بهترین های 2011 از نگاه gameinformer

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Sports

Best Franchise Mode: NCAA Football 12
NCAA.jpg

Best Career Mode: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
Tiger12.JPG

Best Multiplayer: FIFA 12
FIFA12Online.jpg

Best Presentation: NBA 2K12
NBA2K12.jpg

Best New Feature: Precision Dribbling – FIFA 12
FIFA12Precision.jpg

Best Gameplay: NBA 2K12
NBA2K12Pres.jpg

Biggest Disappointment: NBA 2K12 Online
NBA2K12Online.jpg

Sports Game of the Year: FIFA 12
FIFAGOTY.jpg

RACING

Best Track: Rainbow Road – Mario Kart 7
mk7rainbowroad12.19.11610.jpg
.

Best Car: Ford Fiesta Gymkhana Car – Dirt 3

Best Multiplayer: Forza Motorsport 4

Biggest Disappointment: Need for Speed: The Run
nfsrunreview11.15.11610.jpg

Best Feature: Shift – Driver: San Francisco
driver-san-francisco-img1-1024x578.jpg

Racing Game of the Year: Forza Motorsport 4
f4review10.5.11610.jpg

SHOOTER

Best Story Campaign: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3Campaign.jpg

Best Cooperative Mode: Horde Mode – Gears of War 3

Gears 3 Coop.jpg

Best Multiplayer: Battle field 3

BF3 MP.jpg

Best Multiplayer Map: Caspian Border – Battle field 3

BF3 Map.jpg

Best Progression System: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 Perks.jpg

Best Audio: Battle field 3

BF3 Audio.jpg

Best Enemy AI: Rage

Rage AI.jpg

Best Graphics: Battle field 3

BF3 Graphics.jpg

Best Shooter Innovation: Skillshots – Bulletstorm

Bulletstorm.jpg

Shooter Of The Year: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 SOTY.jpg

آخرین ویرایش:
البته اینم gameinformer هست از 3 تا مجله فوق معتبر جهان و همچنین جزو فروشترین ! پس با پرکاه طرف نیستی !
DF که بله ! البته چی شده شما lens of truth را ول کردید?! اون که خیلی معتبرتر از این حرفها بود ?! البته مسئله هوش مصنوعیه RAGE چیزی بوده که همه سایتها براش اشاره داشتند الان چون الان DF گفته شده تکینکی ترین مرجع ؟! لول ! البته شاید باشه ولی الان جبهه ی شما برگشته !
یادم میاد سر AW که DF خیلی ازش تعریف کرده بود از تکنولوژیه بینظیرش یه پا PS3 فن ریخته بودی مسخرش میکردید ! نقل قولهای اون تاپیک را هنوز میشه پیدا کرد ها !
البته بازم من مثل سابق میگم که DF حرفه ای ترین مرجعه انالیز گرافیکی هست ولی باید بگم در این مورد یه چرت کامل گفته یعنی حتی از چرت هم اونطرف تر ! البته خودت چی فکر میکنی بازیش کردی ؟!
در ضمن تو تاپیک قبلی یه نقل قول گذاشتی باید خدمتت عرض کنم DF مرجعه گرافیکی بازیهاست و در بقیه موارد ازش نقل قول نزاری بهتره !
امیدواریم این جمله پایداریش به یکسال برسه :دی

Best Narrative: The Witcher 2
Best Protagonist: Geralt (The Witcher 2)
Best Combat System: The Witcher 2

Best Setting: The Elder Scrolls V: Skyrim
Best Leveling System: The Elder Scrolls V: Skyrim
Role-Playing Game Of The Year: The Elder Scrolls V: Skyrim
Best Multiplayer: Battle field 3
Best Multiplayer Map: Caspian Border – Battle field 3
Best Audio: Battle field 3
Best Graphics: Battle field 3
مدرسان شریف... :d

