بهترین های 2011 از نگاه gameinformer

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Sports

Best Franchise Mode: NCAA Football 12
NCAA.jpg

Best Career Mode: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
Tiger12.JPG

Best Multiplayer: FIFA 12
FIFA12Online.jpg

Best Presentation: NBA 2K12
NBA2K12.jpg

Best New Feature: Precision Dribbling – FIFA 12
FIFA12Precision.jpg

Best Gameplay: NBA 2K12
NBA2K12Pres.jpg

Biggest Disappointment: NBA 2K12 Online
NBA2K12Online.jpg

Sports Game of the Year: FIFA 12
FIFAGOTY.jpg

RACING

Best Track: Rainbow Road – Mario Kart 7
mk7rainbowroad12.19.11610.jpg
.

Best Car: Ford Fiesta Gymkhana Car – Dirt 3

Best Multiplayer: Forza Motorsport 4

Biggest Disappointment: Need for Speed: The Run
nfsrunreview11.15.11610.jpg

Best Feature: Shift – Driver: San Francisco
driver-san-francisco-img1-1024x578.jpg

Racing Game of the Year: Forza Motorsport 4
f4review10.5.11610.jpg

SHOOTER

Best Story Campaign: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3Campaign.jpg

Best Cooperative Mode: Horde Mode – Gears of War 3

Gears 3 Coop.jpg

Best Multiplayer: Battle field 3

BF3 MP.jpg

Best Multiplayer Map: Caspian Border – Battle field 3

BF3 Map.jpg

Best Progression System: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 Perks.jpg

Best Audio: Battle field 3

BF3 Audio.jpg

Best Enemy AI: Rage

Rage AI.jpg

Best Graphics: Battle field 3

BF3 Graphics.jpg

Best Shooter Innovation: Skillshots – Bulletstorm

Bulletstorm.jpg

Shooter Of The Year: Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 SOTY.jpg

آخرین ویرایش:
خوب بفروشن . فروش دلیل بر بهترین بازی سال شدن نیست . تو این چند سال تو بازی سال ها رو یه نیگا بنداز ؟ کودومشون مولتیشون قویتر از سینگلشونه ؟ اسکایریم ؟ آنچارتد ؟ متال گیر ؟ red dead ؟ کودوم ؟ تو این بازیها سینگل خیلی قویتر از مولتی هست منم همینو میخوام بگم .

تو اکثر بازی های شوتر اما ، Multi مهم تر هستش ... به جز مواردی مثل Bioshock ، که خب باز همین هم تو نسخه ی دوم مالتی پلیر داشت .

خوب بفروشن . فروش دلیل بر بهترین بازی سال شدن نیست . تو این چند سال تو بازی سال ها رو یه نیگا بنداز ؟ کودومشون مولتیشون قویتر از سینگلشونه ؟ اسکایریم ؟ آنچارتد ؟ متال گیر ؟ red dead ؟ کودوم ؟ تو این بازیها سینگل خیلی قویتر از مولتی هست منم همینو میخوام بگم .
1- کسی نگفت فروش یه بازی رو بهترین بازی سال میکنه ، ولی وقتی که یه بازی قسمت مولتیش خیلی خیلی پر رنگ تر از سینگلشِ و پر فروش ترین بازی تاریخ هم هست نشون میده اهمیت مولتی رو .
2- چرا باید نظرمونو به خورد هم دیگه بدیم الکی ؟
کی گفته دقیقا مولتی این عناوین از سینگلشون کمتره ؟ اکثرا بیشترن خیلی هم بیشتر .RDR بیشتر رو مولتیش کار کرده بودن سینگل فوق العاده ای هم داشت ولی مولتیشو الحمدالله زده باشی می فهمی . اکثر شوتر ها که مولتین ، Racing ها هم که تازگیا وحشتناک مهم شده مولتی براشون ، L4D ها که خوب می فروشن فقط بخاطر مولتیشونه ، یا مثلا Counter دیگه سودآورتر از WoW که تو تاریخ بازیها نداشتیم ! MMO RPG بود . مولتی طراحی صحنه و اینا نمیخواد ولی Balancing که میخواد ، سرور های قدرتمند که میخواد ، پرک های مناسب اسلحه های مناسب گستردگی چیز های قابل دست یافتن که میخواد . مولتی اکثر بازی ها داره به سمت یه جورایی RPG شدن همراه lvl up شدن و باز شدن پرک های مختلف میره . اگه رو اینا وقت نذارن برادر من که بازیشون 2 هفته بعد این که فروش رفت میکشه پایین از صدر . 2 3 تا بازی مثه متال گیر و اسکایریم پیدا می کنی که این حرف ِ منو نقض کنن که اونا خاصن . ولی در عموم حرف بنده درسته و Fact ـه . دیگه بالاتر از یوبی که برای سری پر فروش AC هم مولتی گذاشت تا فروشش رو افزایش بده ؟!

