بازی تاریخ یا بهترین استودیو ؟ تازه گفته باشن ! مگه چیه ؟! Uncharted و Naughty Dog اینقدر بزرگ هستن که در نظر شخصی بعضی ها بتونه این عنوان رو بگیره ! حتما چیزی که شما دوست داری باید بهترین باشه ؟!
خب Rage که نبود ، GeOW هم که نبود پس کل علاقه شما فقط در اینه که Uncharted هم نباشه ؟! چیزی که دوست دارید بالا نمیره میخواید بزور یه چیز دیگه رو بیارید پایین که بهتون فشار نیاد ؟!
راستی پروژه 2012 تون رو مشخص نکردید ؟!

نظر شخصی ؟ داشتند به fact تبدیلش میکردند ! تو هم سعی کن یک طرز تفکرت را نزنی به کوچه علی چپ ! فقط دارم میگم که اون اون 300 تا جایزه تو سال هایی مثل این سال را به هیچ عنوان نمیتونست بگیره .
kz3 را مثال زدم تا ببینم شمایی که اینهمه با طرز تفکر دیگران اختلاف دارید که دارن از سایتها خورده میگرن الان ببینم نظر جناب شما چیه که الان C2 که گرافیکش 8.5 بود تو لیست بهترین گرافیک PS3 جا گرفته ولی KZ3 با امتیاز 9.5 که بهش گفته بود براحتی یکی از بهترین ها نتونسته تو لیسته PS3 جا بگیره ؟!
چون روزگاری داشتیم با ای بحث ها زمان KZ3 بهترین گرافیک و فلان و.....که نمیتونستید با واژه ها بیان کنید که گرافیکش چطوری بوده که الان مقابل C2 که اینهمه به شدت سرکوب شده حقش ضایع شده ؟!

شوخی میکنی دیگه؟[/QUOTE]
فک نمیکنم شما GOW3 رو تجربه کرده باشین؟! چون اینجوری جوابمو نمیدادین!!! خیلی جالبه واسم که بعضیا چرا میخوان حرف خودشونو بقبولونن ، ببینید دوستان همه ما چشم داریم و عقل و اینکه به شخصه دو کنسولم دارم(دیگه تکراری شده اما...) میفهمم کی به کیه بازم ممنون

نظر شخصی ؟ داشتند به fact تبدیلش میکردند ! تو هم سعی کن یک طرز تفکرت را نزنی به کوچه علی چپ ! فقط دارم میگم که اون اون 300 تا جایزه تو سال هایی مثل این سال را به هیچ عنوان نمیتونست بگیره .
kz3 را مثال زدم تا ببینم شمایی که اینهمه با طرز تفکر دیگران اختلاف دارید که دارن از سایتها خورده میگرن الان ببینم نظر جناب شما چیه که الان C2 که گرافیکش 8.5 بود تو لیست بهترین گرافیک PS3 جا گرفته ولی KZ3 با امتیاز 9.5 که بهش گفته بود براحتی یکی از بهترین ها نتونسته تو لیسته PS3 جا بگیره ؟!
چون روزگاری داشتیم با ای بحث ها زمان KZ3 بهترین گرافیک و فلان و.....که نمیتونستید با واژه ها بیان کنید که گرافیکش چطوری بوده که الان مقابل C2 که اینهمه به شدت سرکوب شده حقش ضایع شده ؟!

OK .... دقیقا جواب منو دادی ... آفرین ، خیلی بلدی .... خب که چی ؟! حتما باید 300 تا ببره ؟ حالا مثلا 100 تا ببره ، 50 تا ببره ؟! من میخوام بدونم افتخار شما چیه ؟! خوشحالیتون چیه ؟ اینکه دارید تو تخیلتون U2 رو در یه سالی همراه با برترین بازیهای تاریخ تصور میکنید و هر یدونه GOTY که ازش کم بشه ذوق میکنید ؟! Ok ... ببخشید مزاحم خیال پردازیتون شدم :-s

یکی بیاد با این سر گرافیک C2 و KZ3 بحث کنه .... 8.5 و 9.5 رو از کجا آوردی ؟! U3 vs Rage بود که ؟! :)) خداییییییییییییییییییییییییییییییی توووووووووووووووووووووووووووو

