بهترین های 2011 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
در ابتدا لیست نامزدهای هر پلتفرم مشخص شده که در تاریخ 19 دسامبر برنده ها و همچنین نامزدهای بخش کلی اعلام میشن .

PlayStation 3

Best Action Game

• Batman: Arkham City
  • Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Portal 2
  • Uncharted 3

Best Fighting Game

• Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best Racing Game

• Cars 2
  • Dirt 3
  • F1 2011
  • MotorStorm Apocalypse
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Mass Effect 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Madden NFL 12
  • MLB 11: The Show
  • NCAA Football 12
  • NHL 12

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Outland
  • Uncharted 3: Drake's Deception

Best Sound

• Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Story

• Catherine
  • Homefront
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • LittleBigPlanet 2
  • PayDay: The Heist

Best PlayStation Network Game

• BloodRayne: Betrayal
  • Outland
  • Plants vs. Zombies
  • Rochard
  • Tetris

PS3 Game of the Year

• Catherine
  • Mass Effect 2
  • Portal 2
  • Resistance 3

XBOX 360

Best Action Game

• Assassin's Creed: Revelations
  • Gears of War 3
  • Portal 2
  • Rayman: Origins

Best Fighting Game

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • F1 2011
  • Forza Motorsport 4
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Dragon Age II
  • Dungeon Siege III

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Rage

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Graphics

• Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Rage

Best Sound

• Bastion
  • Battllefield 3
  • Forza Motorsport 4
  • Portal 2

Best Story

• Gears of War 3
  • Portal 2

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Dark Souls
  • Gears of War 3
  • Portal 2

Best Xbox Live Arcade Game

• Bastion
  • From Dust
  • Insanely Twisted Shadow Planet
  • Outland
  • Street Fighter III: Third Strike -- Online Edition

Xbox 360 Game of the Year

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Portal 2

PC

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Magicka
  • Saints Row: The Third
  • Sonic Generations

Best Adventure Game

• Gemini Rue
  • Limbo
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Persistent World/MMO Game

• Black Prophecy
  • DC Universe Online
  • Dragon Nest
  • Rift
  • World of Tanks

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Proun
  • Shift 2 Unleashed
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Bastion
  • Dungeons of Dredmor
  • The Witcher 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Dawn of War II: Retribution
  • Frozen Synapse
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
  • Terraria

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Rage
  • The Witcher 2

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Portal 2

Best Story

• Bastion
  • Portal 2
  • The Witcher 2

PC Game of the Year

• Minecraft
  • Portal 2
  • The Witcher 2

Overall

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land
  • Uncharted 3

Best Adventure Game

• The Legend of Zelda
  • Superbrothers: Sword & Sworcery
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Fighting Game

• Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • The King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV 3D

Best Puzzle Game

• Portal 2
  • Contre Jour
  • Professor Layton and the Last Specter
  • Tetris
  • ?Where's My Water

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Forza Motorsport 4
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • F1 2011
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • Pokémon Black and White

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA 12
  • FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Might & Magic Heroes VI
  • Frozen Synapse
  • Plants Vs. Zombies
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Dark Souls
  • Rayman Origins

Best Graphics

• Uncharted 3
  • Uncharted 3
  • Battllefield 3
  • Crysis 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Rayman Origins

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Uncharted 3
  • Bastion
  • Portal 2

Best Story

• The Legend of Zelda: Skyward sword
  • Portal 2
  • Catherine

Best Developer

• Mojang
  • Naughty Dog
  • FromSoftware
  • Rocksteady
  • Valve

Best Trailer

• Dead Island
  • Dead Island
  • BioShock Infinite
  • The Last of Us
  • Prey 2
  • Star Wars: The Old Republic

Game of the Year

• Portal 2
  • Uncharted 3
  • Rayman Origins

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u_2
کاندیدا هاش که خیلی خوب هستن ؛ امیدوارم انتخابهاش هم خوب و شایسته باشه .
پ.ن : چه ROFLـی ملت میرن تو تاپیک :lol:
کیوان هنوز فقط لیست اومده اونم لیست کنسولها و پی سی . . اینا 200 تا ایراد گرفتن و خود به خود قانع هم شدن که ایرادایی که گرفتن واقعا ایراده و آی جی ان هم کم کم داره میره زیر سوال مثل vga . ببین لیست کلی بیاد و برنده ها رو اعلام کنن ببین اینا چیکار میکنن . شماا کجای کاری :دی

IGN با 10 دادن تو همه زمینه به U3 زیر سوال رفته بود

IGN الان چند سالی هست که ماهی یکبار میره زیر سوال و درمیاد . بستگی داره از کدوم ور بادش بیاد ! مثلا اوایل October امسال به به بود ، اواخر October اه اه شد . الانم فقط به یه انتخاب بستگی داره همه چی ، میتونه معتبرترین بشه یا مضخرفترین .

