بهترین های 2008 از دید IGN در مجموع

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
همونطور که میدونید و در همین بخش اخبار هم اعلام شد سایت IGN قبل از این بهترین های هر Platform در زمینه های مختلف رو اعلام کرد .
جمعه همین هفته یعنی 16 January بهترین ها در مجموع و بین همه Platform ها انتخاب خواهد شد که در همین تاپیک اعلام میکنیم .

فعلا تنها چیزی که میتونیم بگیم اینه که 5 نامزد برای عنوان بهترین بازی سال وجود دارند .

کاندیدهای بهترین بازی سال :

• Grand Theft Auto IV
  • Fallout 3
  • Left 4 Dead
  • LittleBigPlanet
  • Metal Gear Solid 4

آخرین ویرایش:
به نظر من که انتخاب کاندید ها عاقلانه نبوده !! انتخاب سه بازی مالتی پلتفرم و دو بازی اکسکلوسیو برای پلی 3 کلا چیز جالبی به نظر نمیرسه !! هرچند این دوتا بازی هردوتا شون قطعا بازی های بسیار عالیی هستن و به صورت عاقلانه اگر بخوایم نگاه کنیم جز هر تاپ تنی از هر سایتی باید باشن ولی وقتی به موفقیت پلی تری که اصلا خوب نبود به نسبت دو رقیب خودش نگاه میکنیم و مثلا هیچ اسمی از فیبل یا بازیی از وی و... هم نمیبینیم خوب من خودم واقعا نمیتونم به هیچ وجه به عنوان یه انتخاب خوب این پنج عنوان رو به عنوان کاندید با این شرایط که گفتم قبول کنم !!-در مورد بهترین بازی هم هیچ نظری ندارم با توجه به این که کلا فال اوتو حتی یه بازی خوب هم نمیدونم-
(با توجه به تاپیک های مشابه و نوع برخورد و ظرفیت فن بوی های عزیز که از هر نوعی هم هستن اعلام کنم همین جا که نظراتی که میخواد حرف های منو به هر نحوی نقض کنه هیچ اهمیتی نداره و به هیچ وجه جوابی هم بهشون داده نمیشه !!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or