1- کسی نگفت فروش یه بازی رو بهترین بازی سال میکنه ، ولی وقتی که یه بازی قسمت مولتیش خیلی خیلی پر رنگ تر از سینگلشِ و پر فروش ترین بازی تاریخ هم هست نشون میده اهمیت مولتی رو .
2- چرا باید نظرمونو به خورد هم دیگه بدیم الکی ؟
کی گفته دقیقا مولتی این عناوین از سینگلشون کمتره ؟ اکثرا بیشترن خیلی هم بیشتر .RDR بیشتر رو مولتیش کار کرده بودن سینگل فوق العاده ای هم داشت ولی مولتیشو الحمدالله زده باشی می فهمی . اکثر شوتر ها که مولتین ، Racing ها هم که تازگیا وحشتناک مهم شده مولتی براشون ، L4D ها که خوب می فروشن فقط بخاطر مولتیشونه ، یا مثلا Counter دیگه سودآورتر از WoW که تو تاریخ بازیها نداشتیم ! MMO RPG بود . مولتی طراحی صحنه و اینا نمیخواد ولی Balancing که میخواد ، سرور های قدرتمند که میخواد ، پرک های مناسب اسلحه های مناسب گستردگی چیز های قابل دست یافتن که میخواد . مولتی اکثر بازی ها داره به سمت یه جورایی RPG شدن همراه lvl up شدن و باز شدن پرک های مختلف میره . اگه رو اینا وقت نذارن برادر من که بازیشون 2 هفته بعد این که فروش رفت میکشه پایین از صدر . 2 3 تا بازی مثه متال گیر و اسکایریم پیدا می کنی که این حرف ِ منو نقض کنن که اونا خاصن . ولی در عموم حرف بنده درسته و Fact ـه . دیگه بالاتر از یوبی که برای سری پر فروش AC هم مولتی گذاشت تا فروشش رو افزایش بده ؟!

حرف تو قبول ولی چرا چند ساله بازیهایی گاتی میشن یا تو سبکشون بهترین میشن که سینگلشون بهتر از سینگله بقیه بازیهای هم سبکش هست ؟ تو هی میگی میفروشن و سود میکنن چون مولتی قوی دارن . من با مولتی قوی و فروش مشکلی ندارم . بحث رو عوض میکنی هی . من مگه گفتم این شوترا چرا فروش میکنن ؟ اونو میدونم که شوتر باید مولتی قوی داشته باشه تا فروش کنه . ولی فعلا داستان و سینگل مهمتره با توجه به بازی های سال ( مثلا کال آف مولتیش شاید از بتل3 ضعیف بود ولی چون سینگلش قوی بود تو اکثر سایتا بهترین شوتر شد مگه نه ؟ ) . دیگه نمیدونم چجوری بگم اگه تو اشتباه هستم منو آگاه کنین .

آخرین ویرایش:
حرف تو قبول ولی چرا چند ساله بازیهایی گاتی میشن یا تو سبکشون بهترین میشن که سینگلشون بهتر از سینگله بقیه بازیهای هم سبکش هست ؟ تو هی میگی میفروشن و سود میکنن چون مولتی قوی دارن . من با مولتی قوی و فروش مشکلی ندارم . بحث رو عوض میکنی هی . من مگه گفتم این شوترا چرا فروش میکنن ؟ اونو میدونم که شوتر باید مولتی قوی داشته باشه . ولی فعلا داستان و سینگل مهمتره با توجه به بازی های سال ( مثلا کال آف مولتیش شاید از بتل3 ضعیف بود ولی چون سینگلش قوی بود تو اکثر سایتا بهترین شوتر شد مگه نه ؟ ) . دیگه نمیدونم چجوری بگم اگه تو اشتباه هستم منو آگاه کنین .