فعلا که امسال حساب شده بین اینهمه بازیه شاخ ! تو این موضوع هم شک نداشته باش اگه Uncharted 2 وجود نداشت Uncharted 3 اوضاعش از الان خیلی بهتر بود . مثلا الان مشکل U3 چیه ؟!
2009 هم بازیه شاخ زیاد بود ، حالا اگه شما فقط 95 و 96 رو بازی به حساب میارید بحثش جداست !

بعد از 2 سال هنوز این داغ U2 مونده رو دلتون ول کن نیستید ؟! چه ربطی به الان داره ؟! طرف 1 سال داشته خودشو جر میداده که فلان بازی قراره بیاد کلا گرافیک رو دگرگون کنه و اینو بترکونه و اونو بکنه تو قوطی و ... بعد که حالا بازم مثل سالهای پیش تمام آرزوهاش داره نقش بر آب میشه بند کرده به یه چیز دیگه که چرا الان Uncharted کاندید میشه ولی GOTY نمیشه !!! جالبه هیچکدومتون هم U3 رو بازی نکردید ! البته میدونم واسه مینی گیم وقت ندارید :))
من U3 رو نگفتم و 2 رو گفتم، اونم چون بحثش پیش اومده بود اشاره کردم.
شما سال 2008 رو ببین، غول هایی مثل MGS4, GTA IV, Fallout3 بودن که هرکدوم به تنهایی یه تنه GOTY بودن. سال 2010 هم همینطور، RDR, ME3, SMG2 که اینم به همین شکل. اما سال 2009 درسته بازی هایی مثل ACII, MW2 بودن اما خب اینا اصلا در حد و اندازه های بازی ای مثل مثلا RDR, ME3, GTA یا MGS4 هستن؟ جواب "خیر" هست. درسته که AC, MW2 بازی های خیلی خوبی هستن اما هیچوقت در حد و اندازه های بازی سال نمیتونن باشن. حالا ببینید اگه انچارتد 2 2008 یا 2010 عرضه شده بود اصلا اون امتیازها و جوایز رو میگرفت؟ البته که نه!
ضمنا من یه چیز بگم که اونوقت توی این پستم اشاره کرده بودم، این رو من گفته بودم:
و اما U3، این خط ------------------- اینم نشون ************ که مطمئناً بهترین بازی امسال نخواهد شد. حالا ببینید کی گفتم.
و هنوزم میگم. اگه خیال میکنید U3 امسال میتونه با وجود اسکایریم، بتمن، پرتال 2 و ... کاری برای GOTY شدن از پیش ببره باید بگم که سخت در اشتباه هستید و این دفعه مثل 2009 دیگه تاریخ تکرار نمیشه. البته این که میگم از نظر "تعدد" GOTY هست ها، نه اینکه اگه مثلا IGN انچارتد 3 رو گوتی کرد دیگه تمومه و باید U3 رو گوتی بدونیم. البته فکر کنم همه منظورم رو متوجه میشن و احتیاج به توضیح نیست.

اصلا بابا این جماعت ps3 فن را کافیه بگی تو تا دسته جعی برات حمله کنند ! منطق خدا را هم بیاری پایین حرف حرفه خودشون هست .
امسال را مننتظر بودم انچارتد 3 به میزان 300 تا جایزه ببره :lol: یادم میاد سر u2 خیلی بحث کرده بودم که اگه کنارش چندتا بازی بزگ بود نمیتونست اون میزان جایزه را ببره تا جایی که کم مونده بود رسما ما را له کنن ! امسال چندتا بازی بزگ کنارش افتاد دیدیم چی شد :lol:

پس با این حساب اگه u2 را بیاریم این سال بازم 300 تا جایزه میگیره لول :lol:
از ریج چه خبر؟ :)
هنوز پیام خصوصیات در مورد RAGE موجوده که با قاطعیت بهترین گرافیک رو بهش عطا کردی عزیز :)
لطف کن عقاید دیگران رو زیر سوال نبر داداش.