یعنی دیگه بعضی ها شورشو دراوردن ........ادم میخواد یه چیزی هم بگه یا بپرسه میترسه که یکی بهش تیکه نندازه یا با اسمیلی خنده و مسخره بازی بهش جواب بده.............جالبه که هر لیستی هم که میاد باید بره زیر سوال بعضی اقایون

یکی بیاد با این سر گرافیک C2 و KZ3 بحث کنه .... 8.5 و 9.5 رو از کجا آوردی ؟! U3 vs Rage بود که ؟! :)) خداییییییییییییییییییییییییییییییی توووووووووووووووووووووووووووو

افرین به این هوش و ذکاوت تو :) میگم اخه چرا این همه سریع تحویل میگیری که من چی میگم ؟!

مثل اینکه باید همه را پخته تحویلت بدم ؟! دارم میگم امتیاز گرافیک KZ3 در IGN نمره 9.5 بود و امتیاز گرافیکی C2 در مقابل 8.5 بود ! الان تو لیست IGN تو بخش گرافیکی KZ3 نیست ولی C2 هست ! حالا بماند که RAGE هم 10 گرفته ولی نیست !
یادواور بشم C2 همون بازی بود که توسط شما و دوستان بسیار بسیار مورد عنایت قرار گرفت و در عوض KZ3 به اوج اسمان فرستاده شد .
نظرت الان در مورد لیست چیه ؟!:)

فرخ که چی؟؟خب نگیره.الان اصن آنچارتد 3 در حد هویج هم جایزه نگیره.خب به من و تو چی میرسه؟؟تو وقتی میتونی از این موضوع خوشحالی کنی که یکی از بازیهای خودت،مثل گیرز یا ریج بتونه 4 تا جایزه ببره.ولی وقتی اینا هیچ جایزه ایی نمیبرن،دیگه جایزه نگرفتن آنچارتد چرا باید مارو خوشحال کنه؟؟اینو لطفا به من توضیح بده.

اخه بحث بهترین بازی تاریخ بود ! نکه اخه U2 باعث انقلاب تو زمینه بازی ها شد و کلی نواوری اورد تو بازی به همین خاطر 300 تا جایزه گرفت و کل کل بزرگان تاریخ را به خاک نشوند :lol:
وگرنه لیدی گاگا هم کم مونده از تعدا جایزه هایی که میگره پشته بزرگان تاریخ را بخوابونه زمین :lol:

آخرین ویرایش:
نظر شخصی ؟ داشتند به fact تبدیلش میکردند ! تو هم سعی کن یک طرز تفکرت را نزنی به کوچه علی چپ ! فقط دارم میگم که اون اون 300 تا جایزه تو سال هایی مثل این سال را به هیچ عنوان نمیتونست بگیره
فرخ که چی؟؟خب نگیره.الان اصن آنچارتد 3 در حد هویج هم جایزه نگیره.خب به من و تو چی میرسه؟؟تو وقتی میتونی از این موضوع خوشحالی کنی که یکی از بازیهای خودت،مثل گیرز یا ریج بتونه 4 تا جایزه ببره.ولی وقتی اینا هیچ جایزه ایی نمیبرن،دیگه جایزه نگرفتن آنچارتد چرا باید مارو خوشحال کنه؟؟اینو لطفا به من توضیح بده.

• Like
Reactions: Cloud Strife

پر واضح هست که داری تخیلات ذهنی خودت رو میگی! یا مثلا آرزوهات! اگه غیر از این هست، کتاب برام تفسیر نکن چون دیگه همه رقمه تحلیل هاتو حفظیم! یه مدرکی، مستند تاریخی، داکیومنتی، کوفتی، زهرماری چیزی غیر از تراوشات ذهنی خودت بیار که این جمله رو اثبات کنه!