GoTY کامل ترین بازی ـی هست به طور کلی که تو اون سال عرضه شده ، این یه تعریف معیار هست برای GoTY . وقتی یه بازی میخواد GoTY باشه باید تو تمام زمینه هایی که بازی داره یکی از کامل ترین تجربه ها رو خلق کنه ، MP ته CoD تجربشو پس داده و یه جورایی کامل هست ، با این که همون MP ـه MW2 بود تقریبا ولی سینگلش بهتر بود و شوتر سال شد ؛ بازی هایی که میان به مولتی توجه می کنن به خاطر کسب در آمد بیشتر از قید بقیه المان ها می زنن ، از آخرین باری که یه FPS ـ GoTY شد 4 سال می گذره ، تو این سالا اکثرا TPS ها GoTY شدن چون هنور هم سینگل خوب به ملت تحویل میدن هم سعی می کنن مولتی خوبی داشته باشن ، ولی رقابت سبک FPS فرق داره ، اگه مولتیش خوب نباشه کسی نمی خره . با توجه به سبک میشه حرف زد ، کلی گویی نمی تونیم بکنیم .

GoTY کامل ترین بازی ـی هست به طور کلی که تو اون سال عرضه شده ، این یه تعریف معیار هست برای GoTY . وقتی یه بازی میخواد GoTY باشه باید تو تمام زمینه هایی که بازی داره یکی از کامل ترین تجربه ها رو خلق کنه ، MP ته CoD تجربشو پس داده و یه جورایی کامل هست ، با این که همون MP ـه MW2 بود تقریبا ولی سینگلش بهتر بود و شوتر سال شد ؛ بازی هایی که میان به مولتی توجه می کنن به خاطر کسب در آمد بیشتر از قید بقیه المان ها می زنن ، از آخرین باری که یه FPS ـ GoTY شد 4 سال می گذره ، تو این سالا اکثرا TPS ها GoTY شدن چون هنور هم سینگل خوب به ملت تحویل میدن هم سعی می کنن مولتی خوبی داشته باشن ، ولی رقابت سبک FPS فرق داره ، اگه مولتیش خوب نباشه کسی نمی خره . با توجه به سبک میشه حرف زد ، کلی گویی نمی تونیم بکنیم .
ای ول حالا به توافق رسیدیم منم میخواستم دقیقا همینو بگم . اون که معلومه تو fps باید مولتی قوی باشه تا بفروشه ولی سینگلش هم قوی باشه میتونه راحت از حریفای هم سبکش جلو بزنه مثل COD ولی فقط با مولتی قوی نمیشه .

The 2011 RPG Of The Year Awards

Best Narrative: The Witcher 2
narrative610.jpg

Best Gameplay Options: Deus Ex: Human Revolution

Best Protagonist: Geralt (The Witcher 2)
protagonist610.jpg

Best-Written Villain: The Arishok (Dragon Age II)
villain610.jpg

Best Boss Fight: Sif (Dark Souls)
boss610.jpg

Best Combat System: The Witcher 2
combat610.jpg

Best Setting: The Elder Scrolls V: Skyrim
setting610.jpg

Best Old-School Homage: Radiant Historia
homage610.jpg

Best Leveling System: The Elder Scrolls V: Skyrim
leveling610.jpg

Best RPG Innovation: The Narrator (Bastion)
innovation610.jpg

Best MMORPG: Star Wars: The Old Republic
mmo610.jpg

Role-Playing Game Of The Year: The Elder Scrolls V: Skyrim
goty610.jpg

تبریک :d با این تفاسیر احتمال Goty رو تو GI هم میشه بهش داد :d

پ.ن: یادمه دوستان میگفتن سیستم کلاس بندی و Perk های بازی مال Noob هاس و افتضاح هست !! :lol:

پس چی شد هوش مصنوعی که تو rage افتضاح و تاریخ گذشته بود؟! :دی

--------------------------------
Nevermore

eglzxcqujlfb9tjfvxfv.gif

--------------------------
ویرایش :
سفارش دادی نمکدونت را بزرگتر ساختن ؟!

