بهترین های 2008 از دید IGN در مجموع

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
همونطور که میدونید و در همین بخش اخبار هم اعلام شد سایت IGN قبل از این بهترین های هر Platform در زمینه های مختلف رو اعلام کرد .
جمعه همین هفته یعنی 16 January بهترین ها در مجموع و بین همه Platform ها انتخاب خواهد شد که در همین تاپیک اعلام میکنیم .

فعلا تنها چیزی که میتونیم بگیم اینه که 5 نامزد برای عنوان بهترین بازی سال وجود دارند .

کاندیدهای بهترین بازی سال :

• Grand Theft Auto IV
  • Fallout 3
  • Left 4 Dead
  • LittleBigPlanet
  • Metal Gear Solid 4

آخرین ویرایش:
البته نظر شما نسبت به بقیه معقولانه تره و محترمه اما یه نکاتی رو من اینجا ذکر کنم:
بسیار عالی. Fallout 3 یک شاهکار به تمام معنا.
نخیر.Fallout3 در مقایسه با نسخه های قبلیش(که به معنای واقعی شاهکار بودن)چیزی نیست جز Piece of junk که خوب به احتمال زیاد دلیلش معیارهای خوب بودن بازی توی این وزهاست.منظورم همون گرافیکه.شما با نسخه های قبلیش مقایسه کنی شاید به همین نتیجه برسی.لا اقل این نظر شخصی منه
اینو من نمیگم همه میگن.
من و شاید یه سری دیگه ای از افرادی که تو این سایتن مخالفن.
کاملا هم از امتیاز ها و جایزه های سایت و ... مشخصه .
امتیازها هم بر اساس معیارهای جدید خوب بودن بازی(همون گرافیک)انتخاب شدن و در کل جدیدا کم به اینا توجه میشه
به نظر من یکی از این 2 تا انتخاب دیگه یکیش MGS 4 و فکر کنم اون یکیش هم یا Little Big Planet یا Gears of War 2 است.
با این وضع جدید و بقیه امتیازها فکر کنم این حتمی باشه
به نظر من :biggrin1: حالا کسی نیاد بریزه سر ما و نابودمون کنه :biggrin1:
نه من نه هیچکس دیگه(به جز بعضیها که با این کار احساس باحالی میکنن)قصد خرابی کسی رو ندارن.اینجا اومدیم تا با هم تبادل اطلاعات کنیم نه همدیگرو تحقیر کنیم(به به.نمره ی انشا=20 :دی )
همه ی این چیزایی گفتم نظر شخصی بود.

همونطور که حدس زده میشد نامزد پنجم هم MGS4 هست.
سلام این که دیگه حدس نمیخواست سوپر تابلو بود که پنجمیش MGS4 بود چون اولا سایتش ign بود دوما اگه mgs4 رو نمیزاشتن اون دهی رو که به بازی داده بودن و خودشونو تابلو میکردن وقتی هر چند وقت یه بار به یه بازی ده میدن دیگه خیلی تابلوه نامزد بازی سال نشه. من از این سورپرایز کردنای ign خندم میگیره ((:

نخیر.Fallout3 در مقایسه با نسخه های قبلیش(که به معنای واقعی شاهکار بودن)چیزی نیست جز Piece of junk که خوب به احتمال زیاد دلیلش معیارهای خوب بودن بازی توی این وزهاست.منظورم همون گرافیکه.شما با نسخه های قبلیش مقایسه کنی شاید به همین نتیجه برسی.لا اقل این نظر شخصی منه
فقط گرافيك:eek:منFallout رو از اولين نسخه بازي كردم و همه واقعا شاهكارن اين نسخه هم كه گرافيكشم شاهكاره +داستان بازي كه واقعا قشنگه +جو بازي+بزرگيه محيط بازي+Fallout 3 يك بازيه به تمام معناست
به نظر من Fallout 3 بيشترين لياقت رو داره و بعد GTA IV كه تو سري GTA واقعا عالي بود داستان قشنگ+گرافيك بي نظير+كاراكتر باحال+اتومبيل هاي خوب-استيل مناسب مردم تو بازي-هوش مصنوعي بي نظير-داشتن موتور هاي خوب با اون قابليت كلاه كاسكت.ديگه بيشتر از اين انتظاري از يه بازي نميره تو دنياي بازي هاي امروز

Fall out3 همون طور كه حدس ميشد زد بهترين بازی سال شد(دلايل:چون gamespy هم كه زير گروه IGN هست قبلا انتخابش كرده بود واقعا تابلو بازی در آوردن!)
در كل من واقعا قبول دارم كه يكی از بهترينهای سال همين fallout3يه...مباركش باشه:love:
چند مورد ديگر:
بهترين اكشن: GTA IV
بهترين شوتر: left 4 dead
بهترين اسپورت: NHL 09
بهترين صداگذاری: GTA IV
بهترين IP جديد: little big planet
بهترين ريسنگ: Burnout paradise
بهترين مولتی: left 4 dead
بهترين گرافيك:MGS4
و....
بهترين داستان: Fallout 3
بهترين سبك نقش آفرينی: Fallout3
بهترين بازی سال در كل سال 2008: Fallout3
بقيه در لينك زير:
http://bestof.ign.com/2008/overall

آخرین ویرایش:
Fall out3 همون طور كه حدس ميشد زد بهترين بازی سال شد(دلايل:چون gamespy هم كه زير گروه IGN هست قبلا انتخابش كرده بود واقعا تابلو بازی در آوردن!)
در كل من واقعا قبول دارم كه يكی از بهترينهای سال همين fallout3يه...مباركش باشه:love:
چند مورد ديگر:
بهترين اكشن: GTA IV
بهترين شوتر: left 4 dead
بهترين اسپورت: NHL 09
بهترين صداگذاری: GTA IV
بهترين IP جديد: little big planet
بهترين ريسنگ: Burnout paradise
بهترين مولتی: left 4 dead
بهترين گرافيك:MGS4
و....
بقيه در لينك زير:
http://bestof.ign.com/2008/index.html