آخه اصلا شما با این کاری ندارید که بازی در چه حدیه ... حالا به هر دلیلی اگه امسال مثل U2 جایزه نگیره ( که نمیگیره ) دلیل نمیشه که ما بیایم منکر این بشیم که Uncharted جزء موفقترین و بهترین های این نسل بوده ! همین امسال با این همه بازی بزرگ حداقل بین 5 تا بازی اول هست ، 2009 هم که خب بهترین بود و حتی U1 در سال 2007 بین 10 تا بازی برتر بود :

2012 :

• Skyrim
  • Batman
  • Portal
  • Uncharted
  • Zelda
  • Gears of War
  • Dead Space 2
  • LA Noir
  • Dark Souls
  • Forza
  • Deus EX
  • LBP 2
  • COD MW3
  • BF3
  • Rayman
در نهایت حداقل بین 5 تای اول خواهد بود ( که شایدم بالاتر باشه )

2009
  1. Uncharted 2
  2. Batman AA
  3. Assassin's Creed 2
  4. MW2
  5. Dragon Age
  6. Demon Souls
  7. Borderlands
  8. L4D 2
  9. New Super Mario
  10. Street Fighter 4
خب اینجا هم که با اختلاف خیلی خیلی زیاد اول بود و بیشترین Goty رو آورد .

2007
  1. Bioshock
  2. Orange Box
  3. COD MW
  4. Rock Band
  5. SMG
  6. Halo 3
  7. Mass effect
  8. GOW 2
  9. Assassin's Creed
  10. Uncharted 1
اینجا هم که اولین تجربه شون بود و با این حال مثلا از بازیهایی مثل Crysis یا Ghost Recon AW 2 یا NGS یا Forza 2 بالاتر بود .

حالا شماها چیو ترول میکنید ؟! فقط اینکه سال 2009 Uncharted تونست با اختلاف خیلی خیلی خیلی زیاد ( بیشتر از هر سالی ) رقیباش رو شکست بده ولی امسال نتونست با اینکه جزء بهترین بازیهای سال بوده ؟! این الان شده افتخار شما ؟!

در نهایت حداقل بین 5 تای اول خواهد بود ( که شایدم بالاتر باشه )
ببینید بحث سر GOTY شدن یا نشدن هست. من میگم انچارتد 3 تا وقتی بتمن، پرتال 2، اسکایریم هستن، برای گوتی شدن عملا کاری از پیش نمی‌بره.
خب اینجا هم که با اختلاف خیلی خیلی زیاد اول بود و بیشترین Goty رو آورد .
منم به همین اشاره کردم، من گفتم توی سال 2009 با اینکه بازی خوب داشتیم ولی هیچکدوم از اونها در حد بازی های خیلی شاخ سال های مثلا 2010 و 2008 نبودن یعنی اینکه این فرصت برای u2 فراهم بود تا به راحتی هم همه جوایز رو ببره و هم گوتی بشه. به عبارت دیگه شانس باهاش یار بود که وقتی بیاد که بازی شاخ زیاد نیست و گلیمش رو از آب راحت بکشه بیرون.
حالا شماها چیو ترول میکنید ؟! فقط اینکه سال 2009 Uncharted تونست با اختلاف خیلی خیلی خیلی زیاد ( بیشتر از هر سالی ) رقیباش رو شکست بده ولی امسال نتونست با اینکه جزء بهترین بازیهای سال بوده ؟! این الان شده افتخار شما ؟!
بیشتر از هر سالی؟! پارسال مثلا ME3 عرضه نمیشد، ببینم اونوقت همه سایت ها و اینا متفق القول RD: R رو GOTY نمیکردن؟ یا امسال اگه بتمن یا اسکایریم یا پرتال دو تاشون نبودن، اون که باقی میموند کلا جوایز رو درو نمیکرد؟ خب این اتفاق سال 2009 برای یه بازی مثل انچارتد 2 افتاد.
من نظرم بر اینه که عیار واقعی uncharted وقتی مشخص میشه که سالی عرضه بشه که حداقل جز خودش 2 بازی بسیار خوب و شاخ (در حد گوتی نه یه چی مثل اساسین 2 یا مدرن وارفیر 2) هم باشه، ببینیم اونوقت هم مثل 2009 جایزه درو میکنه یا نه. به عبارت دیگه وقتی پیش اسکایریم، بتمن، پرتال 2 قرار گرفت و تونست مثل شماره قبلش جایزه درو کنه اونوقت مَرده:دی

این پست جناب ماکان واقعا عین حقیقت هست فقط کافیه چشاتون رو باز کنید و ببینید! من پست ایشون رو میزارم که همه چیز توش مشخصه