چرا صغری کبری میچینی الکی ؟ من کی گفتم DF معتبر نیست ؟ اصلاً گیریم تمام حرف هایی که تو میزنی درست و شخص خود من گفتم اعتبار LOT و ... از DF بیشتره ( : ))) ) بعد الآن فرق تو با من چیه که تا دیروز واسش سینی جر میدادید ؟
در مورد اون نقل قول هم بیخیال بشیم بهتره چون مثل اینکه شما نه معنیشو فهمیدی نه آنچارتد بازی کردی نه نقد های بازی رو خوندی نه مطالب پای Award هاشو . بازی های مورد علاقه شما شما همه تحول از دم .
من گفتم نیاز به اثبات حرفام ندارم اگه لازم باشه میدونم از کدوم تاپیک ها نقل قول بکشم بیرون ! من با df مشکلی ندارم بازم میگم معتبر ترین هست ! ولی دلیل نداره اشتباه نکنه ! چیزی که میگم معنی کردنش زیاد سخت نیست !
مورد دوم هوش مصنوعی یه چیزه خیلی تخصصی نیست که فقط df بخواد از پسش بر بیاد ! دیگه هرکی میدونه یه موجود باهوشه چی هست ! وقتی یک مرجع هرچقدر هم معتبر باشه میاد 180 درجه خلافه 99 درصد سایتها را میگه روی اون چیز نمیشه حساب باز کرد ! حالا مسئله انمیشنها هم یه طرفه دیگه ! دقیقا چیزهایی را کوبیده که بیشتر از هرچیزی تو بازی تعریف شده بود ! حالا من نمیدونم واقعا منظور df چی بوده که تو نصفه خط و جمله و بدون هیچ توضیح اضافه ای یه همچین حرفی گفته ؟ حالا چطور بخوام روش حساب باز کنم ؟!
خلاصه بگم چیزی را میشه قبول کرد که زیاد تفاوتی با اصل و واقعیت نداشته باشه ممکنه یه بازی گرافیکش به نظر سایتها در حد 8 و 9 باشه و از یه طرف از نظر df امتیازش 10 باشه , خب این هیچ مشکلی نداره . ولی وقتی میاد دقیقا 180 درجه خلافش را ثابت میکنه که نه با عقل من جور در میاد نه بقیه سایتها دیگه روی این نمیشه حساب باز کرد ! مثلا سایتها بهش بدن 10 این بیاد بهش بده 0 ( صفر ) !

در مورد نقل قول لازم نیست ردیف کنم ! اون لینکی که دادم برو به پستهایی که دادی را قشنگ بخون ! که چطوری داشتید aw را با همکاراتون میکوبیدید !

فرخ جان اصلا به نظر من لازم نیست اینقدر توضیح بدی، من یه چیزی رو به ذوستان میگم اونم اینه که اینقدر نگاه نکنید به دهن این سایت ها و مجلات. نمیگم اصلا کاری باهاشون نداشته باشید و بهشون استناد نکنید ولی خواهشا اول از همه خودتون یه چیزی رو تجربه کنید بعد بیاین با نظر سایت ها و مجلات تطبیقش بدین. الان مثلا اون دوستانی که از انتخاب rage به عنوان بهترین AI تعجب کردن خداوکیلی یک مرحله از بازی رو رفتن؟ بابا بخدا واسه ی دیدن بعضی چیزا نیاز نیست اینقدر دنبال منبع و مدرک و دلیل باشید هوش مصنوعیه rage به جدیت بهترین AI بازی های امسال بود. هرکسی دیده میفهمه من چی میگم حالا شما برید برای اینکه مطمئن شید 1000 سایت رو ردیف کنید که کدوم مخالف گفته کدوم موافق. توی بقیه ی موارد هم همینه مثلا طرف نسخه ی دموی این بازیرو گرفته تازه اونم کامل بازی نکرده میاد میگه بازی فلا و بهمانه. بابا توروخدا از این کارا دست بردارید.