آخرین ویرایش:

پس چی شد هوش مصنوعی که تو rage افتضاح و تاریخ گذشته بود؟! :دی

6y2k1ja6984wlx91gih6.gif

پ.ن :
@ Gartall .. بیا و درستش کن . این ابر بازی استاد یه جایزه گرفته بالاخره خوشحالی هم نکنیم ؟ شما مگه خوشحال نشدی ؟ :دی

آخرین ویرایش:
بش میگن Digital Foundry ! معتبرترین مرجع آنالیس تکنیکی بازی ها, البته فکر کنم بود .
البته اینم gameinformer هست از 3 تا مجله فوق معتبر جهان و همچنین جزو فروشترین ! پس با پرکاه طرف نیستی !
DF که بله ! البته چی شده شما lens of truth را ول کردید?! اون که خیلی معتبرتر از این حرفها بود ?! البته مسئله هوش مصنوعیه RAGE چیزی بوده که همه سایتها براش اشاره داشتند الان چون الان DF گفته شده تکینکی ترین مرجع ؟! لول ! البته شاید باشه ولی الان جبهه ی شما برگشته !
یادم میاد سر AW که DF خیلی ازش تعریف کرده بود از تکنولوژیه بینظیرش یه پا PS3 فن ریخته بودی مسخرش میکردید ! نقل قولهای اون تاپیک را هنوز میشه پیدا کرد ها !
البته بازم من مثل سابق میگم که DF حرفه ای ترین مرجعه انالیز گرافیکی هست ولی باید بگم در این مورد یه چرت کامل گفته یعنی حتی از چرت هم اونطرف تر ! البته خودت چی فکر میکنی بازیش کردی ؟!
در ضمن تو تاپیک قبلی یه نقل قول گذاشتی باید خدمتت عرض کنم DF مرجعه گرافیکی بازیهاست و در بقیه موارد ازش نقل قول نزاری بهتره !

DF که بله ! البته چی شده شما lens of truth را ول کردید?! اون که خیلی معتبرتر از این حرفها بود ?! البته مسئله هوش مصنوعیه RAGE چیزی بوده که همه سایتها براش اشاره داشتند الان چون الان DF گفته شده تکینکی ترین مرجع ؟! لول ! البته شاید باشه ولی الان جبهه ی شما برگشته !
یادم میاد سر AW که DF خیلی ازش تعریف کرده بود از تکنولوژیه بینظیرش یه پا PS3 فن ریخته بودی مسخرش میکردید ! نقل قولهای اون تاپیک را هنوز میشه پیدا کرد ها !
البته بازم من مثل سابق میگم که DF حرفه ای ترین مرجعه انالیز گرافیکی هست ولی باید بگم در این مورد یه چرت کامل گفته یعنی حتی از چرت هم اونطرف تر ! البته خودت چی فکر میکنی بازیش کردی ؟!
در ضمن تو تاپیک قبلی یه نقل قول گذاشتی باید خدمتت عرض کنم DF مرجعه گرافیکی بازیهاست و در بقیه موارد ازش نقل قول نزاری بهتره !
1 - حالت خوبه ؟ کی اسمی از Lens of Truth آورد ؟
2 - DF از نظر شماها همیشه معتبر ترین بوده ؟ من الآن کردمش معتبر ؟ پست بنده رو متوجه نشدی ؟ نمیفهمی ؟ (البته این موضوع یک FACT هم هست) .
3 - چه ربطی به AW داشت الآن ؟ رو به راهی ؟ من اصلاً یادم نمیاد مقاله ش در مورد AW رو خونده باشم و نمیدونم در مورد کدوم نقل قول و تاپیک حرف میزنی ؟ رو به راهی ؟ [2]
4 - DF معتبرترین مرجع هست بعد چرت گفته ؟ بالاخره معتبر ترین ـه یا چرت گو ؟ الآن مثلاً کل سایت ها گفته بودن هوش مصنوعی Rage تاریخ مصرف گذشته س بعد همین DF میگفت هوش مصنوعیش در بین بازی های شوتر امسال بهترینه حرف کدوم جناح به عنوان فکت حساب میشد ؟ DF دیگه ! مگه نه ؟
5 - در مورد نقل قول کس یا کسایی که چنین مقالات جامعی در مورد بخش تکنیکال بازی های مینویسن که میشه مهمترین مرجع در این زمینه در کل اینترنت و بطبع دنیا اونقدری درک و فهم از قسمت گیم پلی هم دارن که بشه به حرفشون استناد کرد وگرنه مریض که نیستن این مساله رو بازگو کنن, از همون بدو مقاله بحث تکنیک رو میکشن وسط .