آقایون قضیه رو برای خودتون بیشتر از این نپیچونید! قضیه خیلی واضح هست! بسیاری از دوستان که از اول سال تا الان تو هر موقعیتی که ممکن بود و نبود میومدن یه سری بازی مشخص مثل Crysis 2، Rage و یا GeoW3 رو بهترین بازی سال، بهترین گرافیک سال و باقی قضایا اعلام میکردن و همیشه هم نتیجه نهایی تمامی تحلیل هاشون آشغال بودن UC3 بود حالا دیدن که همون UC3 اشغال آبرنگی که جز از در و دیوار بالا رفتن هیچی نیست و خیلی اورریت شده و چه و چه و چه میاد جایزه بهترین بازی سال PS3 و بهترین گرافیک سال رو میبره اما این بازی ها که تحول و شاهکار و اسوطره و ابر بازی قرن و ... هستن حتی کاندید هم نشدن! در نتیجه دو جالت پیش میاد، یا عزیزان یاد شده باید بیان بگن یه سال داشتیم چرت و پرت ردیف میکردیم و دچار توهم شده بودیم یا کلا VGA رو ببرن زیر سوال که هرچند مورد دوم به شدت غیرعقلانی و غیر منطقی به نظر میرسه اما اتفاقی هست که متاسفانه تو این ترد رخ داده!

طرف اومده با اون همه ادعا و ذره بین معروفش (البته معلوم شد واقعا چقدر حالیشه!) بازی پدر چندم شخص رو هایپ کرده که اخرشم جز اینکه مسخره ی عامو خاص شد چیزی نصیبش نشد حالا شما توقع دارین اون شخص بیاد قبول کنه که انچارتد بهتره؟!
البته این رو هم اضافه کنم که ذره بین مذکور بازی های چیزباکس رو بصورت به به چه چه میبینه و بازی های PS3 رو اه اه!
طرف میومد تو تاپیک انچارتد ادعا میکرد انیمیشن های انچارتد فلانه و مسخرست و اینا حالا همچین ادمی اون دوحالت که تو پست بالا هست واسش پیش اومده یا باید قبول کنه که هیچی حالیش نی و توهم زده یا باید عالم و ادم رو ببره زیر سوال!

این قضیه به حدی واضحه که یک موجود چهارپا هم براحتی میتونه درکش کنه پس خواهشا بیخیال کوچه ی علی چپ شید!

Last edited by a moderator:
والا تا دیروز که بحث سر مینی گیم و GeOW Clone و آبرنگ و خط صاف و ... بود حالا بحث سر درو کردن GOTY شد ؟!!!

اولا کی گفته که Uncharted 3 امسال هیچی نمیشه ؟! هنوز که چیزی مشخص نیست ! VGA که خب کاندید بود و Skyrim شد ... Guardian بعد از Batman رتبه دوم رو بهش داده ... Cheat Code Central کلی جایزه از جمله Goty رو بهش داده ... Hooked Gamers بهترین بازی PS3 ( در حضور همه بازیهای مهم ) رو بهش داده و کاندید GOTY هم بوده در حالی که مثلا Portal نبوده .

حالا اینکه 2009 اگه فلان بود فلان نبود این میشد و اون میشد همش حدس و گمان ه و Fact نیست ، منم میگم اگه 2009 بازیهای خیلی شاخ مدنظر شما هم بودن U2 بجای ایکه با اختلاف زیاد بیشترین Goty رو ببره یا اختلاف کم و نزدیک بیشترین Goty رو میبرد ... شما چطور میخوای ثابت کنی حرف کی درسته و کی غلط ؟! یا اینکه من میگم اگه U2 وجود نداشت امسال U3 بیشترین Goty رو میاورد و خیلی بیشتر از اینا تحویل گرفته میشد ، بدلیل اینکه U2 اینقدر کامل و بی نقص بود که جا برای تغییر و تحول خاصی نداشت و U3 اختلافش با U2 کمتر از اونچیزی هست که بشه دوباره نظر همه رو به اون شکل جلب کنه ( چون همه تجربه U2 رو داشتند ) اما با این حال به نوبه خودش یه بازی کاملا موفق بوده ، پس تو این نمیشه شک کرد که اگه U2 نبود موفقیت U3 از الان خیلی بیشتر بود .

• Like
Reactions: only sony
همینجوریه که بحثها همیشه به بیراهه میره دیگه.من اصلا با نظر دوستان موافق نیستم که میگن اگه فلان سال u2 عرضه شده بود انقد درخشش نداشت.شما مطمئن باشید هرسالی عرضه میشد باز هم بیشتر جوایز رو کسب میکردالبته قبول دارم امسال بازیهای خوب خیلی زیاد بودن و انتخاب از میون هرکدوم وحشتناک سخت بود..اگه میبینید الان این اتفاق همانند u2 برای u3 نیفتاده کاملا طبیعیه.علتش وجود بازیی به نام u2 هست.سطح انتظارت از u3 وحشتناک بالا بود و اگر بازیی به نام u2 نبود میتونست خیلی موفقتر باشه.با اینکه خودم از u2 زیاد خوشم نیومد و u3 رو خیلی قویتر میدونم.این اتفاق برای fm4هم افتاد که به دلیل وجود fm3 بعضی از سایتها انتظاراتشون خیلی بالا بود.