فرخ جان اصلا به نظر من لازم نیست اینقدر توضیح بدی، من یه چیزی رو به ذوستان میگم اونم اینه که اینقدر نگاه نکنید به دهن این سایت ها و مجلات. نمیگم اصلا کاری باهاشون نداشته باشید و بهشون استناد نکنید ولی خواهشا اول از همه خودتون یه چیزی رو تجربه کنید بعد بیاین با نظر سایت ها و مجلات تطبیقش بدین. الان مثلا اون دوستانی که از انتخاب rage به عنوان بهترین AI تعجب کردن خداوکیلی یک مرحله از بازی رو رفتن؟ بابا بخدا واسه ی دیدن بعضی چیزا نیاز نیست اینقدر دنبال منبع و مدرک و دلیل باشید هوش مصنوعیه rage به جدیت بهترین AI بازی های امسال بود. هرکسی دیده میفهمه من چی میگم حالا شما برید برای اینکه مطمئن شید 1000 سایت رو ردیف کنید که کدوم مخالف گفته کدوم موافق. توی بقیه ی موارد هم همینه مثلا طرف نسخه ی دموی این بازیرو گرفته تازه اونم کامل بازی نکرده میاد میگه بازی فلا و بهمانه. بابا توروخدا از این کارا دست بردارید.
اخه مسئله اینه سال 2004 هم گرافیکه doom3 از نظر خیلی سایتها بهترین نشد ! و خیلیهاشون همین hl2 را انتخاب کردند ولی doom3 بیشتر از هر بازی در زمینه گرافیک خاطره انگیز بود واسه گیمر ها و سرو صدای بسیار زیادی هم به پا کرد بود و اسمه جان کارمک هم همون جانکارمک بود ! ولی امسال شده پشمک و کلم و...........!

همون جریان لیدی گاگا و جاستین بیبر و علی دایی و.......منظورمه ! جایزه بیشتر بهتر ! منطق قدیم با جدید خیلی فرق داره !

آخرین ویرایش:
اخه مسئله اینه سال 2004 هم گرافیکه doom3 از نظر خیلی سایتها بهترین نشد ! و خیلیهاشون همین hl2 را انتخاب کردند ولی doom3 بیشتر از هر بازی در زمینه گرافیک خاطره انگیز بود واسه گیمر ها و سرو صدای بسیار زیادی هم به پا کرد بود و اسمه جان کارمک هم همون جانکارمک بود ! ولی امسال شده پشمک و کلم و...........!

همون جریان لیدی گاگا و جاستین بیبر و علی دایی و.......منظورمه ! جایزه بیشتر بهتر ! منطق قدیم با جدید خیلی فرق داره !
بذار بگن. جانکارمک اینقدر بزرگ هست خودش و نامش که با دادن این القاب فقط زننده ی اون خودشو ضایع میکنه و سطح دانش خودشو نشون میده. rage هم چه کسی خوشش بیاد چه خوشش نیاد امسال از لحاظ گرافیک یه چیز غیر ممکنی رو ممکن کرد. حالا هر کی هرچی میخواد بگه. من با هیچ بازیه دیگه ای کاری ندارم ولی چیزی که rage بوجود آورد دستاورد کمی نبود. نمیگم نقص نداشت، یه ایراداتی هم داشت که ایکاش نمیداش روی pc ولی نفس کار اینقدر بزرگ هست که بشه از اون کاستی هاش چشم پوشی کرد. حالا بذار یه عده بیان لقب پشمک و باقلوا و.... به جانکارمک بدن. اون داره اونور دنیا با ثروتش عشقشو میکنه و با قدرت برنامه نویسو ادامه میده و از نظر بسیاری از کارشناسان فن ارباب برنامه نویسی جهان هستش. نیازی به تعریف و تمجیدم نداره. قدرت این انجین idtech5 هم ایشالا توی doom4 فک هارو به زمی میچسبونه اینطوری:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or