ٌWOW ..... فرخ جان بنظرمن یه 2 - 3 ماهی به خودت استراحت بده ، داری برمیگردی به دوران اوجت !

به نظر خودم
بهترين بازي سال:اسكايريم
بهترين آر پي جي:اسكايريم
بهترين شوتر:مدرن وارفر 3
بهترين بازي ورزشي:فيفا 12
بهترين گرافيك:بتلفيلد 3
بهترين داستان:بتمن:آركام سيتي

آخرین ویرایش:
1 - حالت خوبه ؟ کی اسمی از Lens of Truth آورد ؟
2 - DF از نظر شماها همیشه معتبر ترین بوده ؟ من الآن کردمش معتبر ؟ پست بنده رو متوجه نشدی ؟ نمیفهمی ؟ (البته این موضوع یک FACT هم هست) .
3 - چه ربطی به AW داشت الآن ؟ رو به راهی ؟ من اصلاً یادم نمیاد مقاله ش در مورد AW رو خونده باشم و نمیدونم در مورد کدوم نقل قول و تاپیک حرف میزنی ؟ رو به راهی ؟ [2]
4 - DF معتبرترین مرجع هست بعد چرت گفته ؟ بالاخره معتبر ترین ـه یا چرت گو ؟ الآن مثلاً کل سایت ها گفته بودن هوش مصنوعی Rage تاریخ مصرف گذشته س بعد همین DF میگفت هوش مصنوعیش در بین بازی های شوتر امسال بهترینه حرف کدوم جناح به عنوان فکت حساب میشد ؟ DF دیگه ! مگه نه ؟
5 - در مورد نقل قول کس یا کسایی که چنین مقالات جامعی در مورد بخش تکنیکال بازی های مینویسن که میشه مهمترین مرجع در این زمینه در کل اینترنت و بطبع دنیا اونقدری درک و فهم از قسمت گیم پلی هم دارن که بشه به حرفشون استناد کرد وگرنه مریض که نیستن این مساله رو بازگو کنن, از همون بدو مقاله بحث تکنیک رو میکشن وسط .