البته اگر دوستان میخواد حرفشون مورد قبول واقع بشه بهتر بود که در سالهای پیش هم این بحثها رو میکردن.یادم نمیره که چقدر میومدن و مگفتن گیرز 2 پسرفت داشته و برای همین نمرش کمتر شده(حالا مثلا 1 نمره)و ما هی خودمون رو کشتیم که وقتی یه بازی نسخه قبلش بیش از اندازه قوی باشه طبیعتا برای نسخه های بعدیش این اتفاق میوفته.ولی اون سالها دوستان هیچوقت فکر نمیکردن،دفاعیاتی که اون موقع ما از گیرز میکردیم رو،باید چند سال بعد خودشون از آنچارتد بکنن.دنیای کوچیکی شده.

آخرین ویرایش:
والا تا دیروز که بحث سر مینی گیم و GeOW Clone و آبرنگ و خط صاف و ... بود حالا بحث سر درو کردن GOTY شد ؟!!!

اولا کی گفته که Uncharted 3 امسال هیچی نمیشه ؟! هنوز که چیزی مشخص نیست ! VGA که خب کاندید بود و Skyrim شد ... Guardian بعد از Batman رتبه دوم رو بهش داده ... Cheat Code Central کلی جایزه از جمله Goty رو بهش داده ... Hooked Gamers بهترین بازی PS3 ( در حضور همه بازیهای مهم ) رو بهش داده و کاندید GOTY هم بوده در حالی که مثلا Portal نبوده .

حالا اینکه 2009 اگه فلان بود فلان نبود این میشد و اون میشد همش حدس و گمان ه و Fact نیست ، منم میگم اگه 2009 بازیهای خیلی شاخ مدنظر شما هم بودن U2 بجای ایکه با اختلاف زیاد بیشترین Goty رو ببره یا اختلاف کم و نزدیک بیشترین Goty رو میبرد ... شما چطور میخوای ثابت کنی حرف کی درسته و کی غلط ؟! یا اینکه من میگم اگه U2 وجود نداشت امسال U3 بیشترین Goty رو میاورد و خیلی بیشتر از اینا تحویل گرفته میشد ، بدلیل اینکه U2 اینقدر کامل و بی نقص بود که جا برای تغییر و تحول خاصی نداشت و U3 اختلافش با U2 کمتر از اونچیزی هست که بشه دوباره نظر همه رو به اون شکل جلب کنه ( چون همه تجربه U2 رو داشتند ) اما با این حال به نوبه خودش یه بازی کاملا موفق بوده ، پس تو این نمیشه شک کرد که اگه U2 نبود موفقیت U3 از الان خیلی بیشتر بود .
و در تایید و ادامه ی حرفت نیما , آنچارتد انقدر کامل ـه و جای پیشرفت نداره که ناتی داگ میاد آخر نسل ip جدید معرفی میکنه !

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
لیست pcکه batmanبه عنوان بهترین بازی pcوبهترین گرافیک توش نباشه باید کلا گچ گرفت.ای خدا اخه crysis2رو دیگه چرا نامزد بهترین گرافیک pcنکردی؟

من میخوام به ND پیشنهاد بدم که اسم بازی های آیندشون بر اساس یک سری از مسائل که اینجا اتفاق افتاده انتخاب کنن یعنی اسم 2 بازی بعدیشون رو بزارن:
Uncharted 4 :more sand in .….a
The last of us : post apocalyptic sand in .…a

چون که سال پیش دوتا بازی بود که میانگینشون 95 و 96 بود ! چون که سال 2008 دوتا بازی بود که یکیش میانگینش 98 بود و یکیش هم که 94 و از گیم اسپات و ign امتیاز 10 را گرفته بود !
امسالم که 3 تا بازی داریم که به تنهایی میانگینشون بالای 95 هست !
نه وجدانا فکر میکنی انچارتد 2 اگه امسال عرضه میشد میتونست اون همه جایزه را ببره ؟! پس منم میگم اگه نسخه اول اسکایریم هم نبود از این بهتر جایزه میگرفت و بتمن هم همینطور ! و............

به نظر من کاندید ها خوب انتخاب شدن و امیدوارم منطقی برنده ها رو انتخاب کنن نه مثل VGAکه....

نبود کرایسیس2 در بهترین گرافیک PCعجیبه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or