وگرنه بر پایه فرض و احتمالات صحبت کردن رو عمه منم بلده! با این فلسفه شما مثلا GeoW هم بازی خیلی مزخرفی بود چون اگه امثال میومد در مقابل Skyrim و batman له میشد! ان سال ان همه جایزه برد چون رقیب نداشت! آحه اینم شد حرف؟ راستی چرا چسبیدی به Skyrim و Batman؟

Gartall جان از من میشنوی انرژیت رو برای سال آینده نگه دار. سال بعد ممکنه The Last of Us منتشر بشه و بالاخره باید یه چیزی داشته باشی که جلوی این بازی علم کنی و بهش گیر بدی! اقا گرافیک TLoU شبیه چیه؟ این یکی دیگه آبرنگ که نیست، چیه؟ مثلا شبیه نقاشی دست چندم بچه هاست، نه؟ یا مثلا این +18 بودنش تقلید آشکار از GeoW! خلاصه از من میشنوید آماده شید برای سال آینده!

افرین به این هوش و ذکاوت تو :) میگم اخه چرا این همه سریع تحویل میگیری که من چی میگم ؟!

مثل اینکه باید همه را پخته تحویلت بدم ؟! دارم میگم امتیاز گرافیک KZ3 در IGN نمره 9.5 بود و امتیاز گرافیکی C2 در مقابل 8.5 بود ! الان تو لیست IGN تو بخش گرافیکی KZ3 نیست ولی C2 هست ! حالا بماند که RAGE هم 10 گرفته ولی نیست !
یادواور بشم C2 همون بازی بود که توسط شما و دوستان بسیار بسیار مورد عنایت قرار گرفت و در عوض KZ3 به اوج اسمان فرستاده شد .
نظرت الان در مورد لیست چیه ؟!:)

من نمیفهمم ! Uncharted بود قضیه ، چطور یهو کشوندیش به Crysis و KZ3 ؟!!! شما الان مشکلتون با این لیسته ؟ با 300 تا Award سال 2009 ؟ درگیری ؟!! دیگه چه خبر ؟!!

کلی نواوری اورد تو بازی به همین خاطر 300 تا جایزه گرفت و کل کل بزرگان تاریخ را به خاک نشوند
نو اوری رو ما تو این نسل فقط تو کاور گیری گرز دیدیم که زیاد جایزه نگرفت.(بر پدر سونیه رشوه ده لعنت.)

اول VGA حالا IGN.
What is Next Target?

اخه بحث بهترین بازی تاریخ بود !
تقریبا تمام کامنتای این تاپیک رو خوندم.اون کامنتی که گفته انچارتد بهترین بازی تاریخ رو به من نشون بده(تو این تاپیک).در غیر این صورت تمام حرفات برا منحرف کردن تاپیکه.

خه بحث بهترین بازی تاریخ بود ! نکه اخه U2 باعث انقلاب تو زمینه بازی ها شد و کلی نواوری اورد تو بازی به همین خاطر 300 تا جایزه گرفت و کل کل بزرگان تاریخ را به خاک نشوند :lol:
وگرنه لیدی گاگا هم کم مونده از تعدا جایزه هایی که میگره پشته بزرگان تاریخ را بخوابونه زمین :lol:
چه ربطی به حرف من داشت؟؟آنچارتد 2 بخاطر جهش وحشتناکی که نسبت به شماره قبلش داشت،مورد تقدیر همگان قرار گرفت.اگر آنچارتد 2 امسال هم میومد بازم میتونست اونجوری بترکونه.وگرنه همونطور که گفتم با فلسفه تو هیچ بازی هنر نکرده جایزه بگیره.گیرز هم 2006 هنر نکرد.بعدشم یه جوری هی میگید 2009 بازی نبود،انگار هرکی ندونه فکر میکنه میانگین بقیه بازیا اون سال 70 شده بود.mw2 اون سال اومد که میانگینش 94 بود و رسما ترکونده بود.فقط 2 نمره با آنچارتد اختلاف داشت.یا شاهکار بتمن بود.فورتزا 3 بود.اینا نقش هویج رو داشتن اون سال؟؟منم یه زمانی تفکر تو رو داشتم.ولی وقتی خوب نشستم با خودم فکر کردم،دیدم این همه بازیه عالی و شاخ اون سال بودن.

آنچارتد 2 مزد زحمات سازندگان خودش و پیشرفت خارق العادش رو گرفت و بردن اون همه جایزه هیچ ربطی به اینکه چه سالی عرضه شده نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or