1:حالم خیلی خوبه شما چطور ؟ یادت میاد وقتی بچه ها حرف از DF میزدند هی داشتی یه وری میرفتی و حرفهای LOT برات ملاک تر بود ؟
2: DF از نظر من همیشه معتبره و معتبرترین ولی قرار نیست هرچی بگه یعنی یه FACT کامل باشه در حقیقت انسان همه چیز را در نظر میگیره و به خودش و بقیه نگاه میکنه و یه مرجع معتبر هم در نظر میگیره و با کمک اون میتونه به تصمیمی که گرفته فکر کنه .
3 : الان یادت اومد؟! :
http://forum.bazicenter.com/thread30707/page2/
این مقاله را با کلی زحمت با دوستم با بهترین شکل ممکن و تخصصی ترجمه کردیم ولی حضور پر رنگ شما و دوستان ومثل همیشه که کیوان و نیما و شخص شما باشید تاپیک را به مورد عنایت قرار دادید از طرف شما PS3 فنها DF شده بود دیجیتال فدراسیون !:)
4:game spot معتبریترین سایته روی خاکی بود توسط شما شد جیره خور مایکروسافت ! مجله edge معتبرترین در دنیا بود اسمش توسط شما شد قبله عالم ! سایته eurogamer همینطور و.......... تا حالا یادم نمیاد از df چیزی گفته باشم ؟! ولی دقیقا در اون مورد چرتی بیش نگفته چون هرکی بازی کرده و کله سایتها از قدرت هوش مصنوعیه rage گفتند ! ولی df اومده دقیقا برعکسش را گفته هیچ بلکه کرده نسل قبل ! این حرف خیلی مشکل داره !
5- بعد اونوقت حرفه یک سایت ! که اونم تخصص گرافیکی دارند نه گیم پلی ! میشه fact الهی ؟! ولی بیا سر بازیهایی که من نام میبرم 50 تا سایت پیدا کنم که خیلی معتبرتر و قدیمی تر هستند تو زمینه گیم پلی ! گفتند انقلاب و کلی نواوری و .......... ؟
ٌWOW ..... فرخ جان بنظرمن یه 2 - 3 ماهی به خودت استراحت بده ، داری برمیگردی به دوران اوجت !
wow باز پسته من باعث شد از خودت بیخود بشی ؟! نیاز به توضیح اضافه ندارم بهترین چیز به معنی این نیست بدون مشکل نیست ! اینو سعی کن با خودت تکرار کنی شاید معنی و مفهوم کلمات را درک کنی !
البته باز من خوبه به خودم استراحت میدم ! تو چی که همیشه تو اوج هستی :lol:

1:حالم خیلی خوبه شما چطور ؟ یادت میاد وقتی بچه ها حرف از DF میزدند هی داشتی یه وری میرفتی و حرفهای LOT برات ملاک تر بود ؟
2: DF از نظر من همیشه معتبره و معتبرترین ولی قرار نیست هرچی بگه یعنی یه FACT کامل باشه در حقیقت انسان همه چیز را در نظر میگیره و به خودش و بقیه نگاه میکنه و یه مرجع معتبر هم در نظر میگیره و با کمک اون میتونه به تصمیمی که گرفته فکر کنه .
3 : الان یادت اومد؟! :
http://forum.bazicenter.com/thread30707/page2/
این مقاله را با کلی زحمت با دوستم با بهترین شکل ممکن و تخصصی ترجمه کردیم ولی حضور پر رنگ شما و دوستان ومثل همیشه که کیوان و نیما و شخص شما باشید تاپیک را به مورد عنایت قرار دادید از طرف شما PS3 فنها DF شده بود دیجیتال فدراسیون !:)
4:game spot معتبریترین سایته روی خاکی بود توسط شما شد جیره خور مایکروسافت ! مجله edge معتبرترین در دنیا بود اسمش توسط شما شد قبله عالم ! سایته eurogamer همینطور و.......... تا حالا یادم نمیاد از df چیزی گفته باشم ؟! ولی دقیقا در اون مورد چرتی بیش نگفته چون هرکی بازی کرده و کله سایتها از قدرت هوش مصنوعیه rage گفتند ! ولی df اومده دقیقا برعکسش را گفته هیچ بلکه کرده نسل قبل ! این حرف خیلی مشکل داره !
5- بعد اونوقت حرفه یک سایت ! که اونم تخصص گرافیکی دارند نه گیم پلی ! میشه fact الهی ؟! ولی بیا سر بازیهایی که من نام میبرم 50 تا سایت پیدا کنم که خیلی معتبرتر و قدیمی تر هستند تو زمینه گیم پلی ! گفتند انقلاب و کلی نواوری و .
چرا صغری کبری میچینی الکی ؟ من کی گفتم DF معتبر نیست ؟ اصلاً گیریم تمام حرف هایی که تو میزنی درست و شخص خود من گفتم اعتبار LOT و ... از DF بیشتره ( : ))) ) بعد الآن فرق تو با من چیه که تا دیروز واسش سینی جر میدادید ؟

در مورد اون نقل قول هم بیخیال بشیم بهتره چون مثل اینکه شما نه معنیشو فهمیدی نه آنچارتد بازی کردی نه نقد های بازی رو خوندی نه مطالب پای Award هاشو . بازی های مورد علاقه شما شما همه تحول از دم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or